Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

παγια σημασια

παλαιοβιβλιοπωλειο φιλολαου

Η ανακοίνωση της Πιονγκγιάνγκ ότι πραγματοποίησε με «απόλυτη επιτυχία» ακόμη μία, την έκτη, πυραυλική δοκιμή, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα ως ένα «σημαντικό βήμα» προς την ολοκλήρωση του προγράμματος πυρηνικών όπλων, έβαλε «φωτιά» στην παγκόσμια σκακιέρα, η οποία ταλανίζεται από τις ήδη τεταμένες σχέσεις με το καθεστώς Κιμ.


παγια σημασια

name tattoos on wrist with hearts

Ενδεικτική του κλίματος που έχει πλέον αρχίσει να διαμορφώνεται είναι και η απάντηση του αμερικανού προέδρου στο ερώτημα αν οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να επιτεθούν στη Βόρεια Κορέα: «Θα δούμε» ήταν η λακωνική δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος νωρίτερα είχε τονίσει μέσω Twitter πως η προσπάθεια συνομιλίων με το καθεστώς δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα.


«Η Βόρεια Κορέα προχώρησε σε μία μεγάλης κλίμακας πυρηνική δοκιμή. Οι λέξεις και οι πράξεις τους συνεχίζουν να είναι ιδιαίτερα απειλητικές για τις ΗΠΑ», αναφέρει σε ανάρτηση του ο πρόεδρος των ΗΠΑ και συνεχίζει:


«Η Βόρεια Κορέα είναι ένα κράτος παρίας που έχει εξελιχθεί σε μεγάλη απειλή και ντροπή για την Κίνα, η οποία επιχειρεί να βοηθήσει με λίγη επιτυχία».



North Korea has conducted a major Nuclear Test. Their words and actions continue to be very hostile and dangerous to the United States.....

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 3 Σεπτεμβρίου 2017


παγια σημασια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου