Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

αχεροντας ποταμος μυθος

γενικο νοσοκομειο ροδου αιμοδοσια

Για να αποφευχθούν ωστόσο, δυσάρεστες εκπλήξεις, υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι λουόμενοι μικροί και μεγάλοι.


γυναικεια παπουτσια ζαρα 2015

«Τα παιδιά να κολυμπάνε πάντα κάτω από την εποπτεία των γονιών τους, γιατί η θάλασσα δεν είναι παιδική χαρά. Δεν πρέπει να τη φοβόμαστε γιατί στην Ελλάδα δεν έχουμε επικίνδυνη θάλασσα, αλλά πρέπει να τη σεβόμαστε. Αν ξεφύγει ένα παιδί από την προσοχή του γονέα είναι πολύ εύκολο να γίνει κάποιο ατύχημα. Ο ενήλικας λοιπόν δεν πρέπει να παίρνει ποτέ τα μάτια του από το παιδί του. Δεν μπορούν να μιλούν στο κινητό, να ξαπλώνουν, ή να πηγαίνουν για καφέ και να αφήνουν τα παιδιά στη θάλασσα χωρίς έλεγχο», τονίζει στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η ναυαγοσώστρια και διευθύντρια της Πανελλήνιας Σχολής Ναυαγοσωστικής, Βάνια Βήχου.


Αλλά και οι ηλικιωμένοι, λέει «πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί οι περισσότεροι έχουν κάποια πάθηση και ακολουθούν κάποια φαρμακευτική αγωγή. Καλό θα είναι να αποφεύγουν τις ώρες που έχει πολλή ζέστη και να προτιμούν τις πολύ πρωινές ή απογευματινές ώρες».


Πολλά από τα προβλήματα που προκύπτουν έχουν σχέση με την κατανάλωση φαγητού πριν από το κολύμπι.


«Δεν πρέπει να πηγαίνουμε στη θάλασσα για να κολυμπήσουμε, ούτε τελείως νηστικοί, ούτε φαγωμένοι πολύ. Είναι καλό να φάμε ένα τοστ, ένα φρουτάκι ή ένα χυμό αν πεινάσουμε, μισή ώρα πριν κολυμπήσουμε. Αλλά δεν μπορούμε να φάμε μεγάλη ποσότητα φαγητού γιατί για να το χωνέψουμε χρειάζονται τρεις ώρες. Και οι γονείς επίσης δεν μπορούν να ταΐζουν τα παιδιά και μετά να τα ρίχνουν στο νερό. Κανονικά δεν πρέπει τα παιδιά ούτε να προσεγγίζουν το νερό μετά από φαγητό», προειδοποιεί η κ. Βήχου και προσθέτει ότι η κατανάλωση αλκοόλ είναι απαγορευτική στην παραλία, καθώς ο λουόμενος που έχει πιει δεν μπορεί να αντιδράσει φυσιολογικά σε ο, τιδήποτε μπορεί να του συμβεί.



αχεροντας ποταμος μυθος
αχεροντας ποταμος μυθος

αληθινη ζωη 2004 watch online

αληθινη ζωη 2004 watch online
λυγια πρεβεζας χαρτης

Περίπου 50.000 γυναίκες δολοφονήθηκαν παγκοσμίως πέρυσι από έναν νυν ή έναν πρώην σύντροφο ή ένα μέλος της οικογένειάς τους - δηλ. 137 την ημέρα ή έξι την ώρα - σύμφωνα με έκθεση του Παγκόσμιου Γραφείου των Ηνωμένων Εθνών για τα Ναρκωτικά και το Έγκλημα (UNODC).


αληθινη ζωη 2004 watch online

βαφη μαλλιων μιας ημερας

«Ενώ η τεράστια πλειονότητα των θυμάτων ανθρωποκτονιών είναι άνδρες, οι γυναίκες εξακολουθούν να πληρώνουν το υψηλότερο τίμημα ως αποτέλεσμα της ανισότητας των φύλων, των διακρίσεων και των αρνητικών στερεοτύπων», ανέφερε σε μια ανακοίνωση ο εκτελεστικός διευθυντής του UNODC, Γιούρι Φεντότοφ.


Παρά τις πρόσφατες υψηλού προφίλ εκστρατείες όπως το #Με Τοο, στην οποία οι γυναίκες καταγγέλλουν δημόσια τη σεξουαλική παρενόχληση, παραμένει πολύ πιο πιθανό να δολοφονηθούν από τον σύντροφο ή ένα μέλος της οικογένειάς τους σε σχέση με τους άνδρες.


Ο συνολικός αριθμός αυτών των δολοφονιών αυξήθηκε ελαφρά από το 2012 έως το 2017 – και η αναλογία των γυναικών θυμάτων ανθρωποκτονιών που σκοτώθηκαν από τους συντρόφους τους ή μέλη των οικογενειών τους αυξήθηκε από λιγότερο από τις μισές το 2012 σε σχεδόν έξι στις δέκα πέρυσι, σύμφωνα με την έκθεση.


Πολλές δολοφονήθηκαν από συντρόφους τους που τις κακοποιούσαν, ενώ άλλες ήταν θύματα των λεγόμενων εγκλημάτων τιμής ή διαφορών για θέματα προίκας, προστίθεται.


Οι δολοφονίες από συντρόφους ή μέλη της οικογένειας συχνά δεν είναι η πρώτη και μοναδική επίθεση αλλά η κορύφωση προϋπάρχουσας ενδοοικογενειακής βίας.


«Αυτά τα σοκαριστικά ευρήματα δείχνουν τις καταστροφικές συνέπειες της ανισότητας των φύλων που διαιωνίζουν τη βία κατά των γυναικών», δήλωσε στο Thomson Reuters Foundation η Σάρα Μάστερς, διευθύντρια στην ομάδα προάσπισης δικαιωμάτων Womankind Worldwide.


Η έκθεση του UNODC καλεί για περισσότερη δράση προκειμένου να καταπολεμηθεί η βία με βάση το περιλαμβανομένου του μεγαλύτερου συντονισμού ανάμεσα στην αστυνομία, στους γιατρούς, στις κοινωνικές υπηρεσίες από κοινού με την εργασία προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ειδικές υπηρεσίες υποστήριξης θα είναι διαθέσιμες για τις γυναίκες που κινδυνεύουν.


Οι άνδρες θα πρέπει επίσης να εμπλακούν σε προγράμματα για την καταπολέμηση των καταστροφικών ρόλων των φύλων από την εκπαίδευση κατά την πρώιμη παιδική ηλικία και στο εξής, προστίθεται στην έκθεση.


ναζίμ χικμέτ για να γενούνε τα σκοτάδια λάμψη

κλωστες πεταλουδα σκρουτζ

Ο κ. Πάιατ είπε ότι η αμερικανική συμμετοχή στην 83η ΔΕΘ έχει δύο στρατηγικούς στόχους: την παρουσίαση των καλύτερων αμερικανικών προϊόντων τεχνολογίας και καινοτομίας και να δώσουμε το μήνυμα στο διεθνές κοινό ότι η Ελλάδα έχει επιστρέψει (The Greece is back), η Ελλάδα είναι ανοιχτή για επιχειρήσεις, η ελληνική οικονομία γυρίζει και υπάρχουν πραγματικές ευκαιρίες για αμερικανικές και διεθνείς επενδύσεις, φανταστικό ανθρώπινο κεφάλαιο και υπάρχει πολύ ισχυρή πολιτική δέσμευση από την κυβέρνηση των ΗΠΑ να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να δούμε τη διαδικασία να προχωρά μπροστά.


ωραια ελλαδα θεσσαλονικη

Θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι αυτό είναι το έτος που η Ελλάδα γυρίζει τη σελίδα από την περίοδο της κρίσης, επισήμανε ο κ. Πάιατ.


Ο Αμερικανός πρέσβης υπογράμμισε επίσης τη διπλή ισχυρή αμερικανική παρουσία στην 83η ΔΕΘ, επιχειρηματική και πολιτική, επικαλούμενος και τη δέσμευση του προέδρου Τραμπ για υψηλή αμερικανική κυβερνητική εκπροσώπηση.


Με αυτό τον τρόπο, είπε ο κ. Πάιατ, οι ΗΠΑ θέλουν να σηματοδοτήσουν τον ρόλο της Θεσσαλονίκης ως μια είσοδο στα Δυτικά Βαλκάνια και τη Ν. Α. Ευρώπη. Μάλιστα ανέφερε ότι ο ίδιος έχει κάνει ρεκόρ επισκέψεων στη Β. Ελλάδα, οχτώ μέχρι σήμερα, ενώ αναμένονται άλλες δύο επισκέψεις μέχρι το Σεπτέμβριο.



ναζίμ χικμέτ για να γενούνε τα σκοτάδια λάμψη
ναζίμ χικμέτ για να γενούνε τα σκοτάδια λάμψη

γενναιοι νεα σμυρνη

γενναιοι νεα σμυρνη

«Δέκα χρόνια μετά την Ένωση για τη Μεσόγειο, πρέπει να ξαναπιάσουμε το νήμα μιας μεσογειακής πολιτικής», δήλωσε ο πρόεδρος στη διάρκεια της ετήσιας ομιλίας του ενώπιον των πρεσβευτών της Γαλλίας.


γενναιοι νεα σμυρνη

δωσ μου πισω το λουλουδι

Αυτή η «απαραίτητη» πολιτική θα είναι «διαφορετική» και θα περιλαμβάνει «όλες τις κοινωνίες των πολιτών», πρόσθεσε διευκρινίζοντας πως η σύνοδος κορυφής θα αποτελέσει την ευκαιρία «για να μιλήσουμε για τη νεολαία, την κινητικότητα, την ενέργεια των πανεπιστημιακών ανταλλαγών» ανάμεσα στις δύο όχθες της Μεσογείου.


Με πρωτοβουλία του τότε προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, η Ένωση για τη Μεσόγειο δημιουργήθηκε το 2008 από τις χώρες της ΕΕ και 15 μεσογειακές χώρες της Βόρειας Αφρικής, της Μέσης Ανατολής ή της νότιας Ευρώπης που δεν ήταν μέλη της ΕΕ. Όμως η οργάνωση αυτή έχασε γρήγορα το κύρος της, ιδιαίτερα στο πλαίσιο των αραβικών επαναστάσεων των αρχών της δεκαετίας.


Αφότου εγκαταστάθηκε στο προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων, ο Εμανουέλ Μακρόν έχει μεταβεί στην Αλγερία, στην Τυνησία και στο Μαρόκο και σήμερα ανακοίνωσε πως θα επισκεφθεί «μέσα στους προσεχείς μήνες» την Αίγυπτο.



μαλλινη ταπα η συγκεντρωτηρας

ανεμογεννήτρια κατασκευή

ανεμογεννήτρια κατασκευή
ανεμογεννήτρια κατασκευή
γυναικεια φορεματα φλοραλ

Αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ:


βαλεντίνα σοφοκλέους facebook

Αττική


καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια.


άνεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ .


θερμοκρασία: από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


καιρός: γενικά αίθριος.


άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: γενικά αίθριος.


άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 09 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


καιρός: γενικά αίθριος.


άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.


θερμοκρασία: από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος


καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά.


άνεμοι: βορειοανατολικοί 5 με 6 και τοπικά στα ανατολικά και νοτιά 7 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.


κυριακος μαλο

κυριακος μαλο

Οι τρεις 15χρονοι, όπως αποκάλυψε στον ALPHA ο διευθυντής του ΕΠΑΛ, Δημήτρης Δράκος, πήγαν το πρωί στο σχολείο τους και παρακολούθησαν την πρώτη ώρα, ωστόσο την επόμενη το έσκασαν και αποφάσισαν να πάρουν το αυτοκίνητο του πατέρας του ενός, προκειμένου να κάνουν βόλτα στα Φιλιατρά.


κυριακος μαλο

πυρετος 39.5 σε παιδι

kyparissia troxaio2


«Ήσυχα παιδιά, ούτε δημιουργούσαν πρόβλημα ούτε τίποτα. Κάθε άλλο. Και με εκπλήσσει αυτό. Να βγουν να πάρουν το αυτοκίνητο του πατέρα τους και να αναπτύξουν τέτοια ταχύτητα χωρίς δίπλωμα», αναφέρει στο ALPHA ο Δημήτρης Δράκος, ο οποίος πρόσθεσε ότι η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που οι σοροί των παιδιών ήταν σε τέτοια κατάσταση, που δεν μπορούσαν να αναγνωριστούν.


Για ήσυχα και αγαπητά παιδιά έκανε λόγο και ο Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, Γιώργος Σταματόπουλος, «ήταν έκπληξη ότι πήραν το αυτοκίνητο κρυφά, ανέπτυξαν ταχύτητα και έθεσαν τον εαυτό τους σε κίνδυνο. Ήταν από τα ήσυχα τα συνεργάσιμα παιδιά. Το δόγμα μας είναι τα παιδιά μέσα στο σχολείο. Και αποβολές όταν παίρνουν πρέπει να παραμένουν στον χώρο του σχολείου, γιατί ξέρουμε ότι όταν ένα παιδί βγει από την αυλόπορτα, κινδυνεύει».


Τραγική ειρωνεία είναι ότι η μητέρα ενός εκ των 15χρονων βρισκόταν στο νοσοκομείο, όταν μεταφέρθηκαν οι σοροί των άτυχων μαθητών, καθώς εργάζεται εκεί. Ωστόσο το μυαλό της δεν πήγε στο γιο της, καθώς νόμιζε ότι παρακολουθούσε τα μαθήματα στο σχολείο.


Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται όμως και ένας ακόμη 15χρονος, καθώς στην παρέα των παιδιών υπήρχε και ένα τέταρτο αγόρι, ο Θανάσης που αρνήθηκε να ακολουθήσει τους συμμαθητές του στην πρωινή κοπάνα καθώς είχε απουσίες. Μια απόφαση που του έσωσε τη ζωή…


Τα τρία αγόρια είχαν γνωριστεί στον Αθλητικό Όμιλο Κυπαρισσίας, ο οποίος αποχαιρέτισε με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media τους μικρούς αθλητές του: «Ο Α. Ο Κυπαρισσίας με πόνο ψυχής αποχαιρετά τους τρεις νεαρούς αθλητές του, Χρήστο Μιρτάι, Νίκο Τριαλώνα και Ενρίκο Μπουζάνι που τόσο απρόοπτα και άδικα έφυγαν από κοντά μας. Στις οικογένειες των τριών αγγέλων μεταφέρουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας στο πένθος τους».


Το χρονικό του φρικτού τροχαίου


Οι τρεις φίλοι πήγαν κανονικά στο σχολείο τους το πρωί της Δευτέρας, όμως έφυγαν μετά την πρώτη ώρα με σκοπό να πάνε βόλτα. Ο ένας από αυτούς πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του και πρότεινε στους δύο καλούς του φίλους να πάνε όλοι μαζί μια βόλτα προς τα Φιλιατρά.


Τα τρία αγόρια επιβιβάστηκαν στο Ι. Χ. μέχρι τη στιγμή που στη εθνική οδό Πύργου - Μεθώνης, έξω από την Κυπαρισσία, συγκρούστηκαν με διερχόμενο ημιφορτηγό που οδηγούσε ένας 48χρονος Ρουμάνος.


Οι συνθήκες του δυστυχήματος δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί. Από τη σφοδρή σύγκρουση, ωστόσο, το ΙΧ μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα σιδερικών. Ακαριαία βρήκαν τραγικό θάνατο οι δύο συνεπιβάτες του 15χρονου οδηγού, ο οποίος εξέπνευσε λίγο αργότερα, αφού είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου.



καμποσ εμποριο βιβλιων

κουταλιές σούπας

οι μεγαλύτερες ήττες του ολυμπιακού στην ευρώπη

Η τουρκική πλευρά ζητά χρονοδιάγραμμα και συμφωνία «πακέτο» για να αποδεχθεί την επανάληψη των διαπραγματεύσεων. Επίσης, στο ζήτημα των ερευνών της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΑΟΖ της, η τουρκική πλευρά στοχεύει σε κοινή, συνεταιρική διαχείριση και εκμετάλλευση των κυπριακών αποθεμάτων υδρογονανθράκων. Διαφορετικά, ο κ. Τσαβούσογλου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ερευνών από την Τουρκία στο τεμάχιο 6 της Κυπριακής ΑΟΖ.


κουταλιές σούπας

κουταλιές σούπας

Διπλωματικοί κύκλοι στην Λευκωσία εκτιμούν ότι το ενδιαφέρον της Άγκυρας είναι στους υδρογονάνθρακες της κυπριακής ΑΟΖ και το πώς θα επιτύχει τον έλεγχό τους. Γι' αυτό, προσθέτουν, «και αναζητεί συνεχώς προσχήματα και αιτιάσεις για να δικαιολογήσει τις δικές της θέσεις σε βάρος της ελληνοκυπριακής πλευράς».


Ο κ. Ακκιντζί τόνισε ότι η επίσκεψη της κ. Λουτ δεν πρέπει να εκληφθεί ως επανέναρξη των συνομιλιών. «Η επίσκεψη είχε το χαρακτήρα της καταγραφής του κλίματος», είπε.
Ο Τούρκος ΥΠΕΞ υποστήριξε ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά δεν αναγνωρίζει την ισότητα των Τουρκοκυπρίων και δεν επιθυμεί να μοιραστεί (την εξουσία). «Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο το Κυπριακό παραμένει άλυτο», δήλωσε ο κ. Τσαβούσογλου.


Εξάλλου, ο Τούρκος ΥΠΕΞ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ακσάμ», δήλωσε: «Εάν βιαστούμε να καθίσουμε σε διαπραγματεύσεις και αποτύχουμε πάλι, μπορεί να μην γίνουν διαπραγματεύσεις ξανά».



μαρινακης εφημεριδες

παρισι ζαχαροπλαστεια

Επικοινωνία Παυλόπουλου


παρισι ζαχαροπλαστεια

το μαυρο βελος

Με τη διοικητή του νοσοκομείου Ευαγγελισμός Νάγια Μητσάκου επικοινώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και των τραυματιών.


Ο κ. Παυλόπουλος ζήτησε να μεταφέρουν στον κ. Παπαδήμο και στους τραυματίες συνοδούς του , τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.


Την απερίφραστη καταδίκη του για την τρομοκρατική επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Με ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Τσίπρας ευχήθηκε καλή ανάρρωση στον ίδιο και στους συνοδούς του, που επίσης τραυματίστηκαν από την έκρηξη.


«Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση ενάντια στον Λουκά Παπαδήμο. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον ίδιο και τους ανθρώπους που τον συνόδευαν» αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.



Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση ενάντια στον Λουκά Παπαδήμο. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον ίδιο και τους ανθρώπους που τον συνόδευαν.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 25 Μαΐου 2017


μετραω στα γαλλικα
παρισι ζαχαροπλαστεια

λαπτοπ σε στοκ

Το οικονομικό πρακτορείο επί της ουσίας διαψεύδει τον πρωθυπουργό ο οποίος στην πρόσφατη συνέντευξή του στην τηλεόραση του Open υποστήριξε ότι το δυνατό του χαρτί είναι η οικονομία.


λαπτοπ σε στοκ

πωλειται στεγνωτηριο ρουχων

Το δημοσίευμα εκτιμά πως αυτός ο μήνας δεν αποκλείεται να είναι και ο τελευταίος του ως πρωθυπουργού της χώρας μιας και εκείνος έχει θέσει ως στόχο τις 151 θετικές ψήφους στη Συμφωνία των Πρεσπών με τις εκπλήξεις αυτή τη φορά να μην μπορούν να αποκλειστούν.


Αν και θα ήθελε να καταγραφεί στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που απέτρεψε την οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας, το Bloomberg εξηγεί πως αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί εύκολος στόχος. Όπως εξηγεί, η Ελλάδα μπορεί να βγήκε από τα προγράμματα διάσωσης αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι διασώθηκε. Η ανεργία παραμένει σε υψηλά επίπεδα (19%, το υψηλότερο στην ΕΕ) αν και έχει μειωθεί από το 26% που παρέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ. Η οικονομική ανάπτυξη του 2% δεν είναι αρκετή για να επιστρέψει την χώρα στην κανονικότητα. Οι Έλληνες είναι ο τρίτος πιο δυστυχισμένος λαός της ΕΕ μετά τους Βούλγαρους και τους Κροάτες.


Με άλλα λόγια, σημειώνεται στο δημοσίευμα, οι Έλληνες δεν θα θυμόνται την θητεία Τσίπρα ως την περίοδο αναγέννησης της χώρας τους ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη θα τον θυμόνται ως προδότη καθώς αντί να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του υιοθέτησε μέτρα λιτότητας και ζημίωσε τα αριστερά κόμματα παντού κάνοντας τα να φαίνονται ασόβαρα.


Για αυτό και οι πιθανότητες επανεκλογής του είναι μειωμένες ενώ χάνει και την αναγνώριση του ηγέτη ο οποίος επανέφερε την Ελλάδα από την κωματώδη κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει.


Μια τελευταία ευκαιρία που θα έχει για να ανατρέψει αυτή την κατάσταση εξαρτάται από την έκβαση της ψηφοφορίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών.



μικροσκοπιο με καμερα
λαπτοπ σε στοκ

θαμπη μπανιερα

θαμπη μπανιερα

Την εκδήλωση με τίτλο «Οικονομική κρίση και πολιτική υγείας στην Ελλάδα: προκλήσεις και μεταρρυθμίσεις» διοργάνωσε το Τμήμα Πολιτικής Υγείας του LSE και συμμετείχαν επίσης ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας του τμήματος, Ηλίας Μόσιαλος, ο ομότιμος καθηγητής Ψυχιατρικής στο Ινστιτούτο Ψυχιατρικής, Ψυχολογίας και Νευροεπιστήμης του Kings College του Λονδίνου, Νίκανδρος Μπούρας και ο αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής Υγείας του LSE, Πάνος Καναβός.


το πρωινο live

Ο Ανδρέας Ξανθός παρουσίασε τα βασικά σημεία του σχεδίου του υπουργείου Υγείας για την «αναβάθμιση της δημόσιας περίθαλψης στη μεταμνημονιακή Ελλάδα των επόμενων ετών», με «ποιοτικές μεταρρυθμίσεις, λιγότερη λιτότητα και μικρότερες επιβαρύνσεις χωρίς αποκλεισμούς για όλους τους πολίτες».


«Είμαστε σε μια φάση που μπορούμε να αυξάνουμε σιγά-σιγά το δημοσιονομικό χώρο για να ενισχύσουμε τη δημόσια υγεία και το κοινωνικό κράτος. Φέτος, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε για πρώτη φορά μια οριακή αύξηση των κλειστών προϋπολογισμών που υπήρχαν και για το φάρμακο και για άλλες υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ» ανέφερε ο υπουργός Υγείας.


Ωστόσο, η σύγκλιση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο στις δημόσιες δαπάνες υγείας ακόμα αργεί. Ο κ. Ξανθός διευκρίνισε ότι στόχος του υπουργείου Υγείας, σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών, είναι σε βάθος τετραετίας το όριο δαπανών για τη δημόσια υγεία να φτάσει το 6% του ΑΕΠ, από το 5,2% που βρίσκεται σήμερα, όταν ο μέσος όρος στην Ευρώπη είναι γύρω στο 7%. «Οι δημόσιες δαπάνες υγείας υπέστησαν δραματική περικοπή της τάξης του 40% από την έναρξη της κρίσης. Ήταν 6,8% του ΑΕΠ το 2009 και έπεσαν στο 4,6% του ΑΕΠ το 2014. Καταφέραμε τα τελευταία χρόνια με μια μικρή αλλά αύξουσα ενίσχυση κάθε χρόνο να τις φτάσουμε στο 5,2%. Αυτό είναι πολύ χαμηλό κατά την άποψη μας, όταν ο μέσος όρος στην Ευρώπη είναι γύρω στο 7%. Πιστεύουμε ότι με αυτό το όριο δαπανών δεν μπορούμε να ενισχύσουμε όσο χρειάζεται και τη δημόσια περίθαλψη και το κοινωνικό κράτος. Θα πάμε σε μια σταδιακή ενίσχυση στην προοπτική της σύγκλισης με τους νέους ευρωπαϊκούς όρους και ο στόχος μας είναι σε βάθος 4ετιας να προσεγγίσουμε και να υπερβούμε το 6%. Αυτό μπορεί να είναι εφικτό με βάση την πρόβλεψη για το δημοσιονομικό χώρο που θα δημιουργηθεί στα επόμενα χρόνια» δήλωσε.


Για το 2019, ανέφερε ότι προβλέπεται προσαύξηση 2,3%, δηλαδή 92,5 εκατομμύρια ευρώ που θα κατανεμηθούν στον προϋπολογισμό των νοσοκομειακών δαπανών (45 εκατ. ευρώ) στην οδοντιατρική φροντίδα των παιδιών (40 εκατ. ευρώ) και στην ειδική αγωγή (7,5 εκατ. ευρώ). «Αυτό είναι ένα πρόωρο δείγμα γραφής για το ότι μετά το τέλος του μνημονίου αρχίζει μια σταδιακή υποχώρηση της λιτότητας, που ακόμα είναι παρούσα» τόνισε και παραδέχτηκε ότι υπάρχει ασυμμετρία ανάμεσα στις ανάγκες και τους πόρους.


Σε ό, τι αφορά το ανθρώπινο δυναμικό και συγκεκριμένα το μόνιμο προσωπικό, ο στόχος του υπουργείου είναι να καλυφθούν τα κενά από τις συνταξιοδοτήσεις, καθώς και αυτά που δημιουργήθηκαν κατά την περίοδο της κρίσης, όχι όμως οι κενές θέσεις του συστήματος υγείας, που υπολογίζονται γύρω στις 30.000. Από το 2019, θα αρχίσει να ισχύει ο κανόνας για κάθε συνταξιοδότηση-αποχώρηση, μία πρόσληψη.


Τέλος, ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε σε μια σειρά πρωτοβουλιών που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν την αναδιοργάνωση του εθνικού συστήματος υγείας – όπως το δικαίωμα πρόσβασης των ανασφάλιστων σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και νοσηλεία, παρεμβάσεις θεσμικής εξυγίανσης, η κάλυψη με το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ για πρώτη φορά της οδοντιατρικής φροντίδας του παιδικού πληθυσμού, η μείωση των χρόνων αναμονής σε τακτικά εξωτερικά ιατρεία, τμήματα επειγόντων περιστατικών, χειρουργεία.



δεμενα χερια
θαμπη μπανιερα

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

καβα ποτων λυκοβρυση

crop καφε ηρακλειο

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, η προθεσμία των εγγραφών έληγε τη Δευτέρα, ωστόσο, με τα νέα δεδομένα, οι επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2018 μπορούν να εγγραφούν στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα οποία εισήχθησαν έως και σήμερα, Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου.


καβα ποτων λυκοβρυση

καβα ποτων λυκοβρυση

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία εγγραφής πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, μέσω της εφαρμογής του υπουργείου Παιδείας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister. it. minedu. gov.gr.


Οι επιτυχόντες θα πρέπει να εισάγουν τον 8ψηψιο κωδικό εξετάσεων υποψηφίου και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου.



tumblr mimari

μενου καφε μπαρ

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει … πατήσει το γκάζι για να πιάσει τη Λίβερπουλ και να ανέβει στην κορυφή. Συμπλήρωσε 8 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Κερδίζει με μεγάλα σκορ και ελπίζει να φύγει απόψε (22:00) με το «διπλό» από το St James’ Park.


μενου καφε μπαρ

χτυπανε τηλεφωνα δεν τα σηκωνω

ξυρισμενα μαλλια στο πλαι

Η Νιούκαστλ κινδυνεύει με υποβιβασμό και προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τη Γουότφορντ, που την άφησε εκτός κυπέλλου. Στο τελευταίο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα κέρδισε με 3-0 την Κάρντιφ και χάρη σε αυτή τη νίκη την πέρασε στη βαθμολογία και ανέβηκε πάνω από τη διαχωριστική γραμμή.


Η Μάντσεστερ Σίτι είναι φαβορί για τη νίκη και το «διπλό» της προσφέρεται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση από το Pamestoixima.gr. Υπέρ της είναι και η παράδοση, με 6 νίκες και μία ισοπαλία στις 7 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Νιούκαστλ.


Η Άρσεναλ παλεύει για το εισιτήριο του Champions League


Δυνατό φαβορί είναι και η Άρσεναλ στο αποψινό παιχνίδι με την Κάρντιφ, το οποίο θα ξεκινήσει στις 21:45, στο Emirates Stadium. Δεν κατάφερε να προκριθεί στο κύπελλο, αφού γνώρισε την ήττα με 1-3 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



μενου καφε μπαρ

μανγκο ρουχα καταστηματα

Η Axiom Space είναι μια ιδιωτική εταιρεία εξερεύνησης του διαστήματος, που θα αναλάβει τη μεταφορά τουριστών στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό το 2020. Οι αποστολές θα είναι σε ύψος 402 χιλιομέτρων και θα δίνουν τη δυνατότητα διαβίωσης σε συνθήκες μικροβαρύτητας επί επτά έως 10 μέρες συνεχώς. Σε αυτό το ύψος, με αυτή τη διάρκεια παραμονής και με κλίση 51,6 μοιρών, οι τουρίστες θα έχουν θέα σχεδόν ολόκληρου του πλανήτη Γη όχι μία, αλλά δύο φορές!


αλαν ρικμαν χαρι ποτερ

καλσον εγκυμοσυνη

Ο Γάλλος σχεδιαστής οραματίστηκε τον θάλαμο, ο οποίος θα φιλοξενήσει τους μελλοντικούς διαστημικούς τουρίστες, να είναι με υφάσματα, υλικά και χρώματα εμπνευσμένα από τον κόσμο της μήτρας. Στα εσωτερικά τοιχώματα θα είναι διάσπαρτα εκατοντάδες νάνο-LED. Και ο φωτισμός θα αντιδρά στη διάθεση και τον βιορυθμό του «ενοίκου».



We talk to @philippestarck about his role in designing the interiors of the 'space hotel' Axiom Space Station https://t.co/ck1npf5fgr @Axiom_Space pic.twitter.com/mXHcaMMV5s

— Elite Traveler (@elite_traveler) June 15, 2018


μανγκο ρουχα καταστηματα
μανγκο ρουχα καταστηματα

στολος αγγλικα

«Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή το συντομότερο δυνατό» τόνισε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κάλεσε τον κόσμο «σε έναν αγώνα, περιοχή – περιοχή, πόρτα – πόρτα».


στολος αγγλικα

θανατος στο ονειρο μου

«Η χώρα χρειάζεται μία κυβέρνηση που θα κάνει την πολιτική υπέρβαση, που θα ανοίξει δρόμους αναπτυξιακούς, που θα πει αλήθειες στον λαό, θα δώσει αισιοδοξία στους πολίτες» υπογράμμισε.


Τον πρόεδρο της ΝΔ στη διήμερη περιοδεία στην Ήπειρο συνοδεύει ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ στην Άρτα τον υποδέχτηκαν πρώην και νυν βουλευτές από την Ήπειρο, καθώς και στελέχη και φίλοι του κόμματος.


Ο Κυριακός Μητσοτάκης θα μιλήσει απόψε σε πολιτική συγκέντρωση στα Ιωάννινα ενώ αύριο θα έχει συναντήσεις, με τον Μητροπολίτη Μάξιμο, τον περιφερειάρχη Ηπείρου και άλλα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.



αλβαρο ντε σοτο
στολος αγγλικα

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

γρατζουνιες στο εσωτερικο του αυτοκινητου

γρατζουνιες στο εσωτερικο του αυτοκινητου
ικα ακροπολεως θεσσαλονικη διευθυνση

Οι άνεμοι θα πνεόυν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ.


φιδι πορτοκαλι μαυρο

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Παγετός κατά τόπους τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.


Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά και τα βόρεια.
Άνεμοι: βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 02 έως 15 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 02 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: γενικά αίθριος και βαθμιαία αραιές νεφώσεις.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



γρατζουνιες στο εσωτερικο του αυτοκινητου

φοιτητικο δανειο χωρις εισοδημα

φοιτητικο δανειο χωρις εισοδημα
ποσο χρωσταω στο τεβε
πασχαλινες λαμπαδες για αγορια χειροποιητες

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα μέλη της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής στη σχετική έκθεση που συνοδεύει το πολυνομοσχέδιο κατά την εισαγωγή του σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής


φοιτητικο δανειο χωρις εισοδημα

Με τις προτεινόμενες διατάξεις περικόπτονται, από 1.1.2019:


α) Η οικογενειακή παροχή των συντάξεων του Δημοσίου και το επίδομα συζύγου των συντάξεων του ιδιωτικού τομέα, σε όσους λαμβάνουν σύνταξη µε βάση τις προϊσχύουσες του ν. 4387/2016 διατάξεις.


β) Η προσωπική διαφορά που προβλεπόταν για τις καταβαλλόμενες, κατά την έναρξη ισχύος του ν. 4387/2016, κύριες συντάξεις, μέχρι ποσοστού 18% της καταβαλλόμενης, κατά την έναρξη ισχύος του ν. 4387/2016, σύνταξης, κατά δε το μέρος που υπερβαίνει το εν λόγω ποσοστό, το επιπλέον ποσό εξακολουθεί να καταβάλλεται στον δικαιούχο ως προσωπική διαφορά, συμψηφιζόμενο κατ’ έτος και μέχρι την πλήρη εξάλειψή του µε την εκάστοτε αναπροσαρμογή των συντάξεων.


γ) Η προσωπική διαφορά που προβλεπόταν για τις καταβαλλόμενες κατά την έναρξη ισχύος του ν. 4387/2016 επικουρικές συντάξεις, μέχρι ποσοστού 18% της καταβαλλόμενης, κατά την έναρξη ισχύος του ν. 4387/2016, σύνταξης.


δ) Οι προσωπικές διαφορές που προβλέπονται στην παρ. 2 του άρθρου 94 του ν. 4387/2016 για τους συνταξιούχους των οποίων οι αιτήσεις συνταξιοδότησης κατατέθηκαν ή κατατίθενται εντός των ετών 2016, 2017 και 2018, μετατίθεται δε για την 1.1.2022 η έναρξη αναπροσαρμογής των συντάξεων µε κ. υ.α., βάσει των οριζόμενων συντελεστών (ΑΕΠ και Δείκτη Τιµών Καταναλωτή).


μυ μαρκετ προσφορες τριημερου

μυ μαρκετ προσφορες τριημερου
μπουγατσα με φυλλο κρουστας

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων, που όπως λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής του, Λεωνίδας Σπυρόπουλος, το εν λόγω κέντρο μετατρέπεται σε ένα θεματικό πάρκο, με υπηρεσίες που ξεφεύγουν τις απολύτως συνδεδεμένες με το χιόνι, αλλά προσφέρονται και αυτές που έχουν να κάνουν με την εστίαση, τις βόλτες στο δάσος, της διαμονής με τη συνεργασία των ξενοδόχων κ. λπ.


ρικνεκ τιμη

Την ίδια στιγμή έχουν προστεθεί νέες πίστες για άτομα που απλώς θέλουν να απολαύσουν τη βόλτα στο χιόνι, τόσο με έλκηθρα όσο και με ειδικά μηχανοκίνητα μέσα σε σχεδιασμένα μονοπάτια.


Το χιονοδρομικό των Καλαβρύτων την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ξεπέρασε τις 20.000 επισκέπτες και είναι χαρακτηριστικό ότι στις 26 Δεκεμβρίου ο δρόμος που οδηγούσε στο κέντρο έκλεισε για κάποιες ώρες εξαιτίας της κίνησης.


Ενδεικτικό της δυναμικής που μπορεί να προσδώσει ένα χιονοδρομικό στην εγχώρια τουριστική δραστηριότητα της εκάστοτε περιοχής είναι το γεγονός ότι μέσω αυτού, τοπικές βιομηχανίες μπορούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους, κάτι που ήδη συμβαίνει στο χιονοδρομικό των Καλαβρύτων.


Μάλιστα με τη χρήση της νέας τεχνολογίας, ειδικές εφαρμογές μέσω των ηλεκτρονικών έξυπνων συσκευών επικοινωνίας, ο υποψήφιος πελάτης μπορεί να κλείσει οτιδήποτε έχει να κάνει με την επίσκεψή του στο χιονοδρομικό. Κάρτες εισόδου στο κέντρο, εξοπλισμό αλλά και διαμονή στην γύρω περιοχή, όπως εξηγεί ο κ. Σπυρόπουλος.


Από τα παραπάνω γίνεται σαφές ότι για να «χτυπηθεί» η φυγή Ελλήνων επισκεπτών σε χιονοδρομικά του εξωτερικού όπως αυτό του Μπάνσκο στη Βουλγαρία, απαραίτητες είναι οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες και οι καλές τιμές. Το χιονοδρομικό των Καλαβρύτων, όπως τονίζει ο κ. Σπυρόπουλος προσφέρει πακέτα άκρως ανταγωνιστικά. Μια κάρτα διαρκείας κυμαίνεται σε 165 ευρώ, ενώ τιμές για μια οικογένεια εκκινούν από 35 ευρώ.



μυ μαρκετ προσφορες τριημερου

εφημερίδα των συντακτών πλειστηριασμοι

διαπολιτισμικό σχολείο σαπών

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 638,92 μονάδες, σημειώνοντας απώλειες 1,89%.


εφημερίδα των συντακτών πλειστηριασμοι

φορητος ατμοκαθαριστης

Ενδοσυνεδριακά κυμάνθηκε σε μεγαλύτερο εύρος διακύμανσης από το μέσο όρο των προηγούμενων συνεδριάσεων, ήτοι στις 12,34 μονάδες. Κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 651,16 μονάδες (-0,01%) και κατώτερη στις 638,82 μονάδες (-1,91%).


Η αξία των συναλλαγών έφτασε τα 34,9 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 54,2 εκατ. μετοχές.


Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 1,91%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 1,36%.


Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Motor Oil (+0,86% στα 15,25 ευρώ), της Jumbo (+0,59% στα 13,58 ευρώ) και της Grivalia (+0,51% στα 7,84 ευρώ).


Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Πειραιώς (-6,25% στα 0,1650 ευρώ), της Eurobank (-5,12% στα 0,574 ευρώ), της Alpha Bank (-4,55% στα 1,68 ευρώ), της Βιοχαλκο (-3,80% στα 1,77 ευρώ), της Τιτάν (-3,50% στα 21,81 ευρώ), της Lamda Development (-3,20% στα 4,54 ευρώ), της ΔΕΗ (-2,91% στα 2,67 ευρώ), της Εθνικής (-2,82% στα 0,2410 ευρώ), της Ελλάκτωρ (-2,50% στα 1,17 ευρώ), των Ελληνικών Πετρελαίων (-2,31% στα 4,65 ευρώ), της Folli Fοllie (-1,76% στα 17,86 ευρώ), του ΟΠΑΠ (-1,61% στα 8,53 ευρώ), του ΟΤΕ (-1,60% στα 8,61 ευρώ), του Μυτιληναίου (-1,44% στα 6,85 ευρώ), της ΕΧΑΕ (-1,08% στα 4,60 ευρώ), της Σαράντης (-1,07% στα 10,15 ευρώ), της Τέρνα Ενεργειακή (-1,06% στα 2,81 ευρώ), της Aegean (-0,99% στα 7 ευρώ), της ΜΕΤΚΑ (-0,87% στα 6,87 ευρώ) και του ΟΛΠ (-0,63% στα 12,62 ευρώ).


Από τους επιμέρους δείκτες, άνοδο σημείωσε μόνο ο δείκτης Πετρελαίου και Αερίου (+0,05%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (-4,53%) και των Κατσκευών (-2,94%).


Το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν η Πειραιώς και η Εθνική, διακινώντας 21,6 και 19 εκατ. μετοχές, αντιστοίχως.


Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν η Εθνική με 19 εκατ. ευρώ και η Alpha Bank με 3,7 εκατ. ευρώ.


Ανοδικά κινήθηκαν 44 μετοχές, 68 πτωτικά και 144 παρέμειναν σταθερές.


Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Minerva +29,89%, Space +10% και Μοτοδυναμική +9,69%.


Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Reds (κο) -8,03%, Πειραιώς -6,25% και Ίλυδα -5,98%.



εφημερίδα των συντακτών πλειστηριασμοι

honda of seattle 1015 olive way

honda of seattle 1015 olive way
honda of seattle 1015 olive way
στρωμα για παρκοκρεβατο τιμη
Κακοκαιρία: Κλειστά τα σχολεία την Πέμπτη (10/1) σε όλους τους δήμους της Θεσσαλονίκης

Κλειστά θα παραμείνουν, αύριο, Πέμπτη, τα σχολεία σε όλους τους δήμους της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης για λόγους ασφαλείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών, εξαιτίας της νέας έντονης χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών.


σιβασπορ ολυμπιακος live streaming

Σχετικές ανακοινώσεις με τις οποίες ενημερώνουν για τη μη λειτουργία των σχολικών συγκροτημάτων αύριο εξέδωσαν οι Δήμοι Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Βόλβης, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Πυλαίας – Χορτιάτη, Λαγκαδά, Ωραιοκάστρου, Χαλκηδόνας, Δέλτα, Κορδελιού – Ευόσμου, Νεάπολης Συκεών, Παύλου Μελά και Θέρμης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο Δήμος Θερμαϊκού ανακοίνωσε ότι αύριο και μεθαύριο θα μείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων, ενώ δεν θα λειτουργήσουν τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), που θα ανοίξουν ταυτόχρονα με τα σχολεία. Ανοικτοί, ωστόσο, θα παραμείνουν όλοι οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων


τεχνολογιας γραφικων τεχνων τει αθηνας ειδικο μαθημα

τεχνολογιας γραφικων τεχνων τει αθηνας ειδικο μαθημα

Σύμφωνα με έγγραφο του επικεφαλής της ΑΑΔΕ, όταν ο εργαζόμενος λαμβάνει προκαταβολή από το μισθό του και αυτή η προκαταβολή αφαιρείται εντός τριών μηνών από τη μισθοδοσία του, τότε δεν συνιστά δάνειο και δεν επιβαρύνεται με τέλος χαρτοσήμου 2% ή 3%.


Σε περίπτωση όμως που η προκαταβολή μισθού εξοφλείται σταδιακά και πέραν του τρίμηνου από τις αποδοχές του εργαζομένου τότε θεωρείται δάνειο και υπόκεινται σε τέλος χαρτοσήμου 3% ή 2%.


Πιο απλά εάν ένας εργαζόμενος με μισθό 1.000 ευρώ λάβει εντός του Σεπτέμβριου προκαταβολή 500 ευρώ από το μισθό του και το ποσό αυτό του αφαιρεθεί από τη μισθοδοσία του την 1η Οκτωβρίου, δηλαδή του πιστωθούν μόνον τα υπόλοιπα 500 ευρώ τότε δεν θα πληρώσει τέλος χαρτοσήμου. Το ίδιο θα συμβεί και εάν το ποσό αυτό του αφαιρεθεί από τη μισθοδοσία και των μηνων Οκτωβρίου και Νοεμβρίου.


Εάν η προκαταβολή όμως που θα λάβει το Σεπτέμβριο κατατμηθεί σε 4 δόσεις, ήτοι του γίνει παρακράτηση από το μισθό 100 ευρώ μηνιαίως έως τον Ιανουάριο, τότε θα επιβαρυνθεί με τέλος χαρτοσήμου, καθώς θεωρείται πως έχει λάβει δάνειο από τον εργοδότη του.



βουλγαρικα τραγουδια
ταξιάρχης του τάγματος της τιμής
τεχνολογιας γραφικων τεχνων τει αθηνας ειδικο μαθημα

κλαουντιο μπραβο

κλαουντιο μπραβο

«Βλέπω έναν ευρύ κύκλο που επεκτείνεται ενδεχομένως και πέραν των 27, κάτι ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το σημερινό Συμβούλιο της Ευρώπης» που να σχηματίζει «μία μεγάλη Ευρώπη, λιγότερο ολοκληρωμένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά περισσότερο απαιτητική ως προς τις αξίες». Θα περιλαμβάνει «είτε στους κόλπους της, είτε μέσω συμφωνιών στενής σύνδεσης, την Τουρκία και την Ρωσία», διότι «εάν θέλουμε την ειρήνη, πρέπει να σταθεροποιήσουμε τις δύο αυτές δυνάμεις».


κλαουντιο μπραβο

Ο δεύτερος κύκλος θα είναι χωρίς αμφιβολία «κάτι ανάμεσα στην σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση και την ευρωζώνη», σύμφωνα με τον Μακρόν. Θα αντιπροσωπεύει «μία ισχυρή ενιαία αγορά, κοινή κυριαρχία, κοινή πολιτική εμπορίου, έρευνας, καινοτομίας και μία πραγματικά ελεύθερη κυκλοφορία στο εσωτερικό της».


Ο τρίτος κύκλος, στον οποίο ο Μακρόν άφησε να εννοηθεί ότι θα συμμετέχει η Γαλλία, θα είναι «η καρδιά του αντιδραστήρα», με «κοινό νόμισμα, πιο ολοκληρωμένη αγορά απασχόλησης και μία πραγματική κοινωνική συνοχή». Οι χώρες που θα συμμετέχουν «θα έχουν φθάσει στο τέλος της λογικής της ευρωζώνης».


Κατά την διάρκεια της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν περί τους 500 άνθρωποι, μεταξύ τους και πολλοί νέοι, ο Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι «η τύχη της Ευρώπης θα παιχτεί τα επόμενα πέντε χρόνια». «Είτε μεταρρυθμίζουμε εις βάθος την Ευρώπη, είτε αποδεχόμαστε το status quo της σταδιακής διάλυσης».



η ωραια ελενη στην τροια
msn outlook sign up

διονυσης τσακνης παιδια

διονυσης τσακνης παιδια

Η συνοριακή διέλευση με τον παλαιστινιακό θύλακα είναι κλειστή το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, πάντως ανοίγει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτή θα είναι η πιο μακρά περίοδος που θα παραμείνει ανοικτή εδώ και χρόνια.


διονυσης τσακνης παιδια

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του Σίσι στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται ότι η κίνηση έχει στόχο να «ανακουφιστούν (...) οι αδελφοί μας στη Γάζα».


Υπενθυμίζεται ότι άνδρες του ισραηλινού στρατού σκότωσαν δεκάδες Παλαιστίνιους την περασμένη Δευτέρα (16/5) καθώς διαδήλωναν στα σύνορα της Λωρίδας της Γάζας με το Ισραήλ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα εγκαίνια της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ.


Η ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας, αλλά όχι τις δύο σημαντικότερες συνοριακές διελεύσεις, αυτή στη Ράφα στη μεθόριο με την Αίγυπτο και αυτή στο Ερέζ στη μεθόριο με το Ισραήλ. Παρέδωσε τον έλεγχο των διελεύσεων αυτών στα τέλη της περασμένης χρονιάς στην Παλαιστινιακή Αρχή, που έχει την έδρα της στη Δυτική Όχθη, στο πλαίσιο μιας συμφωνίας συμφιλίωσης των δύο ισχυρότερων παλαιστινιακών παρατάξεων, της Χαμάς και της Φάταχ, που υπεγράφη στο Κάιρο.


Οι αρχές της Αιγύπτου έκλεισαν τα σύνορα για μεγάλες περιόδους μετά τις επιθέσεις εναντίον των αιγυπτιακών σωμάτων ασφαλείας στη χερσόνησο του Σινά, οι οποίες κλιμακώθηκαν το 2013. Αιγύπτιοι αξιωματούχοι είχαν επιρρίψει την ευθύνη σε παλαιστινιακές ένοπλες οργανώσεις της Γάζας για κάποιες από τις επιθέσεις αυτές.


Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ



παράλληλες ευθείες β δημοτικου
miracle κολωνια

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

ο γιαννησ πουλοπουλοσ τραγουδα μικη θεοδωρακη

ο γιαννησ πουλοπουλοσ τραγουδα μικη θεοδωρακη
μπρουσκο αχιλλεας αριαδνη

Οι δύο Βρετανοί βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να υποδεικνύει ότι το ζευγάρι – ένας άνδρας και μία γυναίκα – στοχοποιήθηκαν εσκεμμένα, μετά την επίθεση τον Μάρτιο σε βάρος του πρώην Ρώσου πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια στο Σάλσμπερι.


ο γιαννησ πουλοπουλοσ τραγουδα μικη θεοδωρακη

Η Βρετανία έχει κατηγορήσει τη Ρωσία ότι δηλητηρίασε τους Σκριπάλ, μια κατηγορία που η Ρωσία έχει κατ’ επανάληψη αρνηθεί.


«Το ρωσικό κράτος θα μπορούσε να διορθώσει αυτό το ‘λάθος’, θα μπορούσαν να μας πουν τι συνέβη, τι έκαναν και να συμπληρώσουν κάποια από τα σημαντικά κενά που εμείς προσπαθούμε να κλείσουμε», δήλωσε ο υπουργός Ασφάλειας Μπεν Γουάλας σήμερα στο ραδιόφωνο του BBC.


«Εκείνοι (η Ρωσία) είναι αυτοί που μπορούν να συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία για να είναι ασφαλής ο κόσμος».




μαυρα στιγματα στην ελια

μη μπαμπα ποναω

μη μπαμπα ποναω
αδειοδοτηση ραδιοφωνικου σταθμου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Mirror, στον έλεγχο ασφαλείας το Σάββατο, πριν την μεγάλη αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ, ανακάλυψαν δύο νεαρούς που είχαν περάσει το βράδυ στο περίφημο "θέατρο των ονείρων", σε μια προσπάθειά τους (όπως είπαν) να δουν τζάμπα το ντέρμπυ.


μη μπαμπα ποναω

φριντα καλο έργα τέχνησ

Οι δύο νεαροί σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι φοιτητές, πιθανότατα από την Αμερική, και την παραμονή της αναμέτρησης μπήκαν μαζί με άλλους φιλάθλους στην ξενάγηση, που γίνεται στο γήπεδο και κατάφεραν να ξεφύγουν από τους ελέγχους και να κλειδωθούν στις τουαλέτες.


Πέρασαν εκεί το βράδυ, αλλά τελικά το πρωί τους ανακάλυψαν. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου δήλωσαν ότι δεν υπήρχε βέβαια άμεση απειλή από τους δύο "εισβολείς", αφού είχε γίνει ο καθιερωμένος έλεγχος στους ίδιους και στα υπάρχοντα τους κατά την έναρξη της ξενάγησης. "Πάντα κάποιοι ψάχνουν τρόπο να δουν δωρεάν αγώνες, απλώς αυτοί το ξεπέρασαν" ήταν η επισημη τοποθέτηση εκπροσώπου της Γιουνάιτεντ, που αποκάλυψε ότι δεν έγινε καμμία σύλληψη και δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες.


Δεν παύει πάντως να αποτελεί μια "μαύρη τρύπα" στην ασφάλεια του Ολντ Τράφορντ, στο οποίο πρόσφατα είχε αναβληθεί γώνας, καθώς είχαν ξεχάσει ένα "ύποπτο δέμα" σε άσκησης προσομοίωσης τρομοκρατικού κτυπήματος.


χαλιφης λεξικο

χαλιφης λεξικο

«Θα πρέπει, με τους ισχυρότερους όρους, να ζητήσω από το Μεξικό να σταματήσει αυτή την επίθεση - και αν δεν μπορεί να το κάνει, τότε θα καλέσω τον στρατό των ΗΠΑ και ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ!» έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.


καταστηματα καλλυντικων σερρεσ

maalox oral suspension dosage

Ο Τραμπ επανέφερε έτσι ένα από τα κύρια θέματα της νικηφόρας προεκλογικής εκστρατείας του το 2016, τρεις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές που είναι κρίσιμες για τη θητεία του.


Επανέλαβε επίσης τις απειλές ότι θα σταματήσει την οικονομική βοήθεια προς αυτές τις χώρες της κεντρικής Αμερικής.



....In addition to stopping all payments to these countries, which seem to have almost no control over their population, I must, in the strongest of terms, ask Mexico to stop this onslaught - and if unable to do so I will call up the U. S. Military and CLOSE OUR SOUTHERN BORDER!..

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 18, 2018


χαλιφης λεξικο

ξενοδοχειο καστρι ευβοια

ξενοδοχειο καστρι ευβοια
ξενοδοχειο καστρι ευβοια
life on mars chords

«Το υπεριώδες φως (η υπεριώδης ακτινοβολία), όπως είναι γνωστό, μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα μάτια χωρίς τη σωστή προστασία» αναφέρει ο χειρουργός οφθαλμίατρος, καθηγητής Οφθαλμολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Βασίλειος Κοζομπόλης, στο Αθηναϊκό πρακτορείο, σημειώνοντας:



Το φως αντανακλάται σε επιφάνειες, όπως νερό ή άμμος, και μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα στις επιφανειακές δομές του ματιού (στον επιπεφυκότα και τον κερατοειδή χιτώνα). Όταν υπάρχει έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία για μεγάλο χρονικό διάστημα, έχουν περιγραφεί βλάβες και σε εσωτερικές δομές, όπως ο κρυσταλλοειδής φακός ή και ο αμφιβληστροειδής.



Σύμφωνα με τους οφθαλμίατρους, η περίπτωση του γλαυκώματος παρουσιάζει συχνά επίσης ευαισθησία στο φως, ενώ η αίσθηση θάμβους λόγω και της μειωμένης ευαισθησίας των αντιθέσεων που αυτοί οι ασθενείς συνήθως βιώνουν, μπορεί να επιδεινώσει την γενικότερη αίσθηση της όρασης.


«Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να βελτιωθούν σημαντικά φορώντας γυαλιά ηλίου καλής ποιότητας και ένα καπέλο, ώστε να εξασφαλίζει σκιερό περιβάλλον στο ύψος των ματιών» εξηγεί ο κ. Κοζομπόλης.


Όσον αφορά τα αεροπορικά ταξίδια για τους πάσχοντες από γλαύκωμα η επίδραση στην πίεση των ματιών (ενδοφθάλμια πίεση) είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Κι αυτό γιατί οι αλλαγές στην πίεση μέσα στην αεροπορική καμπίνα ελέγχονται αυστηρά στα σημερινά σύγχρονα αεροπλάνα, ενώ οι όποιες αλλαγές πραγματοποιούνται πολύ σταδιακά κατά την απογείωση και την προσγείωση.


Ωστόσο, σε ασθενείς που υποβλήθηκαν πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς με εισαγωγή αέρα ή ειδικού αερίου στην οφθαλμική κοιλότητα, αυτές οι αλλαγές κατά την πτήση μπορούν να επηρεάσουν τον όγκο του αερίου εντός του βολβού του ματιού, μεταβάλλοντας συνεπώς και την ενδοφθάλμια πίεση, η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να καταστεί βλαπτική για το οπτικό νεύρο. Η φυσαλίδα αερίου που αφήνεται εντός του ματιού για να παραμείνει ο αμφιβληστροειδής κολλημένος στην ανατομική θέση του μπορεί να διαρκέσει για 6-8 εβδομάδες.




αθλητισμος ορισμος

επιθετικη συμπεριφορα παιδιου στο σχολειο

επιθετικη συμπεριφορα παιδιου στο σχολειο
νιανγκουαρα νερι
Ρέθυμνο: Απόφαση ανάσα για ξενοδοχοϋπάλληλο - Κούρεψε το χρέος της κατά 80%

Το χρέος της κατάφερε να ρυθμίσει μια 52χρονη εποχιακή ξενοδοχοϋπάλληλος στο Ρέθυμνο, και να απαλλαγεί από μεγάλο οικονομικό βάρος, καθώς με δικαστική απόφαση εντάχθηκε στον νόμο «Κατσέλη – Σταθάκη» για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.


επιθετικη συμπεριφορα παιδιου στο σχολειο

παιχνιδι γνωσεων για δυο

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, πρόκειται για απόφαση ρύθμισης καταναλωτικού δανείου στην 52χρονη διαζευγμένη ξενοδοχοϋπάλληλο, η οφειλή της οποίας σε μία τράπεζα ανερχόταν στο ποσό των 9.713,16 ευρώ.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η δανειολήπτρια δεν διαθέτει κανένα περιουσιακό στοιχείο, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση και το μοναδικό εισόδημα που διαθέτει προέρχεται από την εποχιακή εργασία της ως ξενοδοχοϋπαλλήλου και το επίδομα ανεργίας που λαμβάνει τους χειμερινούς μήνες κατά τους οποίους δεν εργάζεται. Έτσι, μεσοσταθμικά το μηνιαίο της εισόδημα ανέρχεται στο ποσό των 779 ευρώ.

Το Δικαστήριο του Ρεθύμνου, παρά τις ενστάσεις και αιτιάσεις της τράπεζας:

  • Αποδέχθηκε την αίτηση της δανειολήπτριας να υπαχθεί στον σχετικό νόμο
  • Ρύθμισε το χρέος της με τρόπο τέτοιο ώστε να καταβάλει το ποσό των 40 ευρώ μηνιαίας για μία πενταετία προκειμένου να εξυπηρετήσει την οφειλή της. Έτσι, με βάση τη δικαστική απόφαση θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 2.025 ευρώ, γεγονός που σημαίνει ότι το χρέος της, «κουρεύτηκε» κατά 80%.

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης θεωρεί την εν λόγω απόφαση, άλλη μια δικαίωση οφειλέτη. Στην ίδια ανακοίνωση εκφράζει την ικανοποίησή της για τη διαχείριση των διατάξεων του ν. Κατσέλη, από τον ρόλο της δικαιοσύνης αλλά και από την συμβουλευτική καθοδήγησή της.


Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

σπυρακι κατω απο την γλωσσα

«Αυτές τις ώρες που η κυβέρνηση επιδιώκει έναν ακόμη "έντιμο συμβιβασμό" με την ΕΕ, το ΔΝΤ, εντάσσοντας στον αυτόματο "κόφτη" το αφορολόγητο και τις συντάξεις, ενώ συνεχίζει τα παζάρια για τα μέτρα μετά το 2018, αυτές τις ώρες που και τα υπόλοιπα κόμματα με πρώτη και καλύτερη τη ΝΔ της λένε να μη χάνει χρόνο, να κλείσει γρήγορα την αξιολόγηση, το ΚΚΕ δίνει όλες του τις δυνάμεις μέσα στο λαό για να είναι η νέα χρονιά μία καλή και αγωνιστική χρονιά, μια χρονιά όπου μπορούν να μπουν εμπόδια, να μην περάσουν νέα μέτρα, να μη δοθεί το τελειωτικό χτύπημα στα συνδικαλιστικά δικαιώματα», πρόσθεσε.


σπυρακι κατω απο την γλωσσα

χωρισαν λιλη ζαγορακης

κεφαλια δρακων

Εξέφρασε την πεποίθησή του για τη δυνατότητα του λαού να αξιοποιήσει την πείρα του και να δει ποιος φταίει «που χρόνο με τον χρόνο μετρά μόνο απώλειες», ενώ με αφορμή τα προβλήματα που προέκυψαν από την κακοκαιρία σε πολλές περιοχές της χώρας, επισήμανε ότι «η ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση των κοινωνικών αγαθών και η απελευθέρωση της δράσης του κεφαλαίου δεν συμβιβάζεται με την ύπαρξη επαρκών υποδομών για την προστασία της ζωής, της περιουσίας και της ασφάλειάς των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, οι οποίοι δεν κινδυνεύουν από μια φυσιολογική κακοκαιρία, αλλά από τις συνέπειες αυτής της πολιτικής».


Ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι ο κόσμος που εμπιστεύθηκε τον ΣΥΡΙΖΑ, «πρέπει σήμερα, δύο χρόνια μετά, 'να κάνει ταμείο'», προσθέτοντας πως «το ταμείο είναι μείον για τον λαό, γι’ όλους τους ασφαλισμένους, τους ανέργους και τους εργαζόμενους, και ο λογαριασμός για την εργατική λαϊκή οικογένεια συνεχίζεται». Επισήμανε ότι «αν το ταμείο της λαϊκής οικογένειας έχει χασούρα, το ταμείο των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των μεγαλοεπιχειρηματιών και λοιπών εκμεταλλευτών, έχει κέρδος».


Απευθύνοντας κάλεσμα στους εργάτες, άνεργους, αυτοαπασχολούμενους και φτωχούς αγρότες, είπε να βγάλουν συμπεράσματα και να αποφασίσουν με ποιον πρέπει να πάνε και ποιον να αφήσουν και «να γυρίσουν την πλάτη στο ΣΥΡΙΖΑ, στη ΝΔ και τα άλλα κόμματα που μαλώνουν για το ποιος είναι ο καλύτερος για να κάνει τη δουλειά του κεφαλαίου, να υλοποιήσει πιο αποτελεσματικά τις αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις του».



σπυρακι κατω απο την γλωσσα

σρι λανκα κοστος ζωης

κατι ψηνεται ελενη καλλιθεα
καρτελακια για φαγητα

«Για άνθρωπο που πέρασε κάτι ανάλογο ενός πυρηνικού πολέμου, είναι μια χαρά», λέει ο Λοράν Λαντιερί, o καθηγητής πλαστικής χειρουργικής που είχε πραγματοποιήσει και την πρώτη μεταμόσχευση.


σρι λανκα κοστος ζωης

Ο Αμόν πάσχει από νευροϊνωμάτωση τύπου 1, μία γενετική διαταραχή που προκαλεί σοβαρές παραμορφώσεις στο σώμα του πάσχοντος. Πιστεύεται πως ο Κουασιμόδος, ο πιο διάσημος κωδωνοκρούστης της παγκόσμιας λογοτεχνίας, ήταν ένας από τους πρώτους ασθενείς με νευροϊνωμάτωση και όχι δημιούργημα του Βίκτωρος Ουγκό.


Ο 43χρονος υποβλήθηκε για πρώτη φορά σε μεταμόσχευση προσώπου το 2010. Την ίδια χρονιά και προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα κοινό κρυολόγημα, του χορηγήθηκε ένα αντιβιοτικό ασύμβατο με την ανοσοκατασταλτική θεραπεία του.


S092535110


Ο άνθρωπος με τα "τρία πρόσωπα": Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται το πρόσωπο του Ζερόμ Αμόν όπως το έχει διαμορφώσει η ασθένειά του, στη δεύτερη μετά την πρώτη εγχείρηση με μόσχευμα 60χρονου δότη και στην τρίτη όπως είναι σήμερα.


Το 2016, εκδηλώθηκαν τα πρώτα σημάδια απόρριψης του μοσχεύματος. Το πρόσωπό του είχε αρχίσει να αργοπεθαίνει, οδηγώντας τον Λαντιερί στην αφαίρεσή του, τον περασμένο Νοέμβριο. Mέχρι να βρεθεί συμβατός δότης, ο Αμόν έζησε σε μία κατάσταση «ζωντανού νεκρού», όπως την περιγράφει ο καθηγητής. Χωρίς δέρμα, βλέφαρα, αυτιά, ανήμπορος να δει, να ακούσει, να μιλήσει, να τραφεί. Το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να κινήσει ανεπαίσθητα το κεφάλι του και να γράψει.


Μετά από σχεδόν τρεις μήνες, βρέθηκε συμβατός δότης, οπότε ο Λαντιερί και η ομάδα του πραγματοποίησαν, τον Ιανουάριο, τη δεύτερη μεταμόσχευση. Πριν την κάνουν, όμως, οι γιατροί έπρεπε να αντικαταστήσουν όλο το αίμα στο σώμα του, σε μία διαδικασία που διήρκησε ένα μήνα, ώστε να εξαλείψουν πιθανά προβληματικά αντισώματα από προηγούμενες θεραπείες.


Το πρώτο πρόσωπο του Αμόν προήλθε από έναν 60χρονο δότη ενώ το δεύτερο από έναν 22χρονο. «Νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Αδημονώ να τελειώσει όλο αυτό…» λέει ο ίδιος που προσπαθεί, για τρίτη φορά στη 43χρονη ζωή του, να προσαρμοστεί στη νέα του ταυτότητα.




σρι λανκα κοστος ζωης

χθεσινο κρεας

προς εβραίους ιγ 17-21
κενές θέσεις ελεγκτική υπηρεσία

Πρόκειται για τα δύο πρώτα κρούσματα για φέτος και σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ κρούσματα της λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου σε ανθρώπους και ζώα είχαν καταγραφεί τα έτη 2010-2014 και 2017, κατά τους θερινούς μήνες, σε διάφορες περιοχές της χώρας, ενώ κυκλοφορία του ιού είχε καταγραφεί σε όλες σχεδόν τις Περιφέρειες.


χθεσινο κρεας

Ως εκ τούτου, το ΚΕΕΛΠΝΟ είχε ήδη ενημερώσει (το Μάιο 2018) τους επαγγελματίες υγείας πανελλαδικά για την ανάγκη εγρήγορσής τους για την πρώιμη διάγνωση περιστατικών, με στόχο την έγκαιρη εφαρμογή στοχευμένων μέτρων απόκρισης και πρόληψης.


Σημειώνεται ότι ο ιός του Δυτικού Νείλου μεταδίδεται κυρίως μέσω του τσιμπήματος μολυσμένων "κοινών" κουνουπιών. Η βασική δεξαμενή του ιού στη φύση είναι κυρίως τα άγρια πτηνά, από όπου μολύνονται τα κουνούπια, ενώ οι άνθρωποι δε μεταδίδουν περαιτέρω τον ιό σε άλλα κουνούπια.


Στην πλειονότητα των περιπτώσεων οι ασθενείς παραμένουν ασυμπτωματικοί ή έχουν ήπια συμπτωματολογία, ενώ οι πιο σοβαρές εκδηλώσεις της νόσου, όπως π. χ. εγκεφαλίτιδα, αφορούν συνήθως σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, καθώς και άτομα με χρόνια υποκείμενα νοσήματα.


Κατά τους ειδικούς του ΚΕΕΛΠΝΟ «οι περιοχές κυκλοφορίας του ιού κατά την τρέχουσα περίοδο δεν μπορούν να προβλεφθούν με ασφάλεια, καθώς η επιδημιολογία του ιού καθορίζεται από πολλούς παράγοντες. Ως εκ τούτου, συνιστούμε να λαμβάνονται συστηματικά μέτρα ατομικής προστασίας από κουνούπια, σε όλη την επικράτεια».


Όπως υπενθυμίζουν, τα μέτρα ατομικής προστασίας από τα κουνούπια περιλαμβάνουν τη χρήση:



  • Εγκεκριμένων δραστικών εντομοαπωθητικών ουσιών σώματος και περιβάλλοντος

  • Σητών

  • Κουνουπιέρων

  • Κλιματιστικών

  • Ανεμιστήρων κλπ.


Επιπρόσθετα, συνιστώνται να λαμβάνονται μέτρα για τη μείωση των εστιών αναπαραγωγής των κουνουπιών, που περιλαμβάνουν αποφυγή δημιουργίας λιμναζόντων νερών σε μπαλκόνια, αυλές και χωράφια, απομάκρυνση των στάσιμων νερών με αναποδογύρισμα ή κάλυψη όλων των δοχείων/ περιεκτών που συγκρατούν νερό (π. χ. κάλυψη με σίτα των αγωγών εξαερισμού των βόθρων) ή με τακτικό άδειασμα του νερού (τουλάχιστον κάθε επτά ημέρες).


