Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

καγκελα για μπαλκονια για παιδια

ταχισνετ ποθεν εσχεσ

Σύμφωνα με τις δηλώσεις στο γερμανικό πρακτορείο DPA, ο βουλευτής και πολιτικός συνειδητοποίησε ότι κάποιος του είχε κλέψει τα ρούχα αφού τελείωσε το κολύμπι του σε λίμνη 18 μίλια από το Βερολίνο.


καγκελα για μπαλκονια για παιδια

Ο δράστης, ενώ έκλεβε τα ρούχα του Γερμανού πολιτικού φέρεται να φώναζε: «Οι Ναζί δεν χρειάζεται να απολαμβάνουν τη διασκέδαση της κολύμβησης» και «Δεν επιτρέπεται το κολύμπι για τους Ναζί εδώ».


Ο Γκάουλαντ αναγκάστηκε να περπατήσει ημίγυμνος μέχρι το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ καθώς τα κλειδιά του σπιτιού του ήταν στις τσέπες του παντελονιού του που κλάπηκε, χρειάστηκε ακόμη και την βοήθεια κλειδαρά για να μπει στο σπίτι του.


Το περιστατικό έγινε γνωστό εξαιτίας μιας φωτογραφίας που κυκλοφόρησε στα γερμανικά μέσα δικτύωσης, με το hashtag #Badespass, με κάποιους χρήστες να μιλούν για «κάρμα». Οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ήταν πολιτικά τα κίνητρα της κλοπής καθώς το κόμμα του Γκάουλαντ έχει εξοργίσει τους αριστερούς και φιλελεύθερους κύκλους της Γερμανίας λόγω των αντι-μεταναστευτικών και αντι-μουσουλμανικών του πολιτικών.



Alexander Gauland, the far-right AfD leader, got his clothes stolen while swimming in a lake near Berlin last week and walked in his swimming trunks to a local police station. The robbers reportedly shouted: “No swimming for Nazis!” #Gauland #AfD #Germany https://t.co/0O5Jl6xyFf pic.twitter.com/Hqj8JKB3el

— Handelsblatt Global (@HandelsblattGE) June 6, 2018


ολυμπιακος νς παναθηναικος
καγκελα για μπαλκονια για παιδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου