Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

χαριζεται πλυντηριο ρουχων θεσσαλονικη

χαριζεται πλυντηριο ρουχων θεσσαλονικη
θεατρα ψυρρη
εφκα για νεους επιχειρηματιες

Στην περιοχή βρίσκονται ήδη μέλη της επιτροπής διερεύνησης που έχει συσταθεί με σκοπό να ρίξει φως στα αίτια της τραγωδίας και να δώσει απαντήσεις στο ερώτημα τι προκάλεσε την πτώση του ελικοπτέρου.


Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΓΕΕΘΑ, στην περιοχή της συντριβής υπήρχε χαμηλή νέφωση, με την ορατότητα να περιορίζεται μόλις στα 500 πόδια, ενώ έπνεαν ασθενείς άνεμοι. Να σημειωθεί ότι στην ευρύτερη περιοχή των Πιέριων Ορέων έχουν σημειωθεί ακόμη δύο αεροπορικές τραγωδίες, τις δεκαετίες του ’70 και του ’90.


Το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζεται από την επιτροπή διερεύνησης αεροπορικών ατυχημάτων είναι η χαμηλή πτήση που πραγματοποιούσε το ελικόπτερο λόγω της περιορισμένης ορατότητας στο σημείο, γεγονός που οδήγησε στην πρόσκρουσή του σε καλώδια της ΔΕΗ.


178719471


Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ/kozani. tv/STR


Στην περιοχή της συντριβής μεταβαίνει και ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών, ενώ στις Ένοπλες Δυνάμεις έχει κηρυχθεί τριήμερο πένθος με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, με τις σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες. Επιπλέον ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στις οικογένειες των εκλιπόντων στρατιωτικών.


178719451
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/kozani. tv/STR


Στο σημείο της πτώσης του στρατιωτικού ελικοπτέρου τύπου «Χιούι», στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλης Κόκκαλης και ο δήμαρχος Ελασσόνας, Νίκος Ευαγγέλου.


Το χρονικό


Το ελικόπτερο είχε απογειωθεί από το Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, έκανε στάση στη Λάρισα και είχε προορισμό την Κοζάνη.


Μόλις χάθηκε το στίγμα του από τα ραντάρ στήθηκε μια ευρεία επιχείρηση για τον εντοπισμό του, τόσο με χερσαία όσο και με εναέρια μέσα, στα όρια των περιφερειών της Θεσσαλίας και της Δυτικής Μακεδονίας.


Αρχικά οι έρευνες εστίασαν προς το όρος Μπούρινο αλλά στη συνέχεια επεκτάθηκαν στην περιοχή του Σαρανταπόρου, όπου πιθανότατα οι καιρικές συνθήκες συνετέλεσαν στο να χαθεί το στίγμα του και στην πτώση του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μοιράστηκε με το CNN Greece ο δημοσιογράφος Γιάννης Νεβεσκιώτης.


sarantaporo





χαριζεται πλυντηριο ρουχων θεσσαλονικη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου