Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

ψηφιακο σχολειο εμπλουτισμενο βιβλιο

Τα εννέα μέλη της συμμορίας που έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας είχαν κλέψει με αυτό το τρόπο ΙΧ εφοπλιστών και γνωστών επιχειρηματιών, με δράση κυρίως στα νότια προάστια.


ψηφιακο σχολειο εμπλουτισμενο βιβλιο

ψηφιακο σχολειο εμπλουτισμενο βιβλιο

μελαγχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια διαγνωση

φορτιστες μπαταριων κινητων

Τα μέλη είχαν συγκεκριμένους ρόλους: Άλλος εντόπιζε τα αυτοκίνητα, άλλος τα έκλεβε και άλλος φρόντιζε να πλαστογραφεί τα σχετικά έγγραφα ώστε να τα πουλούν.


Μεταξύ τους χρησιμοποιούσαν μόνο κωδικοποιημένες εκφράσεις. Η φράση «κοπέλα» ήταν το κλεμμένο όχημα, το «πάμε για καφέ» ήταν η συνάντηση για κλοπή ενώ με τη φράση «όπισθεν» εννοούσαν ότι ο πραγματικός ιδιοκτήτης έχει δώσει λύτρα για να του επιστρέψουν το αυτοκίνητο.


Οι κακοποιοί λειτουργούσαν πάντα με προσοχή και μάλιστα όταν έκλεβαν ένα αυτοκίνητο αρχικά το στάθμευαν σε μια περιοχή και παρατηρούσαν αν θα εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης να το παραλάβει. Όταν συνέβαινε αυτό σήμαινε ότι το αυτοκίνητο είχε ενσωματωμένο GPS.


Όλοι οι συλληφθέντες είχαν ποινικό παρελθόν καθώς είχαν συλληφθεί αρκετές φορές για κλοπές χωρίς όμως ποτέ να προφυλακιστούν και άρα συνέχιζαν την παράνομη δράση τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου