Τρίτη 30 Απριλίου 2019

γραφειο υπουργου μεταναστευσης

γραφειο υπουργου μεταναστευσης
γραφειο υπουργου μεταναστευσης
Χανιά: Η «τρελή» πορεία ενός αυτοκινήτου σταμάτησε πάνω στην κολώνα (pics)

Περισσότερα από 10 αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές ζημιές.


ανακοινωση αελ

Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (01/02), στην παλαιά Εθνική Οδό Χανίων - Κισσάμου, στο ύψος της Παρηγοριάς.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, που κινούνταν από Χανιά προς Κίσσαμο έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο ακολουθώντας «τρελή» πορεία, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα και σταμάτησε σε μια κολώνα.

troxaio chania5

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν πεζοί στο σημείο και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα ενώ αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι ούτε ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε.

Οι ζημιές όμως που προκλήθηκαν σε περίπου 10 σταθμευμένα αυτοκίνητα, είναι μεγάλες.


Χανιά: Η «τρελή» πορεία ενός αυτοκινήτου σταμάτησε πάνω στην κολώνα (pics)
01
Χανιά: Η «τρελή» πορεία ενός αυτοκινήτου σταμάτησε πάνω στην κολώνα (pics)















προαστιακοσ σιδηροδρομοσ αθηνων δρομολογια

master plan λιμενα ναυπλιου

Όπως δήλωσε στο ΑΟΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων στον Οργανισμό, Δημήτρης Τσερμενίδης, αποδεχόμενοι τις δεσμεύσεις που ανέλαβαν οι αρμόδιοι υπουργοί ότι εντός της ημέρας θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι και σεβόμενοι το επιβατικό κοινό της πόλης, επέστρεψαν στις εργασίες τους.


master plan λιμενα ναυπλιου

πολυζου ευθυμια αλλεργιολογος


«Αποφασίσαμε αν και απλήρωτοι να πιάσουμε δουλειά» σημείωσε ο κ. Τσερμενίδης, ο οποίος πάντως πρόσθεσε πως αν δεν πληρωθούν τα δεδουλευμένα δύο μηνών (Μαρτίου-Απριλίου) και εξόφληση του δώρου του Πάσχα, δεν αποκλείεται το ΔΣ των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ να συνέλθει εκ νέου σήμερα, προκειμένου να σταθμισθεί η κατάσταση και να ληφθούν αποφάσεις.




σπα στη χαλκιδικη
master plan λιμενα ναυπλιου

πετραλωνα φωτογραφιες

Το εναρκτήριο τζάμπολ της σειράς των πλέι οφ της Euroleague, Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης, που κρίνουν την πρόκριση στο φάιναλ φορ (στις 3 νίκες), είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (17/4), ενώ στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί και ο δεύτερος αγώνας της σειράς, την Πέμπτη (19/4).


πετραλωνα φωτογραφιες

χαρισμα χριστινα ιωακειμιδη

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής, αν το τηλεοπτικό συνεργείο της ισπανικής ομάδας προγραμματίζει να συμπεριλάβει τους παίκτες του Πάμπλο Λάσο στο ντοκιμαντέρ ή απλώς θέλει να παρουσιάσει το πιο διάσημο αξιοθέατο της Ελλάδας στους «μερένγκες».


Εξάλλου, πρώτα θα πρέπει να δώσει τη θετική του απάντηση το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ), το οποίο θα εξετάσει την Τρίτη (17/4) και ώρα 13:00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του υπουργείου Πολιτισμού, το αίτημα του ισπανικού συνεργείου της "Real Madrid TV".


Πάντως, στην αίτηση για χορήγηση άδειας από το ΚΑΣ, οι Ισπανοί κάνουν λόγο για κινηματογράφηση διάρκειας τριών ωρών, εντός των ημερομηνιών 17-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της τηλεοπτικής κάλυψης αγώνων μπάσκετ, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ρεάλ Μαδρίτης.




ξενοδοχεια ρεθυμνο με εσωτερικη πισινα
πετραλωνα φωτογραφιες

osi optoelectronics photodiode characteristics

ο θυρωρος 1968

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, στη δεύτερη μεταμνημονιακή αποστολή τους στην Ελλάδα οι θεσμοί θα θέσουν το ζήτημα στην ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης.


κολωνες μεσης τασης

Αν και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου έχει εκδώσει σχετικές εγκυκλίους από τα τέλη Αυγούστου ζητώντας την προσκόμιση των στοιχείων από τα δικαστήρια, το πώς έχει εξελιχθεί αυτή η διαδικασία παραμένει άγνωστο.


Κατά κάποιες πηγές το θέμα το τρέχει η Γενική Γραμματέας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Αναστασία Ξεπαπαδέα, κατά κάποιες άλλες είναι ζήτημα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.


Ανεξάρτητα από το θέμα των αρμοδιοτήτων, αυτό για το οποίο δεν έχουν ενημερωθεί οι θεσμοί είναι για το εάν το κεντρικό σύστημα παρακολούθησης της δικαστικής εξέλιξης υποθέσεων οικονομικών εγκλημάτων και διαφθοράς έχει ολοκληρωθεί.


Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει ζητήσει από τους Εισαγγελείς Εφετών, τους Εισαγγελείς Πρωτοδικών, τον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος και τους Εισαγγελείς Εγκλημάτων Διαφθοράς Αθηνών και Θεσσαλονίκης να παρέχουν ανά τετράμηνο στατιστικά στοιχεία για την πορεία όλων των εκκρεμών υποθέσεων στην Επικράτεια που αφορούν στη δίωξη κακουργημάτων διαφθοράς, οικονομικού εγκλήματος και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, από όλες τις αρμόδιες Εισαγγελίες της Επικράτειας.


Δεδομένου ότι η πρώτη ενημέρωση δόθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου η δεύτερη αναμένεται στις 10 Ιανουαρίου. Τα στοιχεία που θα παρασχεθούν θα αφορούν στην άσκηση ποινικής δίωξης, στην εισαγωγή της υπόθεσης στο ακροατήριο προς εκδίκαση και στην τυχόν επιβολή ποινικών κυρώσεων για τα εξής ποινικά αδικήματα:



  • Κακουργήματα δωροδοκίας και δωροληψίας.

  • Κακουργήματα δωροδοκίας και δωροληψίας πολιτικών αξιωματούχων.

  • Κακουργήματα δωροδοκίας και δωροληψίας δικαστικών λειτουργών.

  • Κακουργήματα απιστίας στην υπηρεσία και υπεξαίρεσης στην υπηρεσία.

  • Κακουργήματα φοροδιαφυγής.

  • Κακουργήματα λαθρεμπορίας.

  • Κακουργήματα για τους καταχραστές του Δημοσίου ποινών.

  • Κακουργήματα απάτης σε βάρος των οικονομικών συμφερόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  • Κακουργήματα τα οποία διαπράττουν υπουργοί ή υφυπουργοί, καθώς και κακουργήματα που διαπράττουν βουλευτές, κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

  • Κακουργήματα τα οποία διαπράττουν, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους ή επωφελούμενοι από την ιδιότητά τους, γενικοί και ειδικοί γραμματείς υπουργείων, διοικητές, υποδιοικητές ή πρόεδροι διοικητικών συμβουλίων ή διευθύνοντες ή εντεταλμένοι σύμβουλοι νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, δημοσίων επιχειρήσεων, δημοσίων οργανισμών και νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου.


Να σημειωθεί πως η κ. Δημητρίου είχε ζητήσει τα σχετικά στοιχεία να είναι στατιστικά αποτυπωμένα και ανωνυμοποιημένα, με μοναδική αναφορά στο νομικό χαρακτηρισμό του διωκόμενου αδικήματος και το ύψος της οικονομικής βλάβης ή του οικονομικού οφέλους που επιτεύχθηκε ή επιδιώχθηκε, ούτως ώστε να μην παραβιάζεται το τεκμήριο αθωότητας και τα προσωπικά δεδομένα των κατηγορουμένων, καθώς και η μυστικότητα της ποινικής προδικασίας.



osi optoelectronics photodiode characteristics
osi optoelectronics photodiode characteristics

επιθετικες εμπορικες πρακτικες

επιθετικες εμπορικες πρακτικες
Αφίσες για την Μακεδονία: Συνέλαβαν έξι άτομα σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας

Στη σύλληψη έξι ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές για τις αφίσες για την Μακεδονία στις οποίες απεικονίζονται βουλευτές που προτίθεται να ψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών.


χαμηλο φολικο οξυ συμπτωματα

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άντρες 41 ετών στην Κοζάνη, δύο άντρες ηλικίας 45 και 55 ευρών στα Γρεβενά και δύο ακόμα άτομα στην Θεσσαλονίκη.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ολοι τους κατηγορούνται για παράνομη αφισοκόλληση. Στην Κοζάνη οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ στα Γρεβενά αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με την αστυνομία όλοι τους είναι μέλη της ομάδας «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» που έχουν ιδρυθεί εδώ και πολλά χρόνια.

Σήμερα το πρωί ήταν η σειρά της Θεσσαλονίκης να γεμίσει με αφίσες με τα πρόσωπα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού.


4683564.jpg
01
Eurokinissi














Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;» - Γέμισε αφίσες με πρόσωπα πολιτικών η πόλη




ονειροκριτης φορεμα πουα
επιθετικες εμπορικες πρακτικες

το τ μ

Με την πρότασή του, ο εισαγγελικός λειτουργός ζητά από τους δικαστές να μην κάνουν δεκτές τις αιτήσεις αναστολής εκτέλεσης των ποινών των δύο, κρίνοντας πως δεν αποδεικνύεται η «ανεπανόρθωτη βλάβη» που απαιτεί ο νόμος για τον τερματισμό της κράτησης των δύο καταδικασθέντων και ουσιαστικά ζήτησε από τους εφέτες να αρνηθούν στους δύο νέους την έξοδο από την φυλακή.


το τ μ

το τ μ

εισαι οτι εχω στη ζωη μου πιο αληθινο

Αναφερόμενος στο αίτημα του 33χρονου Περικλή, που στηρίζεται σε ζήτημα υγείας, ο εισαγγελέας υποστήριξε πως δεν προέκυψε στοιχείο για επιδείνωση της υγείας του.


Για την αίτηση της Ηριάννας, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό πρακτορείο, ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι το ζήτημα της διδακτορικής της διατριβής μπορεί να αντιμετωπιστεί «με μία παράταση στο μέλλον» και επομένως δεν συνιστά υπέρμετρη, ούτε και ανεπανόρθωτη βλάβη.


Ανέφερε επίσης, ότι η αίτηση της 28χρονης δεν στηρίχθηκε σε νέα γεγονότα, αλλά σε αυτά τα οποία δεν έγιναν δεκτά κατά την εκδίκαση της πρώτης αίτησης για αναστολή εκτέλεσης της ποινής, τον περασμένο Ιούλιο.


Η απολογία της Ηριάννας


«Σε πέντε μήνες, σε έναν χρόνο, δεν θα μπορώ να εργάζομαι στο πανεπιστήμιο και ενώ είμαι σίγουρη ότι στο Εφετείο θα αθωωθώ, ως τότε θα έχουν χαθεί τα αποτελέσματα των κόπων μου», δήλωσε η Ηριάννα, αρνούμενη ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με την οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».


«Έγινα ξαφνικά επικίνδυνη την 1η Ιούνη. Νωρίτερα, δύο φορές είχαν αρθεί οι περιοριστικοί όροι για να μεταβώ στο εξωτερικό για εργασία (...). Με έκριναν ένοχη με μοναδικό επιχείρημα μια συνάντηση του συντρόφου μου στο σπίτι του. Ο σύντροφός μου αθωώθηκε και εγώ βρίσκομαι στη φυλακή εδώ και πέντε μήνες. Είπαν ότι έχω σχέση με όπλα μέσω ενός DNA που αμφισβητείται από την επιστημονική κοινότητα από το 2013. Πίστευα πραγματικά και γι' αυτό πήγαινα με καλή πίστη στο πρωτόδικο δικαστήριο πως η αμφιβολία λειτουργεί υπέρ του κατηγορούμενου. Πέντε μήνες μετά την ενοχή μου, και βρίσκομαι να ξυπνάω κάθε πρωί με το βάρος της αθωότητάς μου (...). Όσα έχτιζα εννιά χρονιά καταστρέφονται», σημείωσε.


Ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών βρέθηκαν και δύο καθηγήτριες Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, οι οποίες οποίες επιβλέπουν τη διδακτορική διατριβή της και υποστήριξαν ότι η εργασία της Ηριάννας ξεκίνησε με πολύ καλές προοπτικές, αλλά διεκόπη στο αρχικό στάδιο.


Όταν η πρόεδρος ρώτησε πόσο θα βλάψει την 29χρονη η καθυστέρηση, μια από τις μάρτυρες απάντησε:



Πολύ. Θα καθυστερήσει το διδακτορικό, άρα δεν θα μπορέσει να τελειώσει στα τρία χρόνια. Μάλιστα, μερικά πράγματα δεν μπορούν να γίνουν καθόλου, όπως το εφαρμοσμένο μέρος της. Η πρόσβαση στη βιβλιογραφία είναι εξαιρετικά δύσκολη... αυτό το διάστημα πήρα άδεια για να την επισκέπτομαι, αλλά δεν γίνεται να προχωρήσει έτσι. Φανταστείτε τον Σεπτέμβρη κατάφερα να πάω μόλις μία φορά.



Ο Περικλής για το πρόβλημα υγείας του


«Το περιβάλλον της φυλακής επιβαρύνει το πρόβλημα υγείας μου...», είπε στους δικαστές με τη σειρά του ο Περικλής. Στην ερώτηση εάν αυτή, έχει επιδεινωθεί, απάντησε:



Κρίση σαν αυτή που πέρασα στην αρχή όταν έμαθα το πρόβλημα δεν έχω, αλλά το θέμα είναι να μη φτάσουμε εκεί (...). Είχα δυσφορίες. Δεν έχει προκύψει λόγος για να νοσηλευτώ, αλλά υπάρχει ο φάκελός μου στο νοσοκομείο και είναι ενήμεροι για την κατάστασή μου (...).




τουρισμος υγειας και ευεξιας

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

χτενισμα παρανυφακια

χτενισμα παρανυφακια
Νέα εξέλιξη στην υπόθεση δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη

Δώρα Ζέμπερη: Η δικογραφία για τη στυγερή δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη βρίσκεται πλέον στα χέρια των δικαστών του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας.


φθηνα δωματια ηγουμενιτσα

ασκησεις ταχυδυναμης με βαρη

Ο 18ος τακτικός ανακριτής που χειρίστηκε την υπόθεση ολοκλήρωσε την ανακριτική διαδικασία στέλνοντας τον φάκελο στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, που θα αποφανθεί αναφορικά με την παραπομπή στο εδώλιο του 58χρονου καθ'ομολογίαν δράστη Εμμανουήλ Εσσατζανιάν - Σοροπίδη.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Την ίδια ώρα ο δικαστικός λειτουργός έχει αποστείλει στο Εγκληματολογικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής τα αποτελέσματα από το γενετικό υλικό που εντοπίστηκε στα νύχια αλλά και στα αντικείμενα της άτυχης εφοριακού, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει ταυτοποίηση με το DNA σεσημασμένων δραστών ή εάν το επίμαχο αυτό γενετικό υλικό θα παραμείνει "ορφανό".

Ο 58χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, αν και είχε ομολογήσει αρχικά το φρικτό έγκλημα, στη συνέχεια είχε προσπαθήσει να εντάξει στο «κάδρο» της υπόθεσης και άλλους ως ηθικούς αλλά και φυσικούς αυτουργούς. Στις συμπληρωματικές απολογίες που έδωσε στον ανακριτή είχε κατονομάσει ως ιθύνοντα νου του εγκλήματος γνωστό δικηγόρο, υποστηρίζοντας πως τον είχε δελεάσει με κίνητρο χρηματική αμοιβή για να σκοτώσει τη Δώρα Ζέμπερη.

Είχε ισχυριστεί ότι στην υπόθεση εμπλέκεται και εν ενεργεία αστυνομικός, ο οποίος στη συνέχεια «είχε απειλήσει τη ζωή του ίδιου αλλά και της κόρης του». Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του δεν φαίνεται να έπεισαν τον δικαστικό λειτουργό, καθώς από κανένα άλλο στοιχείο της ανάκρισης δεν φέρεται ότι προέκυψε εμπλοκή των προσώπων που κατονόμασε.

Η άτυχη 32χρονη Δώρα Ζέμπερη είχε τραυματιστεί θανάσιμα με 14 μαχαιριές στις 18 Οκτωβρίου του 2017, την ώρα που επισκεπτόταν το μνήμα φίλου της στο Β' Νεκροταφείο.

Δύο εβδομάδες αργότερα οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του 58χρονου τοξικομανούς Εμμανουήλ Εσσατζανιάν - Σοροπίδη, ο οποίος φέρεται μετά το στυγερό έγκλημα ότι πούλησε για λίγα ευρώ το κινητό του θύματος σε κατάστημα της Ομόνοιας.

Πηγή πληροφοριών: Espresso



χτενισμα παρανυφακια

επισκευη παλιας πολυθρονας

βιομηχανικές ζώνες κύπρος

«Αν οι Ηνωμένες Πολιτείες αγνοήσουν την ένσταση της Κίνας και της διεθνούς κοινότητας και επιμείνουν στα μονομερή και προστατευτικά (εμπορικά) μέτρα, τότε η Κίνα είναι έτοιμη να πάει μέχρι τέλους, όποιο κι αν είναι το τίμημα», ανακοίνωσε το κινεζικό υπουργείο Εμπορίου.


τσσκα παο μεταδοση

Το Πεκίνο ανακοίνωσε ότι θα λάβει νέα ολοκληρωμένα μέτρα για τη διαφύλαξη των συμφερόντων της χώρας, εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες επιμείνουν στη θέση τους του προστατευτισμού.


Σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του σήμερα, το κινεζικό υπουργείο Εμπορίου επαναλαμβάνει ότι δεν επιθυμεί έναν εμπορικό πόλεμο, τον οποίο ωστόσο δεν φοβάται και πρόσθεσε ότι η εμπορική σύγκρουση προκλήθηκε από τις ΗΠΑ.


Ο Τραμπ απείλησε χθες, Πέμπτη με την επιβολή νέων δασμών ύψους 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων στις κινεζικές εισαγωγές, αντιδρώντας στα αντισταθμιστικά μέτρα που ανακοίνωσε το Πεκίνο.



επισκευη παλιας πολυθρονας
επισκευη παλιας πολυθρονας

βρες το κινητο σου μεσω imei

βρες το κινητο σου μεσω imei
διακοπή νερού στην κατερίνη

Ο 48χρονος οδηγός υποστήριξε αρχικά στους γιατρούς, ότι είχε σταματήσει στην πλατεία Λαού για φαγητό και η 46χρονη άνοιξε τυχαία την πόρτα του αυτοκινήτου και τον παρακάλεσε να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο γιατί δεν αισθανόταν καλά.


Σύμφωνα με το lamiareport.gr, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια από την επίσημη κατάθεση του 48χρονου στην αστυνομία, είχαν γνωρισθεί λίγες ώρες πριν με την γυναίκα και πήγαν σε μπαρ για ένα ποτό και λίγο αργότερα πήγαν παρέα για πρόχειρο φαγητό στην πλατεία Λαού.


Εκεί η γυναίκα – σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του οδηγού - άρχισε ξαφνικά να μην αισθάνεται καλά και να βγάζει αφρούς από το στόμα. Τότε την έβαλε στο αυτοκίνητό του και την πήγε στα Επείγοντα, ενώ στο δρόμο η γυναίκα είχε χάσει ήδη τις αισθήσεις της.


Λίγα λεπτά αργότερα οι γιατροί στο νοσοκομείο Λαμίας του ανακοίνωσαν ότι η 46χρονη γυναίκα είναι νεκρή και σοκαρίστηκε.


Η 46χρονη, μητέρα δύο παιδιών, καταγόταν από χωριό του Δομοκού και έμενε στη Λαμία, ενώ δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν την αστυνομία, όπως ούτε και ο 48χρονος, ο οποίος είναι από τις Ράχες.


Όλα δείχνουν ότι η 46χρονη "έφυγε" από παθολογικά αίτια, ωστόσο οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ έχει παραγγελθεί η απαραίτητη νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.



προσφορα για καθαρισμο προσωπου
βρες το κινητο σου μεσω imei

πως καθαριζουμε το πλυντηριο ρουχων απο μουχλα

πως καθαριζουμε το πλυντηριο ρουχων απο μουχλα
ξαπλωστρα μπανιου για μωρα

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της στο Nations League δίνει σήμερα η Εθνική Ομάδα. Στις 21:45, στο Τάμπερε, αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο του δεύτερου ομίλου της League 3 Φινλανδία, η οποία σε τρία παιχνίδια έχει πετύχει ισάριθμες νίκες.


πως καθαριζουμε το πλυντηριο ρουχων απο μουχλα

μια χουφτα ηλιοσποροι θερμιδες

Η Εθνική Ομάδα, μετά τη νίκη με 1-0 κατά της Ουγγαρίας, έμεινε μόνη της στη δεύτερη θέση, με τρεις βαθμούς διαφορά από την Φινλανδία. Αν κερδίσει απόψε θα ανέβει στην κορυφή του ομίλου και θα κάνει το αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.


Σε περίπτωση ισοπαλίας θα πρέπει να κερδίσει τη Φινλανδία, στον αγώνα ρεβάνς, στις 15 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ, για να τη φτάσει στη βαθμολογία και να πάρει την πρώτη θέση, αφού θα υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια.


Η Εθνική Ομάδα, αν καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου, θα ανέβει στη League 2 και θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στα play off του Nations League, που θα γίνουν τον Μάρτιο του 2020. Παράλληλα, θα έχει δεύτερη ευκαιρία για να προκριθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πάρει το εισιτήριο από τα προκριματικά.


Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει πλήθος ειδικών στοιχημάτων για το καθοριστικής σημασίας σημερινό παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας με την Φινλανδία.



ΤΑ ΕΞΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ


Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν και στα ακόλουθα έξι συνδυαστικά στοιχήματα:



  • Ο Πούκι να σκοράρει και ακριβές σκορ 2-1 και η Φινλανδία over 3,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο.

  • Η Φινλανδία να σκοράρει πρώτη και να κερδίσει τον αγώνα και over 10,5 κόρνερ στον αγώνα.

  • Ο Χριστοδουλόπουλος να σκοράρει και ακριβές σκορ 2-2 και η Ελλάδα over 2,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο.

  • Ο Φορτούνης να σκοράρει και η Ελλάδα να κερδίσει με ακριβώς ένα γκολ διαφορά και η Ελλάδα over 4,5 κόρνερ στον αγώνα.

  • Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο και λεπτό τελευταίου γκολ 81-90 και over 9,5 κόρνερ στον αγώνα.

  • Ο Μήτρογλου να σκοράρει πρώτος και η Ελλάδα να κερδίσει τον αγώνα και ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ η Ελλάδα.


Στον αγώνα Φινλανδία-Ελλάδα και στα υπόλοιπα ματς, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν cash-out, να κλείνουν δηλαδή τα στοιχήµατα, πριν από τη διευθέτηση των επιλογών τους, τόσο για παιχνίδια, που έχουν παίξει πριν την έναρξη τους (pre-game), όσο και στους live αγώνες.


imany оригинал скачать

imany оригинал скачать

Θα περιμέναμε, βέβαια, αναφέρει η ανακοίνωση, η παραίτηση του κ. Σκλαβούνη να έχει ζητηθεί από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ. Όπως και περιμένουμε ακόμα, από τον κ. Μητσοτάκη, έστω και μια λέξη για τις πρακτικές της UBS, στον τομέα της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς. Υποψιαζόμαστε, όμως, ότι θα απαντήσει, ως συνήθως, διά της σιωπής, όπως έχει ήδη πράξει με τις υποθέσεις του Κήρυκα, της SIEMENS, και τόσες άλλες, ων ουκ έστιν αριθμός. Στην περίπτωσή του κ. Μητσοτάκη, η έλλειψη ευθιξίας συναγωνίζεται την έλλειψη απαντήσεων. Ας συμβουλέψει έστω τον πρώην συνεργάτη του να συνεργαστεί με τις Αρχές.


Η εποχή της διαπλοκής και της διαφθοράς έχει τελειώσει, καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.




προγραμμα για σκαναρισμα φωτογραφιων
μεταχειρισμενο πλυντηριο πιατων
imany оригинал скачать

mega tv ευτυχισμενοι μαζι επεισοδιο 43

ο πατερας του θουκυδιδη

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, οι φοιτήτριες (τα στοιχεία των οποίων δεν έγιναν γνωστά) κατήγγειλαν στην αστυνομία της Τοσκάνης ότι έξω από μία ντίσκο, δύο καραμπινιέροι προσφέρθηκαν να τις συνοδεύσουν μέχρι το σπίτι τους. Όπως κατέθεσαν, οι καραμπινιέροι θέλησαν να μπουν στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου τις βίασαν, μέσα στους κοινόχρηστους χώρους.


φρανσις μπεικον βικιπαιδεια

Οι δύο κοπέλες πρόσθεσαν ότι οι καραμπινιέροι εκμεταλλεύθηκαν το γεγονός ότι οπλοφορούσαν και την ισχύ που τους προσφέρει η στολή τους. Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι διεξάγεται, ήδη, έρευνα σε βάρος των δύο καραμπινιέρων, 30 και 45 ετών.


Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ζήτησε να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αποδοθεί άμεσα κάθε ευθύνη.


Σύμφωνα με τον Τύπο, τα πρώτα βιολογικά δείγματα που περισυνελέγησαν φέρεται να επιβεβαιώνουν την κατάθεση των δύο φοιτητριών. Η εφημερίδα La Stampa σημειώνει ότι η αμηχανία και η ανησυχία της ανώτατης διοίκησης των καραμπινιέρων είναι εμφανής.


«Φέρεται να πρόκειται για ένα σοβαρότατο συμβάν. Οι έρευνες συνεχίζονται, αλλά τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι οι καταγγελίες διαθέτουν, μάλλον, μία κάποια βάση» σχολίασε η Ιταλίδα υπουργός Άμυνας, Ρομπέρτα Πινόττι.



mega tv ευτυχισμενοι μαζι επεισοδιο 43
mega tv ευτυχισμενοι μαζι επεισοδιο 43

εξυπνες ιδεες για γλαστρες

εξυπνες ιδεες για γλαστρες
Προσλήψεις: Έρχονται 1.500 θέσεις εποχικών πυροσβεστών

Στο σχέσιο νόμου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την πρόσβαση στον Λιγνίτη και το άνοιγμα της χονδρεμπορικής αγοράς ηλεκτρισμού συμπεριλαμβάνεται η τροπολογία πρόσληψης 1500 περοσβεστών εποχικής απασχόλησης για διάστημα 6 μηνών με δυνατότητα επαναπρόσληψης και το 2019.


πτυχιο εκτελωνιστης

Συγκεκριμένα, η τροπολογία που υπογράφηκε αφορά στην πρόσληψη 343 οδηγών και 1157 μάχιμων πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι δαπάνες ανέρχονται στο εκτιμώμενο ποσό των 12,345,191,02 ευρώ στον προϋπολογισμό εξόδων του Πυροσβεστικού Σώματος. Οι προσλήψεις προβλέπονται στο άρθρο 6 του ν. 3103/2003 (Α23') για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών σε προσωπικό κατά την διάρκεια της αντιπυρικής περιόσου και δίνει τη δυνατότητα της εκ νέου πρόσληψης των επιτυχόντων στο διαγωνιμό του 2003 με την ίδια ιδιότητα μέχρι και το 2017.

Ως εκ τούτου το Πυροσβεστικό Σώμα αξιοποίησε για μια 15ετία το ίδιο εποχικό προσωπικό με σχέση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Στην αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας αναφέρεται πως πρέπει να υπάρξει ένα σύστημα που θα επιτρέπει την είσοδο νέων εργαζομένων, μέσω ανοιχτής διαγωνιστικής διαδικασίας, Γι αυτό με την συγκεκριμένη τροπολογία προτείνεται η διατήρησ αυτής της ειδικής διαδικασίας εκ νέου πρόσληψης των πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης για μια τελευταία διετία.

Όριο το 2019:

Προστίθεται στο τελευταίο εδάφιο του σχετικού άρθρου του ν. 3103/2003 το οποίο ορίζει πως οι πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης που συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες επιτυχόντων, όπως έχουν διαμορφωθεί από το 2003 έως και σήμερα προσλαμβάνονται εκ νέου στην υπηρεσία αρχικής πρόσληψης με την ίδια ειδικότητα για το έτος 2018, με δυνατότητα εκ νέου πρόσληψης και για το 2019.

Ταυτόχρονα, προβλέπεται ότι η διαδικασία αυτή δεν μπορεί να επεκταθεί πέραν των 17 συμβατικών περιόδων από την έναρξη ισχύος του ν. 3103/2003, δηλαδή πέραν του 2019.



ανθοπωλεια ωραριο
εξυπνες ιδεες για γλαστρες

σχολεσ μπενου παλμερ

Ο κ. Μποζκίρ εξέφρασε την αποφασιστικότητα της Τουρκίας να βοηθήσει την τουρκοκυπριακή πλευρά να ξεπεράσει όλα τα προβλήματά της και, όπως μεταδίδουν τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, κατηγόρησε την ελληνοκυπριακή πλευρά ότι παίζει με το χρόνο.


σχολεσ μπενου παλμερ

σχολεσ μπενου παλμερ

μανικιουρ χρωματα 2016

Και αυτός είπε, επίσης, ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά προσπαθεί να μετατρέψει στους Τουρκοκύπριους σε μειονότητα. Κάτι, που όπως είπε ο ίδιος, η Τουρκία δεν θα επιτρέψει.


Ο κ. Ακκιντζί δήλωσε παράλληλα ότι δεν έχει πρόθεση να περιμένει άλλα 50 χρόνια για να βρεθεί λύση στο Κυπριακό, υπενθυμίζοντας ότι και μετά τις διαπραγματεύσεις στο Κραν Μοντανά είχε πει ότι η τουρκοκυπριακή πλευρά δεν θα συμμετάσχει σε διαδικασία ανοιχτού τέλους, χωρίς προσανατολισμό προς το αποτέλεσμα.




ρυθμος μεταβολης μαθηματικα

αγαλμα κολοκοτρωνη αθηνα

αγαλμα κολοκοτρωνη αθηνα
αγαλμα κολοκοτρωνη αθηνα

Κάνοντας μια εξαιρετικά σπάνια τοποθέτηση για την πολιτική της ΕΚΤ, που η γερμανική κυβέρνηση τονίζει παγίως ότι καταρτίζεται με ανεξάρτητο τρόπο, η Μέρκελ τόνισε ότι θεωρεί σημαντικό η Ευρώπη να επανέλθει σε μια πιο σφικτή κατάσταση.


κοντα μεταφραση στα αγγλικα

εικονες για αυτισμο


«Δεν έχουμε ακόμη επανέλθει εκεί που θέλουμε σε ό, τι αφορά τη νομισματική πολιτική της ΕΚΤ», είπε η Μέρκελ απευθυνόμενη σε εκπρόσωπους της βαυαρικής βιομηχανίας. «Τα καλά νέα είναι ότι όλες οι χώρες μέλη της ευρωζώνης καταγράφουν ξανά οικονομική ανάπτυξη. Εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας έχουν δημιουργηθεί, κάτι που μας ενθαρρύνει (σ. σ. διότι μας δείχνει) ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση», πρόσθεσε η ίδια.



το γράμμα β

το γράμμα β
το γράμμα β
Μυτιλήνη: Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ μεταναστών στη Μόρια

Επεισόδια μεταξύ Αραβόφωνων και Αφρικανών αιτούντων άσυλο, σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (6/6) στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια.


βραχίονας μπάνιου οροφής

έλα στο όνειρό μου στίχοι

Τα επεισόδια προκλήθηκαν με αφορμή προσωπικές διαφορές και σύντομα πήραν διαστάσεις οπότε και επενέβη η αστυνομία.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο από τα επεισόδια τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, ένας με κάταγμα στο πόδι και τρεις που είχαν δεχθεί πέτρες στο κεφάλι.


μπονι και κλαιντ movie

μπονι και κλαιντ movie
μπονι και κλαιντ movie

Η οικογένεια του άνδρα είχε χάσει τα ίχνη του για αρκετές ώρες και είχαν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό μου. Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε στο δρόμο πάνω από μια χαράδρα στο Βουλισμένο Αλώνι.


σταμναγκαθι

Σύμφωνα με το cretapost, ο άνδρας ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω.


Η σορός του άνδρα ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και θα ακολουθήσει η διαδικασία της νεκροψίας-νεκροτομής που θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου του.


Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας.




αντωνυμιες συνοπτικος πινακας

Κυριακή 28 Απριλίου 2019

ελενη μενεγακη γερασε

ελενη μενεγακη γερασε
τηλεσκοπικη σειρα
ΟΑΕΔ: Επίδομα μακροχρονίως ανέργων - Δες ΕΔΩ αν το δικαιούσαι

ΟΑΕΔ | Ειδήσεις: Βάσει της ελληνικής νομοθεσίας και των όσων προβλέπουν οι αποφάσεις του ΟΑΕΔ, δικαιούχοι του επιδόματος μακροχρονίως ανέργων είναι Έλληνες υπήκοοι και οι υπήκοοι κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι ασφαλισμένοι κατά της ανεργίας.


ελενη μενεγακη γερασε

ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι προϋποθέσεις

1. Ηλικία από 20 μέχρι 66 ετών.

Ως ημερομηνία αφετηρίας για τη συμπλήρωση του 20ου και 66ου έτους, λογίζεται η ημερομηνία γέννησης του δικαιούχου. Κρίσιμος χρόνος συνδρομής της προϋπόθεσης των ορίων ηλικίας είναι ο χρόνος υποβολής της αίτησης.

2. Εξάντληση 12μηνης τακτικής επιδότησης ανεργίας.

Δικαιούχοι είναι και όσοι έχουν εξαντλήσει 12μηνη επιδότηση ακόμη και αν την έλαβαν τμηματικά (δηλ. με αναστολές και συνεχίσεις), και υποβάλλουν την αίτηση εντός αποσβεστικής προθεσμίας δυο (2) μηνών, από τη λήξη της 12μηνης τακτικής επιδότησης.

Οι τακτικά επιδοτούμενοι λόγω συνέχισης με βάση το άρθρο 20 του ν. δ. 2961/54, που κατά τη λήξη του υπολοίπου της 12μηνης επιδότησης δεν έχουν συμπληρώσει χρόνο παραμονής αδιαλείπτως επί 12μηνο στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, δύνανται να υποβάλλουν τη σχετική με το επίδομα μακροχρονίως ανέργων αίτηση, μέσα σε αποσβεστική προθεσμία δύο (2) μηνών από τη συμπλήρωση της αδιάλειπτης 12μηνης παραμονής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν είναι δικαιούχοι οι άνεργοι των οποίων η εγκριτική απόφαση χορήγησης τακτικής επιδότησης ανεργίας είναι μικρότερη των δώδεκα μηνών .

3. Να έχουν συμπληρώσει κατά την ημερομηνία υποβολής της σχετικής αίτησης, χρόνο ανεργίας αδιαλείπτως επί δωδεκάμηνο, παραμένουν εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

4. Το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα να μην υπερβαίνει τα 10.000 ΕΥΡΩ.

Το συγκεκριμένο εισόδημα προσαυξάνεται κατά 586,08 ευρώ για κάθε ανήλικο τέκνο.

Ανήλικο τέκνο θεωρείται αυτό που δεν έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.

Έτσι π. χ. για το δικαιούχο που έχει 2 ανήλικα τέκνα, το ετήσιο οικογενειακό του εισόδημα δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 11.172,16 (10.000 + 587 + 587 = 11.172,16) ευρώ

Σημείωση: Ως ετήσιο οικογενειακό εισόδημα θεωρείται το συνολικό ετήσιο φορολογούμενο, πραγματικό, απαλλασσόμενο ή φορολογούμενο με ειδικό τρόπο, εισόδημα από κάθε πηγή – με εξαίρεση τις αποζημιώσεις απόλυσης – του προηγούμενου από την άσκηση του δικαιώματος οικονομικού έτους του ανέργου, της συζύγου και των ανήλικων τέκνων του.

Δεν προσμετράται στο ετήσιο οικογενειακό εισόδημα: το επίδομα ανεργίας, ασθενείας, μητρότητας, καθώς και το επίδομα μακροχρονίως ανέργου (για τυχόν χορήγηση του κατά το επόμενο ημερολογιακό έτος) .

Για ενήλικες άγαμους δικαιούχους ως οικογενειακό εισόδημα θεωρείται το ατομικό.

Διαδικασία Υποβολής Αίτησης - Παραλαβή Απόφασης

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν, εντός αποσβεστικής προθεσίας δυο (2) μηνών από τη λήξη της τακτικής επιδότησης ανεργίας, τις αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά με τους εξής τρόπους:

  • αυτοπροσώπως στις αρμόδιες Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ του τόπου κατοικίας τους ή της τελευταίας απασχόλησής τους
  • ηλεκτρονικά, μέσω του e-services
  • μέσω των ΚΕΠ

Δικαιολογητικά

1. Αίτηση του δικαιούχου προς την Υπηρεσία ΟΑΕΔ του τόπου διαμονής του ή της τελευταίας επιδότησης αυτού.

2. Επικυρωμένο αντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος φόρου εισοδήματος του προηγούμενου της άσκησης οικονομικού έτους, από οποιαδήποτε διοικητική αρχή ή ΚΕΠ, ή απλή φωτοτυπία του ως άνω εκκαθαριστικού σημειώματος, που συνοδεύεται από την υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του ν. 1589/1986, στην οποία ο ενδιαφερόμενος βεβαιώνει την ακρίβεια των δηλούμενων σε αυτό στοιχείων ή εκτύπωση του προαναφερθέντος εκκαθαριστικού σημειώματος που χορηγείται μέσω του συστήματος TAXISNET, χωρίς περαιτέρω διατυπώσεις ή διαδικασία επικύρωσής του.

3. Υπεύθυνη Δήλωση του δικαιούχου , η οποία είναι συνημμένη στη σχετική αίτηση, όπου βεβαιώνονται τα παρακάτω:

α) ότι έλαβε γνώση των χρονικών διαστημάτων της υποχρεωτικής του εμφάνισης στον ΟΑΕΔ.

β) ότι αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώσει την αρμόδια Υπηρεσία για τους λόγους απώλειας της ιδιότητας του ανέργου εντός οκτώ (8) εργάσιμων ημερών και οπωσδήποτε πριν από τη λήξη του μήνα επιδότησης.

γ) ότι έλαβε γνώση ότι μετά την άρση του λόγου αναστολής και για να συνεχιστεί η επιδότησή του, οφείλει να παρουσιαστεί στην αρμόδια Υπηρεσία του Οργανισμού το αργότερο μέσα σε εξήντα (60) ημέρες από την ημερομηνία άρσης του λόγου αναστολής.

δ) ότι υποχρεούται να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε κλήση της αρμόδιας Υπηρεσίας για αυτοπρόσωπη εμφάνισή του εντός της προθεσμίας που θα του ορίζει.

ε) ότι υποχρεούται σε περίπτωση αλλαγής του τόπου κατοικίας ή διαμονής του, να το δηλώσει στην αρμόδια Υπηρεσία.

στ) ότι όσα δικαιολογητικά καταθέτει σε φωτοαντίγραφα είναι ακριβή φωτοαντίγραφα από τα πρωτότυπα.

4. Παραστατικό ταυτοπροσωπίας σε ισχύ (δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριο κ. λ.π.)

5. Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για τους έχοντες ανήλικα τέκνα.

6. Επίσημο έγγραφο από το οποίο θα προκύπτει ο ΑΜΚΑ.

Διάρκεια / Ποσό Επιδότησης

Το ύψος του επιδόματος καθορίζεται στο ποσό των 200 ευρώ και χορηγείται προσωπικά στον ίδιο το δικαιούχο για όσο χρονικό διάστημα είναι άνεργος και σε καμία περίπτωση πέρα από 12 μήνες.

Το επίδομα αυτό δεν επιδέχεται προσαυξήσεις, είναι προσωποπαγές και δεν μεταβιβάζεται.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, κάνοντας κλικ ΕΔΩ



ξυριστικες μηχανες μπραουν

ρυθμιση εφοριας ηλεκτρονικα

Η απολογία - σοκ της 22χρονης: «Ήθελα να το κρατήσω - Δεν ήθελα να κάνω έκτρωση και να το σκοτώσω»

Νέα Σμύρνη: «Ντρεπόμουν και φοβόμουν», υποστήριξε στις αρχές η 22χρονη σπουδάστρια – Η συγνώμη της μητέρας της και οι καταθέσεις των ανθρώπων που βρήκαν το νεκρό βρέφος


ρυθμιση εφοριας ηλεκτρονικα

ρυθμιση εφοριας ηλεκτρονικα

εσπερινο γενικο λυκειο κοζανης

Σοκαριστικές λεπτομέρειες περιλαμβάνει η δικογραφία που σχηματίστηκε για την 22χρονη παιδοκτόνο από τη Νέα Σμύρνη, η οποία πέταξε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας, όπου διέμενε, το νεογέννητο βρέφος της. Η ίδια στην προανακριτική της κατάθεση ομολόγησε το έγκλημα υποστηρίζοντας ότι ντρέπεται γι’ αυτό που έκανε...




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


vrefos1 copy

Η κατάθεση της 22χρονης: «Το Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο του 2017 έκανα τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο βγήκε θετικό. Αποφάσισα να το πω στο φίλο μου. Τον πήρα τηλέφωνο και όταν του το είπα μου έκλεισε το τηλέφωνο. Τον ξαναπήρα κι άλλες φορές αλλά δεν μου το σήκωσε. Ήθελα να κρατήσω το παιδί και δεν ήθελα να κάνω έκτρωση και να το σκοτώσω. Σκέφτηκα λοιπόν να το κρατήσω μυστικό μέχρι την ημέρα που θα γεννήσω. Σκεφτόμουν να γεννήσω σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο επειδή δεν είχα λεφτά να πάω σε γιατρό, υπολόγιζα μόνη μου τους μήνες και πίστευα ότι θα γεννήσω το Μάιο. Από τη μητέρα μου κατάφερα να το κρύψω γιατί δεν είχα φουσκώσει πολύ και άρχισα να φοράω πιο φαρδιά ρούχα. Άλλωστε ποτέ μου δεν ήμουν αδύνατη οπότε και τα κιλά που πήρα δεν μου φαίνονταν τόσο.

Την Παρασκευή 20-04-18 ξύπνησα κανονικά το πρωί για να πάω στη σχολή. Η μητέρα μου είχε φύγει από το σπίτι νωρίτερα όπως κάνει κάθε μέρα. Εγώ έφυγα περίπου στις 8.30. Στο δρόμο για τη σχολή άρχισα να μην αισθάνομαι καλά, ενώ ξεκίνησε να με πονάει και η κοιλιά. Γύρισα, λοιπόν, σπίτι για να ξαπλώσω. Επειδή, όμως, άρχισα να πονάω όλο και πιο συχνά, περίπου κάθε πέντε λεπτά δηλαδή, κατάλαβα πως ήρθε η ώρα να γεννήσω. Δεν είχα όμως χρήματα για να πάω στο νοσοκομείο. Πανικοβλήθηκα όταν γύρισε η μητέρα μου στο σπίτι. Ντρεπόμουν και φοβόμουν όπως κάνω και τώρα. Δεν ξέρω τι να πω για αυτό που συνέβη, εκείνη τη στιγμή τα έχασα».

vrefos3 copy

Από την πλευρά της η μητέρα της 22χρονης ζητά συγνώμη εκ μέρους της κόρης της, ενώ δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα τι έχει συμβεί.

Η κατάθεση της μητέρας της 22χρονης: «Δεν το χωράει ο νους αυτό που έγινε. Δεν μπόρεσα ούτε καν να της δώσω μια συμβουλή σαν μάνα πριν γίνει ότι έγινε. Αυτό που έγινε είναι κάτι τραγικό. Θέλω να ζητήσω συγνώμη εκ μέρους της κόρης μου. Μακάρι να μπορούσα να τα είχα αποτρέψει όλα αυτά. Δεν ξέρω τι άλλο να σας πω.»

Τη στιγμή που βρήκε πεταμένο το άτυχο μωράκι περιγράφει στην κατάθεση της η γειτόνισσα: «Όταν πήγα να ποτίσω τα φυτά, είδα ότι πάνω στο δίχτυ υπήρχε κάτι που στην αρχή μου φάνηκε σα κούκλα. Δεν ήμουν σίγουρη, όμως, αν ήταν κούκλα ή μωρό. Χτύπησα στη γειτόνισσα για να βγούμε στον ακάλυπτο από το δικό της σπίτι. Όμως ούτε αυτή κατάλαβε αν αυτό στο δίχτυ ήταν άνθρωπος ή κούκλα».

Τι ανέφερε ο αστυνομικός που μετέφερε το μωρό: «Το κέντρο του ΕΚΑΒ μου είπε να κατεβάσω το μωρό και να το παραδώσω στο ΕΚΑΒ μόλις ερχόταν. Πήρα μια σκάλα και ένα ψαλίδι από το διαμέρισμα και πήγα στο σημείο. Οι γείτονες μου έδωσαν κι ένα σεντόνι για να τυλίξω το μωρό».

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό του σοκαριστικού περιστατικού



καλυτερη κρεατινη ογκου

κουλουρακια αλμυρα αργυρω

Νικητές του Διαγωνισμού, που διοργανώνει τα τελευταία 8 χρόνια ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων, αναδείχτηκαν και πάλι η δημιουργική νέα γενιά και η καινοτομία! Οι συμμετέχουσες ομάδες εντυπωσίασαν την Εθνική Επιτροπή με τα ξεχωριστά προϊόντα που παρουσίασαν, τα οποία χαρακτηρίζονταν από ποιότητα, ιδιαίτερα διατροφικά χαρακτηριστικά και σεβασμό προς το περιβάλλον. Την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα του ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ / ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, η οποία το φθινόπωρο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών “SIAL”, στο Παρίσι, στις 21-23/10/2018.


κουλουρακια αλμυρα αργυρω

κουλουρακια αλμυρα αργυρω

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Αίγλη Ζαππείου, 8 ομάδες φοιτητών από 9 Πανεπιστήμια της χώρας συναγωνίστηκαν με πάθος, παρουσιάζοντας τα προϊόντα που ανέπτυξαν και κέρδισαν τις εντυπώσεις για την πρωτοτυπία και τον καινοτόμο χαρακτήρα τους, τόσο με τη γεύση όσο και με τις συσκευασίες τους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους διάφοροι εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας και του επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και πλήθος φοιτητών.


Το 1ο βραβείο απονεμήθηκε στην ομάδα του ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ / ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ για το προϊόν “Chestnicks”, μπισκότα χωρίς γλουτένη από βιολογικό αλεύρι κάστανου με σταγόνες σοκολάτας και πρεβιοτικό ινουλίνη.


Το 2ο βραβείο δόθηκε στην ομάδα του ΠΑΝ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ / ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ - ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΥ / ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ για το προϊόν “YOGON”, smoothie γιαουρτιού εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικά, σε 2 γεύσεις: μπανάνα & φράουλα.


Το 3ο βραβείο απέσπασαν μετά από ισοπαλία δύο ομάδες: του ΕΜΠ / ΣΧΟΛΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ για το προϊόν “Grioche”, αρτοσκεύασμα τύπου brioche με πλήρη υποκατάσταση σε ζωικά λιπαρά και πρωτεΐνες και μερική υποκατάσταση ζάχαρης και αλεύρου, και του ΕΚΠΑ / ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ για το προϊόν “Herbaqua”, νερό προστιθέμενης αξίας με την προσθήκη υδατικών εκχυλισμάτων βοτάνων.


Επιπλέον, τιμητική διάκριση για την «Καλύτερη Παρουσίαση» απονεμήθηκε στην ομάδα του ΓΠΑ / ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για το προϊόν “Pyra-Meal”, ένα οικολογικό, έτοιμο προς κατανάλωση γεύμα που αντικατοπτρίζει τη Μεσογειακή Διατροφή.


Τέλος, το τιμητικό Βραβείο «Καλύτερο Πλάνο Μάρκετινγκ & Εμπορίας» απονεμήθηκε στο ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ / ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ – ΑΠΘ / ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ για το προϊόν “Bee’s Knees”, κύβοι κηρήθρας, βιολογικής πιστοποίησης, λειτουργικοί και ενεργειακοί με υψηλή θρεπτική αξία.


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η ημερίδα που διοργανώθηκε φέτος πριν από την τελετή βράβευσης του Διαγωνισμού με θέμα «Προωθώντας τη μάθηση με βάση την εργασία», στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου RESKILL/ERASMUS+ στο οποίο συμμετέχει ο ΣΕΒΤ. Σκοπός της ήταν η ανάδειξη της σημασίας της σύνδεσης της μάθησης με την απασχόληση και της πρακτικής άσκησης, ως μέσα εκπαίδευσης και ανάπτυξης των δεξιοτήτων της νέας γενιάς. Η ανταπόκριση των φοιτητών μαρτυρά τη δίψα τους για ανάπτυξη και μάθηση.


Κατά την τελετή βράβευσης, ο κ. Ε. Καλούσης, Πρόεδρος του ΣΕΒΤ, αναγνώρισε τη σκληρή προσπάθεια και το αξιόλογο έργο όλων των ομάδων και δήλωσε σχετικά: «Είμαστε υπερήφανοι που ο Διαγωνισμός “ECOTROPHELIA” έχει καταστεί θεσμός για τον κλάδο τροφίμων & ποτών στη χώρα μας και οι νέοι φοιτητές αποδεικνύουν, με την ικανότητα, τη διάθεση και το πάθος για δημιουργία που τους διακρίνει, ότι μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικά και να συμβάλουν στην προσπάθεια για προώθηση της έρευνας και της καινοτομίας. Αυτή η νέα γενιά είναι μία αξιόλογη και πολλά υποσχόμενη “δύναμη” με καινοτόμο πνεύμα, την οποία αξίζει να στηρίξει η Βιομηχανία μας και η οποία δίνει ένα ηχηρό μήνυμα για ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο αύριο».


Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό η κα Μ. Πάσχου, εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Έρευνας & Τεχνολογίας, η οποία εξήρε τη σημασία της εκδήλωσης η οποία, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «αφορά στον πυρήνα του ενδιαφέροντος της Γενικής Γραμματείας ‘Έρευνας & Τεχνολογίας, που είναι η ενίσχυση πρωτοβουλιών νέων επιστημόνων και φοιτητών για την εκκόλαψη ιδεών που οδηγούν σε καινοτόμα προϊόντα».


Ο κ. Ξενοφών Σπηλιώτης, Πρύτανης του ΤΕΙ Θεσσαλίας, μίλησε με ενθουσιασμό για τον Διαγωνισμό και τη συμμετοχή του Ιδρύματος: «Το ΤΕΙ Θεσσαλίας, δια του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων, συμμετέχει ανελλιπώς από το 2013 στον Διαγωνισμό Ecotrophelia, με αποκορύφωμα το 2015, που κατακτήσαμε το 1ο και το 3ο βραβείο και εκπροσωπήσαμε με επιτυχία τη χώρα μας στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό. Η συμμετοχή μας σηματοδοτεί τη δημιουργική διάσταση που επικρατεί στο ΤΕΙ Θεσσαλίας, καθώς και τη συμβολή μας στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας».


Την εκδήλωση στήριξαν οι εταιρείες ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ Α. Ε., ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ A. E., ΓΙΩΤΗΣ Α. Ε., Ε. Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α. Ε., COCA-COLA TΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Α. B.E. E.



παρασκευη ψωμιου χωρις γλουτενη
πως να πλεξω βραχιολια μακραμε

ερτ1 προγραμμα τηλεορασης

ερτ1 προγραμμα τηλεορασης
βρακακι sani
δελφις πισινα

Εάν ένας φορολογούμενος δεν κατάφερε να καλύψει το απαιτούμενο ποσό δαπάνης με πληρωμές μέσω καρτών ή μέσω e-banking, το «ακάλυπτο» ποσό θα φορολογείται με 22%.


ερτ1 προγραμμα τηλεορασης

Εάν για παράδειγμα ένας φορολογούμενος πρέπει να καλύψει ποσό 3.500 ευρώ και εμφανιστεί μετά το τέλος του έτους να έχει καλύψει ποσό 2.500 ευρώ μέσω ηλεκτρονικών συναλλαγών θα επιβαρυνθεί με 220 ευρώ επιπλέον φόρο ο οποίος έρχεται ως πέναλτι για την μη κάλυψη του ποσού των αποδείξεων που είναι συνδεδεμένες με το αφορολόγητο.


Από την υποχρέωση να έχουν εξοφλήσει με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής (πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες ή e-banking) τις δαπάνες που κατοχυρώνουν την έκπτωση φόρου, εξαιρούνται οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες φορολογούμενοι 70 ετών και άνω, τα άτομα με ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω, όσοι βρίσκονται σε δικαστική συμπαράσταση, οι φορολογικοί κάτοικοι της Ε. Ε. ή του ΕΟΧ που υποχρεούνται σε υποβολή δήλωσης στην Ελλάδα και φορολογούνται με την κλίμακα από μισθωτή εργασία και συντάξεις.


Σύμφωνα με την εφημερίδα, Ελεύθερος Τύπος, οι φορολογούμενοι που υπάγονται στις παραπάνω περιπτώσεις «εξαιρέσεων» οφείλουν, ωστόσο, να έχουν καλύψει τα προαναφερθέντα ποσοστά του ετήσιου εισοδήματος με δαπάνες αγοράς και παροχής υπηρεσιών, εξοφληθείσες με μετρητά.


Για τον λόγο αυτό οφείλουν να έχουν συγκεντρώσει και να έχουν διαφυλάξει τις αποδείξεις των δαπανών αυτών στα σπίτια τους, ώστε να είναι σε θέση να τις προσκομίσουν στις αρμόδιες φορολογικές αρχές σε περίπτωση που τους ζητηθούν για έλεγχο.


πως μπορω να βαλω 10 κιλα

πως μπορω να βαλω 10 κιλα
κιμας σογια συνταγη

Από το 2015, το Lipton αναγνωρίζοντας το πολύτιμο έργο που προσφέρει το «Άλμα Ζωής», στέκεται δίπλα του έμπρακτα. για να μπορούν να ενημερώνονται για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης όλες οι γυναίκες, για να μπορούν οι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού, να μιλούν ανοιχτά για τη νόσο, και να συμβάλλει με τον τρόπο του στην αντιμετώπιση της ασθένειας, αλλά και στην παροχή μίας καλύτερης ποιότητας ζωής.


DSC 0336


Πρόκειται για πράξη ευθύνης και ταυτόχρονα για προσφορά αρωγής, η οποία στις μέρες μας είναι πιο απαραίτητη από ποτέ και κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και πιο σημαντική.


Έτσι, η μάρκα τσάι Lipton - τα τρία τελευταία χρόνια - με παράλληλες δράσεις, προωθητικές ενέργειες και χορηγίες έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει και να δωρίσει το ποσό των 60.000€ στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».


logo almazois


Πώς; Με τη συμμετοχή του ως επίσημος χορηγός και υπερήφανος υποστηρικτής στη γιορτή για το θάρρος, την ελπίδα, τη δύναμη και τη ζωή, δηλαδή στο Greece Race for the Cure και στο Πρόγραμμα Ενημέρωσης «Μάθε για μένα». Ταυτόχρονα με συνεργασίες με αλυσίδες supermarket σε πανελλαδική κλίμακα για την προσφορά χρηματικού ποσού από κάθε αγορά τσαγιού Lipton. Με προβολή και επικοινωνία σε όλα τα μέσα εκστρατείας για την ευαισθητοποίηση του κόσμου απέναντι σε ένα τόσο σοβαρό και πάντα επίκαιρο ζήτημα, όπως είναι η έγκαιρη πρόληψη και η αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.




πρακτικερ καναπες κρεβατι 99 ευρω
πως μπορω να βαλω 10 κιλα

τσιμα βολλευ παο

συνδεσμος τριτεκνων θεσσαλονικης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, τονίζοντας την Κυριακή μιλώντας στον ΣΚΑΙ πως δεν έγινε «απλώς μεταφορά του σε άλλη φυλακή, αλλά σε αγροτική φυλακή».


τσιμα βολλευ παο

«Αυτό σημαίνει ότι αφενός περνά καλύτερα αφετέρου ότι με όρους εργασίας μπορεί να βγει γρηγορότερα», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε: «Είναι προφανείς οι σχέσεις Τσίπρα-τρομοκρατίας. Το "γιατί" δεν το ξέρω, ας το απαντήσει ο ίδιος. Το ρουσφέτι έγινε γιατί κάποιους δεσμούς έχει η κυβέρνηση Τσίπρα με τον Κουφοντίνα και θέλει να τους εξυπηρετήσει».


Άμεση ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, που καταλογίζει στη ΝΔ και στον 'Αδωνι Γεωργιάδη προσπάθεια επίθεσης στον πρωθυπουργό μέσω άθλιας θεωρίας συνωμοσίας ακροδεξιάς κοπής.


«Η αλήθεια είναι ότι είχαν καιρό ο Α. Γεωργιάδης και η Ν. Δ. να μιλήσουν για σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία. Αυτό όμως δεν κάνει τα όσα λέει ο αντιπρόεδρος της Ν. Δ. λιγότερο φαιδρά και χυδαία» τονίζει το κυβερνών κόμμα σε ανακοίνωσή του.


Προσθέτει «το να αποκαλεί "ρουσφέτι" της κυβέρνησης τη μεταγωγή οποιουδήποτε κρατουμένου αποκαλύπτει την αντίληψη που έχουν για την ανεξαρτησία των θεσμών. Και βέβαια δείχνει ότι στην προσπάθειά τους να επιτεθούν στον Αλέξη Τσίπρα θα επαναφέρουν κάθε άθλια θεωρία συνωμοσίας ακροδεξιάς κοπής».




τηλεκοντρολ για τηλεοραση lg
τσιμα βολλευ παο

αδυνατιστικό ρόφημα

Ένα νεαρό ζευγάρι Ουκρανών ταξίδευε προς Αθήναστην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας μαζί με τα δυο παιδιά τους. Ένα αγοράκι τριών ετών περίπου και ένα μωράκι μόλις τριών μηνών.


Στις 23:30 το βράδυ της Πέμπτης σταμάτησαν στο πάρκινγκ που βρίσκεται στο 239ο χλμ της Εθνικής Οδού, λίγο μετά τις Ράχες, για να φάνε και να ξεκουραστούν.


Το νεαρό ζευγάρι με τα παιδιά κοιμήθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο. Όταν ξύπνησαν λίγο πριν τη 1:00 τα ξημερώματα, διαπίστωσαν ότι το μωρό δεν ήταν καλά.


Όπως είπαν έντρομοι στο ΕΚΑΒ και στην Αστυνομία, το μωρό είχε μελανιάσει και έβγαζε αφρούς από το στόμα.


Οι γονείς ξεκίνησαν για το νοσοκομείο Λαμίας με τη συνοδεία περιπολικού, ενώ στο δρόμο λίγο αργότερα στο ύψος της Αγίας Παρασκευής τους παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


Δυστυχώς όταν έφτασαν στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας το μωρό δεν έφερε σημάδια ζωής, αναφέρει το Lamiareport.gr.


Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το επαναφέρουν, ωστόσο, το μωράκι είχε ήδη «σβήσει».


Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.



διόρθωση κτηματολογικής εγγραφής
αρνακι φρικασε με μαρουλια συνταγη
αδυνατιστικό ρόφημα
αδυνατιστικό ρόφημα

Σάββατο 27 Απριλίου 2019

μπικακησ στελιοσ το ζεϊμπέκικο του δρόμου

μπικακησ στελιοσ το ζεϊμπέκικο του δρόμου

«Συνολικά 24 επιδόματα που συνδέονται με αυτόν και τα οποία στηρίζουν περισσότερους από 280.000 συμπολίτες μας», είχε ανακοινώσει σε παλιότερη συνέντευξή της στο ΑΠΕ η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφης Αχτσιόγλου:


«Πράγματι η αύξηση του κατώτατου μισθού θα οδηγήσει σε αύξηση συνολικά 24 επιδόματα που συνδέονται με αυτόν και τα οποία στηρίζουν περισσότερους από 280.000 συμπολίτες μας. Τα κυριότερα από αυτά είναι το επίδομα ανεργίας, η παροχή μητρότητας, το εποχικό επίδομα, η αποζημίωση ασκουμένων σπουδαστών, το επίδομα επίσχεσης εργασίας ή διακοπής εργασιών της επιχείρησης και το επίδομα διαθεσιμότητας».


Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η κ. Αχτσιόγλου, τόνισε πως η κατάργηση του υποκατώτατου μισθού, θα επιφέρει μία αύξηση κατά 27% στις αποδοχές των εργαζομένων ηλικίας μέχρι 25 ετών, δηλαδή μια αύξηση κατά 116 ευρώ.


Τα 24 επιδόματα που επηρεάζονται από την αύξηση του κατώτατου μισθού:


  • τακτικής επιδότησης ανεργίας,

  • επίσχεσης εργασίας,

  • μακροχρόνια ανέργων,

  • ειδικό εποχικό,

  • ειδικό βοήθημα μετά τη λήξη επιδότησης λόγω ανεργίας,

  • ειδικό βοήθημα μετά από τρίμηνη παραμονή στα μητρώα του ΟΑΕΔ,

  • ειδικό βοήθημα σε όσους εξέτισαν ποινή στερητική της ελευθερίας,

  • αφερεγγυότητας του εργοδότη,

  • διαθεσιμότητας,

  • παροχή προστασίας της μητρότητας,

  • μαθητείας,

  • ασκούμενων σπουδαστών ΤΕΙ,

  • πρακτική άσκηση φοιτητών σχολών τουριστικής εκπαίδευσης,

  • ειδική επιδότηση εκδοροσφαγέων,

  • ειδική συμπληρωματική παροχή ανεργίας φορτοεκφορτωτών,

  • επιδότηση λόγω ανεργίας των ξεναγών,

  • επιδότηση λόγω ανεργίας αδελφών νοσοκόμων,

  • επιδότηση λόγω ανεργίας δασεργατών,

  • επιδότηση λόγω ανεργίας ρητινοσυλλεκτών,

  • βοήθημα ανεργίας ασφαλισμένων τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ,

  • βοήθημα ανεργίας ασφαλισμένων τ. ΟΑΕΕ,

  • βοήθημα ανεργίας ασφαλισμένων τ. ΕΤΑΑ,

  • άδειας συμμετοχής σε εξετάσεις για σπουδαστές, φοιτητές, μαθητές που είναι εργαζόμενοι,

  • προγράμματα απασχόλησης.


  • βαθυ σιφνοσ ξενοδοχεια
    μεγα καναλι κυπρου
    μπικακησ στελιοσ το ζεϊμπέκικο του δρόμου

    διακοσμηση σπιτιου σε θαλασσα

    μωβ ιωαννινα προγραμμα

    Ο κ. Χρηστίδης, σε δήλωση του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Sputnik, αναφέρει ότι τα μέτρα που περιλαμβάνονται δεν αντιμετωπίζουν κανένα από τα καίρια προβλήματα του δημοσίου χρέους, καθώς κάθε συζήτηση για οριστική επίλυση μετατίθεται για μετά το 2030 και σημειώνει πως «ως τότε, τα υψηλότατα πρωτογενή πλεονάσματα, οι περικοπές σε συντάξεις και αφορολόγητο καθώς και η δέσμευση του εθνικού μας πλούτου θα κάνουν την ζωή των Ελλήνων εξαιρετικά δύσκολη».


    «Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις συχνότατες επισκέψεις των θεσμών οδηγούν την χώρα σε μια νέα παρατεταμένη περίοδο ανασφάλειας. Απ’ όσα υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας για το χρέος, τίποτα δεν γίνεται πράξη. Κανείς δε μπορεί να πανηγυρίζει», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.



    παραγραφη αξιωσεων κατα ικα
    διακοσμηση σπιτιου σε θαλασσα
    διακοσμηση σπιτιου σε θαλασσα

    πως στελνεις mb cu

    πως στελνεις mb cu
    καταχωρηθεί συνώνυμα

    Κι ενώ ο φρουρός επρόκειτο να γυρίσει σε πεζές περιπολίες, μια ανακοίνωση του Σωματείου Ειδικών Φρουρών φαίνεται πως έφερε τα «πάνω – κάτω». Στην ανακοίνωση γινόταν γνωστό ότι την ημέρα της επίθεσης, η σύζυγος του αστυνομικού, που νοσούσε βαριά, έπεσε σε κώμα και λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα πέθανε.


    Μετά και την εξέλιξη αυτή, ο αρχηγός της ΕΛ. ΑΣ. δεδομένου και του θρήνου στην οικογένεια του φρουρού, «πάγωσε» τη μετακίνησή του στις περιπολίες και μένει να αποφασιστεί πότε και πού θα μετατεθεί.


    Υπενθυμίζεται ότι για το περιστατικό στην πρεσβεία του Ιράν βρίσκεται σε εξέλιξη Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ), ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες ο φρουρός θα κληθεί να δώσεις εξηγήσεις στις αρμόδιες Αρχές.



    ειδικο χωροταξικο βιομηχανιας
    πως στελνεις mb cu

    τελος εμφυλιου

    τελος εμφυλιου

    Σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό Δικαιοσύνης όσοι καταστρέφουν μνημεία θα βρίσκονται αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης 2 ετών, από 1 έτος που ίσχυε σήμερα, καθώς και χρηματικό πρόστιμο.


    τελος εμφυλιου

    πωλητες στον οτε

    Απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ και αντιπροέδρου του Σώματος Νικήτα Κακλαμάνη που ανέφερε ότι ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται, καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι δεν δικάζονται όσοι προχωρούν σε καταστροφές και βανδαλισμούς, ο Σταύρος Κοντονής παρουσίασε στοιχεία που δείχνουν – όπως είπε - ότι η αντίληψη αυτή είναι λανθασμένη. Όπως είπε, στοιχεία από τις εισαγγελίες όλης της χώρας δείχνουν ότι το 2015 ασκήθηκαν 16 ποινικές διώξεις και υπήρξαν 3 καταδίκες, ενώ το 2016 οι ποινικές διώξεις έφτασαν τις 17 και οι καταδίκες τις 4.



    μαρι ελεν αρβελερ κορη

    πωλησεις ακινητων κατω χαλανδρι

    πωλησεις ακινητων κατω χαλανδρι
    σουπερ μαρκετ ola

    Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Καρασάββα, σπίτια πλημμύρισαν στον Παλαιόκηπο, στον Παππάδο και στην παραθαλάσσια περιοχή της Ευρειακής στη δυτική ακτή του κόλπου της Γέρας.


    Παράλληλα, δύο αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά του ποταμιού στον Παλαιόκηπο. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία και εθελοντές του πυροσβεστικού κλιμακίου της Γέρας απεγκλώβισαν μια γυναίκα από το αυτοκίνητό της και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από το σπίτι του.


    Σε ποτάμι μετατράπηκε και ο κεντρικός δρόμος στην Αγία Παρασκευή, αλλά και δρόμοι στο Πλωμάρι. Λάσπη και πέτρες κατέβασε το νερό της βροχής στην Πλαγιά όπου πλημύρισαν σπίτια και μαγαζιά.


    Μέσα στην πόλη της Μυτιλήνης, πολλοί δρόμοι είχαν μετατραπεί σε λίμνες. Στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο πέτρες και λάσπη μεταφέρθηκαν στο οδόστρωμα στην Παγανή, στα Θέρμα, στο δρόμο προς Κουντορουδιά, αλλά και στο βόρειο μέρος του νησιού, στην Καλλονή, στην Πέτρα και στο Μόλυβο.



    Προβλήματα δημιουργήθηκαν και στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια και ιδιαίτερα στο τμήμα του έξω από τους οργανωμένους χώρους και συγκεκριμένα μέσα στον ελαιώνα όπου και διαμένουν αιτούντες άσυλο σε σκηνές.


    Να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους αιτούντες άσυλο, αν και υπάρχουν κενές θέσεις σε κοντέινερ και σκηνές μέσα στον οργανωμένο καταυλισμό, αρνούνται να μπουν μέσα γιατί δεν δέχονται να συστεγαστούν με άγνωστα σε αυτούς άτομα.


    Άμεση, πάντως, ήταν η κινητοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου καθ' όλη τη διάρκεια της βροχόπτωσης. Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Καρασάββας, βρέθηκε στις περιοχές Ευεργέτουλα, Πλωμαρίου και Γέρας ενημερώνοντας παράλληλα όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους φορείς.


    Στην περιοχή του Παλαιόκηπου, μαζί με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Γιώργο Κατζανό, συντόνισαν τα συνεργεία του Δήμου που καθάρισαν τα φρεάτια και τους δρόμους από φερτά υλικά, ενώ έγινε και διάνοιξη του χειμάρρου της περιοχής. Στο χωριό της Πλαγιάς καθαρίστηκε και δόθηκε στην κυκλοφορία άμεσα ο κεντρικός δρόμος, ενώ σήμερα συνεργεία του Δήμου καθαρίσουν τα λιθόστρωτα δρομάκια του χωριού από μεγάλες ποσότητες φερτών υλικών. «Από σήμερα και για τις επόμενες μέρες τα συνεργεία του Δήμου θα συνεχίσουν τις εργασίες για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη αποκατάσταση των ζημιών στις περιοχές που αντιμετωπίζουν προβλήματα», δήλωσε ο δήμαρχος, Σπύρος Γαληνός.



    Στην προσπάθεια να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα συμμετείχαν και συνεργεία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. «Ζήσαμε μια δύσκολη κατάσταση. Η ένταση των καιρικών φαινομένων και η δυνατή βροχόπτωση διαμόρφωσε πολύ δύσκολες συνθήκες ιδίως στις περιοχές της Νότιας Λέσβου. Αμέσως, κινητοποιήσαμε όλες μας τις δυνάμεις, τόσο τα μηχανήματα της Περιφέρειας, όσο και μισθωμένα μηχανήματα έκαναν το καλύτερο δυνατό, ώστε να παραμείνει ανοιχτό το κεντρικό οδικό δίκτυο και να υπάρχει πρόσβαση προς τις πληγείσες περιοχές. Η βροχόπτωση συνεχίζεται και οι προσπάθειες αντιμετώπισης των προβλημάτων είναι συντονισμένες και διαρκείς. Βρισκόμαστε επιτόπου, συντονίζουμε τις προσπάθειες και παρεμβαίνουμε όπου υπάρχει ανάγκη», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου.



    εξορκισμος ελληνικα
    πωλησεις ακινητων κατω χαλανδρι

    γκουμα επιπλα

    τεχνικος υπολογιστων εργασια

    «Στόχος του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, που επιτεύχθηκε και φέτος για δεύτερη χρονιά, είναι η επιστροφή στην κανονικότητα για τους περισσότερους από 1.000.000 μαθητές», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση.


    γκουμα επιπλα

    Από την πλευρά του υπουργείου, είναι έκδηλη η ικανοποίηση για το αποτέλεσμα που έφερε ο προγραμματισμός και ο συντονισμός του υπουργείου με τις αρμόδιες υπηρεσίες, την ομαλή έναρξη δηλαδή της λειτουργίας 13.233 σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.


    Εξάλλου, όπως συμπληρώνεται, ο υπουργός, Κώστας Γαβρόγλου, επικοινώνησε τηλεφωνικά με νηπιαγωγούς και δασκάλους που υπηρετούν σε ακριτικά νησιά και απομακρυσμένες περιοχές, προκειμένου να τους ευχηθεί επιτυχία στο έργο τους και να τους ζητήσει, εκτός από τις αρμόδιες υπηρεσίες στις οποίες απευθύνονται ιεραρχικά, να τον ενημερώσουν και προσωπικά για τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.


    Για τις όποιες ελλείψεις που μπορεί να παρουσιαστούν κατά τις πρώτες ημέρες έναρξης της σχολικής χρονιάς, το υπουργείο υπογραμμίζει ότι «θα αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».



    λευκανση δοντιων προσφορα θεσσαλονικη
    γκουμα επιπλα

    νυφη αστεια

    νυφη αστεια

    Αυτό ορίζει απόφαση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου, η οποία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια».


    Η πληρωμή του ΚΕΑ, όπως γίνεται κάθε φορά θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.


    Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.


    Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ πρέπει να απευθύνονται στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.


    Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.




    λιονταρια τι τρωνε
    ανοξειδωτα αντικολλητικα τηγανια
    νυφη αστεια

    Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

    δημοψηφισμα θεσσαλονικη για νερο

    δημοψηφισμα θεσσαλονικη για νερο
    εξελικτικο καταλοιπο

    Η ματαίωση της επίσκεψης Λαβρόφ στη χώρα μας ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη και τώρα η Αθήνα περιμένει το ρωσικό ΥΠΕΞ να προβεί στην απέλαση Ελλήνων διπλωματών όπως είχε προαναγγείλει η Μόσχα. Ωστόσο, ο αριθμός και ο χρόνος εφαρμογής των αντίμετρων δεν είναι γνωστός.


    δημοψηφισμα θεσσαλονικη για νερο

    Χθες, κυβερνητικός αξιωματούχος συνοψίζοντας την ουσία της συνάντησης Τσίπρα – Κοτζιά θέλησε να εκπέμψει ένα διπλό μήνυμα:



    • Δεν μπορούν να συνεχίζονται οι παρεμβάσεις σε ένα εσωτερικό ζήτημα χωρίς να λαμβάνουν απάντηση

    • Η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να εργάζεται για την προώθηση των ελληνορωσικών σχέσεων


    Το Μέγαρο Μαξίμου επιχειρεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους ωστόσο δεν κρύβει τον προβληματισμό του, την ώρα που η επίσκεψη του πρωθυπουργού βρίσκεται στον «αέρα», αφού η προετοιμασία της συνάντησης με τον Πούτιν θα «περνούσε» από την παρουσία Λαβρόφ στην Αθήνα.


    Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών σε μια σκληρή απάντηση στη Μόσχα έκανε λόγο για «ασέβεια προς μια τρίτη χώρα». Η διατύπωση ήταν έντονη και στόχευε στην κατηγορηματική διάψευση του ισχυρισμού της Μόσχας ότι οι απελάσεις ρώσων διπλωματών υποδείχθηκε από άλλη χώρα, δηλαδή τις ΗΠΑ. Η Αθήνα επιμένει πως έχει αδιάσειστα στοιχεία για τη δράση των ρώσων διπλωματών.



    βολος ωραριο καταστηματων 2015

    τι θα γινει στο μην αρχιζεις τη μουρμουρα

    Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να περιορίσουν την φωτιά σε χαράδρα, λίγο έξω από τον οικισμό της Σκιλλουντίας, ενώ στη Φρίξα σταμάτησε εκεί που υπάρχει η ζώνη πυροπροστασίας από την Πυροσβεστική.


    τι θα γινει στο μην αρχιζεις τη μουρμουρα

    τι θα γινει στο μην αρχιζεις τη μουρμουρα

    πακετα τηλεφωνιασ και ιντερνετ

    χασμουριέται

    Μέχρι και αυτή την ώρα, ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις εξακολουθούν να επιχειρούν στα μέτωπα της πυρκαγιάς εκτός από τη Σκιλλουντία και στις περιοχές Φρίξα και Καλυβάκια, προκειμένου να μην απειληθούν κατοικημένες περιοχές.


    Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει μειωθεί η ένταση των ανέμων, γεγονός που βοηθά το έργο των πυροσβεστών, ώστε να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα.


    Στο μεταξύ, νέα πυρκαγιά ξέσπασε σε δυο μέτωπα στην περιοχή Σπιάντζα του ίδιου νομού.


    Το νέα μέτωπα στη Σπιάντζα κατακαίνε δασική έκταση, καλαμιές και χαμηλή βλάστηση ενώ ξεδιπλώνονται με ταχύτητα λόγω των δυνατών ανέμων. Δεν απειλούν αυτή την στιγμή κατοικημένη περιοχή, αλλά προκαλούν τεράστιο πρόβλημα καθώς αναγκάζουν τις δυνάμεις πυρόσβεσης που μάχονται στην Σκιλλουντία να διασπαστούν.




    σομπες γκαζιου εξωτερικου χωρου κυπρος

    Ο ανεμοστρόβιλος, αποτέλεσμα της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε το Σάββατο τα Τρίκαλα, πέρασε τα χωριά του τόξου από την Πύλη ((Άγιος Βησσαρίωνας, Φιλύρα, Πιαλεία, Πρίνος, Δίλοφος, Γοργογύρι, κ. α.) έως και την Καλαμπάκα.


    σομπες γκαζιου εξωτερικου χωρου κυπρος

    σομπες γκαζιου εξωτερικου χωρου κυπρος

    μαιευτηριο ηω πατρα τιμες

    χρηματοκιβώτιο τοίχου

    mpoyrini trikala


    Όπως μεταδίδει το trikalaola.gr, οι κάτοικοι έμειναν έκπληκτοι από το πρωτοφανές πέρασμα του κυκλώνα.


    Ο ανεμοστρόβιλος στο πέρασμά του προκάλεσε τρομερές καταστροφές, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.




    αγια σοφια θεσσαλονικη ψηφιδωτα

    αγια σοφια θεσσαλονικη ψηφιδωτα
    που ψηφιζουμε για αρχηγο νδ

    Η διοίκηση της Αγ. Παρασκευής καταλογίζει στη ΝΔ πρόθεση αποδόμησης της προσπάθειας της ΕΡΤ να επιτελέσει το ρόλο της στην ενημέρωση. «Η ΕΡΤ με διαρκείς ανταποκρίσεις, με απεσταλμένους δημοσιογράφους, με ζωντανές συνδέσεις, με εκπομπές απευθείας από τη γαλλική πρωτεύουσα, με εξειδικευμένους σχολιαστές, κάλυψε και τους δύο γύρους των γαλλικών προεδρικών εκλογών».


    αγια σοφια θεσσαλονικη ψηφιδωτα

    σταυρουλα ευθυμιαδου

    «Σήμερα, την εγκαλούν», λέει η ΕΡΤ σε ανακοίνωσή της και εξηγεί: «γιατί σε μία από τις εκπομπές της, τα όσα ελέχθησαν από δημοσιογράφο της δεν τους ήταν αρεστά. Για μία ακόμα φορά δηλώνουμε ότι οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ δεν "παίρνουν γραμμή", ούτε λογοκρίνονται. Ο καθένας έχει την ευθύνη των λόγων του και των σχολίων του».


    Τέλος, επισημαίνει ότι ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής δεν εξέφρασε προσωπική άποψη, αλλά μετέφερε σχόλια που έχουν αναπαραχθεί στα μεγαλύτερα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα, και για του λόγου του αληθές, το απόσπασμα μπορεί να αναζητηθεί στο site της.


    Για το θέμα είχε νωρίτερα δημοσιεύσει non paper και τον υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, στο οποίο κατηγορούσε – μεταξύ άλλων – την ΝΔ πως «δεν έχει ξεπεράσει την κατακραυγή για το 'μαύρο' στην ΕΡΤ».


    notting hill

    notting hill
    notting hill
    πάταξη μεταφραση
    μαθηματικα α γυμν προσημα

    Ειδικότερα, ο κ. Σπίρτζης κατηγόρησε την ΝΔ για την κριτική στάση της και τις αποδοκιμασίες απέναντι στις προσπάθειες που κατέβαλε η κυβέρνηση, για την ολοκλήρωση του νέου οδικού άξονα της Δυτικής Ελλάδας. Δεν παρέλειψε ωστόσο να εκφράσει την ικανοποίηση του για το έργο πνοής που παραδίδεται στη Δυτική Ελλάδα.


    Ο υπουργός δεν παρέλειψε να απαντήσει στις επικρίσεις που δέχθηκε η κυβέρνηση για το συγκεκριμένο έργο λέγοντας «Θα ήθελα όμως, επειδή τα 2,5 χρόνια που πέρασαν έχουμε ακούσει πολλά, να ζητήσω συγνώμη για όσους απογοητεύσαμε, όταν διαλαλούσαν το 2015 ότι δεν θα ξεκινήσουν τα έργα. Για όσους διαλαλούσαν στη συνέχεια ότι δε θα ολοκληρωθούν τα έργα. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη, για όσους επικαλούνταν πριν λίγο καιρό, ότι δε θα τα καταφέρουμε και ότι στο τέλος τα τελείωσαν εκείνοι, κι εμείς κάνουμε βόλτες για να κόψουμε κορδέλες. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη, γιατί κόψαμε 1 δισ. ευρώ περίπου από τους 4 και 1/3 αυτοκινητόδρομους από τις αποζημιώσεις, για την ακρίβεια 900 εκατομμύρια, όταν για 330 εκατομμύρια κόπηκαν οι συντάξεις και ανέβηκαν οι εισφορές. Και θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη που θα συνεχίσουμε αυτά τα έργα και θα κάνουμε και τα ηλεκτρονικά διόδια και μιας που είμαστε «υπεύθυνοι» απ' ό, τι διάβασα σήμερα σε αρκετές αντιπολιτευόμενες εφημερίδες, ότι φταίμε και για τα διόδια της γέφυρας Ρίο - Αντίρριο και για όλα τα υπόλοιπα, των δρόμων που εγκαινιάζουμε».


    μίλτος μανέτας

    μίλτος μανέτας

    Το απόγευμα του Σαββάτου, ξεκίνησε η τροφοδοσία του δικτύου ύδρευσης της πόλης από το νερό της Αραβησσού, δεδομένου ότι αποκαταστάθηκε το πρόβλημα που υπήρχε, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ Γιάννης Κρεστενίτης.


    μίλτος μανέτας

    αθήνα ηγουμενίτσα απόσταση

    καρτουν φωτογραφιες facebook

    Ο κ. Κρεστενίτης σημείωσε ότι το νερό που προέρχεται από τις πηγές της Αραβησσού τροφοδοτεί την πόλη, καθώς έχει απαλλαγεί από τη θολότητα που είχε μετά την αποκατάσταση της βλάβης του αγωγού και είναι πλέον κατάλληλο για κατανάλωση. Η εξομάλυνση της υδροδότησης θα γίνει σταδιακά εντός 24ωρου, προκειμένου να πληρωθούν οι δεξαμενές και το εσωτερικό δίκτυο της πόλης, ανέφερε η ΕΥΑΘ.


    Ωστόσο, υπήρξαν συστάσεις στους καταναλωτές που έχουν πολύωρη διακοπή, όταν έρθει το νερό, να αφήσουν για λίγο τις βρύσες τους ανοιχτές, προκειμένου να καθαρίσουν τα εσωτερικά τους δίκτυα.


    Πού υπάρχουν προβλήματα


    Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΥΑΘ, εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα υδροδότησης οι περιοχές του Ευόσμου και του Κορδελιού, όπου θα αρχίσει η εξομάλυνση μετά τις 15.00 το μεσημέρι. Στις υπόλοιπες περιοχές όπου προβλεπόταν από χτες 24ωρη διακοπή, η ενίσχυση με το επιπλέον νερό Αραβησσού έχει εξομαλύνει την υδροδότηση.


    Επίσης, προκειμένου να υδροδοτηθούν οι περιοχές του Αγίου Παύλου, μέρος του δήμου Συκεών και το Επταπύργιο, θα διακοπεί η υδροδότηση σε τμήμα των Συκεών (η περιοχή κάτω από το Άλσος Συκεών) από τις 13.00 μέχρι τη 01.00 π. μ.


    Προβλήματα σε άλλες, επιμέρους περιοχές σχετίζονται με υπερβάλλουσες καταναλώσεις (πλύσιμο μπαλκονιών, αυτοκινήτων κ. λπ.), οι οποίες δεν επιτρέπουν να φτάσει το νερό σε όλους τους καταναλωτές και κυρίως σε ψηλούς ορόφους, με θέματα πιέσεων και υψομετρικών διαφορών, αλλά και με τοπικές διαρροές που οφείλονται στις πολύωρες διακοπές.


    Εισαγγελική παρέμβαση για το ζήτημα


    Με έγγραφη παραγγελία προς την εισαγγελέα ποινική δίωξης Αργυρή Βαλούση, ο διευθύνων την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρος Τσόγκας, ζητεί να διερευνηθούν τα αίτια που προκάλεσαν τα προβλήματα, αλλά και οι χειρισμοί που έγιναν για την αποκατάστασή τους. Στο πλαίσιο αυτό θα εξεταστεί εάν προέκυψε κίνδυνος για ανθρώπους από τη συνεχιζόμενη έλλειψη νερού σε σχολεία, κοινωφελείς εγκαταστάσεις κ. ά.


    Ένα άλλο, δεύτερο, σκέλος της ίδιας έρευνας συνδέεται με τη συντήρηση του δικτύου ύδρευσης της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία, ζητείται να γίνει έλεγχος για τον τρόπο συντήρησης των υποδομών και του δικτύου ύδρευσης, όπως επίσης για τα οικονομικά κονδύλια που διατέθηκαν γι’ αυτόν τον σκοπό, κι εφόσον διατέθηκαν, εάν αυτά κατευθύνθηκαν και αξιοποιήθηκαν με τον σωστό τρόπο.


    Εισαγγελική παρέμβαση για τα προβλήματα υδροδότησης στη Θεσσαλονίκη


    Τα αδικήματα που ερευνώνται είναι πρωτίστως αυτά της έκθεσης σε κίνδυνο και της απιστίας, σε βαθμό κακουργήματος, ενώ θα εξεταστεί εάν στοιχειοθετούνται μία σειρά από πλημμελήματα, όπως η παρακώλυση λειτουργίας κοινωφελών εγκαταστάσεων, η παράβαση καθήκοντος κ. ά.


    Την έρευνα καλείται να φέρει εις πέρας η αρμόδια υπηρεσία της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.


    Ένταση στην έκτακτη σύσκεψη στο πρωθυπουργικό γραφείο


    Την ίδια ώρα, η έκτακτη σύσκεψη, που συγκάλεσε η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου, στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, για τα προβλήματα υδροδότησης που αντιμετωπίζει η πόλη λόγω της βλάβης σε αγωγό της ΕΥΑΘ, έγινε υπό κλίμα έντασης.


    Οι δήμαρχοι που παρέστησαν στη σύσκεψη, άσκησαν σκληρή πίεση στην ΕΥΑΘ προκειμένου να λυθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα το πρόβλημα, καθώς και για να γίνει αναλυτική ενημέρωση των πολιτών της Θεσσαλονίκης.


    Κόντρα κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για το θέμα


    Το βράδυ του Σαββάτου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων για το θέμα της υδροδότησης.


    αγια ολγα παθολογικο

    Απεργία πείνας ξεκινά ο Δημήτρης Κουφοντίνας

    Σε απεργία πείνας προχωρά από σήμερα ο αρχιεκτελεστής της «17 Νοέμβρη» Δημήτρης Κουφοντίναςνας, όπως γνωστοποίησε με κείμενό του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.


    αγια ολγα παθολογικο

    Ο «Λουκάς» της 17 Νοέμβρη που εκτίει 11 φορές ισοβίων για την εγκληματική δράση της οργάνωσης αναφέρει τα δύο αιτήματά του, για τα οποία ξεκινά απεργία πείνας, την τακτική άδεια και την κατάργηση του εισαγγελικού βέτο.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Η ανάρτηση του Δημήτρη Κουφοντίνα:

    Επειδή με την τελευταία παρέμβαση από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στο ζήτημα της άδειάς μου, καταρρέει άλλη μια φορά το προσωπείο της δήθεν ανεξάρτητης δικαιοσύνης και αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο αυτού του βαθιά ταξικού και πολιτικά ρεβανσιστικού θεσμού.

    Επειδή αυτή η παρέμβαση, κουρελιάζοντας τους νόμους του δικού της συστήματος, που δήθεν υπηρετεί, στέλνει το σαφές μήνυμα ότι για τον πολιτικό αντίπαλο δεν ισχύει κανένας άλλος νόμος ή κώδικας, παρά μόνο η αλαζονεία της εξουσίας τους και η σκοπιμότητα της συντριβής του.

    Επειδή αυτή η παρέμβαση έγινε ύστερα από απαίτηση της γνωστής Οικογένειας με το πατροπαράδοτο ιστορικό σε τέτοιες επεμβάσεις, αποκαλύπτοντας άλλη μια φορά ότι η δικαιοσύνη ενεργεί πάγια ως πειθήνια θεραπαινίδα των ισχυρών, όταν δεν λειτουργεί ως πλυντήριο για το ξέπλυμά τους (π. χ. ΑΓΕΤ, Υποκλοπές, Ζίμενς, Οφ-σορ κλπ κλπ).

    Επειδή αυτή η παρέμβαση έγινε με τρόπο που θυμίζει σκοτεινές μεθόδους του βαθέος κράτους, για να εκφοβίσουν, να εκβιάσουν και τελικά να εξοντώσουν επιδεικτικά οποιονδήποτε εισαγγελέα τολμήσει να πιστεύει ότι μπορεί να κρίνει έντιμα, ανεξάρτητα από πιέσεις και εκβιασμούς.

    Επειδή αυτή η παρέμβαση έχει την υπογραφή της κυβέρνησης που εξακολουθεί, παρά τις παλιές διακηρύξεις, να διατηρεί το εισαγγελικό βέτο που καταργεί ουσιαστικά τη Συμβούλιο της Φυλακής.

    Επειδή για μια φορά ακόμη επανέρχεται η απαίτηση να υποβάλω δήλωση μετανοίας, αποκηρύσσοντας την προσωπική μου διαδρομή.

    Επειδή όλα αυτά υπερβαίνουν το απλό ζήτημα μιας άδειας, στοχεύοντας στον πυρήνα της συνείδησης του πολιτικού κρατούμενου και στην προσωπική του αξιοπρέπεια. Και για εμάς αυτή είναι η απαράβατη κόκκινη γραμμή μας.

    Και επειδή τίποτε και ποτέ δεν μας χαρίστηκε και αυτά που αποκαλούνται δικαιώματα δενείναι παρά οι κατακτήσεις μακρών και πολύχρονων αγώνων, η μόνη απάντηση που μπορούμε να δώσουμε είναι να ξαναπιάσουμε, μέσα και έξω από τη φυλακή, το κόκκινο νήμα αυτών των αγώνων.

    Για όλα αυτά, σε όλα αυτά, απαντώ με αυτό που αντιστοιχεί στον πολιτικό κρατούμενο.

    Από την Τετάρτη 30 Μαΐου ξεκινώ απεργία πείνας με αιτήματα:

    α) Κανονική τακτική άδεια
    β) Κατάργηση του εισαγγελικού βέτο


    Απεργία πείνας ξεκινά ο Δημήτρης Κουφοντίνας
    01
    Απεργία πείνας ξεκινά ο Δημήτρης Κουφοντίνας

    korg pa600 θεσσαλονικη
    ευτυχης ετυμολογια
    αγια ολγα παθολογικο

    ελια και υγεια

    σκρατς σχολια
    γιορτη ονοματος βενετια

    Οι πολίτες απευθύνονται στις Υπηρεσίες Πρόνοιας των Δήμων που υπάγονται και υποβάλλουν τα αντίστοιχα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, σύμφωνα με το Ν. Δ. 57/1973, με την ΚΥΑ 2673/2001, όπως και σύμφωνα με τη ρύθμιση που προωθείται για να συμπεριληφθεί και η δεύτερη κατοικία.


    ελια και υγεια

    Επίσης, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι στην ιστοσελίδα θα αναρτώνται συνεχώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά όσον αφορά τα έκτακτα μέτρα στήριξης, τα οποία έχουν ανακοινωθεί από την ελληνική κυβέρνηση.


    Σημειώνεται ότι το υπουργείο Εσωτερικών είναι αρμόδιο για την καταβολή των παρακάτω αποζημιώσεων:


  • Οικονομική ενίσχυση, ποσού 586,94 Ευρώ σε κάθε οικογένεια που η πληγείσα κατοικία είναι η κύρια για την κάλυψη των πρώτων αναγκών τους (Άμεσες Βιοτικές Ανάγκες).

  • Εκτός των 586,94 Ευρώ που δίνονται για την κάλυψη των πρώτων αναγκών, οι οικογένειες που υπέστησαν ζημιά και είναι πολύτεκνες ενισχύονται με επιπλέον 586,94 Ευρώ.

  • Επιπλέον οικονομική ενίσχυση 586,94 Ευρώ λαμβάνουν οι πληγείσες οικογένειες για κάθε μέλος τους που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες και επιδοτείται από την πρόνοια.

  • Οικονομική ενίσχυση ποσού μέχρι 5.869,41 Ευρώ κατά νοικοκυριό, για την επισκευή κύριας οικίας (απλές επισκευαστικές εργασίες) ή αντικατάσταση οικοσκευής για την κύρια οικία.

  • Οικονομική ενίσχυση 4.402,05 Ευρώ σε άτομα που υπέστησαν αναπηρία (67% και άνω) από τραυματισμό στη θεομηνία.

  • *Για τις πυρκαγιές της 23ης και 24ης Ιουλίου 2018, η καταβολή των ανωτέρων αποζημιώσεων θα αφορά και στη δεύτερη κατοικία, πέραν της κύριας, και θα είναι ακατάσχετες. Προωθείται σχετική ρύθμιση.




    ελια και υγεια

    Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

    περιττα κιλα στην εγκυμοσυνη

    περιττα κιλα στην εγκυμοσυνη
    ελληνικες πολεις στο ισραηλ

    Ο κ. Μητσοτάκης στις συναντήσεις αυτές τόνισε τη σημασία της στρατηγικής συνεργασίας Ελλάδας και Βουλγαρίας για τη σταθερότητα της Βαλκανικής, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν, όχι μόνο στη διατήρηση αυτής της συνεργασίας, αλλά και στην περαιτέρω ενδυνάμωση, εμβάθυνση και διεύρυνσή της.


    Στο τραπέζι των συζητήσεων, τέθηκε και το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα. Οι δύο πλευρές μοιράστηκαν ταυτόσημες ανησυχίες, ενώ συμφώνησαν στην ανάγκη εξεύρεσης ευρωπαϊκής λύσης. Ιδιαίτερα στον τομέα της ασφάλειας, υπογραμμίστηκε η ανάγκη ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας.


    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 2


    (Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Για τις πρόσφατες δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για τη Συνθήκη της Λωζάννης και τις απειλές του προς την Ευρωπαϊκή Ένωση αναφορικά με το προσφυγικό – μεταναστευτικό, οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ανησυχία και τον προβληματισμό τους.


    Συζητήθηκαν, επίσης, οι εσωτερικές πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στις δύο χώρες. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι πρέπει να επικρατήσει η λογική και το αποτέλεσμα έναντι του λαϊκισμού και των αδιεξόδων που αυτός δημιουργεί.
    Στην κατ’ ιδίαν συνάντησή τους, ο Βούλγαρος Πρόεδρος τόνισε την σημασία ενίσχυσης της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, ως μέσου καταπολέμησης της διαφθοράς και μείωσης της γραφειοκρατίας, μια θέση η οποία βρήκε απολύτως σύμφωνο τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.


    Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης και ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, κ. Μπορίσοφ, επεσήμαναν την ανάγκη ευρύτερης συνεργασίας των δύο κομμάτων, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Ε. Λ.Κ.).
    Ακολούθως, ο κ. Μητσοτάκης πραγματοποίησε ομιλία σε Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Βουλγαρία.


    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 1


    (Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:


    "Είχα την ευκαιρία να έχω μία πολύ ουσιαστική συζήτηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Βούλγαρο πρωθυπουργό, η οποία επαναβεβαίωσε το εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.


    Συμπέσαμε και ως προς τη διάγνωσή μας, σχετικά με την γενικότερη αστάθεια, η οποία υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή. Και είχα την ευκαιρία να μεταφέρω στους συνομιλητές μου την αγωνία μου για τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου της Τουρκίας, οι οποίες αμφισβητούν τη Συνθήκη της Λωζάνης, τον ακρογωνιαίο λίθο πάνω στον οποίο στηρίζονται οι ΝΑΤΟικες σχέσεις.



    ζηση μαρια
    περιττα κιλα στην εγκυμοσυνη

    ολυμπιονικης ταμπακος

    απο κυβικα σε κιλα

    Οι online αιτήσεις για την ανάδειξη των 15.000 νέων που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα την πρώτη χρονιά της εφαρμογής του θα υποβληθούν τον επόμενο μήνα, ενώ στο πρόγραμμα εξετάζεται να συμπεριληφθούν και αεροπορικά ταξίδια.


    ολυμπιονικης ταμπακος

    ολυμπιονικης ταμπακος

    Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», ο αριθμός των κουπονιών που θα δοθούν ανά χώρα θα καθοριστεί ανάλογα με τον πληθυσμό της. Ωστόσο, στόχος είναι σταδιακά στο πρόγραμμα να ενταχθούν όσο περισσότεροι νέοι κλείνουν τα 18 τους χρόνια και γι αυτό το σκοπό αυτό υπάρχει ήδη πρόταση για να δεσμευτεί ποσό ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ για την περίοδο 2021-2027.


    Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ως πλήρες μέλος του Interrail θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα, οι λεπτομέρειες του οποίου θα αποφασιστούν σε ευρεία πανευρωπαϊκή σύσκεψη στα μέσα του επόμενου μήνα.


    «Θέλουμε να δώσουμε στους νέους της Ευρώπης μία γεύση του πώς είναι να μην είσαι μόνο Έλληνας, Σλοβάκος ή Γερμανός, αλλά Ευρωπαίος. Και ποιος καλύτερος τρόπος υπάρχει από τα ταξίδια με το τρένο; Κάθε χώρα της ΕΕ επενδύει πολλά στην εθνική της ταυτότητα. Είναι απαραίτητο να κάνουμε μία παρόμοια επένδυση και σε ευρωπαϊκό επίπεδο» επισημαίνεται στην ιστοσελίδα www.youdiscover. eu.


    Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι


    Οι διαδικτυακές αιτήσεις για το πρόγραμμα θα είναι ανοιχτές το διάστημα 12 – 26 Ιουνίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απαντήσουν σε μερικές ερωτήσεις και η αξιολόγηση για την τελική επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει από επιτροπή αξιωματούχων της Κομισιόν από τις 27 Ιουνίου με στόχο οι νικητές να ενημερωθούν στις αρχές Ιουλίου.


    Οι συμμετέχοντας θα πρέπει να έχουν κλείσει τα 18 τους χρόνια έως τον Ιούλιο, να είναι υπήκοοι μίας από τις 28 χώρες της ΕΕ, ενώ μπορούν να συμμετάσχουν ατομικά ή σε ομάδες πέντε ατόμων.


    Τα ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν θα ξεκινήσουν από μία εκ των 28 χωρών στο διάστημα Ιουλίου – Σεπτεμβρίου, θα μπορούν να διαρκέσουν από μία έως 30 ημέρες και να περιλαμβάνουν από έναν έως τέσσερις προορισμούς στην Ευρώπη.


    Προϋποθέσεις


    Στις προϋποθέσεις συμμετοχής, εκτός της απάντησης στις ερωτήσεις, για τις οποίες αξιωματούχος της Κομισιόν επισημαίνει ότι «είναι εύκολα ανιχνεύσιμες με μία απλή αναζήτηση στο Google», συμπεριλαμβάνονται η πρόθεση των νέων να επισκεφθούν τουλάχιστον ένα σημείο ευρωπαϊκής πολιτιστικής κληρονομίας, η επιθυμία να γίνουν «πρεσβευτές» του DiscoverEU και η διάθεση να μοιραστούν την ταξιδιωτική τους εμπειρία μέσω αναρτήσεων τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας παράλληλα προσβάσιμο και το φωτογραφικό υλικό των περιηγήσεών του ώστε να συμπεριληφθεί στην επετειακή έκθεση φωτογραφίας του DiscoverEU που θα φιλοξενηθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.




    με σημαια μου μια φουστα

    συνταγη για ελιες χαλκιδικης

    συνταγη για ελιες χαλκιδικης
    σταθερο τηλεφωνο πλαισιο

    Σκληρή ήταν ανακοίνωση εναντίον της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη που εξέδωσε η Κουμουνδούρου, χαρακτηρίζοντάς τους ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης στο σπίτι της βουλευτού. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη και τα στελέχη της ΝΔ «να σταματήσουν αμέσως το κήρυγμα μίσους, που τροφοδοτεί τους εγκληματίες».


    συνθετες λεξεις με το θηριο

    Χαρακτηρίζοντας «φασιστική και εγκληματική πράξη που στρέφεται εναντίον της Δημοκρατίας» την επίθεση με βόμβες μολότοφ την επίθεση στο σπίτι της κ. Τζάκρη στα Γιαννιτσά, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι όλα τα κόμματα και οι πολίτες οφείλουν να την καταδικάσουν κατηγορηματικά.


    «Πέρα από τους φυσικούς αυτουργούς, όμως, υπάρχει και ηθικός αυτουργός. Είναι ο κ. Μητσοτάκης και τα στελέχη του, που οργάνωναν εκστρατείες εκφοβισμού εναντίον βουλευτών. Είναι ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία, που τόσον καιρό τώρα, με συστηματικά ψεύδη, ακραία διχαστικό λόγο και κατηγορίες περί "αντεθνικής στάσης" εναντίον όσων τάσσονται υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, υποδαυλίζουν ένα κλίμα μίσους, βγαλμένο από τις πιο σκοτεινές μέρες της Δεξιάς», αναφέρει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.


    Την επίθεση είχε καταδικάσε από χτες και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που έγραψε σε κοινωνικά δίκτυα ότι:



    «Το αυγό του φιδιού έχει σπάσει και απειλεί τη Δημοκρατία μας, η απόπειρα εκφοβισμού δε θα περάσει. Η Δημοκρατία στο τόπο μας είναι δυνατή και θα νικήσει».





    συνταγη για ελιες χαλκιδικης

    μοιρα φρασεις

    μοιρα φρασεις

    Όπως τόνισε ο κ. Σπίρτζης, «από τη στιγμή που η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων δεν επέτρεψε στον ΟΑΣΑ, με μια ηλεκτρονική αίτηση και τα αντίστοιχα στοιχεία, να αποστέλλει ταχυδρομικά την κάρτα, ο κόσμος θα είχε την ταλαιπωρία που είχε, γιατί θα έπρεπε να υπάρχει η αυτοπρόσωπη παρουσία», προσθέτοντας πως «αν μια Αρχή έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά μεταξύ ιδιωτικών Οργανισμών και δημόσιων Οργανισμών τότε υπάρχει θέμα».


    μοιρα φρασεις

    ταμπα χρωμα μαλλιων

    ξυλουργικα μηχανηματα θεσσαλονικη μεταχειρισμενα

    Όπως είπε, «μέχρι και αύριο θα μπορούν να εκδίδονται επιτόπου ηλεκτρονικές κάρτες απεριορίστων διαδρομών για το μήνα Νοέμβριο ενώ όσοι προτίμησαν να επιλέξουν την ταχυδρομική οδό έχουν περιθώριο έως τις 15 του μηνός. Από τη Δευτέρα θα εκδίδονται και τα απλά εισιτήρια της μιας διαδρομής στην κανονική και μειωμένη τιμή τους». Ανέφερε, επίσης, ανέφερε ότι η ταλαιπωρία των πολιτών έχει τελειώσει, έχουν εκδοθεί 180.000 προσωποποιημένες κάρτες και στις 15 Νοεμβρίου θα είναι όλα έτοιμα.


    «Πιστεύω ότι μέχρι τότε θα έχει προσπαθήσει η Αρχή Προσωπικών Δεδομένων να ξαναδεί το αίτημα των ανθρώπων που θέλουν να τούς ταχυδρομείται η κάρτα και ελπίζω επιτέλους να υπάρξει καλή ενημέρωση στους πολίτες και να μην σπεύδουν όλοι να βγάλουν προσωποποιημένη κάρτα» είπε και εξήγησε ότι προσωποποιημένη κάρτα «πρέπει να βγάλουν μόνο όσοι επιδοτούνται για τη μετακίνησή τους ή που θέλουν να έχουν τη μηνιαία πιο φτηνή κάρτα ή που έχουν μια ειδική μεταχείριση, όπως όσοι δικαιούνται μειωμένο εισιτήριο».


    Τέλος, ο κ. Σπίρτζης σημείωσε ότι το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι η λαθρεπιβίβαση, αλλά τα κυκλώματα στο χώρο των αστικών συγκοινωνιών. «Η λαθρεπιβίβαση δεν είναι σε τόσο μεγάλο ποσοστό όσο διαφημίζεται. Αυτό που είναι σε μεγάλο ποσοστό είναι τα κυκλώματα και τα πλαστά εισιτήρια» τόνισε χαρακτηριστικά.


    η πόλη μας

    η πόλη μας
    omega speedmaster snoopy apollo 13 for sale
    στηθος γυναικειο
    Θρίλερ με την εξαφάνιση του Δημήτρη Γραικού – «Φωτιά» η κρυφή του ατζέντα

    Η συνάντηση και η κρυφή ατζέντα του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού από τη Θεσσαλονίκη, οι τελευταίες κινήσεις του και κάποιες περίεργες συμπτώσεις είναι οι συνταρακτικές αποκαλύψεις που συνθέτουν το παζλ του μυστηρίου με την εξαφάνισή του.


    Με τα νέα στοιχεία που αποκάλυψε η πολύμηνη έρευνα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», όσοι κρύβονται πίσω από την εξαφάνιση θα έχουν αναστατωθεί αφού φαίνεται ότι συμπληρώνονται πολλά κομμάτια από το παζλ.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Η σημαντική πληροφορία που εξασφάλισε η Αγγελική Νικολούλη, αναφέρει ότι τη νύχτα πριν εξαφανιστεί ο Δημήτρης Γραικός επισκέφθηκε ανήσυχος έμπιστό του άνθρωπο και του παρέδωσε ατζέντα με καυτά στοιχεία για τις οικονομικές του δοσοληψίες.

    Στον ίδιο σύμφωνα με τις πληροφορίες κατονόμασε συγκεκριμένο άτομο που του χρωστούσε μεγάλο χρηματικό ποσό και είπε με ένταση ότι θα τελειώνει μαζί του.

    Τη επόμενη κιόλας μέρα (το απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου 2016) τα ίχνη του επιχειρηματία εξαφανίστηκαν.

    Οι Αρχές ερευνούν το τετράδιο με τις σημειώσεις του αγνοουμένου που αφορούν σε οικονομικές συναλλαγές κάποιες από τις οποίες είχε υπογραμμίσει με μαρκαδόρο.

    Αυτό που προκαλεί ερωτήματα είναι μαρτυρίες που αναφέρουν ότι οι Ρουμάνοι που εργάζονταν στο στάβλο του εμπόρου με τον οποίο είχε συναλλαγές ο Γραικός έγιναν ξαφνικά καπνός μετά την εξαφάνιση όπως και κάποιοι συγγενείς τους που εργάζονταν στα σφαγεία. Παρ’ όλα αυτά ο ιδιοκτήτης των σφαγείων ανέφερε στην εκπομπή « Φως στο Τούνελ» ότι οι δικοί του αλλοδαποί εργάτες δεν χάθηκαν.

    Το «Τούνελ» βρήκε έναν ακόμη μάρτυρα – κλειδί, ο οποίος μίλησε για το επίμαχο απόγευμα της εξαφάνισης. Ο οδηγός φορτηγού είπε ότι συναντήθηκε με τον έμπορο τον οποίο ο Γραικός ακολουθούσε με το αυτοκίνητο, όταν έφυγαν από τα σφαγεία. Τον βρήκε στο στάβλο του και του ξεφόρτωσε χώμα.

    «Μετά τα σφαγεία του πήγα το χώμα…»

    Το φορτηγό έφτασε στις εγκαταστάσεις του εμπόρου γύρω στις έξι.

    «Ο ιδιοκτήτης του στάβλου έφτασε την ώρα που πήγα κι εγώ. Του παρέδωσα το χώμα, μιλήσαμε μετά για κάνα εικοσάλεπτο και γύρω στις έξι και είκοσι με έξι και μισή, έφυγα», ανέφερε στο «Τούνελ».

    Ισχυρίστηκε πως ο ίδιος έμαθε για την εξαφάνιση του Γραικού μετά από μέρες όταν κλήθηκε από την Ασφάλεια για να καταθέσει. Όπως είπε δεν θυμάται να ήταν κάποιος άλλος στο στάβλο εκείνο το απόγευμα εκτός από τον ιδιοκτήτη, τον οποίο άφησε εκεί όταν έφυγε. Ανέφερε ακόμα πως οι δυο τους γνωρίζονται από παιδιά.

    «Είναι ένας οικογενειάρχης άνθρωπος που ασχολείται μόνο με τις δουλειές του. Απλώς έτυχε να είναι ο τελευταίος που είδε τον Γραικό», τόνισε χαρακτηριστικά.

    Πηγή: anikolouli και espresso



    η πόλη μας

    λουκάς χαλακατεβάκης

    λουκάς χαλακατεβάκης
    πυελική πρόπτωση

    Σε ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter η ΝΔ αναφέρει: «Η Νέα Δημοκρατία σήμερα βάφει το σήμα της στα χρώματα του αγώνα για την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την ασθένεια του AIDS. Σηματοδοτεί έτσι και την υποστήριξη των ατόμων με HIV, μια ευαίσθητη ομάδα συμπολιτών μας που δέχεται διακρίσεις και κοινωνικό αποκλεισμό. #WorldAIDSDay».







    Η Νέα Δημοκρατία σήμερα βάφει το σήμα της στα χρώματα του αγώνα για την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την ασθένεια του AIDS. Σηματοδοτεί έτσι και την υποστήριξη των ατόμων με HIV, μια ευαίσθητη ομάδα συμπολιτών μας που δέχεται διακρίσεις και κοινωνικό αποκλεισμό. #WorldAIDSDay pic.twitter.com/idJanAVesW

    — ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (@neademokratia) 1 Δεκεμβρίου 2018


    βεβαιωση αποδοσης αφμ online
    λουκάς χαλακατεβάκης

    αξιολογηση εκπαιδευτικου απο μαθητες

    αξιολογηση εκπαιδευτικου απο μαθητες

    Για πολλούς, το Φθινόπωρο και δη ο μήνας Σεπτέμβριος, ισοδυναμεί με την αρχή της χρονιάς για αυτό και είναι ιδιαίτερα σημαντική η επίτευξη των στόχων.


    αρρωστημενοσ λογοσ εσυ να σαι καλα

    Ποιοι είναι, όμως, οι στόχοι που η πλειονότητα των ανθρώπων βάζει κάθε Σεπτέμβριο; Πολλοί σχετίζονται με τα εργασιακά και τη διαχείριση του - ελάχιστου - ελεύθερου χρόνου, ωστόσο, οι περισσότεροι αφορούν στη βελτίωση της υγείας και της εμφάνισης. Δυστυχώς, όμως, σε πολλές περιπτώσεις, το τέλος της σεζόν έρχεται χωρίς αποτελέσματα.


    Πώς, μπορεί, λοιπόν να πετύχει κανείς τους στόχους του και να επανέλθει σε φόρμα, καταφέρνοντας παράλληλα να μείνει πιστός στο πρόγραμμά του καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν; Σύμφωνα με τους ειδικούς, αρκούν μερικά απλά βήματα για να στεφθούν με επιτυχία τα όποια σχέδια.


    Η καταγραφή των στόχων


    Σύμφωνα με αρκετούς ψυχολόγους, το πρώτο βήμα είναι η καταγραφή των στόχων. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικά χρόνια στις ΗΠΑ, ένα άτομο έχει 42% περισσότερες πιθανότητες να εκπληρώσει τους στόχους του, αν απλά τους καταγράψει.


    Προσοχή, όμως: Η καταγραφή πρέπει να είναι όσο πιο συγκεκριμένη γίνεται. Πρέπει να γνωρίζει κάποιος τον ακριβή στόχο του προκειμένου να τον πετύχει. Επίσης, σημαντικό είναι να υπάρχουν ρεαλιστικές προσδοκίες.


    Ο σύγχρονος τρόπος ζωής είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και χωρίς σωστό προγραμματισμό δεν μπορεί - σε πολλές περιπτώσεις - να υπάρξει η απαιτούμενη ισορροπία και φυσικά, η προσδοκώμενη επιτυχία.


    Το «μυστικό» βρίσκεται στη δημιουργία ολοκληρωμένων διατροφικών προγραμμάτων ανά ημέρα, εβδομάδα και μήνα. Οι μικροί στόχοι που θέτει κάποιος μπορούν να τον βοηθήσουν να φτάσει με αργά αλλά σταθερά βήματα πιο κοντά στην εκπλήρωση των απώτερων σχεδίων του.


    Στροφή στη Φύση


    Οι στόχοι που αφορούν στην υγεία, την απώλεια κιλών και τη διατροφή γενικότερα, είναι - όπως προαναφέραμε - από τους πιο σημαντικούς και δημοφιλείς κατά τη διάρκεια της περιόδου που διανύουμε. Τον Σεπτέμβριο, οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν τρόπους για να απομακρύνουν από το σώμα τους τις τοξίνες των καλοκαιρινών διακοπών και κυρίως, να επανέλθουν σε φόρμα.


    Στο πλαίσιο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια έντονη στροφή των καταναλωτών στη Φύση και τα φυτικά προϊόντα. Ένα άτομο που ψάχνει τρόπους για να βρει ξανά τη φόρμα του και να βελτιώσει τη διατροφή του είναι σημαντικό να κάνει την αρχή καταναλώνοντας περισσότερα βιολογικά φρούτα και λαχανικά, επιλέγοντας προϊόντα που βασίζονται σε φυτικές πρώτες ύλες καθώς επίσης, βάζοντας στο καθημερινό του διατροφικό μενού φυτικά συμπληρώματα διατροφής που θα συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθειά του.


    Ενδεικτικά αξίζει να αναφέρουμε ένα ελληνικό προϊόν το οποίο περιέχει φυτά και βότανα που βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών, συμβάλλουν στην καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών αλλά και τη διαχείριση του βάρους. Ο λόγος για το SUPERFOODS® SLIMDETOX με αγκινάρα, πράσινο τσάι, πικραλίδα και σημύδα. Πρόκειται για υπερτροφές οι οποίες μπορούν να συνδράμουν προς την κατεύθυνση του αδυνατίσματος και της αποτοξίνωσης.


    Πρόγραμμα, οργάνωση, μικρά και σταθερά βήματα και σωστές, φυτικές επιλογές. Τα παραπάνω αποτελούν το «κλειδί» για να φροντίσει κανείς τη φυσική του κατάσταση και να πετύχει τους στόχους του. Αρκεί να υπάρχει θέληση.



    γεμιση γαλοπουλας ευκολη
    αξιολογηση εκπαιδευτικου απο μαθητες