Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

зумба видео уроки на русском

зумба видео уроки на русском
μαντιναδες φιλι

Είναι επιστήμονες, ταυτόχρονα όμως είναι και επιχειρηματίες, βρίσκονται διαρκώς στην αγορά, γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή, ό, τι πιο καινούριο και καινοτόμο κυκλοφορεί από πλευράς θεραπειών, επιτελούν κοινωνικό έργο, ενώ την προηγούμενη χρονιά, κατέγραψαν μικρές μόνο απώλειες στα οικονομικά τους αποτελέσματα.


ram air hood

Επιπλέον, το 2017 οι συσκευασίες φαρμάκων αυξήθηκαν (κατά 2,9%), ενώ διαρκώς σημαντική άνοδο, εμφανίζουν και οι πωλήσεις των Μη Συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Αυξήθηκαν επίσης και τα φαρμακεία.


Ειδικότερα, σύμφωνα με την ICAP:



  • Το 55% των εγχώριων φαρμακείων είναι ομόρρυθμες εταιρείες, το 37% ατομικές επιχειρήσεις, ενώ το υπόλοιπο 8% αφορά ετερόρρυθμες εταιρείες.

  • Η λειτουργία 10.432 φαρμακείων στην Ελλάδα, έχει ως αποτέλεσμα κάθε φαρμακείο να αντιστοιχεί κατά μέσο όρο σε 1.032 κατοίκους.

  • Οι πωλήσεις φαρμάκων (σε τιμές λιανικής) από τα φαρμακεία διαμορφώθηκαν σε €3.976,7 εκατ. το 2017 από €4.051,1 εκατ. το προηγούμενο έτος.


Σύμφωνα με το Μάρκο Κοντοέ, Senior Consultant Οικονομικών Μελετών της ICAP, ο οποίος επιμελήθηκε της παρούσας μελέτης, η ύπαρξη πληθώρας σημείων πώλησης, διάσπαρτων σε όλη τη χώρα, έχει ως αποτέλεσμα η αγορά να είναι «κατακερματισμένη». Κατακερματισμένη μεν, πολύ εξυπηρετική δε, για τους κατοίκους σε όλη τη χώρα.


Η συντριπτική πλειοψηφία των φαρμακείων αφορά μεμονωμένα/ανεξάρτητα καταστήματα. Σύμφωνα με στοιχεία της ICAP Databank, το 55% εξ’ αυτών είναι ομόρρυθμες εταιρείες, το 37% ατομικές επιχειρήσεις, ενώ το 8% αφορά ετερόρρυθμες εταιρείες.


O νόμος 4509/2017 επέφερε αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των φαρμακείων, επαναφέροντας παλαιότερη Υπουργική Απόφαση, η οποία επέτρεπε την ίδρυση φαρμακείου σε μη φαρμακοποιούς και είχε κριθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) ως αντισυνταγματική.



зумба видео уроки на русском

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου