Κυριακή 21 Απριλίου 2019

vegas συγκροτημα 2015

Ο πρωθυπουργός μετέβη στο νησί του βορείου Αιγαίου και ανακοίνωσε μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων την ίδια ώρα που το κυβερνητικό επιτελείο προσπαθούσε να αντιμετωπίσει την φωτιά που άναψε μετά τις δηλώσεις Τσίπρα για την επικείμενη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.


vegas συγκροτημα 2015

κοψιμο γυαλι

Η κυβέρνηση επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία για το όψιμο ενδιαφέρον της περί την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης θυμίζοντας μάλιστα πως ο πρωθυπουργός στην συνέντευξή του στην ΔΕΘ δήλωσε επί λέξει ότι: «Η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη να πάρει τις αποφάσεις της και η κυβέρνηση θα την σεβαστεί απολύτως».


Αργότερα, ωστόσο, το Μαξίμου έκρινε πως χρειάζεται και νέα κατασβεστική προσπάθεια κάτι στο οποίο την βοήθησαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο Σκάι για το θέμα της απόφασης του ΣτΕ. Τότε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε πει: «Αφήστε να δούμε καταρχάς, γιατί δική μου εκτίμηση είναι, ότι ο νόμος αυτός δεν πρόκειται να σταθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Οποιοσδήποτε διαβάζει το Σύνταγμα καταλαβαίνει ακριβώς τί λέει ο συνταγματικός νόμος».




κοινωνικο ωδειο βυρωνα
vegas συγκροτημα 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου