Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

εν κινησει προτασεις

Σε ομιλία του που μεταδόθηκε απευθείας από την κρατική τηλεόραση, ο Ροχανί δήλωσε ότι η κυβέρνησή του θα ξεπεράσει τις οικονομικές προκλήσεις και θα δείξει «στους αντι-Ιρανούς αξιωματούχους στον Λευκό Οίκο» ότι οι κυρώσεις θα καταρρεύσουν.


εν κινησει προτασεις

έζησα έρημος και ισχυρός βιβλιο

«Τα οικονομικά προβλήματα είναι οξέα, αλλά πιο σημαντικό από αυτό είναι το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει την πίστη τους στο μέλλον της Ισλαμικής Δημοκρατίας και αμφιβάλλουν για τη δύναμή της», είπε ο Ροχανί απαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών σε σχέση με τον χειρισμό θεμάτων όπως η οικονομία εν μέσω των αυξανόμενων τιμών και της ανεργίας. «Θέλω να διαβεβαιώσω το ιρανικό έθνος ότι δεν θα επιτρέψουμε να πετύχει η συνωμοσία των ΗΠΑ κατά του Ιράν. Στο μόνο που θα χρησιμεύσουν οι κυρώσεις είναι να συσπειρώσουν τη χώρα. Δεν φοβόμαστε την Αμερική ή τα οικονομικά προβλήματα. Θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες».


Το κοινοβούλιο κάλεσε τον Ροχανί για πρώτη φορά να απαντήσει σε ερωτήσεις για την ισχνή οικονομική ανάπτυξη και την αυξημένη ανεργία αλλά ο Ροχανί δήλωσε ότι τα προβλήματα άρχισαν όταν η Ουάσινγκτον επέβαλε εκ νέου κυρώσεις σε βάρος της Τεχεράνης.


Ο Ροχανί, ένας πραγματιστής που μείωσε την ένταση με τη Δύση υπογράφοντας τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν με τις μεγάλες δυνάμεις το 2015, αντιμετωπίζει τώρα την αντίδραση των σκληροπυρηνικών σε σχέση με την αποχώρηση της Ουάσινγκτον από τη συμφωνία.




υπολογισμος διαμετρου καμιναδας
εν κινησει προτασεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου