Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

ουγγρικη επανασταση καστοριαδης

ουγγρικη επανασταση καστοριαδης
ουγγρικη επανασταση καστοριαδης
Καβάλα: Τραγωδία με 63χρονο ψαρά

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο αγνοούμενος ψαράς.


Ο άτυχος άνδρας, είχε πάει με το σκάφος του για ψάρεμα στον κόλπο της Καβάλας με το ερασιτεχνικό του σκάφος όταν και χάθηκαν τα ίχνη του.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Άμεσα προς εντοπισμό του 63χρονου, απέπλευσαν δύο περιπολικά σκάφη Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ., τα Α/Κ σκάφη “ΣΤΕΦΑΝΙΟΣ ΜΑΝΙΟΣ” Ν. Κ. 298, “ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ Ι” Ν. Θ. 977, “ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ IV” Ν. Θ. 1071, “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΦΟΒΟΣ” Ν. Κ. 957 και το Ε/Γ - λάντζα “ΑΚΡΑ ΠΡΙΝΟΣ” Ν. Κ. 300, ενώ από ξηράς έρευνες διεξήγαγαν δύο περιπολικά οχήματα Λ. Σ-ΕΛ. ΑΚΤ», αναφέρει η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.

Τελικά, ο 63χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από το Α/Κ “ΣΤΕΦΑΝΙΟΣ ΜΑΝΙΟΣ” και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος στο λιμάνι της Καβάλας απ' όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ με τη συνδρομή του Α/Κ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΦΟΒΟΣ», το ερασιτεχνικό σκάφος «ΣΑΚΗΣ» ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στον λιμένα Νέας Περάμου.



goodys τηλεφωνο αθηνα
νερο χωμα στιχοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου