Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

καππα σονγ

καππα σονγ

Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), Στέλιος Παππάς, κατά τη τελετή παράδοσης-παραλαβής των καθηκόντων του από τη Διοίκηση του Χρήστου Στεφανίδη, παρουσία του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη.


καππα σονγ

χειριστες γερανογεφυρας

οταν ακολουθω καποιον στο facebook

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παππάς επισήμανε, ότι δεν θα αυξηθεί το κόμιστρο για τα αστικά λεωφορεία, γιατί δεν είναι αυτό το πρόβλημα του Οργανισμού, ενώ συμπλήρωσε: «Δώσαμε αγώνες για τα δικαιώματα των εργαζομένων και δεν μπορώ να καταλάβω - ούτε να δεχτώ - πώς είναι δυνατόν να είναι απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες (οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ)».


Κατά την παραλαβή των καθηκόντων του, ο κ. Παππάς, απευθυνόμενος στον προκάτοχό του Χρήστο Στεφανίδη, επισήμανε: «Θα περίμενα να βρω ένα πλάνο με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και ζητήματα που πρέπει να τρέξουν άμεσα».


Από την πλευρά του, ο κ. Στεφανίδης τον διαβεβαίωσε ότι όλοι οι φάκελοι είναι στο γραφείο του και όλοι οι διευθυντές στη διάθεσή του και πρόσθεσε: «Η Διοίκηση του ΟΑΣΘ, για πρώτη φορά στην ιστορία του, δεν εκλέγεται από τους μετόχους, αλλά ορίζεται από τον νόμο 4482 του 2017, που τον θεωρούμε αντισυνταγματικό και για τη μη εφαρμογή και ακύρωση του οποίου έχουμε προσφύγει στη δικαιοσύνη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου