Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

ενοικιασεις αυτοκινητων κορυδαλλος

ενοικιασεις αυτοκινητων κορυδαλλος
international optics aundh pune

Ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε τα στοιχεία της Κομισιόν, η οποία εκτιμά ότι «η μεγέθυνση του ΑΕΠ στο επόμενο έτος θα φθάσει το 2,7%, η ανεργία θα αποκλιμακωθεί ακόμα περισσότερο στο 22%, ενώ οι επενδύσεις πρόκειται να τριπλαστιαστούν φθάνοντας στο 13,7%».


Στόχος της κυβέρνησης είναι την 5η Δεκεμβρίου να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση, να ληφθούν τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος και να συζητηθούν από εκεί και πέρα τα μεσοπρόθεσμα και μακρυπρόθεσμα μέτρα που θα καταστήσουν βιώσιμο το χρέος.


«Οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις έχουν συμφωνηθεί και εφαρμόζονται από τον περασμένο Ιούλιο, ενώ δεν υπάρχει ενδεχόμενο αλλαγής της συμφωνίας», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι «αλλαγή της συμφωνίας και τέταρτο μνημόνιο επιδιώκει μόνο η ΝΔ, διακαής πόθος της οποίας είναι η αποτυχία το τρέχοντος προγράμματος. Στόχος της να επιβάλει μια σκληρή ατζέντα λιτότητας και να την προσφέρει ως αντάλλαγμα για τη ρύθμιση του χρέους». Όπως είπε, η πολιτική αυτή είναι επικίνδυνη για τη χώρα και η κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει μια τέτοια εξέλιξη.



αντωνία καλλιμούκου σχεση 2015
ενοικιασεις αυτοκινητων κορυδαλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου