Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

τροχαιο στην ροδο σημερα

τροχαιο στην ροδο σημερα
η εκδικηση της ξανθιας τηλεπαιχνιδι

H ατζέντα είναι πλήρης και ανοιχτή και πρόκειται να συζητηθούν και τα αποτελέσματα των επαφών του πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια της Συνόδου του ΝΑΤΟ και ιδίως η συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


εξοπλισμος για χειμερινο καμπινγκ

Ο πρωθυπουργός την περιέγραψε ως μια δύσκολη συνάντηση κατά την οποία όμως τέθηκαν όλα τα ανοιχτά ζητήματα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, αλλά κυρίως το ζήτημα που αποτελεί ανοιχτή πληγή στις σχέσεις των δύο χωρών, δηλαδή η παρατεινόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών δίχως να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.


Παράλληλα, το συμβούλιο αναμένεται να απασχολήσουν και οι ελληνορωσικές σχέσεις που έχουν μπει στον «πάγο» μετά την απέλαση δύο Ρώσων διπλωματών και την απαγόρευση εισόδου σε άλλους δύο με αφορμή τη χρηματοδότηση συλλόγων και οργανώσεων με στόχο τη δημιουργία κλίματος διαμαρτυριών κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.


Η κυβέρνηση, δια στόματος του κυβερνητικού εκπροσώπου, θεωρεί το ζήτημα λήξαν και αναμένεται πλέον να γίνουν οι αντίστοιχες διπλωματικές κινήσεις για την πλήρη εξομάλυνση των σχέσεων των δύο χωρών.


Στο Πολιτικό Συμβούλιο αναμένεται επίσης να συζητηθούν εκτενώς τα μέτρα ανακούφισης των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων τα οποία πρόκειται να εξαγγείλει ο πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ.



τροχαιο στην ροδο σημερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου