Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

συνταγη για ελιες χαλκιδικης

συνταγη για ελιες χαλκιδικης
σταθερο τηλεφωνο πλαισιο

Σκληρή ήταν ανακοίνωση εναντίον της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη που εξέδωσε η Κουμουνδούρου, χαρακτηρίζοντάς τους ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης στο σπίτι της βουλευτού. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη και τα στελέχη της ΝΔ «να σταματήσουν αμέσως το κήρυγμα μίσους, που τροφοδοτεί τους εγκληματίες».


συνθετες λεξεις με το θηριο

Χαρακτηρίζοντας «φασιστική και εγκληματική πράξη που στρέφεται εναντίον της Δημοκρατίας» την επίθεση με βόμβες μολότοφ την επίθεση στο σπίτι της κ. Τζάκρη στα Γιαννιτσά, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι όλα τα κόμματα και οι πολίτες οφείλουν να την καταδικάσουν κατηγορηματικά.


«Πέρα από τους φυσικούς αυτουργούς, όμως, υπάρχει και ηθικός αυτουργός. Είναι ο κ. Μητσοτάκης και τα στελέχη του, που οργάνωναν εκστρατείες εκφοβισμού εναντίον βουλευτών. Είναι ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία, που τόσον καιρό τώρα, με συστηματικά ψεύδη, ακραία διχαστικό λόγο και κατηγορίες περί "αντεθνικής στάσης" εναντίον όσων τάσσονται υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, υποδαυλίζουν ένα κλίμα μίσους, βγαλμένο από τις πιο σκοτεινές μέρες της Δεξιάς», αναφέρει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.


Την επίθεση είχε καταδικάσε από χτες και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που έγραψε σε κοινωνικά δίκτυα ότι:



«Το αυγό του φιδιού έχει σπάσει και απειλεί τη Δημοκρατία μας, η απόπειρα εκφοβισμού δε θα περάσει. Η Δημοκρατία στο τόπο μας είναι δυνατή και θα νικήσει».





συνταγη για ελιες χαλκιδικης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου