Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

καλημερα κρητη ξενοδοχειο σισι

καλημερα κρητη ξενοδοχειο σισι
καδ χονδρικο εμποριο καφε

Στην ατζέντα της συνεδρίασης του συμβούλιου του ESM αναφέρεται πως ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας ανέπτυξε προτάσεις για τη βελτίωση της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ESM θα εξετάσει πρώτα τους κανόνες που εφαρμόζονται, συμπεριλαμβανομένης της τιμολόγησης και της χρηματοδότησής, προκειμένου να διασφαλίσει ότι τα κράτη μέλη του ESM δεν θα επιβαρυνθούν με πρόσθετα έξοδα.


τιμες ζωνης λακωνιας

Υπάρχουν τρεις ομάδες βραχυπρόθεσμων μέτρων, η εξομάλυνση του προφίλ αποπληρωμής των δανείων της Ελλάδας, η μείωση του επιτοκιακού ρίσκου και η άρση της αύξησης του επιτοκιακού περιθωρίου για το 2017. Η εξομάλυνση του προφίλ αφορά στο δεύτερο πρόγραμμα της Ελλάδας, με τον EFSF. Η μέση σταθμισμένη ωρίμανση των δανείων στο πρόγραμμα αυτό είχε συμφωνηθεί αρχικά στα 32,5 έτη. Εξαιτίας μιας σειράς παραγόντων, υποχώρησε στα 28 έτη. Η ωρίμανση θα επανέλθει τώρα πάλι στα 32,5 έτη, ώστε μια σειρά απότομων αυξήσεων στο κόστος αποπληρωμής τις δεκαετίες του 2030 και 2040 να απλωθούν σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.




καλημερα κρητη ξενοδοχειο σισι

σουιτα με θεα slogan lyrics

βασω λασκαρακη εγκυος ξανα
παραλια πανορμος ναξος

Κατηγορεί την κυβέρνηση για διγλωσσία και μικροπολιτική αντιμετώπιση του ζητήματος, καθώς, όπως λέει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Έθνος» της Κυριακής, δεν επιδίωξε την εθνική συνεννόηση αλλά προσπάθησε να δημιουργήσει πρόβλημα στην αντιπολίτευση.


Υποστηρίζει, εξάλλου, ότι δεν υπάρχει καθαρή έξοδος αφού η κυβέρνηση έχει δεσμεύσει τη χώρα σε υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και «έχει δεσμευτεί σε νέες περικοπές συντάξεων και μείωση του αφορολόγητου ενώ η προσδοκία για ελάφρυνση του χρέους φαίνεται να εξανεμίζεται». «Άρα το αφήγημα της «καθαρής εξόδου» δεν υφίσταται, υπάρχουν πολλές και δύσκολες υποχρεώσεις» προσθέτει.


Η πρώην υπουργός τάσσεται υπέρ της κατάτμησης των μεγάλων περιφερειών αλλά προσθέτει ότι είναι επίσης απαραίτητη η θεσμοθέτηση της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού. «Δεν γίνεται 500.000 νέοι που βρίσκονται στο εξωτερικό να μην μπορούν να αποφασίσουν για το μέλλον της χώρας τους. Οι τεχνικές δυσκολίες τις οποίες επικαλείται η κυβέρνηση δεν έχουν βάση, καθώς θα μπορούσαν να ψηφίσουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους» υπογραμμίζει.


Τέλος η κ. Μπακογιάννη σημειώνει ότι μετά τις εκλογές στην Τουρκία «πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με τη γείτονα με βάση τα νέα δεδομένα στην εξωτερική πολιτική της».



σουιτα με θεα slogan lyrics
σουιτα με θεα slogan lyrics

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

ατυχημα στη ροδο

προγραμματα μελισσοκομιας 2015

Η απόφαση, που εκκρεμούσε για να συμπληρωθεί το παζλ του χρονοδιαγράμματος της φετινής σχολικής χρονιάς, δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (1322/18-4-2018).

Ειδικότερα, στην απόφαση αναφέρεται ότι η ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2017-2018 για τα ημερήσια και εσπερινά Γυμνάσια, Ειδικά Γυμνάσια, Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια και Γυμνάσια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, ορίζεται η Πέμπτη 31 Μαΐου 2018.

Για τα ημερήσια και εσπερινά Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, Ειδικά Λύκεια, Ειδικά Επαγγελματικά Λύκεια και Λύκεια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, τα τελευταία μαθήματα θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018.


μαθηματα υποκριτικης για αρχαριους θεσσαλονικη



ατυχημα στη ροδο
ατυχημα στη ροδο

εξωγηινη προελευση ελληνων

εξωγηινη προελευση ελληνων
τουρτα με στεβια συνταγες

Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά.


εξωγηινη προελευση ελληνων

σ'αγαπαω και θα περιμενω εσενα

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα δυτικά και τα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.


Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων.


άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4, πρόσκαιρα στα δυτικά βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


καιρός: γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.


άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στο Θερμαϊκό τις πρωινές ώρες έως 5 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: στη Χαλκιδική νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες τις πρωινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.


άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα δυτικά πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά.


άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιά 6 τοπικά έως 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένιση.


θερμοκρασία: από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος


καιρός: τις πρωινές ώρες στις Σποράδες και την Εύβοια νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.


άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένιση.


θερμοκρασία: από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


χθεσινος νικητης voice

δεν μπορω να κοιμηθω quotes

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ τόνισε στον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνδιάλεξης που είχαν τη Δευτέρα ότι τώρα είναι η ώρα να γίνει προσπάθεια για να συναφθεί μια ειρηνευτική συμφωνία ανάμεσα στους Ισραηλινούς και τους Παλαιστίνιους, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.


χθεσινος νικητης voice

Ο Τραμπ είπε επίσης στον Πούτιν πως πρέπει να γίνουν περισσότερα βήματα προκειμένου να εξασφαλιστεί πως η Βόρεια Κορέα θα εγκαταλείψει τα προγράμματά της για την απόκτηση πυρηνικών όπλων και βαλλιστικών πυραύλων, προστέθηκε στην ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας.



doors online training
χθεσινος νικητης voice

εξοπλισμος φανταρου

εξοπλισμος φανταρου
φλογα αρχαια κλιση

Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που ο φορολογούμενος δεν επιθυμεί τη συνέχιση της δίκης ή την εξέταση της ενδικοφανούς προσφυγής. Στο εξής, για αυτές τις υποθέσεις θα επιβάλλεται πρόστιμο έως το 50% επί της διαφοράς φόρου που θα προκύπτει από τον έλεγχο της φορολογικής αρχής πλέον τόκου 8,76% ετησίως.


Υπενθυμίζεται ότι μέχρι σήμερα, και για τις χρήσεις έως το 2013, επιβάλλονταν πρόσθετοι φόροι με ανώτατο όριο μέχρι και το 120%.


Υπενθυμίζεται πως ενδικοφανής προσφυγή είναι η διαδικασία που υποχρεωτικά ακολουθεί ο φορολογούμενος όταν αμφισβητεί μία πράξη της φορολογικής αρχής, ρητή ή σιωπηρή, πριν επιλέξει το δρόμο της άσκησης προσφυγής ενώπιον των διοικητικών δικαστηρίων.


Ο φορολογούμενος με την άσκηση της ενδικοφανούς προσφυγής μπορεί να ζητήσει την τροποποίηση ή την ακύρωση της προσβαλλόμενης πράξης μέσω της συνολικής επανεξέτασης της υπόθεσής του. Για το σκοπό αυτό μπορεί να προβάλλει και πραγματικούς και νομικούς ισχυρισμούς προσκομίζοντας για την απόδειξή τους κάθε σχετικό έγγραφο που έχει στη διάθεσή του σε ηλεκτρονική μορφή.



δωματια πανορμος τηνος
εξοπλισμος φανταρου

asperger εργασια


asperger εργασια

Στο σημείο σπεύδουν 8 πλωτά σκάφη του Λιμενικού Σώματος. Επίσης στο σημείο βρίσκεται και το επιβατικό/οχηματαγωγό πλοίο "BLUE HORIZON".


Σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση από το θάλαμο επιχειρήσεων του υπουργείου Ναυτιλίας, η φωτιά πιθανόν εκδηλώθηκε σε φορτηγό, αλλά κατά δήλωση του Πλοιάρχου λειτούργησαν τα συστήματα ασφαλείας του πλοίου και κατασβέστηκε.



VENIELS


Το πλοίο απέπλευσε από το λιμάνι του Πειραία στις 22:00, με προορισμό τα Χανιά, αλλά επιστρέφει για λόγους ασφαλείας και πάλι στο λιμάνι του Πειραιά.


Όταν εκδηλώθηκε η φωτιά το πλοίο βρισκόταν 32 ναυτικά μίλια νότια του Πειραιά.



ποσο κοστιζει ο στολισμος για βαπτιση
εμβασματα κατοικων εξωτερικου
asperger εργασια

πωσ θα γραψω ενα αρθρο

πωσ θα γραψω ενα αρθρο
αγροτικη αναπτυξη μετρο 121

Το δεκαετές ελληνικό ομόλογο σημειώνει σήμερα απόδοση 4,46%, ενώ το πενταετές ελληνικό ομόλογο καταγράφει απόδοση 3,46%.


Αυτό το οποίο προκαλεί εντύπωση είναι ότι οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων αυξάνονται ίδια στιγμή που εκείνες των ιταλικών χρεογράφων υποχωρούν αισθητά.


Το δεκαετές ομόλογο της Ιταλίας υποχωρεί αισθητά και καταγράφει απόδοση 3,09%, ενώ το ιταλικό πενταετές σημειώνει απόδοση 2,3%.


Η αποκλιμάκωση του κόστους δανεισμού της Ιταλίας σχετίζεται με τις καθησυχαστικές δηλώσεις Ιταλών αξιωματούχων ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρα θα μείνει κάτω από 3% του ΑΕΠ.


Καθώς το προηγούμενο δίμηνο οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων ακολουθούσαν εκείνες των ιταλικών, το γεγονός πως τώρα που οι αποδόσεις των ομολόγων της Ιταλίας πέφτουν οι ελληνικές αυξάνονται, δείχνει πως τα ελληνικά προβλήματα ανησυχούν τους επενδυτές ξεχωριστά από την ιταλική υπόθεση.



τα κτιρια της αρχαιας ολυμπιας
πωσ θα γραψω ενα αρθρο

τι να κανω για να μην σου ερθει περιοδοσ

Οι ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι το φουσκωτό εντοπίστηκε στη διάρκεια μιας περιπόλου ρουτίνας και δεν έδωσαν στη δημοσιότητα τις εθνικότητες των επιβατών.


παλινδρομη κυηση ψυχολογια

Η ομάδα αυτή ήταν η μεγαλύτερη που φθάνει στη Μάλτα με μικρό πλοιάριο μετά τους 61 που είχαν φθάσει στο νησί τον Απρίλιο.


Το μεταναστευτικό και η διαχείρισή του έχει διχάσει την ΕΕ, παρότι οι αφίξεις μεταναστών έχουν μειωθεί δραματικά απο το 2015 που κορυφώθηκαν ξεπερνώντας το ένα εκατομμύριο.


Περισσότεροι από 650.000 άνθρωποι έχουν φθάσει στις ακτές της Ιταλίας από τη Βόρεια Αφρική μετά το 2014 και η Ρώμη έχει αρχίσει να υιοθετεί μια άκαμπτη στάση κατά των μεταναστών λέγοντας ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει άλλα σωστικά πλοία στα λιμάνια της αν άλλες χώρες-μέλη δεν συμφωνήσουν να δεχτούν και εκείνες πρόσφυγες.


Η Μάλτα έχει και εκείνη σταματήσει να επιτρέπει σε άλλα σωστικά πλοία ΜΚΟ να αποβιβάζουν εκτός αν άλλες χώρες μέλη δεχτούν και εκείνες μετανάστες και πρόσφυγες. Ωστόσο, η απόφαση αυτή έχει οδηγήσει σε περισσότερες αφίξεις μεταναστών με πλοιάρια και βάρκες.



νομοθεσια για μεταφορα μαθητων
τι να κανω για να μην σου ερθει περιοδοσ
τι να κανω για να μην σου ερθει περιοδοσ

σαν το σκυλο με τη γατα σκαι

σαν το σκυλο με τη γατα σκαι
σαν το σκυλο με τη γατα σκαι

Η κύρια αρχή που γιορτάζει η Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής είναι η προώθηση της επισιτιστικής ασφάλειας σε όλο τον κόσμο, ειδικά σε περιόδους κρίσης. Η έναρξη λειτουργίας του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας από τον ΟΗΕ διαδραμάτισε τεράστιο ρόλο για την επίτευξη αυτού του αξιόλογου στόχου.


ταβερνα πετρουπολη

Ο ετήσιος εορτασμός της χρησιμεύει ως δείκτης της σημασίας αυτού του Οργανισμού. Συμβάλλει, επίσης, στην ευαισθητοποίηση σχετικά με την αποφασιστική ανάγκη για επιτυχημένες γεωργικές πολιτικές. Εκείνες, δηλαδή, που πρέπει να εφαρμόσουν οι κυβερνήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, ώστε να διασφαλιστεί ότι υπάρχει μεγάλη ποσότητα τροφίμων για όλους.


Τα τελευταία χρόνια, η Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής εστιάζει σε διάφορες πτυχές της επισιτιστικής ασφάλειας και της γεωργίας. Αυτές περιλαμβάνουν την αλιεία, την κλιματική αλλαγή και της βιοποικιλότητα.


2017 10 15T081637Z 1887716202 RC1E9A025050 RTRMADP 3 CHINA CONGRESS POVERTY


(REUTERS/Thomas Peter)


Σύμφωνα με τον Οργανισμό, 300.000.000 ενήλικες σε όλο τον κόσμο είναι παχύσαρκοι, δηλαδή 100.000.000 περισσότεροι από το 1995. Σημαντική είναι και η αύξηση που παρατηρείται στην βρώση κρέατος από το 1979 έως το 1990.


Στον αντίποδα, σοκαριστικά είναι τα στοιχεία για την άλλη πλευρά του νομίσματος. Υπολογίζεται πως περίπου 40 εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από την πείνα, 900.000.000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βιώνουν σε συνθήκες πείνας, ενώ στα 2 δισεκατομμύρια φτάνουν οι άνθρωποι που παρουσιάζουν έλλειψη θρεπτικών συστατικών.


Συνολικά 800.000.000 άνθρωποι στον πλανήτη απειλούνται από τον υποσιτισμό.


Το κεντρικό θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής 2017


«Αλλάξτε το μέλλον της μετανάστευσης – Επενδύστε στην επισιτιστική ασφάλεια και την αγροτική ανάπτυξη». Αυτό είναι το κεντρικό θέμα της φετινής Ημέρας. Ο κόσμος είναι εν κινήσει. Περισσότεροι άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους από οποιαδήποτε στιγμή από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο λόγω της αυξημένης σύγκρουσης και της πολιτικής αστάθειας. Αλλά η πείνα, η φτώχεια και η αύξηση των ακραίων καιρικών φαινομένων που συνδέονται με την κλιματική αλλαγή είναι άλλοι σημαντικοί παράγοντες που συμβάλλουν στην πρόκληση της μετανάστευσης.


2017 10 15T081603Z 1249265732 RC1A6EE417D0 RTRMADP 3 CHINA CONGRESS POVERTY


(REUTERS/Thomas Peter)


Οι μεγάλες κινήσεις των ανθρώπων σήμερα παρουσιάζουν σύνθετες προκλήσεις, οι οποίες απαιτούν παγκόσμια δράση. Πολλοί μετανάστες φθάνουν στις αναπτυσσόμενες χώρες δημιουργώντας εντάσεις όπου οι πόροι είναι ήδη σπάνιοι, αλλά η πλειοψηφία, περίπου 763 εκατομμύρια, κινείται μέσα στις χώρες τους παρά στο εξωτερικό.


Τα τρία τέταρτα των ακραίων φτωχών βασίζουν τη ζωή τους στη γεωργία ή σε άλλες αγροτικές δραστηριότητες. Η δημιουργία συνθηκών που επιτρέπουν στους κατοίκους της υπαίθρου, ιδίως τη νεολαία, να παραμείνουν στο σπίτι όταν αισθάνονται ότι είναι ασφαλές να το κάνουν και να έχουν πιο ανθεκτικές συνθήκες διαβίωσης είναι ένα κρίσιμο στοιχείο κάθε σχεδίου για την αντιμετώπιση της πρόκλησης της μετανάστευσης.


18595424


(ΑΠΕ-ΜΠΕ)



αντιτάχθηκε συνώνυμο

πως εξεταζεται ο προστατης

πως εξεταζεται ο προστατης
πόθεν εσχες 2017 προθεσμία

Ο κόσμος λίγο μετά τις 20:00 άρχισε να συγκεντρώνεται έξω από τη Βουλή με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στην λεωφόρο Αμαλίας.


κοινωφελης εργασια γενικων καθηκοντων

Χιλιάδες πολίτες κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα διαδηλώνουν κατά της κυβερνητικής πολιτικής, ζητώντας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να παραιτηθούν.


syntagma


syntagma 2





πως εξεταζεται ο προστατης

η ανακοινωση της θυρας 4

η ανακοινωση της θυρας 4
η ανακοινωση της θυρας 4

Ο Δημήτρης Φραγκόπουλος υπήρξε άνθρωπος των γραμμάτων και έτρεφε μεγάλη αγάπη για το Ζωγράφειο Λύκειο το οποίο και υπηρέτησε για πάνω από τρείς δεκαετίες, αφήνοντας το στίγμα του στην ελληνική παιδεία της Πόλης. Με την εμβληματική του προσωπικότητα, το ήθος που δίδασκε στους μαθητές του, αλλά και το όραμα που είχε για την παιδεία, καθιέρωθηκε στην συνείδηση όλων που διαχρονικά τον είχαν ταυτίσει με την ελληνική παιδεία στη Πόλη των Πόλεων.


μητερα κι αδερφη

δρομολογια του χ97

Για την προσφορά του αυτή τιμήθηκε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο με το οφίκιο του Άρχοντος Διδασκάλου του Γένους, όπως και από τον τέως πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. Έλληνες και Τούρκοι τον σέβονταν ιδιαίτερα και τον προσφωνούσαν «Δάσκαλο». Ανάλωσε την ζωή του στην Ελληνική Παιδεία και στην διατήρηση του ελληνικού στοιχείου της Πόλης.


Γεννημένος στην Πρίγκηπο το 1928 τελείωσε το Δημοτικό στο νησί του ενώ φοίτησε στο Γυμνάσιο της Μεγάλης του Γένους Σχολής. Στη συνέχεια σπούδασε με υποτροφία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αν και είχε την ευκαιρία να συνεχίσει μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελβετία, επέστρεψε το 1954 στην αγαπημένη του Πόλη και διορίστηκε καθηγητής στη Σχολή του. Τα Σεπτεμβριανά του 1955 τον βρήκαν στη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών στη Σμύρνη.


Μετά το στρατό επέστρεψε στη Μεγάλη του Γένους Σχολή και επιπρόσθετα ανέλαβε να κάνει κάποιες ώρες μαθημάτων στη θεολογική Σχολή της Χάλκης και στο Ιωακείμιο Παρθεναγωγείο της Πόλης. Το Σεπτέμβριο του 1958 διορίστηκε διευθυντής στο Ζωγράφειο Λύκειο, θέση από την οποία αφυπηρέτησε το 1993.


Προς τιμήν του η μεγάλη αίθουσα τελετών του Ζωγραφείου φέρει το όνομά του. Το 1962, υπό την καθοδήγηση του, έγινε η ριζική ανακαίνιση στην κτιριακή υποδομή της Σχολής. Τότε ανεγέρθηκαν δύο όροφοι, έγινε εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης, δημιουργήθηκαν νέες αίθουσες διδασκαλίας.


Την σχολική χρονιά 1962 -1963, η Σχολή λειτούργησε με 21 τμήματα. Ο Δ. Φραγκόπουλος δημοσίευσε μελέτες και έκανε κάνει πολλές ομιλίες στην Πόλη, την Αθήνα και στο εξωτερικό για την Ελληνική Παιδεία στην Κωνσταντινούπολη. Οι αγώνες του για το παρόν και το μέλλον της Ελληνικής Ομογένειας, που αποφάσισε συνειδητά να μείνει στα πάτρια εδάφη, δικαιώθηκαν το 2006 με το Συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη «Συνάντηση στην Πόλη: το Παρόν και το Μέλλον».


οι καλυτερες πρωτοχρονιατικες συνταγες

οι καλυτερες πρωτοχρονιατικες συνταγες
δημοτικό σχολείο χρυσελεούσας
οι σημαντικοτερες βιταμινες

Ο κ. Κεφαλογιάννης εξέφρασε την ανάγκη η Τουρκία να φερθεί ως κράτος δικαίου, να ακολουθήσει το διεθνή νόμο, και να απελευθερώσει τους στρατιωτικούς, τονίζοντας ότι θα θέσει αυτό το ζήτημα στους τούρκους αξιωματούχους, μιλώντας στον Σκάι. Έκανε πάντως λόγο για «θετικό μήνυμα» της Τουρκία που επέτρεψε τη συνάντηση με τον Άγγελο Μητρετώδη και τον Δημήτρη Κούκλατζη.


οι καλυτερες πρωτοχρονιατικες συνταγες

Ο ευρωβουλευτής ανέφερε ότι θα πει στους Έλληνες στρατιωτικούς ότι «το μήνυμα είναι ένα ολόκληρο έθνος, και η ΕΕ, είναι δίπλα τους, τους συμπαραστέκεται, δεν τους ξεχνά».


Ας μην ξεχνάμε, σημείωσε ο κ. Κεφαλογιάννης, ότι το Ευρωκοινοβούλιο με συντριπτική πλειοψηφία ενέκρινε την πρόταση των Ελλήνων ευρωβουλευτών για την άμεση απελευθέρωση των παράνομα κρατούμενων Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτών. Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης εξήγγειλε και νέες πρωτοβουλίες για την απελευθέρωση των στρατιωτικών.



βοτανο τριβολι

βοτανο τριβολι
βοτανο τριβολι
Τζόκερ: Είναι πολλά τα λεφτά απόψε - Δείτε τους αριθμούς και τα συστήματα για να τα κερδίσετε

Κλήρωση Τζόκερ: Μετά από τέσσερα συνεχόμενα τζακ ποτ, το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ «υπόσχεται» σήμερα Πέμπτη (01/02) τουλάχιστον 2.300.000 ευρώ στο νικητή της πρώτης κατηγορίας.


διατροφη χωρις ψωμι

Μάλιστα στην προηγούμενη κλήρωση του Τζόκερ, αυτή της Κυριακής, 28 Ιανουαρίου δεν είχε βρεθεί τυχερός και στη 2η κατηγορία (5άρια).




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί που είχε αναδείξει η κληρωτίδα ήταν οι: 11, 17, 22, 24, 26 και Τζόκερ ο αριθμός 15.

tzoker1

Σημειώνεται πώς μπορείτε να καταθέσετε τα δελτία σας έως τις 21:30 σήμερα το βράδυ!

Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες κληρώσεις του Τζόκερ στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Πώς μπορώ να κερδίσω; Υπάρχουν και τα συστήματα!

Για να αυξήσουν οι παίκτες τις πιθανότητες να βρουν με επιτυχία τους τυχερούς αριθμούς του Τζόκερ, δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι υπάρχουν και τα συστήματα.

Μερικά από τα συστήματα που προτείνουν ιδιοκτήτες πρακτορείων και αυξάνουν τις πιθανότητες για επιτυχία στο Τζόκερ είναι τα εξής:

• Κωδικός 45: Επιλεγμένοι Αριθμοί 7, Στήλες 5, Κόστος 2,50 ευρώ. Πιθανότητες: 23,8%

• Κωδικός 35: Επιλεγμένοι Αριθμοί 8, Στήλες 6, Κόστος 3,00 ευρώ. Πιθανότητες: 10,7%

• Κωδικός 34: Επιλεγμένοι Αριθμοί 9, Στήλες 9, Κόστος 4,50 ευρώ. Πιθανότητες: 7,1%

• Κωδικός 25: Επιλεγμένοι Αριθμοί 9, Στήλες 30, Κόστος 15,00 ευρώ. Πιθανότητες: 23,8%

• Κωδικός 24: Επιλεγμένοι Αριθμοί 10, Στήλες 14, Κόστος 7,00 ευρώ. Πιθανότητες: 5,55%

• Κωδικός 23: Επιλεγμένοι Αριθμοί 10, Στήλες 51, Κόστος 25,50 ευρώ. Πιθανότητες: 20,24%

• Κωδικός 15: Επιλεγμένοι Αριθμοί 11, Στήλες 22, Κόστος 11,00 ευρώ. Πιθανότητες: 4,76%

• Κωδικός 14: Επιλεγμένοι Αριθμοί 12, Στήλες 38, Κόστος 19,00 ευρώ. Πιθανότητες: 4,8%

• Κωδικός 13: Επιλεγμένοι Αριθμοί 13, Στήλες 54, Κόστος 27,00 ευρώ. Πιθανότητες: 4,2%

• Κωδικός 12: Επιλεγμένοι Αριθμοί 15, Στήλες 118, Κόστος 59,00 ευρώ. Πιθανότητες: 3,93%

Σύμφωνα με τα προγνωστικά και τις πιθανότητες, τα καλύτερα συστήματα για τους όσους συμμετέχουν στο τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ κάθε Πέμπτη και Κυριακή είναι το 45 και το 25, με πιθανότητες 23,8%

Mε βάση τις πιθανότητες, τα καλύτερα συστήματα είναι τα 45 και 25, με πιθανότητες 23,8%.

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

Δείτε στον παρακάτω πίνακα του ΟΠΑΠ το αναλυτικό πίνακα με τα προγνωστικά με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Εμφανίζονται οι τυχεροί αριθμοί των κληρώσεων μέχρι και τις 28/01/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ. Στη δεξιά πλευρά βλέπετε πεδία διαφορετικών χρωμάτων με αριθμούς.

tzoker3tzoker3

Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ



ελληνικες αλυσιδες καταστηματων

λοιμωδη μονοπυρηνωση στην εγκυμοσυνη

λοιμωδη μονοπυρηνωση στην εγκυμοσυνη
σαλτσεσ χονδρικη

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.


λοιμωδη μονοπυρηνωση στην εγκυμοσυνη

Αττική


Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.


Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 06 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα.


Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.


Θερμοκρασία: από 05 έως 15 βαθμούς κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα ανατολικά. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.


Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 03 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια. Βελτίωση από το απόγευμα.


Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 στο Ιόνιο βορειοδυτικοί τοπικά στα βόρεια έως 5 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 05 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.




φουρνοι αλογονου

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

γεωγραφια α γυμν ποιον χαρτη να διαλεξω

Ο σπρίντερ από την Αϊτή, λίγο μετά την εκκίνησή του στην ημιτελική σειρά των 110μ με εμπόδια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, και στην προσπάθειά του να υπερπηδήσει το πρώτο εμπόδιο, σκόνταψε, με αποτέλεσμα να πέσει, παρασύροντας στην πτώση και το εμπόδιο.


Όμως ο νεαρός Κεντροαμερικανός δεν πτοήθηκε. Σηκώθηκε και συνέχισε την κούρσα του, ώσπου κατάφερε να τερματίσει.


16979422


Πηγή: EPA/ANTONIO LACERDA


16979424


Πηγή: EPA/ANTONIO LACERDA16981168


Πηγή: EPA/ANTONIO LACERDA


16979428


Πηγή: EPA/ANTONIO LACERDA




ρολογια κουζινας
the most wanted man on earth 2015
γεωγραφια α γυμν ποιον χαρτη να διαλεξω
γεωγραφια α γυμν ποιον χαρτη να διαλεξω

φορολογικοι συντελεστεσ χρησησ 2015

σπορα οκτωβριου

Αναλυτικά, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από το βράδυ μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες της Πέμπτης στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, την Θράκη και τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.


alpha bank ελευσινα

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη. Μεταβολή του καιρού τη νύχτα στη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου με καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, που θα συνοδεύονται από χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία σε άνοδο, θα φτάσει στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 35 βαθμούς Κελσίου.


Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη σύμφωνα με την ΕΜΥ.


ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου και στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αρχικά αίθριος. Το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα γύρω ορεινά. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.


Μυτιλήνη
Καιρός: Αρχικά αίθριος. Αργά το απόγευμα αραιές νεφώσεις που από τη νύχτα θα πυκνώσουν.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.



φορολογικοι συντελεστεσ χρησησ 2015
φορολογικοι συντελεστεσ χρησησ 2015

νοτες πιανου τραγουδια

δευτερος αραβοισραηλινος πολεμος

Ο κ. Χαρίτσης θα έχει διαδοχικές συναντήσεις στις εγκαταστάσεις των εταιρειών ALUMIL, KLEEMAN ΕΛΛΑΣ, ΓΙΟΥΡΙΜΑΚ και ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ με τους εργαζόμενους και τους επικεφαλής των επιχειρήσεων, καθώς και με τη διοίκηση της ΒΙΠΕ.


νοτες πιανου τραγουδια

Τον αναπληρωτή υπουργό θα συνοδεύσουν ο γενικός γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων, Λόης Λαμπριανίδης και η ειδική γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και του Ταμείου Συνοχής, Ευγενία Φωτονιάτα.



γερμανος κολωνακι τηλ
νοτες πιανου τραγουδια

κεπ ωραριο λειτουργιας κερατσινι

κεπ ωραριο λειτουργιας κερατσινι
τιμουρ αποελ

Σύμφωνα με τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής «οι δεσμεύσεις του κ. Τσίπρα για την επίτευξη πρωτογενών πλεονασμάτων της τάξης του 3,5% του ΑΕΠ ως το 2022, καθηλώνουν την οικονομία, υπονομεύουν την προοπτική της ανάπτυξης και την κοινωνική συνοχή»


Τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής κατέστησαν σαφές στους θεσμούς, όπως επισημαίνεται, ότι: «Ήταν μεγάλο λάθος να συμφωνηθεί ότι οι στόχοι για τα πλεονάσματα θα στηριχθούν στην υπερφορολόγηση. Υπέρμετρη φορολογία και υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης δεν συμβαδίζουν, εξοντώνουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Η κατάσταση που διαμορφώνεται επηρεάζει αρνητικά την κατανάλωση, αποθαρρύνει τις επενδύσεις. Είναι επιβεβλημένο να αναθεωρηθούν αυτοί οι στόχοι, ώστε να εξασφαλισθεί οριστικά η έξοδος της Ελλάδας από την κρίση. Να δημιουργηθεί δημοσιονομικός χώρος για μείωση της φορολογίας και ανάπτυξη κοινωνικών υποδομών»


Επίσης για το ασφαλιστικό επισημάνθηκε:


«Αποδείχθηκε μοιραίο λάθος για το Ασφαλιστικό Σύστημα της χώρας η εγκατάλειψη το 2015 της μεταρρύθμισης (Λοβέρδου-Κουτρουμάνη). Τη στιγμή μάλιστα που σύμφωνα με τις εκθέσεις της Ε. Ε. διασφάλιζε τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας.


Ο νόμος Κατρούγκαλου που έφεραν οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ είναι άδικος. Οδηγεί σε περαιτέρω φτωχοποίηση τους συνταξιούχους έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες περικοπές από οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ε. Ε. Οι "νέες" συντάξεις που εκδίδονται μετά το 2016 με την εφαρμογή του νόμου, είναι σοβαρά μειωμένες. Ήδη περίπου 80.000 "νέοι" συνταξιούχοι το έχουν υποστεί. Παράλληλα έχει γίνει δραματική η κατάσταση των συντάξεων χηρείας, με τις πραγματικά κοινωνικά ανάλγητες διατάξεις του νόμου. Το χειρότερο όμως οδηγεί σε αδιέξοδο το Ασφαλιστικό Σύστημα. Γιατί αντιστρατεύεται κάθε λογική ανταποδοτικότητας των εισφορών, δημιουργεί κίνητρα εισφοροδιαφυγής».


Τονίστηκε ακόμη ότι ο νόμος αυτός δεν πρέπει να εφαρμοστεί και πρέπει να αλλάξει συνολικά. «Ένα νέο δίκαιο, βιώσιμο σύστημα που εγγυάται το μέλλον της Κοινωνικής Ασφάλισης είναι αναγκαίο».


Σε ότι αφορά τις περικοπές του 2019 που έχουν προνομοθετηθεί από την κυβέρνηση στο Κίνημα Αλλαγής δηλώνουν αρνητικοί, διότι, όπως τονίζουν, φτωχοποιούν πέρα από τους νέους συνταξιούχους και τους παλαιότερους. «Για αυτό καταθέσαμε σχετική πρόταση νόμου για την μη εφαρμογή τους και επιμένουμε σε αυτή. Οι συντάξεις όσων είχαν συνταξιοδοτηθεί πριν την εφαρμογή του νόμου Κατρούγκαλου σφαγιάζονται με ευθύνη του κ. Τσίπρα, ως δήθεν αντίβαρο για να κερδίσει τα αντίμετρα όταν γινόταν η συζήτηση για το μεσοπρόθεσμο. Επισημαίνουμε ότι σε ένα τέτοιο σοβαρό θέμα δεν χωρούν "κόλπα' περί απλής αναβολής του μέτρου, για λίγους μήνες, απλά και μόνο για τις εκλογικές ανάγκες του κ. Τσίπρα» υποστηρίζουν.



αιμα στο νερο
κεπ ωραριο λειτουργιας κερατσινι

ξινο νερο αμυνταιου

Τα χρήματα, τα οποία εγκρίθηκαν την Τετάρτη (29/8), δίνονται στο πλαίσιο της συνδρομής του ΤΑΕΕ ύψους 34 εκατομμυρίων ευρώ για τη στήριξη της ανοικοδόμησης σε Ελλάδα, Πολωνία, Λιθουανία και Βουλγαρία μετά από τις φυσικές καταστροφές του 2017.


ξινο νερο αμυνταιου

παιχνιδάδικα θεσσαλονικη

Το Συμβούλιο θα εγκρίνει την ενίσχυση στις 4 Σεπτεμβρίου. Μόλις το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δώσει το πράσινο φως κατά τη σύνοδο ολομέλειας του Σεπτεμβρίου, τα κονδύλια θα διατεθούν εντός των επόμενων εβδομάδων.


Χρηματοδότηση 16.918.941 ευρώ θα δοθεί για την ανασυγκρότηση στη Λιθουανία μετά από συνεχείς βροχοπτώσεις και πλημμύρες που έβλαψαν αποχετευτικά συστήματα, φράγματα και δρόμους καθώς και γεωργικές εκτάσεις καθ’ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και του φθινοπώρου του 2017.


Η Πολωνία θα λάβει 12.279.244 ευρώ για την αποκατάσταση ζημιών από ισχυρές καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις σε τρεις περιοχές, καταστρέφοντας δεκάδες χιλιάδες εκτάρια δασών και καλλιεργειών καθώς και μεταφορικές και ενεργειακές υποδομές.


Οι καταιγίδες και οι πλημμύρες έπληξαν επίσης την περιοχή του Μπουργκάς στη νοτιοανατολική Βουλγαρία, η οποία θα λάβει ενίσχυση ύψους 2.258.225 ευρώ από το ΤΑΕΕ.


Σημειώνεται ότι το Ταμείο Αλληλεγγύης της ΕΕ ιδρύθηκε το 2002 ως απάντηση στις καταστροφικές πλημμύρες στην Κεντρική Ευρώπη το καλοκαίρι του ίδιου έτους. Έκτοτε, μετά από περισσότερες από 80 καταστροφές 24 χώρες της ΕΕ έλαβαν ενίσχυση ύψους 5 δισεκατομμυρίων ευρώ από το Ταμείο Αλληλεγγύης.




μεντεσες ψυγειου neff
ξινο νερο αμυνταιου

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

game of war orbs

game of war orbs

Την απάντληση των καυσίμων διεκδικούσε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ και άλλη εταιρεία με το πλοίο «Siros». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα δύο πλοία ανήκουν σε διαφορετικές εταιρείες και η μία έχει αιτηθεί να απαντλήσει το πετρέλαιο ως πετρελαιοειδή κατάλοιπα και η άλλη ως φορτίο.


game of war orbs

αποφυλακιση λαγος

Να σημειωθεί ότι έως τώρα την επιχείρηση απάντλησης των καυσίμων από το ναυαγισμένο πλοίο διενεργούσε το δεξαμενόπλοιο «Lassea» στο οποίο έληξαν τα πιστοποιητικά ασφαλείας του ενώ μετά από έλεγχο λιμενικών και τελωνειακών στις δεξαμενές έρματος του πλοίου εντοπίστηκαν ποσότητες πετρελαιοειδών μιγμάτων χωρίς τα νόμιμα παραστατικά.


Στο «Lassea» είχαν φορτωθεί 1.533 κυβικά πετρελαιοειδών με απάντληση από το βυθισμένο πλοίο, τα οποία αναμένεται να αδειάσει το δεξαμενόπλοιο σε δεξαμενές, με εισαγγελική εντολή.



leeds outlet uk

χυμος λαιμ

χυμος λαιμ
πως θα γινω δυναμικη γυναικα

Ειδικότερα, δεσμεύθηκε για μείωση της φορολογίας των κερδών των επιχειρήσεων στο 20%, εντός δύο ετών, ενώ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την πορεία αποπληρωμής των υποχρεώσεων του κράτους προς τις επιχειρήσεις και την απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ.


Χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ανέφερε πως «Η πραγματική οικονομία περνάει δύσκολα και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν ένα φορολογικό και επιχειρηματικό περιβάλλον, το οποίο, δυστυχώς, κάνει τη ζωή του επιχειρηματία κάθε μέρα πιο δύσκολη. Εμείς έχουμε σκοπό αυτά να τα αντιμετωπίσουμε και να καταθέσουμε ένα πλαίσιο προτάσεων που θα απελευθερώνει τις υγιείς δυνάμεις της επιχειρηματικότητος και θα δίνει τη δυνατότητα, πάλι, στη μικρομεσαία επιχείρηση, κατεξοχήν, να σταθεί στα πόδια της και να διεκδικήσει δικαίωμα στην ανάπτυξη», προσθέτοντας ότι οι προτάσεις θα εξειδικευθούν περαιτέρω στην ομιλία του στη ΔΕΘ.



αγιος κωνσταντινος λαρισα
χυμος λαιμ

σπαστικη κολιτιδα φαρμακο

σπαστικη κολιτιδα φαρμακο
σπαστικη κολιτιδα φαρμακο

Έπειτα από σχεδόν τέσσερα χρόνια το «Κλεάνθης Βικελίδης» ετοιμάζεται να υποδεχθεί και πάλι το μεγάλο ντέρμπι της «Νύμφης του Θερμαϊκού». Οι «κίτρινοι» ταλαιπωρήθηκαν τα τελευταία χρόνια σε μικρότερες κατηγορίες, ωστόσο, πλέον επέστρεψαν και αμφισβητούν την κυριαρχία του «Δικέφαλου του Βορρά» στην Μακεδονία. Από την άλλη, οι «ασπρόμαυροι» πηγαίνουν στο ντέρμπι με τον ρόλο του φαβορί και θέλουν να επιβεβαιώσουν την δύναμή τους, κόντρα στον μεγάλο αντίπαλο.


θεσεις εργασιας ελληνικη βιομηχανια ζαχαρης

Αυτό θα είναι το 202ο ντέρμπι στην ιστορία των δύο ομάδων, σ’ όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, με τον ΠΑΟΚ να έχει την μερίδα του λέοντος με 71 νίκες έναντι 64 του Άρη, ενώ 66 ματς ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή. Κάτι ανάλογο έγινε και στο τελευταίο ντέρμπι των δύο ομάδων, πριν από μερικές εβδομάδες, για τον θεσμό του Κυπέλλου, όταν ο «Δικέφαλος» παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην ομάδα του Πάκο Ερέρα στην Τούμπα.


Ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» μετρούν 13 χρόνια χωρίς εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Άρη, με την τελευταία επικράτηση (3-1) να χρονολογείται από τις 27 Φεβρουαρίου του 2005, καθώς στα 10 ματς που ακολούθησαν, μέχρι τον υποβιβασμό των γηπεδούχων το 2014, επτά αγώνες έληξαν χωρίς νικητή και άλλοι τρεις κατέληξαν στους «κίτρινους».


Χωρίς Δεληζήση ο Άρης


Ο Πάκο Ερέρα ετοιμάζει τα πλάνα του για το ντέρμπι χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Έλληνα αμυντικού. Παράλληλα, ο Ισπανός «πονοκεφαλιάζει» για την συμμετοχή του Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό και είναι αμφίβολος για την θέση κάτω από τα δοκάρια.


Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Κολάζο, Ούγκο Σόουζα, Βέλεθ, Μπάσα, Γιουνές, Ματίγια, Μαβράι, Μαρτίνεζ, Ναζλίδης, Σιώπης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης.


Με Πέλκα και Ουάρντα


Στον αντίποδα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει στην διάθεσή του τον Έλληνα μεσοεπιθετικό και τον Αιγύπτιο εξτρέμ, ο οποίος βγήκε από τον «πάγο». Αντίθετα, εκτός πλάνων είναι ο Μαουρίτσιο, όπως και ο Ακμπόμ.


Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Καρέλης.



ιερο σπηλαιο αποκαλυψης πατμος

υφαντης νεα φιλαδελφεια

ο ξυπολητος πριγκιπας χαινηδες

Για να σηματοδοτήσουν την αλλαγή στην ηγεσία του Eurogroup, οι δύο άντρες πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας σήμερα στο Παρίσι, όπου βρισκόταν ο Μ. Σεντένο για επίσημη επίσκεψη, κατά την οποία συζήτησαν επίσης την ημερήσια διάταξη του Eurogroup.


υφαντης νεα φιλαδελφεια

υφαντης νεα φιλαδελφεια

ανακοινωση αποτελεσματων πανελληνιες 2015

«Έχουμε ένα μοναδικό παράθυρο ευκαιρίας για την εμβάθυνση της νομισματικής ένωσης, καθιστώντας το κοινό μας νόμισμα πιο ανθεκτικό σε μελλοντικές κρίσεις» σημείωσε ο νέος πρόεδρος του Eurogroup, δηλώνοντας ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την ανάληψη της ηγεσίας του Eurogroup.


«Η ευθύνη μας είναι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών μας», επισήμανε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι θα καταβάλλει «κάθε προσπάθεια» για να επιτύχει την «απαραίτητη συναίνεση», ενώ ευχαρίστησε τον Γ. Ντάισελμπλουμ για την «ισχυρή» του ηγεσία «σε μια περίοδο όπου η ζώνη του ευρώ τέθηκε υπό δοκιμή».


Από την πλευρά του ο Γ. Ντάισελμπλουμ δήλωσε: «Η ευρωζώνη είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση τώρα από ό, τι το 2013. Έχουμε οικονομική ανάπτυξη σε όλες τις χώρες, η ανεργία πέφτει και τα δημόσια οικονομικά είναι πιο υγιή. Έχουν ληφθεί αποφασιστικά μέτρα για την ενίσχυση της νομισματικής ένωσης, ιδίως της τραπεζικής ένωσης. Θα ήθελα να ευχηθώ στον κ. Σεντένο ό, τι καλύτερο στο νέο του ρόλο ως προέδρου του Eurogroup».


Η πρώτη συνεδρίαση του Eurogroup υπό την προεδρία του Μ. Σεντένο θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες στις 22 Ιανουαρίου 2018.


καθαρα δευτερα 2015 χανια

καθαρα δευτερα 2015 χανια

Ο Χάιρους Αγιέτα, ένας εναερίτης της εταιρείας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος PG&E, έχασε τη ζωή του σε μια απομονωμένη περιοχή της κομητείας Σάστα στη βόρεια Καλιφόρνια, όπου ομάδες εργάζονταν για την αποκατάσταση της ηλεκρτοδότησης.


κιδησο διαλυεται

Η πυρκαγιά Καρ πλέον μαίνεται 322 χιλιόμετρα βόρεια του Σαν Φρανσίσκο και εξακολουθεί να εξαπλώνεται, όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία της Καλιφόρνιας.


Παρά τους περισσότερους από 4.200 πυροσβέστες που έχουν αναπτυχθεί για την κατάσβεσή της έχει τεθεί υπό έλεγχο σε ποσοστό μόλις 41%.




στορια αλουμινιου σκρουτζ
καθαρα δευτερα 2015 χανια

τρεις λαλούν και δυο χορεύουν περιοδεια

σημειωματαριο τοιχου

Ο Ράις ερωτήθηκε σήμερα κατά την καθιερωμένη ενημέρωση Τύπου του ΔΝΤ από τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ιγνατίου για το πώς σχολιάζει τις αποκαλύψεις για τη διαφθορά στην Ελλάδα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.


τρεις λαλούν και δυο χορεύουν περιοδεια

Αν και εμφανίσθηκε ενημερωμένος δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο και παρέπεμψε στις δηλώσεις που έκανε για τη διαφθορά η επικεφαλής του Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ στις 8 Δεκεμβρίου στο Αμερικανικό Κογκρέσο.


Στην εν λόγω ομιλία η Κριστίν Λαγκάρντ είχε τονίσει πως η καλή διακυβέρνηση, απαλλαγμένη από τα δεσμά της διαφθοράς, εμπεδώνει την εμπιστοσύνη στους θεσμούς.



.@Lagarde: Why is corruption so corrosive? Because people disconnect from the economy and the society. https://t.co/e4GYW7Inu9 #KissingerLecture @librarycongress pic.twitter.com/Hk7XDzcp5a

— IMF (@IMFNews) December 8, 2018


πυριμαχα κρυσταλλα
τρεις λαλούν και δυο χορεύουν περιοδεια

γελιο χαρα

Επιπλέον μέτρησε 2 κλεψίματα, 3 κοψίματα, ενώ είχε και 4 λάθη. Το Μιλγουόκι χάρη στον Giannis βρίσκεται στην κορυφή της Ανατολής με 25-10 και συνεχίζει ακάθεκτος.


γελιο χαρα

βυσματα φυσιγγιων

Στο μεταξύ, το Χιούστον νίκησε 108-104 τους Πέλικανς στη Νέα Ορλεάνη, με τον Τζέιμς Χάρντεν να πετυχαίνει τουλάχιστον 40 πόντους για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, αφού... σταμάτησε στους 41 (με 3/8 δίποντα, 7/17 τρίποντα και 14/14 βολές). Αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη για τους Ρόκετς.


Οι Σέλτικς κατέβαλαν την αντίσταση των Γκρίζλις στο Μέμφις με 112-103, μολονότι βρέθηκαν στη διάρκεια του β΄ μέρους να χάνουν με 19 πόντους διαφορά. Περίπου 8,5 λεπτά πριν τη λήξη του τρίτου δωδεκαλέπτου οι γηπεδούχοι προηγούνταν 74-55 και φαινόταν να ελέγχουν το παιχνίδι, ωστόσο η Βοστώνη είχε διαφορετική... άποψη. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Κάιρι Ίρβινγκ που πέτυχε 26 πόντους και μοίρασε 13 ασίστ.


Το Γκόλντεν Στέιτ νίκησε 115-105 τους Μπλέιζερς στο Πόρτλαντ και πήρε... εκδίκηση για την ήττα που γνώρισε μέσα στην εβδομάδα. Κορυφαίος των Ουόριορς ήταν ο Κλέι Τόμπσον που πέτυχε 32 πόντους, ενώ από 25 πρόσθεσαν οι Κέβιν Ντουράντ και Στεφ Κάρι.





φιλντισένιο καραβάκι
γελιο χαρα

εμπλαστρο για χερι

σκωτια συνορα

Η διαδικασία έκδοσης που θα ακολουθηθεί είναι αυτή του κοινοπρακτικού δανείου μέσω βιβλίων προσφορών που θα κλείσει αύριο, οπότε και θα ανακοινωθούν τόσο το επιτόκιο δανεισμού καθώς και το ύψος των προσφορών που θα συγκεντρώσει η έκδοση. Υπενθυμίζεται ότι το 2014 το επιτόκιο δανεισμού για το 5ετες ομόλογο που είχε εκδοθεί τότε (απόδοση του ομολόγου) είχε διαμορφωθεί στο 4,95%.


εμπλαστρο για χερι

γιατι εκλεισαν τα wendy's στην ελλαδα

Την όλη διαδικασία ανέλαβαν οι τράπεζες BNP Paribas, Citigroup Global Markets Limited, Deutsche Bank AG, London Branch, Goldman Sachs, International Bank, HSBC Bank plc and Merrill Lynch International.


Οι αγορές αντέδρασαν θετικά με τη σχετική ανακοίνωση. Είναι ενδεικτικό ότι πριν από λίγο η απόδοση του 2ετούς ομολόγου στη δευτερογενή αγορά σημείωνε πτώση κατά 0,013% και κυμαίνονταν στο 3,34%. Αντίθετα σταθεροποιητικές τάσεις εμφάνιζε το 10ετές ομόλογο το οποίο διαπραγματευόταν με απόδοση 5,27%.



εμπλαστρο για χερι

φαβα εικονες

φαβα εικονες

Νωρίτερα, σημειώθηκαν επεισόδια στην πλατεία Καραϊσκάκη. Οπαδοί του ΠΑΟΚ που ήταν στο σύνδεσμο στην Ομόνοια κατέβηκαν στην πλατεία Καραϊσκάκη και άρχισαν να πετούν πέτρες και μολότοφ στους αστυνομικούς που ήταν στο σημείο.


φαβα εικονες

επαρση σημαιας αντιθετο

πλειστηριασμοι eurobank 2015

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα αγνώστων επιτέθηκε στα γραφεία των οπαδών του ΠΑΟΚ, στο κέντρο της Αθήνας.


Διμοιρίες των ΜΑΤ έσπευσαν άμεσα στο σημείο, όπου ξέσπασαν τα επεισόδια προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Οπαδοί του ΠΑΟΚ έστησαν οδοφράγματα στον πεζόδρομο της Μαινάνδρου.


Από τις συμπλοκές υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ προκλήθηκαν και υλικές ζημιές στα καταστήματα της περιοχής.




αργοτερα αγγλικα

αργοτερα αγγλικα

Ο κ. Αλέξης Τσίπρας μίλησε για την επόμενη μέρα και για το σχέδιο της κυβέρνησης για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και την επιστροφή στην ανάπτυξη, καλώντας παράλληλα τους κοινωνικούς εταίρους να συστρατευθούν στο σχέδιο εξόδου από την οικονομική κρίση.


αργοτερα αγγλικα

τουρτα παγωτο σοκολατα φραουλα

απολυτη ηθικη

«Οι παραγωγικές δυνάμεις του τόπου να ενώσουμε τις προσπάθειές μας για να ξαναστήσουμε τη χώρα στα πόδια της. Ο καθένας με τον τρόπο που μπορεί να προσφέρει, από το μετερίζι στο οποίο βρίσκεται», είπε ο κ. Τσίπρας τονίζοντας πως στο ιστορικό Eurogroup της 21ης Ιουνίου, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το τελευταίο κεφάλαιο της ελληνικής κρίσης και των μνημονίων, μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο 8 ετών.


«Με τη συμφωνία αυτή, εξειδικεύτηκαν τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος, τα οποία προστέθηκαν στα βραχυπρόθεσμα μέτρα που αποφασίστηκαν και εφαρμόζονται από το περασμένο έτος και ταυτόχρονα δόθηκαν οι απαραίτητες εγγυήσεις για τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του, πάντα στο ολοκληρωμένο πλαίσιο διαχείρισης που συναποφασίσαμε με τους εταίρους μας. Αυτό σημαίνει ουσιαστικά, ότι σήμερα το ελληνικό χρέος καθίσταται βιώσιμο, η τροχιά απομείωσης του ελεγχόμενη και προβλέψιμη και κυρίως, ότι αυτό θα εξασφαλίζεται μέσω της ανάπτυξης της οικονομίας», σημείωσε.


Ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι η χώρα πλέον μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση, να αλλάξει ατζέντα και να επικεντρώσει την προσοχή της στο ζήτημα της επίτευξης υψηλών ρυθμών ανάπτυξης, στην περεταίρω μείωση της ανεργίας, στην αύξηση του βιοτικού επιπέδου των εργαζομένων και στα μέσα που θα χρειαστούν για τους σκοπούς αυτούς.


«Μετά τον Αύγουστο η χώρα μας ανεξάρτητη πια, περνά στην επόμενη μέρα. Κεφαλαιοποιώντας τα παραπάνω θετικά δεδομένα, μπορούμε πλέον και προχωρούμε με το δικό μας εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο», είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε πως για πρώτη φορά και με συνεκτικό τρόπο αξιοποιούμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας, στους τομείς του τουρισμού και του πολιτισμού, της ναυτιλίας, των μεταφορών, της αγροτοδιατροφικής παραγωγής και μεταποίησης και φυσικά στην παραδοσιακά ισχυρή και εδραιωμένη στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων, βιομηχανία μας.


«Η ελληνική βιομηχανία επιδιώκουμε να πρωταγωνιστήσει στον εξαγωγικό αναπροσανατολισμό της ελληνικής οικονομίας και στόχος μας είναι η συμμετοχή της στο ποσοστό του ΑΕΠ να ανέλθει στο 12% σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα», σημείωσε ο πρωθυπουργός προαναγγέλλοντας τη δημιουργία διακριτού Υπουργείου για τη βιομηχανία.


Στοχευμένες φοροελαφρύνσεις


Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις μεταρρυθμίσεις που έγιναν σε ό, τι αφορά τη φορολογική διοίκηση, τις αδειοδοτήσεις επιχειρήσεων, το νέο αδιάβλητο σύστημα προμηθειών και δημοσίων συμβάσεων καθώς και στο κτηματολόγιο και τις χρήσης γης, ενώ τόνισε ότι μπήκαν σε τάξη τα δημόσια οικονομικά της χώρας «με τρόπο συστηματικό και αξιόπιστο».


Όπως είπε ο πρωθυπουργός «σήμερα είμαστε σε θέση να κάνουμε φοροελαφρύνσεις, υπολογισμένα και με σχέδιο, όχι αποσπασματικά».


«Τα δεδομένα της ελληνικής οικονομίας δείχνουν θετικό momentum», τόνισε και συμπλήρωσε ότι τώρα «μπορούμε πλέον και προχωρούμε με το δικό μας εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο».


Βολές κατά του ΣΕΒ


Ο κ. Τσίπρας άφησε αιχμές για τη στάση που κρατά ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων, κάνοντας ανοιχτά λόγο για εξυπηρέτηση συμφερόντων.


«Ακούω με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον τις θέσεις, τις προτάσεις αλλά και τις ανησυχίες που διατυπώνει ο επιχειρηματικός κόσμος της Βόρειας Ελλάδας και ο Σύνδεσμος σας. Δυστυχώς, δεν ισχύει το ίδιο πάντα για με την ηγεσία του ΣΕΒ. Η οποία ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολο ποιες ακριβώς παραγωγικές δυνάμεις εκπροσωπεί, είναι βέβαιο ότι τα κίνητρα της είναι αμιγώς πολιτικά. Και δεν έχουν καμία σχέση με τις ειλικρινές αγωνίες τόσο του επιχειρηματικού κόσμου όσο και της ελληνικής κοινωνίας».


Όπως υποστήριξε «αυτό αποδείχθηκε και από την πρόσφατη έκθεση του, στην οποία ουσιαστικά επιχειρεί να παρέμβει στη δημόσια συζήτηση για τα περιβόητα μέτρα του 2019 και του 2020 δίνοντας σήμα αναγκαιότητας εφαρμογής τους, ανεξάρτητα από το αν πιάνουμε τους στόχους ή όχι. Και είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον το γεγονός, ότι ο ΣΕΒ έρχεται σχεδόν πάντα να υπερθεματίσει για κάθε αντικοινωνικό και αντιαναπτυξιακό μέτρο, εν προκειμένω για μια ακόμα περικοπή συντάξεων. Σπεύδοντας τούτη τη φορά να υπερασπιστεί και τη θέση που δημόσια διατύπωσε η αξιωματική αντιπολίτευση, επιπλήττοντας μάλιστα και τον Επίτροπο Μοσκοβισί που μίλησε για μη ανελαστικές υποχρεώσεις που μπορούμε να επανεξετάσουμε όταν έρθει η ώρα».


Ο πρωθυπουργός στο σημείο αυτό κάλεσε την ηγεσία του ΣΕΒ «να μην εκτίθεται».


Προστατεύεται η ονομασία των μακεδονικών προϊόντων


Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που διανοίγονται για τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, από την προώθηση της κοινά αποδεκτής λύσης με τους Σκοπιανούς, συγχαίροντας τον πρόεδρο του Σ. Β.Β. Ε. κ. Σαββάκη, για τη στάση του.


«Αναγνωρίζω και σέβομαι τις ευαισθησίες των πολιτών, ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα, για το ονοματολογικό των Σκοπίων. Αλλά δεν μπορώ να επιτρέψω πάνω σε αυτές τις ευαισθησίες, να γίνονται σκόπιμες παραποιήσεις και μια άθλια πολιτική προπαγάνδα πολιτικής και μικροκομματικής σκοπιμότητας που σε τελική ανάλυση υπονομεύει το εθνικό συμφέρον», δήλωσε για να συμπληρώσει ότι και χωρίς να παρεκκλίνουμε από την εθνική γραμμή, αδράξαμε μια ιστορική ευκαιρία να επιλύσουμε ένα ζήτημα που δυσχέραινε τις σχέσεις μεταξύ των δυο χωρών σε πολλά επίπεδα.


«Η εναλλακτική, αν επιλέγαμε να αφήσουμε να πάει χαμένη η ιστορική ευκαιρία για επίλυση τώρα, ήταν εμείς να συνεχίσουμε να τους αποκαλούμε «Πρώην Γιουγκοσλαβική» δε, «Δημοκρατία της Μακεδονίας» όμως μεν κι όλος ο υπόλοιπος κόσμος να τους αναγνωρίζει ως «Μακεδονία» σκέτο, χωρίς το πολιτικά ορθό και μακρόσυρτο ‘πρώην Γιουγκοσλαβική’».


Έδωσε έμφαση στα εμπορικά σήματα και δήλωσε ότι ο κίνδυνος να τα χρησιμοποιούν τα Σκόπια απετράπη, γιατί στη συμφωνία προβλέπεται η δημιουργία επιτροπής υπό τον ΟΗΕ, που θα λύσει οριστικά τα ζητήματα αυτά «προστατεύοντας την παραγωγή και τα προϊόντα της Μακεδονίας μας».


Στο σημείο αυτό επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνοντας ότι κάποιοι επιχειρούν να ψαρέψουν στα θολά νερά του λαϊκισμού και της πατριδοκαπηλίας, μεταβάλλοντας τις απόψεις που είχαν εκφράσει στο πρόσφατο παρελθόν. Ποντάρουν στη δημιουργία σύγχυσης πάνω στο νόημα των εννοιών nationality, που σημαίνει ιθαγένεια ενώ ethnicity, σημαίνει εθνικότητα και αυτό δεν υπάρχει πουθενά.


«Ομοίως και στο ζήτημα της γλώσσας τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πρόκειται για σλαβική γλώσσα κυριλλικής καταγωγής και έτσι περιγράφεται στη διάσκεψη του ΟΗΕ ήδη από το 1977» είπε χαρακτηριστικά.






Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

εργαστηριο φαρμακειου νομοθεσια

εργαστηριο φαρμακειου νομοθεσια
φοβια για τους κλοουν

Στην επιστολή Σεντένο υπενθυμίζεται πως οι υπουργοί Οικονομικών της ζώνης του ευρώ ενημερώθηκαν από τους θεσμούς για την κατάσταση αναφορικά με την τέταρτη αξιολόγηση και για την επιστροφή των κλιμακίων στην Αθήνα στις 14 Μαΐου.


πολυγυρος ταξιαρχης αποσταση

Υπενθυμίζει ότι στη Σόφια έγινε παρουσίαση του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελλάδος από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και πως εξετάσθηκε η μεταμνημονιακή εποπτεία, αλλά όχι η ελάφρυνση του χρέους θέμα για το οποίο όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται οι συζητήσεις θα συνεχιστούν.



«Υπό την προϋπόθεση μιας επιτυχημένης ολοκλήρωσης της αξιολόγησης, το Eurogroup θα αποφασίσει τον Ιούνιο όλα τα στοιχεία που θα εξασφαλίσουν επιτυχημένη έξοδο από το πρόγραμμα τον Αύγουστο», αναφέρεται σχετικά στην επιστολή.




εργαστηριο φαρμακειου νομοθεσια

ασκήσεις για το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα

χρυση ευκαιρια μπιζνες

Ο Τραμπ και ο Πούτιν εξήραν τους στρατιωτικούς δεσμούς ΗΠΑ-Ρωσίας και μίλησαν αόριστα για τη Συρία ενώπιον των δημοσιογράφων τη Δευτέρα μετά τις συνομιλίες τους στο Ελσίνκι, στη Φινλανδία, σημειώνοντας την κοινή ανησυχία τους για την ασφάλεια του γειτονικού προς τη Συρία, Ισραήλ.


ασκήσεις για το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα

Ο αντιπρόσωπος της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη φέρεται μάλιστα να είπε πως η συνάντηση κορυφής «θα επιδράσει θετικά στις προσπάθειες για την επίλυση της συριακής σύγκρουσης».


Ωστόσο ο στρατηγός του Στρατού των ΗΠΑ, Τζόζεφ Βότελ, ο οποίος ως επικεφαλής της Κεντρικής Διοίκησης εποπτεύει τις στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή, είπε πως δεν έχουν υπάρξει «μέχρι σήμερα οποιεσδήποτε νέες οδηγίες ως αποτέλεσμα των συζητήσεων στο Ελσίνκι».


«Για εμάς αυτή την τώρα, όλα συνεχίζονται όπως πριν. Δεν έχουμε λάβει άλλη κατεύθυνση από αυτήν υπό την οποία επιχειρούμε», δήλωσε ο Βότελ σε συνέντευξη Τύπου του Πενταγώνου, μιλώντας μέσω βιντεοσύνδεσης από το γραφείο του στην Τάμπα της Φλόριντα.


Η συνάντηση κορυφής στο Ελσίνκι προκάλεσε καταιγίδα επικρίσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό καθώς ο Τραμπ αρνήθηκε να κατηγορήσει τη Ρωσία για ανάμιξη στις προεδρικές εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ, κατηγορία την οποία αρνείται ο Πούτιν.




τελη κυκλοφοριας για μηχανακι 125cc
ασκήσεις για το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα

βρετανικο μουσειο

οτε ναυπλιου βλαβες
κινεζικα εστιατορια φιλαδελφεια

Ερωτηθείς εάν σχεδιάζει να ταξιδέψει στην Ευρώπη, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει εάν αυτό θα είναι δυνατόν.


βρετανικο μουσειο

«Προς το παρόν θα παραμείνουμε εδώ (στο Βέλγιο)», δήλωσε ο Πουτζντεμόν, μιλώντας στα γαλλικά κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις Βρυξέλλες.


«Η επιθυμία μας όταν ήρθαμε εδώ ήταν να επιστρέψουμε πίσω το συντομότερο δυνατόν…θα είναι όμως αυτό δυνατόν;…Θα πρέπει να γνωρίζουμε την απάντηση πριν επιστρέψουμε».


2017 12 06T132001Z 1947623818 RC1DD3FCA490 RTRMADP 3 SPAIN POLITICS CATALONIA


REUTERS/Yves Herman


Ο Πουτζντεμόν και τα τέσσερα μέλη της κυβέρνησής του κατέφυγαν στο Βέλγιο μετά τη μονομερή κήρυξη της ανεξαρτησίας της επαρχίας αυτής της Ισπανίας στις 27 Οκτωβρίου, που κρίθηκε παράνομη από τα ισπανικά δικαστήρια.


Και οι πέντε βρίσκονται αντιμέτωποι με ένταλμα σύλληψης στην Ισπανία για στάση, εξέγερση και κατάχρηση δημόσιου χρήματος σε σχέση με την προσπάθεια της τοπικής κυβέρνησης για απόσχιση από την Ισπανία.



βρετανικο μουσειο

σπουδες μακρια απο το σπιτι

τα πιο γελοια βιντεο

Από το ναυλοσύμφωνο, προέκυπτε ότι ο τόπος επιβίβασης και τελικής αποβίβασης βρισκόταν στην ελληνική επικράτεια, χωρίς το πλοίο να διαθέτει την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια επαγγελματικού πλοίου αναψυχής.


παστιτσιο αργυρως με ριγκατονι

Το ''CARPE DIEM 5'' είχε εκναυλωθεί έναντι ποσού πενήντα χιλιάδων (50.000 €) ευρώ, από εννέα (09) αλλοδαπούς, για το χρονικό διάστημα από 26/06/2017 έως 03/07/2017.


Από τη Λιμενική Αρχή Μυκόνου κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων κατά της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ενώ επίσης κινήθηκε η διαδικασία επιβολής ποινικών κυρώσεων κατά του πλοιάρχου του εν λόγω σκάφους.



σπουδες μακρια απο το σπιτι
σπουδες μακρια απο το σπιτι

bridal oasis goole opening times

bridal oasis goole opening times
bridal oasis goole opening times

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν τα μέλη της αποστολής του Ατρόμητου στη Λευκορωσία. Οι άνθρωποι της ελληνικής ομάδας, διαπίστωσαν πως τα τρόφιμα που τους πρόσφερε η ομάδα της Ντιναμό Μπρεστ, από την οποία ηττήθηκαν 4-3 στο πρώτο παιχνίδι για τον Β' προκριματικό γύρο του Europa League, ήταν ληγμένα.


Η ομάδα στην οποία πρόεδρος είναι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, πριν από τη έναρξη του παιχνιδιού πρόσφερε τρόφιμα και ροφήματα στην ομάδα του Περιστερίου, ως είθισται να κάνουν οι γηπεδούχοι για τις ανάγκες των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ των αντιπάλων. Ωστόσο, οι άνθρωποι του ελληνικού συλλόγου αντιλήφθηκαν άμεσα πως κάτι δεν πάει καλά, καθώς πρόσεξαν τις ημερομηνίες στις συσκευασίες από τις μπάρες δημητριακών, τους χυμούς και τα γάλατα και τα προϊόντα είχαν λήξει εδώ και τρεις μήνες.


Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη φορά που συνέβηι κάτι ανάλογο στην αποστολή του Ατρόμητου, καθώς πριν από μερικά χρόνια, στο περιθώριο των αναμετρήσεων με την Σαράγεβο για τα προκριματικά του Europa League, οι Βόσνιοι είχαν προσφέρει ληγμένα προϊόντα, με τους ανθρώπους των «κυανόλευκων» να το προσέχουν και να τα απομακρύνουν, όπως έκαναν και αυτή τη φορά στη Λευκορωσία...



καθαρα δευτερα super market 2015
διευρυμένο ωράριο eurobank

κοσμηματα δημητριαδης

πως τοποθετουμε υαλοτουβλα

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 20:37 ώρα Ελλάδος (19:37 ώρα Ιταλίας).


κοσμηματα δημητριαδης

Σύμφωνα με τον δήμαρχο του Κολλελόγκο και τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή από τους κατοίκους.


Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή σοβαρές υλικές ζημιές.




Map of the testimonies received so far following the #earthquake M4.2 in Southern Italy 42 min ago pic.twitter.com/7QXl0nWkk6

— EMSC (@LastQuake) 1 Ιανουαρίου 2019


κοινωνική συνοχή και ανάπτυξη 2007
κοσμηματα δημητριαδης

ανανεωση λαπτοπ

ανανεωση λαπτοπ
νταιζη ανανιαδου

«Από την μη έγκαιρη και ολοκληρωμένη αποκομιδή των αστικών αποβλήτων είναι δυνατόν να προκληθούν σοβαρές επιπτώσεις στη Δημόσια Υγεία, καθώς κατά την επί μακρόν παραμονή τους στους κάδους και έξω από αυτούς, τα απόβλητα αποσυντίθεται, αυξάνεται το μολυσματικό τους φορτίο και δημιουργούνται καταστάσεις εντόνως αντιαισθητικές, οχληρές και ανθυγιεινές», αναφέρεται στην εν λόγω εγκύκλιο.


διαιτα τριων ημερων με ρυζι

Το υπουργείο επισημαίνει και τον κίνδυνο μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών λόγω της αύξησης εντόμων, τρωκτικών και άλλα ζώων, αλλά και των υψηλών θερμοκρασιών που σημειώνονται στη χώρα.


Οι οδηγίες:


• Επισημαίνεται η ανάγκη άμεσης αποκομιδής των αστικών αποβλήτων από ευαίσθητους χώρους όπως είναι τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, οι παιδικοί σταθμοί, τα σχολεία, τα γηροκομεία, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος κ. α. και την ακόλουθη σχολαστική απολύμανση των κάδων και του περιβάλλοντος χώρου με στόχο την πρόληψη διάδοσης μεταδοτικών ασθενειών


• υπενθυμίζεται ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες η χρήση όλων των ενδεδειγμένων μέτρων ατομικής προστασίας των εργαζομένων στις υπηρεσίες καθαριότητας είναι επιβεβλημένη και παρακαλούμε για την πιστή τήρηση των σχετικών διατάξεων


• κρίνεται απαραίτητη η επισήμανση προς τον πληθυσμό για ιδιαίτερη προσοχή κατά την επαφή του με αδέσποτα ή και οικόσιτα ζώα, σκυλιά, γάτες, τρωκτικά, τα οποία μπορεί να αποτελέσουν φορείς μετάδοσης μικροβίων στον άνθρωπο.



ανανεωση λαπτοπ

κρασια σιγαλας

φαναρια στα αγγλικα

Η μεγάλη συμμετοχή, η σάτιρα, η ανατροπή, η ευρηματικότητα και η διασκέδαση, αναμένεται να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της παρέλασης, που θα διασχίσει το κέντρο της Πάτρας και θα την παρακολουθήσουν οι χιλιάδες επισκέπτες, που ήδη έχουν κατακλύσει τη πόλη, συμμετέχοντας και αυτοί στην μεγάλη γιορτή.


κρασια σιγαλας

κρασια σιγαλας

Σύμφωνα με το τηλεγράφημα του αθηναϊκού πρακτορείου, η παρέλαση θα ξεκινήσει με τη δημοτική μουσική, η οποία θα δίνει τον απαραίτητο καρναβαλικό μουσικό τόνο.


Αμέσως μετά θα κάνει την εμφάνισή του ο βασιλιάς καρνάβαλος, που φέτος συμβολίζει την κρίση και τον καπιταλισμό.


Στη συνέχεια θα παρελάσει το άρμα με τη βασίλισσα του πατρινού Καρναβαλιού, την Άντρια Παναγιωτοπούλου, και θα ακολουθήσουν τα άρματα «Ο Πόλεμος των Ναρκωτικών», «Άρμα του Ποσειδώνα», «Πειρατικό Καράβι», «Ξαφνικά ένας Παπαγάλος» και το Μουσικό Άρμα.


Επίσης, θα παρελάσουν τα άρματα του καρναβαλιού των μικρών «Προπομπός Κιθαρίστας», «Το Τραινάκι», «Ο Γάτος με ξίφος», «Γίγαντας και Κοκκινοσκουφίτσα», το άρμα του κέντρου ενημέρωσης δοτών μυελού των οστών και της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας «Χάρισε ζωή».


Τα άρματα κατασκευάζονται κάθε χρόνο στο καρναβαλικό εργαστήρι του Δήμου Πατρέων και συνδυάζουν τη μεγαλοπρέπεια, την καλλιτεχνική ποιότητα και τη σάτιρα, στέλνοντας ταυτόχρονα τα δικά τους μηνύματα.



μανιοκαταθλιψη μεταφραση

ημερησιους φακους επαφης

νυφικη γοβα 2015

Το τρένο ξεκίνησε το ταξίδι του στις 10:00 από τον σταθμό των Μηλεών και στις 10:30 το τρίτο από τα τέσσερα συνολικά βαγόνια του εκτροχιάστηκε.


ημερησιους φακους επαφης

Εκείνη την ώρα, σύμφωνα με δηλώσεις του προϊσταμένου της αμαξοστοιχίας, Φιλάρετου Κανταρτζόγλου, στην ΕΡΤ Βόλου, το τρένο κινούνταν με έξι χιλιόμετρα την ώρα, καθώς στη γραμμή εκτελούνταν έργα για τον εκσυγχρονισμό της.


Οι περίπου 80 επιβάτες ανησύχησαν από το αισθητό τράνταγμα που προκλήθηκε από τον εκτροχιασμό, ενώ ο μηχανοδηγός προχώρησε αρκετά μέτρα για να αντιληφθεί τι συνέβαινε.



λαχανα και χαχανα κριτικες
ημερησιους φακους επαφης

τροχαιο στην ροδο σημερα

τροχαιο στην ροδο σημερα
αποδοσεις σε πτωση live

Μάλιστα, περίπου 200.000 ελεύθεροι επαγγελματίες έκλεισαν τα βιβλία τους και δήλωσαν στην εφορία περί το 1,5 δισ. ευρώ λιγότερα εισοδήματα από τότε που ψηφίστηκε ο νόμος Κατρούγκαλου το 2016.


Ο εξοντωτικός συνδυασμός υψηλών εισφορών και φόρων έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες και αγρότες, που αδυνατούν πλέον να ανταποκριθούν στις υπέρογκες υποχρεώσεις τους, με αποτέλεσμα να βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με κατασχέσεις.


H εξαγγελθείσα μείωση της εισφοράς κύριας ασφάλισης (από το 20% στο 13,3%) από το νέο έτος θα ισχύσει μόνο για όσους δήλωσαν εισόδημα πάνω από 7.032 ευρώ ετησίως ή πάνω από 586 ευρώ τον μήνα και όχι για όσους θα δηλώσουν κάτω από 7.032 ευρώ ετησίως. Έτσι, από τη μείωση αποκλείονται οι 3 στους 4 ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι – σύμφωνα με τα στοιχεία της ίδιας της κυβέρνησης – δηλώνουν στην εφορία εισόδημα έως 7.032 ευρώ.


Από την 1η Ιανουαρίου 2019, οι εισφορές θα υπολογίζονται επί του 100% του αθροίσματος του καθαρού εισοδήματος του 2017 και των καταβλητέων εισφορών του 2018 με βάση το καθαρό εισόδημα του 2017. Αυτό σημαίνει πως οι καταβλητέες εισφορές το 2019 θα αυξηθούν πάνω από 15% σε σχέση με εκείνες που καταβάλλονται φέτος.



διαδρομη αθηνα πηλιο
τροχαιο στην ροδο σημερα

νησί της ωγυγίας

μοτο βαγιανελης

Η εικόνα του αστυνομικού να αντιμάχεται με τον 12χρονο έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, θετικές και αρνητικές, και η Ελληνική Αστυνομία διερευνά εάν πρέπει να αποδοθούν ή όχι ποινικές ευθύνες για το περιστατικό.


νησί της ωγυγίας

νησί της ωγυγίας

Στο βίντεο, που από χθες κυκλοφορεί στα μέσα, ο αστυνομικός αποτυπώνεται να σπρώχνει τον Μαχεντίν και στη συνέχεια να τον χτυπά. Το παιδί προηγουμένως και ενώ ο ένστολος το διώχνει με τα χέρια αντεπιτίθεται, τραβά τον αστυνομικό από το μπουφάν και φαίνεται να του ρίχνει μπουνιά στο πρόσωπο, όπως αναφέρει το Έθνος, που μίλησε με τον Μαχεντίν και την οικογένειά του.


«Η επίθεση που δέχθηκα από τον Έλληνα αστυνομικό ήταν άδικη και ο τρόπος συμπεριφοράς απέναντι στους πρόσφυγες από τις αστυνομικές δυνάμεις πολύ κακός», λέει ο 12χρονος σε ερώτηση της εφημερίδας.


Βρέθηκε στο σημείο της έντασης από περιέργεια. Ήθελε να δει τον λόγο που είχε μαζευτεί τόσος κόσμος στο σημείο.


«Πριν γίνουν όλα αυτά έπαιζα μπάλα και η μαμά μου είχε πάει στο γήπεδο του χόκεϊ όπου βρίσκονται οι γιατροί. Μαζί της είχε πάρει τα μικρότερα αδέλφια μου, ηλικίας ενός έτους και δύο ετών. Έξω ήμουν εγώ με τον εννιάχρονο αδελφό μου, ενώ ο μπαμπάς μας είχε φύγει και είχε πάει στην πλατεία Βικτώριας. Προσπάθησα να περάσω για να μπω κι εγώ από την πίσω πλευρά της σιδερένιας πόρτας και έτσι να μάθω τι συμβαίνει» σχολιάζει ο Μαχεντίν.


«Δεν έκανα κάτι κακό, ούτε χτύπησα ή κλώτσησα κανέναν. Αντέδρασα μόνο όταν ο αστυνομικός άρχισε να με τραβάει και να με διώχνει» εξηγεί ο μικρός και λέει πως «Είμαι μια χαρά».


«Δεν πονάω, ούτε φοβήθηκα».



ποταμι ψηφοδελτιο 2015

υπερδιαυγεια στασυ

υπερδιαυγεια στασυ
κλεισιμο χρηματιστηριο

Το κόμμα προσθέτει στην ανακοίνωσή του, πως «αφού επανέλαβε για πολλοστή φορά τα περί τέταρτου μνημονίου, σαν να μην υπήρξε απόφαση του Eurogroup για το τέλος των μνημονίων και το χρέος, αφού έκανε πάλι την ηχώ του κ. Σαμαρά και της ακροδεξιάς πτέρυγας του κόμματός του για τη συμφωνία με την πΓΔΜ, και αφού επανέλαβε το φαντασιακό σενάριο περί δήθεν ανταλλαγμάτων, τελικά δεν κατόρθωσε να κρύψει την απόλυτη ένδεια επιχειρημάτων για το παρόν, και προτάσεων για το μέλλον της χώρας».


deb on dexter

Καταλήγοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει: «Ας περιμένει τις εκλογές. Ως τότε, θα έχει ακόμα πολλές ευκαιρίες να εκτίθεται».


«Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι. Καληνύχτα Κυριάκο. Απέτυχες και πάλι. Ο χρόνος σου τελείωσε» δήλωσε με τη σειρά του και ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης για την συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ.



υπερδιαυγεια στασυ

ομαδα αιματος ποσο κοστιζει

μεσα στα βαθια νερα

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα offsite.com. cy, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με εγκαύματα μεταφέρθηκαν δύο μέλη του πληρώματος του φορτηγού πλοίου ενώ άλλοι τρεις άνθρωποι νοσηλεύονται προληπτικά.


ομαδα αιματος ποσο κοστιζει

Στο Λιμανάκι Ζυγίου βρίσκονται ασθενοφόρα για τους εργαζόμενους στο φορτηγό πλοίο στο οποίο μετέβη ήδη η Λιμενική Αστυνομία.


Η φωτιά κατασβέστηκε από τα μέλη του πληρώματος.





τραπεζα μυελου των οστων
ομαδα αιματος ποσο κοστιζει

επιστολη προειδοποιηση απολυσης

επιστολη προειδοποιηση απολυσης
επιστολη προειδοποιηση απολυσης
διαφορες ρατσες πιτ μπουλ

Ξεριζωμένα δέντρα, κατεστραμμένα σπίτια, διαλυμένες στέγες και αυτοκίνητα. Το νησί Τορτόλα, μια μέρα μετά τον φονικό τυφώνα είναι ρημαγμένο. Ένα drone δείχνει το "σήμερα" που σε τίποτα δεν θυμίζει το "χθες".


Δυστυχώς, πέραν των υλικών ζημιών, η Ίρμα στοίχισε την ζωή σε έξι ανθρώπους.


Τουλάχιστον, η καταστροφή για την περιοχή συγκρατείται σε αυτό το επίπεδο αφού ο τυφώνας Χοσέ, ο οποίος επίσης θα τη χτυπούσε, τελικώς, έχασε σημαντικό μέρος της δύναμής του, ενώ ταυτοχρόνως δεν ακολουθεί την επικίνδυνη πορεία προς τα εκεί - όπως είχε αρχικώς εκτιμηθεί.


Η κυβέρνηση της Βρετανίας ανακοίνωσε βοήθεια 55 εκατ. δολαρίων.


Δείτε το βίντεο του CNNi:





δοκιμαστης τροφιμων

honda jazz 2015 orange

honda jazz 2015 orange
απικο αρματωσιες

Στο Παλάου της Τζενεραλιτάτ μέσα στις επόμενες ώρες θα συναντηθούν οι παράγοντες της process (διαδικασίας) της ανεξαρτησίας για να συσκεφθούν σχετικά με το ποια πρέπει να είναι η απάντηση που θα δοθεί στην κυβέρνηση, που με τη σειρά της σήμερα στο τακτικό υπουργικό συμβούλιο της Παρασκευής θα εξετάσει το τι μέλλει γενέσθαι σε περίπτωση που ο Καταλανός ηγέτης επιβεβαιώσει πως κηρύχθηκε ανεξαρτησία.


axel παπουτσια μποτακια

Οι γνώμες στο καταλανικό στρατόπεδο διχάζονται, όμως την ίδια στιγμή αυξάνονται και οι πιέσεις από κάποιους παράγοντες της διαδικασίας. Εξόν από τους αντικαπιταλιστές της CUP, που έχουν εκφράσει ευθέως τη συνέχεια της διαδικασίας και η οργάνωση Καταλανική Εθνοσυνέλευση (ANC) ζήτησε σε έκτακτη χθεσινοβραδινή σύσκεψή της να αρθεί η αναστολή της διακήρυξης της ανεξαρτησίας. «Δεδομένης της άρνησης του ισπανικού κράτους σε οποιαδήποτε πρόταση διαλόγου, πλέον δεν έχει νόημα» η αναστολή, τονίζεται στο ανακοινωθέν της , που επιπλέον προτρέπει την τοπική κυβέρνηση να εφαρμόσει τον Νόμο Δικαϊκής Μετάβασης, όπως έχει ζητήσει και η αντικαπιταλιστική παράταξη.




honda jazz 2015 orange

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

ημισφαιρια σαμιου

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ ότι «στο Αιγαίο υπάρχουν 130 βραχονησίδες που δεν έχει καθοριστεί σε ποιον ανήκουν», σειρά είχε ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, Χουσεΐν Μουφτούογλου, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι «στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης υπήρξαν ειδήσεις για στρατιωτική άσκηση αλεξιπτωτιστών των ειδικών δυνάμεων».


ημισφαιρια σαμιου

τεχνητο χιονι πως φτιαχνεται

τζημασ ηλεκτρικα γρεβενα

«Η Συμφωνία των Παρισίων του 1947, έχει αφήσει την Κω από την Ιταλία στην Ελλάδα και απαγορεύει κάθε στρατιωτική δραστηριότητα. Ως αποτέλεσμα η στρατιωτική άσκηση στην Κω είναι ξεκάθαρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου», πρόσθεσε ο ίδιος.


Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, στο πλαίσιο αυτό, ο Τούρκος αξιωματούχος κάλεσε την Ελλάδα «να αποφεύγει τις μονομερείς ενέργειες τις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν ένταση, είναι εναντίον στις διεθνείς συνθήκες. Ξεκαθαρίζουμε πως θα κάνουμε τα απαραίτητα βήματα στο Αιγαίο πάντα στα πλαίσια της πολιτικής και τους διεθνούς δικαίου».


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Τουρκία μιλά για αποστρατικοποιημένες ζώνες στο Αιγαίο, με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών να έχει δώσει απαντήσεις σε αυτό το θέμα από τον περασμένο Οκτώβριο.



ημισφαιρια σαμιου

ελεγχος ταχυτητας συνδεσης οτε

ελεγχος ταχυτητας συνδεσης οτε
scanner public use
al pazar 2014 lemja

Ο κ. Βερβεσός, αναφέρει σε δήλωσή του ότι το δικηγορικό σώμα, έχει διαχρονικά επισημάνει πως το δημόσιο συμφέρον δεν μπορεί να ταυτίζεται με το ταμειακό συμφέρον του Δημοσίου και ότι η επικράτηση οικονομικών σκοπιμοτήτων δεν μπορεί να γίνεται έναντι οιουδήποτε τιμήματος.


ελεγχος ταχυτητας συνδεσης οτε

Παράλληλα, τονίζει ότι «έχουμε πολλαπλώς επισημάνει τις απόπειρες, ανεξαρτήτως της επιτυχίας τους ή μη, παρεμβάσεων θεσμικών και εξωθεσμικών παραγόντων στη λειτουργία της Δικαιοσύνης, κατά τρόπο που υπονομεύει την ανεξαρτησία της».


Ολόκληρη η δήλωση του κ. Βερβεσού:



Η παρέμβαση του ΣτΕ, Νικολάου Σακελλαρίου μέσω της πρωτοφανούς στα δικαστικά χρονικά του ΣτΕ παραιτήσεως του Προέδρου αυτού, διαλαμβάνει καίριες επισημάνσεις για τη λειτουργία της Δικαιοσύνης και τη διαφύλαξη της συνταγματικής δικαιοταξίας. Συγχρόνως, αποτελεί δικαίωση των πάγιων θέσεων του δικηγορικού σώματος. Έχουμε διαχρονικά επισημάνει ότι το δημόσιο συμφέρον δεν μπορεί να ταυτίζεται με το ταμειακό συμφέρον του Δημοσίου και ότι η επικράτηση οικονομικών σκοπιμοτήτων δεν μπορεί να γίνεται έναντι οιουδήποτε τιμήματος. Η διαφύλαξη των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων που κατοχυρώνει το Σύνταγμα είναι αδιαπραγμάτευτη και επαφίεται πρωτίστως στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη.


Ομοίως, έχουμε πολλαπλώς επισημάνει τις απόπειρες, ανεξαρτήτως της επιτυχίας τους ή μη, παρεμβάσεων θεσμικών και εξωθεσμικών παραγόντων στη λειτουργία της Δικαιοσύνης, κατά τρόπο που υπονομεύει την ανεξαρτησία της.


Οι δηλώσεις του Προέδρου του ΣτΕ επιβεβαιώνουν, τέλος, την επισήμανσή μας για τον ιδιότυπο μιθριδατισμό που έχει αναπτυχθεί στην κοινωνία, καθώς πλέον έχουμε φτάσει να θεωρείται ζητούμενο η εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων και δη των ανωτάτων δικαστηρίων, καίτοι ο σεβασμός και η εφαρμογή τους ιδίως από την εκτελεστική εξουσία πρέπει να θεωρείται αδιαπραγμάτευτη σε ένα κράτος δικαίου, ώστε να μην περιέλθουμε σε ανυποληψία ενώπιον των ευρωπαϊκών θεσμών, δικαστικών και μη.


Οι καίριες αιτιάσεις του Προέδρου του ΣτΕ δείχνουν ότι το κέντρο βάρους της δράσης του Υπουργείου Δικαιοσύνης πρέπει να εντοπίζεται στην ποιοτική αναβάθμιση της Δικαιοσύνης στη χώρα μας, στην αποχή από την προσπάθεια επηρεασμού της Δικαιοσύνης, στην οποία μέχρι σήμερα επιδίδεται ο Υπουργός Δικαιοσύνης, και όχι σε επικοινωνιακού τύπου καιροσκοπικές εξαγγελίες προεκλογικού χαρακτήρα για τριχοτόμηση του Πρωτοδικείου Αθηνών και άλλα τοιαύτα.



τυροπιτα με σφολιατα χωρις αυγα

σκαι συριζα

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Πάτρα, όπου ο εν λόγω διαχειριστής είχε τη δυνατότητα να ελέγχει τρία μαγαζιά στην περιοχή.


σκαντζουρα

Όπως μεταδίδει το patrastimes.gr, η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένας εκ των υπαλλήλων κατήγγειλε την τακτική της αρπαγής του δώρου των εργαζομένων από τον εν λόγω «διαχειριστή» στην επιθεώρηση εργασίας. Στη συνέχεια μίλησαν και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι.


Η εταιρεία έγινε γνώστης της υπόθεσης και με συνοπτικές διαδικασίες αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία μαζί του και μάλιστα να του επιστρέψει τα χρήματα που είχε καταβάλει ως εγγύηση – ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ – προκειμένου να αναλάβει την διαχείριση – εκμετάλλευση των «καταστημάτων» της στην περιοχή.



τυροπιτα με σφολιατα χωρις αυγα
τυροπιτα με σφολιατα χωρις αυγα

στεκια αθηνα

Όλος ο πλανήτης παρακολουθεί συγκλονισμένος την εθνική τραγωδία που συντελείται στην Ελλάδα από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική. Η πύρινη λαίλαπα κατέκαψε περιουσίες, στρέμματα δάσους αλλά το κυριότερο έχει αφαιρέσει τη ζωή περισσότερων από 80 ανθρώπων, βυθίζοντας την Ελλάδα στο πένθος και τη θλίψη. Το ενδιαφέρον και η στήριξη στην Ελλάδα, είναι τεράστιο από κάθε γωνία του πλανήτη. Στον αθλητικό κόσμο, οι περισσότεροι σταρ – όχι μόνο της χώρας αλλά από όλο τον κόσμο – έχουν εκφράσει τη συμπαράστασή τους και έχουν κάνει κινήσεις υποστήριξης προς την Ελλάδα.


στεκια αθηνα

υπουργειο υγειασ νεο οργανογραμμα

Μια κίνηση που δεν θα μπορούσε παρά να κάνει και η Μπαρτσελόνα. Ένας σύλλογος που έχει έντονη κοινωνική δράση και όπως λέει και το μότο της είναι «περισσότερα από ένα κλαμπ». Οι Καταλανοί, λοιπόν, ανάρτησαν ένα μήνυμα συμπαράστασης στη χώρα μας, γραμμένο μάλιστα στα ελληνικά.


fcbarcelona


Η ανάρτηση στη σελίδα της Μπαρτσελόνα στο Facebook. Πηγή: facebook.com/fcbarcelona


«Η barça στέκεται αλληλέγγυα με τα θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες και στέλνει τη συμπαράσταση στον ελληνικό λαό αυτές τις δύσκολες στιγμές», έγραψαν χαρακτηριστικά οι Καταλανοί στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook...



πενθος στο νηπιαγωγειο
στεκια αθηνα

youtube αηδονιδης νανουρισμα

Μετά τη συνάντηση θα ακολουθήσουν οι διευρυμένες τριμερείς συνομιλίες μεταξύ των τριών χωρών.


youtube αηδονιδης νανουρισμα

ναγια σταθοπουλου

Τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα υποδέχθηκε στην είσοδο του Προεδρικού Μεγάρου ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης. Στη συνέχεια οι δύο ηγέτες είχαν κατ' ιδίαν ολιγόλεπτη συζήτηση στο γραφείο του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.


Ελλάδα και Κύπρος καθίστανται παράγοντας σταθερότητας σε όλη την νοτιοανατολική Μεσόγειο κι αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διμερή συνάντηση με τον κ. Αναστασιάδη.


Ειδικότερα, στον διάλογο που είχαν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ο κ. Αναστασιάδης καλωσόρισε τον κ. Τσίπρα στην 5η τριμερή σύνοδο κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «θα είναι το ίδιο παραγωγική όσο και οι προηγούμενες, λαμβανομένων υπόψη και των νέων τομέων δράσης που βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη».




κόρη του μπέζου
youtube αηδονιδης νανουρισμα

λητω δωρα

λητω δωρα
πιστοποιητικο υγειας διαδικασια
εμβαδον ορθογωνιου αποδειξη

Για επτά λεπτά στο ξεκίνημα του αγώνα ο Άρης ήταν ανταγωνιστικός απέναντι στον Ολυμπιακό και προηγήθηκε με 13-11 (3.40 πριν το φινάλε της πρώτης περιόδου). Η είσοδος του Γιάνγκ, που κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια με 7 πόντους, έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό, που δεν το έχασε στη συνέχεια.


λητω δωρα

4128593
(Εξαιρετική εμφάνιση του Γιανγκ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)


Στην β περίοδο ήταν η σειρά για τον Παπανικολάου να φορτώσει πόντους το καλάθι του Άρη και με 15 γρήγορους πόντους να του δώσει μαξιλαράκι ασφαλείας και τη διαφορά και διψήφια στο ημίχρονο.


4128621
(Ο Παπανικολάου (αρ.) σε προσπάθεια με τον Γιάνκοβιτς να αμύνεται - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)


Το μοναδικό που ανησύχησε τους ερυθρόλευκους ήταν το άσχημο πέσιμο του Παπαπέτρου στο παρκέ, σε προσπάθεια για άμυνα, χάνοντας για λίγο τις αισθήσεις του (με τον Τζάκσον να τον έχει βρει και στον λαιμό).


4128684
(Στο παρκέ ο Παπαπέτρου - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)


Δεν είχε όμως κάτι σοβαρό και αφού πήγε για λίγο στα αποδυτήρια επανήλθε και κάθισε στον πάγκο, χωρίς όμως να αγωνιστεί άλλο.


Στην γ περίοδο ο Άρης δεν μπορούσε να σκοράρει (μόλις 7 πόντοι), η διαφορά ξεπέρασε τους 20 πόντους (62-35 η μέγιστη σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού) και ουσιαστικά υπήρξε διαχείριση και από τους δύο προπονητές μέχρι το τέλος του αγώνα.


4128671
(Μιλουτίνοφ και Πρίντεζης κόβουν τον Καββαδά - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)


Η διαφορά έφτασε και πάνω από τους 30 πόντους (77-46) με μοναδικό ενδιαφέρον στην δ περίοδο τη συμμετοχή νέων παικτών όπως ο Τολιόπουλος για τον Ολυμπιακό και οι Φλιώνης-Χρηστίδης για τον Άρη.


Ο Ολυμπιακός έκανε εύκολα το 1-0 και το επόμενο ματς θα είναι στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο. Αύριο ξεκινά η σειρά του Παναθηναϊκού Superfoods με την ΑΕΚ, με τον 2ο αγώνα της Κυριακής να αλλάζει ώρα έναρξης (από τις 19.00 στις 17.00).


Τα 10λεπτα: 21-17, 44-31 (23-14), 64-38 (20-7), 84-54 (20-16).


(Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα στο ΣΕΦ)


4128699
(Πόλος έλξης για τον κόσμο στο ΣΕΦ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (στο κέντρο) - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)


Α1 Playoffs – Ημιτελικά


Α αγώνας
Τετάρτη 10/5
Ολυμπιακός-Άρης (19.00)


Πέμπτη 11/5
Παναθηναϊκός Superfoods-ΑΕΚ (19.00)


Β αγώνας


Σάββατο 13/5
Άρης-Ολυμπιακός (17.00)


Κυριακή 14/5
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός Superfoods (17.00)


(Το υπόλοιπο πρόγραμμα των αγώνων δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Η πρόκριση κρίνεται στις 3 νίκες).


μουσική και γλώσσα

μουσική και γλώσσα
Σκιέρ τραυματίστηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου (pics)

Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Βόλου


βιολογια β λυκειου ελληνοεκδοτικη

Δύο άτομα τραυματίστηκαν νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (13/01) στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, την ώρα που έκαναν σκι. Αμέσως, μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Βόλου, αλλά και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων συνέδραμαν προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Βόλου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με το theNewspaper.gr πρόκειται για μία γυναίκα η οποία έπεσε στην πίστα «Πανόραμα» και έναν άνδρα ο οποίος χτύπησε στην πίστα «Ιάσων». Η επιχείρηση μεταφοράς του ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική, αφού το σημείο είναι δύσβατο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Πηγή: theNewspaper.gr


Σκιέρ τραυματίστηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου (pics)
01
Σκιέρ τραυματίστηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου (pics)









ο γερων γαβριηλ στην πυλαια
μουσική και γλώσσα

φρανκο χιτλερ

φρανκο χιτλερ
air force one mendarat di halim
στρογγυλο χαλι βιοκαρπετ

"- 200.000 φοιτητές στο Erasmus
- Μέχρι 12 μαθητές ανά τμήμα στα δημοτικά σε φτωχές περιοχές
- 500 ευρώ ετησίως σε όλους τους νέους για κινηματογράφους, θέατρα, βιβλία
- Αύξηση 50% των βιολογικών προϊόντων στα σχολεία
- Απαγόρευση κινητών σε δημοτικά και γυμνάσια
- Ανοιχτές βιβλιοθήκες τα βράδια και τα σαββατοκύριακα
- Ενίσχυση διδασκαλίας αρχαίων ελληνικών και λατινικών
- Ταμείο Καινοτομίας της Βιομηχανίας και προίκα 10 δις
- 13ος μισθός για όσους παίρνουν μόνο το βασικό μισθό


Είναι ορισμένες μόνο από τις προτάσεις του Εμανουέλ Μακρόν που αφορούν τους νέους", αναφέρει ο Σταύρος Θεοδωράκης στην ανάρτησή του στο Facebook και προσθέτει:


"Η συνάντηση μας έγινε το καλοκαίρι του ΄15, στο γραφείο του πάνω από τον Σηκουάνα. Μου παρέθεσε πρωινό εργασίας και του πήγα θυμαρίσιο μέλι. Συμφωνήσαμε σχεδόν σε όλα. Οι χώρες μας χρειάζονται: γενναίες μεταρρυθμίσεις - αποτελεσματικό Δημόσιο - μικρότερη φορολογία - μείωση των ανισοτήτων. Και όταν του είπα ότι ο κίνδυνος δεν είναι μόνο οι λαϊκιστές αλλά και οι συντεχνίες και τα συμφέροντα μου είπε: «Ξέρω για τις ελίτ. Ήμουν μέρος τους».


Τολμηρός άνθρωπος. Μαθητής τα έφτιαξε με τη φιλόλογό του. Η Μπριζίτ ήταν μητέρα 3 παιδιών, χώρισε και μετά από πολλά χρόνια το 2007 παντρεύτηκαν.


Εμπρός Εμανουέλ!"





φρανκο χιτλερ

μηκοσ υφασματα

Τα τελευταία τέσσερα πτώματα ανασύρθηκαν από το εσωτερικό του βυθισμένου σκάφους σε βάθος 24 μέτρων, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα ανακοίνωση του τοπικού σερίφη.


μηκοσ υφασματα

μηκοσ υφασματα

χαλασμενος λογισμος

ρολο μαρμελαδας αργυρω

Συνεργεία διάσωσης ανταποκρίθηκαν στο περιστατικό λίγο μετά τις 7.00 μ. μ. τοπική ώρα (03:00 της Παρασκευής ώρα Ελλάδας) όταν καταιγίδες άρχισαν να σαρώνουν την περιοχή.


«Υπήρχε ισχυρός άνεμος. Είχε προβλήματα με τον άνεμο», δήλωσε ο σερίφης της Κομητείας Στόουν Νταγκ Ρέιντερ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. «Επέστρεφαν προς τη στεριά. Στην πραγματικότητα υπήρχαν δύο βάρκες. Η μία τα κατάφερε. Η δεύτερη όχι».


2018 07 20T083520Z 1520554234 RC12A9BC15F0 RTRMADP 3 MISSOURI BOAT UGC2


Ron Folsom/via REUTERS


Ο μετεωρολόγος της Εθνκής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Στιβ Λίντερμπεργκ δήλωσε στην εφημερίδα Springfield News-Leader πως άνεμοι ταχύτητας 101 χλμ. την ώρα είχαν καταγραφεί στο αεροδρόμιο Μπράνσον γύρω στην ώρα του ατυχήματος.


«Είχαμε μια σειρά πολύ ισχυρών καταιγίδων που προκάλεσε ανέμους 74 χιλιομέτρων την ώρα εδώ στο Σπρίνγκφιλντ», δήλωσε στην εφημερίδα, σημειώνοντας πως οι άνεμοι ήταν πιθανόν ισχυρότεροι στη λίμνη.


Πλάνα βίντεο που γύρισε αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος βρισκόταν στην ακτή δείχνουν ισχυρά κύματα να ρίχνουν τη μία βάρκα δίπλα στην άλλη.


Σωσίβια βρίσκονταν πάνω στο σκάφος, σημείωσε ο Ρέιντερ.


Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

σετ γραφειου προσφορα

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, στην ανακοίνωσή του, κάνει αναφορά και στον Γιάννη Αγγέλου λέγοντας: «Κρίμα που ο φίλος μου Γιάννης Αγγέλου δεν έζησε να νιώσει αυτήν τη δικαίωση». Στο στενό συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή και διευθυντή του γραφείου του, Γιάννη Αγγέλου, που απεβίωσε πέρυσι είχε επιβληθεί η ποινή της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και χρηματική εγγύηση 400.00 ευρώ για την υπόθεση Βατοπεδίου.


σετ γραφειου προσφορα

σετ γραφειου προσφορα

ημι μονιμες βαφες μαλλιων μαρκες

Η δήλωση του Θόδωρου Ρουσόπουλου έχει ως εξής:


«Συκοφαντίες και άθλιες μεθοδεύσεις κατέπεσαν. Περίτρανα πλέον απεδείχθη ότι σκάνδαλο είναι η κατασκευή της υπόθεσης Βατοπεδίου από κέντρα που είχαν συμφέρον να πέσει η κυβέρνηση Καραμανλή, μέσω σπίλωσης των στενότερων συνεργατών του.


Εννιά χρόνια μετά, οι σκεπτόμενοι Έλληνες ας αναρωτηθούν για όσους πολιτικούς και δημοσιογράφους έσπευσαν τότε άκριτα να υιοθετήσουν τις αθλιότητες.


Κρίμα που ο φίλος μου Γιάννης Αγγέλου δεν έζησε να νιώσει αυτήν τη δικαίωση».



δολωματα αρτακη

καλες κρυψωνες

καλες κρυψωνες

Η σικάτη εμφάνιση της Μπριζίτ Μακρόν συνδυάστηκε με μαύρες εντυπωσιακές ψηλοτάκουνες γόβες.


καλες κρυψωνες

μεταχειρισμενα αυτοκινητα γεωργικης σχολης

GOBES


(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)


GOBES 2


Ωστόσο, η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν μετά την επίσκεψή της στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και την άφιξη της στην Ακρόπολη αποφάσισε να... αποχωριστεί για λίγο τις γόβες και τις αντικαταστήσει με μαύρες πλατφόρμες προκειμένου να μπορεί να περπατά πιο άνετα.


PLATFO 1


(Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ)


PLATFO 2


(Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ)



tarzan 2016 online subtitrat

μικρεσ τηλεορασεισ

επιτροπη ηθους πρωτοδικειο θεσσαλονικης

Η εισφορά θα καταβληθεί μέσω των διαδικασιών της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Κύπριου Επιτρόπου Εθελοντισμού.


μικρεσ τηλεορασεισ

μικρεσ τηλεορασεισ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Χάρης Λοϊζίδης σε επιστολή του προς την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη στις οικογένειες των θυμάτων και τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές σε Μάτι και Κινέττα.


Στην επιστολή προστίθεται ότι «όπως αναφέρθηκε στην εγκύκλιο του Συνδέσμου προς τα Μέλη του, είναι εθνική υποχρέωση όλων των επαγγελματικών σωμάτων της χώρας, όπως ασφαλώς και των πολιτών, να συνδράμουν στον βαθμό που ο καθένας δύναται, για την ανακούφιση των πυροπαθών κοινοτήτων της Ελλάδας, συμβάλλοντας έτσι στην καθολική προσπάθεια του κυπριακού ελληνισμού για στήριξη των σκληρά δοκιμαζόμενων Ελλήνων αδελφών μας».



ψυχολογικοι τυποι γιουνγκ

υλικα κρεπας

συλλυπητήριο για το θάνατο του κιμ γιονγκ ιλ

Η αρμόδια υφυπουργός Οικονομικών ερωτηθείσα για τυχόν αλλαγές στα ποσά, είπε πως εξετάζονται γενικότερα σενάρια για αλλαγές στο φορολογικό σύστημα.


υλικα κρεπας

Αναφορικά με τα χρέη των φορολογούμενων, αφού επέδειξε στοιχεία ότι κατά τη θητεία της παρούσας κυβέρνησης έχουν μειωθεί και όχι αυξηθεί, είπε πως εξετάζεται ρύθμιση για επαγγελματίες που δεν είναι ενεργοί, ενώ αυτοί που είναι μπορούν πάντα να εντάσσονται στον εξωδικαστικό μηχανισμό αλλά δεν έκανε καμία αναφορά στον αριθμό των δόσεων που εξετάζονται.


Σχετικά με την αλλαγή του ορίου των ηλεκτρονικών συναλλαγών, για το χτίσιμο του αφορολόγητου, επιβεβαίωσε ότι, θα υπάρξει αύξηση ενώ αναφορικά με το χρόνο υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, είπε πως «προσπαθούμε να ξεκινήσουμε νωρίτερα».




πορτο γερμενο σουβλακια
υλικα κρεπας

θεος η σκουπιδακι

θεος η σκουπιδακι

Διευκρίνισε ότι τα κριτήρια δεν θα περιορίζονται στο επίπεδο της ακραίας φτώχειας, αλλά θα συμπεριληφθούν και φορολογούμενοι της μεσαίας τάξης, ενώ θα υπάρξει μέριμνα για όσους αδικήθηκαν λόγω ασφαλιστικών εισφορών.


θεος η σκουπιδακι

μπρουσκο το επεισοδιο 1

Το κοινωνικό μέρισμα θα είναι διπλάσιο του περυσινού, είπε η Θεανώ Φωτίου, προσθέτοντας ότι οι συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα αυτό το διάστημα, αφορούν στις «τεχνικές λεπτομέρειες». Αναφορικά με το ποιοι θα λάβουν κοινωνικό μέρισμα, σημείωσε ότι, «δεν θα αφορά μόνον αυτούς που έχουν πληγεί από την ακραία φτώχεια. Ξέρουμε ότι η κρίση έπληξε και τη μεσαία τάξη» και διευκρίνισε ότι το μέρισμα θα δοθεί «με εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια».


Όπως είπε, και όσοι λαμβάνουν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) «εμπεριέχονται εν πολλοίς μέσα στο μέρισμα», ενώ σχετικά με τους άνεργους ανέφερε πως επίσης θα το λάβουν, «με κριτήρια όπως το εισόδημα και τα περιουσιακά στοιχεία».


Όσον αφορά στους συνταξιούχους και ειδικά εκείνους, οι οποίοι έχουν υποστεί παράνομες παρακρατήσεις, είπε πως «συζητείται αν θα αποζημιωθούν μέσω κοινωνικού μερίσματος».


Το κοινωνικό μέρισμα αναμένεται να διανεμηθεί πριν από τις γιορτές, ενώ θα προηγηθεί διαδικασία «με στοιχείο αιτήσεως». «Γνωρίζουμε ποιοι θα το πάρουν, αλλά δεν θα δοθεί χωρίς να το ξέρεις. Θα πρέπει να είσαι ενήμερος και να αποδέχεσαι το επίδομα», ανέφερε σχετικά η Θεανώ Φωτίου.


Ερωτηθείσα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στην πλειονότητά τους έχουν αποκλειστεί από το ΚΕΑ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να λάβουν το κοινωνικό μέρισμα, καθώς όπως είπε, «πιθανότατα να ληφθεί υπόψη το προσωπικό και όχι το οικογενειακό εισόδημα».


Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι η υπαγωγή τους στο ΚΕΑ θα γίνει όταν «διπλασιαστεί το διαθέσιμο για το ΚΕΑ ποσό». «Αν πρέπει να το πάρουν περισσότεροι, θα ήταν ανισότητα γιατί θα μειωνόταν το ποσό που λαμβάνουν οι ήδη δικαιούχοι», σχολίασε η αναπληρώτρια υπουργός.


Αύξηση του ποσού για το οικογενειακό επίδομα


Σχετικά με το οικογενειακό επίδομα και τις πληροφορίες που κυκλοφορούν για μείωσή του, τις διέψευσε, διαβεβαιώνοντας ότι όχι απλώς δε θα μειωθούν οι 650.000 ευρώ που διατίθενται για τη διανομή του, «αλλά θα αυξηθεί κατά 20% προς τα πάνω, από το 2018». Κληθείσα να απαντήσει για το από πού θα αντληθούν τα ποσά, είπε πως «έχουμε υπογράψει και συμφωνήσει με τους δανειστές ότι αυτό συνεπάγεται ότι έχουν εξοικονομηθεί δαπάνες από τον προϋπολογισμό του κάθε υπουργείου (όχι μισθοί και επιδόματα των εργαζομένων). Συζητάμε το ύψος, έχουμε τη διαβεβαίωση του οικονομικού επιτελείου και την πρόθεση του πρωθυπουργού, αυτά τα ποσά να πάνε σε κοινωνικές δράσεις, μεταξύ αυτών και το οικογενειακό επίδομα», είπε η Θεανώ Φωτίου, αναφέροντας πως το υπουργείο προσανατολίζεται σε μια «δέσμη μέτρων υποστήριξης για το παιδί».


Αναφορικά με τις πληροφορίες ότι θα μειωθεί το ποσό που αναλογεί στο κάθε παιδί, είπε πως «θα έρθει καλύτερη ισοκατανομή για το 1ο και 2ο παιδί», ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα εισοδηματικά κριτήρια, τα οποία «είναι προκαθορισμένα». «Το αν θα γίνει ακατάσχετο το οικογενειακό επίδομα, το συζητάμε με το υπουργείο Οικονομικών», ανέφερε.


Δεν θα αλλάξει τίποτα στα προνοιακά επιδόματα


Επίσης, η κ. Φωτίου ξεκαθάρισε ότι «Δεν θα αλλάξει κάτι στα προνοιακά επιδόματα», διαβεβαιώνοντας πως οι δανειστές «δεν ζητούν καμία περικοπή στα προνοιακά και τις αναπηρίες».


Όπως είπε στο άμεσο μέλλον όλα τα προνοιακά επιδόματα θα χορηγούνται από τον ΟΓΑ, που μετανομάζεται σε ΟΠΕΚΑ (Oργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων Κοινωνικής Αλληλεγγύης), αλλάζοντας διοίκηση και η χορήγησή τους θα γίνεται «με παράλληλο τρόπο, όπως το ΚΕΑ. Θα δημιουργηθεί μία πλατφόρμα όπου θα συγκεντρώνονται όλα τα στοιχεία των δικαιούχων, για τη διανομή τους», είπε και πρόσθεσε πως αυτό δεν σημαίνει συγχώνευση επιδομάτων.


Τέλος, διέψευσε φερόμενη μείωση των προνοιακών επιδομάτων. «Δεν έχω καμία υποχρέωση να μειώνω κάθε χρόνο τα επιδόματα», τόνισε σχετικά.



πιττα του παππου νοτια προαστια

λαζαρος χριστοδουλοπουλος sampdoria

τελευταια κληρωση του τζοκερ

Πρόκειται για τον 37χρονο Carlos Muñoz Portal, ο οποίος αναζητούσε χώρους για τα γυρίσματα του σίριαλ. Ο Portal για πολλά χρόνια αναζητούσε τοποθεσίες για αμερικανικές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές που γυρίζονταν στο Μεξικό.


λαζαρος χριστοδουλοπουλος sampdoria

μαρουλι iceberg πλυσιμο

«Γνωρίζουμε τον θάνατο του Portal Carlos Muñoz, ενός σεβαστού διευθυντή τοποθεσίας και μεταφέρουμε τα συλλυπητήριά μας στους συγγενείς του. Τα γεγονότα παραμένουν άγνωστα καθώς οι αρχές συνεχίζουν να διερευνούν τι συνέβη», δήλωσε το Netflix.


Φίλος του Muñoz είπε στην ισπανική El Pais ότι ο 37χρονος μετέβη σε τοποθεσία για να τραβήξει κάποιες φωτογραφίες για το Netflix. Οι συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατό του είναι ακόμα άγνωστες, αλλά το σώμα του βρέθηκε ώρες αργότερα στο αυτοκίνητό του, πυροβολημένος αρκετές φορές.


Η σειρά Narcos αφορά την άνοδο και την πτώση του Pablo Escobar.



λαζαρος χριστοδουλοπουλος sampdoria