Το ΚΕΕΛΠΝΟ διερευνά άμεσα τα περιστατικά, παρακολουθεί στενά - σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας - την εξέλιξη της επιδημιολογίας της νόσου στη χώρα μας και βρίσκεται σε επικοινωνία και συνεργασία με τις αρμόδιες εθνικές, περιφερειακές και τοπικές Αρχές, για την εφαρμογή των ενδεικνυόμενων μέτρων πρόληψης.



χθεσινο κρεας

κεντρο ψυχικης υγειας καρδιτσα

κεντρο ψυχικης υγειας καρδιτσα
κοροιδια αγγλικα

Το Ε3 θα υποβληθεί ηλεκτρονικά από 1.570.331 επιχειρήσεις, αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες μαζί με τη εφετινή δήλωση φορολογίας εισοδήματος και θα αποτελέσει τη βάση για την διενέργεια εκτεταμένων διασταυρώσεων προκειμένου να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή.


κεντρο ψυχικης υγειας καρδιτσα

μην φοβηθείς την φωτια

Όπως ορίζεται στη σχετική απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, η κατάσταση οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα συνυποβάλλεται με τις εμπρόθεσμες και εκπρόθεσμες αρχικές και τροποποιητικές δηλώσεις με τα έντυπα «Ε1» (Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος φυσικών προσώπων) και «Ν» (Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων) υποχρεωτικά με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας ή σε χειρόγραφη μορφή στη Δ. Ο.Υ. κατά περίπτωση.


Στις περιπτώσεις συζύγων και φυσικών προσώπων που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης και υποβάλλουν κοινή δήλωση για τα εισοδήματά τους, το έντυπο Ε3 υποβάλλεται για καθένα από τους συζύγους/ μέλη συμφώνου συμβίωσης όπου αυτό απαιτείται από τα επιμέρους εισοδήματά τους.


Επιπλέον, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΑΑΔΕ:


  • Σε περίπτωση διακοπής εργασιών και έναρξης εντός του ίδιου φορολογικού έτους, υποβάλλεται μία (1) κατάσταση οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα για όλο το φορολογικό έτος.

  • Δεν προβλέπεται η υποβολή του εντύπου Ε3 με επιφύλαξη, καθόσον η επιφύλαξη αφορά αποκλειστικά το περιεχόμενο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος (έντυπο Ε1 ή Ν, κατά περίπτωση).

  • Η κατάσταση οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα υποβάλλεται μία φορά για το σύνολο της επιχείρησης ανεξαρτήτως αριθμού υποκαταστημάτων και κλάδων.

  • Ο υπόχρεος σε υποβολή κατάστασης οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα συμπληρώνει τους πίνακες εκείνους που τον αφορούν.

  • Οποιαδήποτε μεταβολή που επήλθε στην κατάσταση της επιχείρησης μέσα στο φορολογικό έτος δεν μπορεί να δηλωθεί στο έντυπο Ε3 εάν προηγουμένως δεν έχει δηλωθεί στο Τμήμα Μητρώου και Εγγραφής Φορολογουμένων της αρμόδιας Δ. Ο.Υ.

  • Προκειμένου για φυσικά πρόσωπα, η κατάσταση οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα συνυποβάλλεται από τους αποκτώντες εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα για τις ανάγκες λογιστικού προσδιορισμού του αποτελέσματος, ανεξάρτητα της υποχρέωσης της τήρησης κατάλληλων λογιστικών αρχείων (βιβλία και στοιχεία), σύμφωνα με τα λογιστικά πρότυπα που προβλέπονται στην ελληνική νομοθεσία.

  • Για τα νομικά πρόσωπα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, το έντυπο Ε3 υποβάλλεται όταν έχουν εισόδημα από επιχειρηματικές συναλλαγές, ενώ στην περίπτωση που έχουν εισόδημα μόνο από κεφάλαιο και υπεραξία μεταβίβασης κεφαλαίου, το έντυπο αυτό υποβάλλεται χωρίς να αναγράφονται ποσά. Σε περίπτωση που τα υπόψη νομικά πρόσωπα αποκτούν έσοδα μη φορολογούμενα, υποβάλλουν το έντυπο Ε3 χωρίς να αναγράφονται ποσά.

  • Για τα γραφεία αλλοδαπών ναυτιλιακών επιχειρήσεων που εγκαθίστανται στην Ελλάδα βάσει των διατάξεων του άρθρου 25 του ν. 27/1975 και τις ημεδαπές επιχειρήσεις που υπάγονται στις ίδιες διατάξεις, το έντυπο Ε3 υποβάλλεται μόνο όταν αποκτούν φορολογητέο εισόδημα. Οι ναυτικές εταιρείες του ν. 959/1979 στην περίπτωση που έχουν απαλλασσόμενο της φορολογίας εισόδημα υποβάλλουν το έντυπο Ε3 χωρίς να αναγράφονται ποσά.

  • Οι κωδικοί 151, 251, 351, 451, 551 και 157, 257,357, 457 και 557 μένουν ανενεργοί για το φορολογικό έτος 2018.

  • Η υποβολή εκπρόθεσμης τροποποιητικής δήλωσης για συμπλήρωση ή μεταβολή αμιγώς πληροφοριακών στοιχείων της κατάστασης οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα, δηλαδή στοιχείων που δεν επηρεάζουν το φορολογικό αποτέλεσμα της επιχείρησης, δεν επισύρει τις προβλεπόμενες κυρώσεις του Κ. Φ.Δ

  • γαλλικος η εσπρεσσο

    η πενταμορφη και το τερας ηγουμενιτσα

    Στο κείμενο που ανήρτησε η «Πρωτοβουλία» στο Facebook αναφέρει ότι «την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου διάφορες ακροδεξιές, φασιστικές ομάδες προσπαθούν να υποκινήσουν μαθητικές εθνικιστικές καταλήψεις σε σχολεία της χώρας. Η πρωτοβουλία για τον Συντονισμό Σχολείων και Μαθητών Αθήνας καλεί όλους τους αγωνιστές μαθητές να μπουν μπροστά και να μην επιτρέψουν στους φασιστές να βρουν χώρο έκφρασης στα σχολεία μας».


    γαλλικος η εσπρεσσο

    γαλλικος η εσπρεσσο

    εχω αστατη περιοδο


    «Συντονίζουμε πολύμορφες δράσεις, κρεμάμε αντιφασιστικά πανό και κάνουμε εκδηλώσεις στα σχολεία μας για να μην χαρίσουμε ούτε μια μέρα εθνικιστικής φιέστας στους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα και τους υποστηρικτές του μίσους και του ρατσισμού».



    Τέλος, η «Πρωτοβουλία για τον Συντονισμό Σχολείων & Μαθητών Αθήνας» τέλος, καλεί όλους τους μαθητές να συμμετάσχουν «για να δώσουμε την πραγματική μάχη για ένα σχολείο στο ύψος των αναγκών μας» και για να μην αφήσουμε «τις παρακρατικές αυτές ομάδες να μας αποπροσανατολίσουν».


    πορεια


    άσχημο σκυλί

    άσχημο σκυλί

    Ο Γκόρντον Μπράουν, στην ηγεσία του Ηνωμένου Βασιλείου κατά την κατάρρευση της Lehman Brothers, που προκάλεσε τη χειρότερη παγκόσμια κρίση από τη Μεγάλη Ύφεση, δηλώνει ότι ο κόσμος στερείται ηγεσίας και εισέρχεται τώρα σε μία επικίνδυνη περίοδο.


    shrek soundtrack opening

    «Κινδυνεύουμε να κατευθυνθούμε υπνοβατώντας προς την επόμενη κρίση. Θα υπάρξει σοβαρή αύξηση της κλιμάκωσης των ρίσκων, αλλά βρισκόμαστε σε έναν κόσμο χωρίς ηγεσία», δηλώνει στην εφημερίδα The Guardian.


    Ο Γκόρντον Μπράουν επισημαίνει ότι η παγκόσμια οικονομία απέτυχε να εισαγάγει μηχανισμούς συναγερμού και ελέγχου των χρηματοοικονομικών ροών, ώστε να είναι δυνατόν να διαπιστωθεί που έχουν δανεισθεί χρήματα και με ποιους όρους. «Ασχοληθήκαμε με τα μικρά και όχι με τα μεγάλα», λέει.


    Ο πρώην βρετανός πρωθυπουργός (2007-2010) δηλώνει ότι τα μέτρα κατά των χρηματοπιστωτικών ατασθαλιών δεν ήταν αρκετά σκληρά και πολλές τράπεζες αναμένεται να διασωθούν και πάλι σε μία μελλοντική κρίση.


    «Οι κυρώσεις δεν έχουν ενισχυθεί επαρκώς. Δεν υπάρχει στους τραπεζίτες ο φόβος ότι θα μπουν φυλακή για κακή συμπεριφορά. Δεν στάλθηκε ένα αρκετά αυστηρό μήνυμα ότι η κυβέρνηση δεν θα διασώσει ιδρύματα που δεν έχουν τακτοποιήσει τα του οίκου τους».



    ποσο κοστιζει μια αγωγη διαζυγιου
    άσχημο σκυλί

    τυπος ευρεσης ldl

    τυπος ευρεσης ldl

    Ο κ. Κυρανάκης δηλώνει ευθέως ότι η Νέα Δημοκρατία δεν δέχεται επ' ουδενί την Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά ούτε και τον όρο «Βόρεια Μακεδονία» σε συνέντευξή του στο Newsbomb.gr και στους δημοσιογράφους Κώστα Τσιτούνα και Ευδοκία Μύτιλη.


    τυπος ευρεσης ldl

    κλειστη η θηβων

    Όπως μάλιστα δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να έρθει σε ρήξη τόσο με το ΝΑΤΟ, όσο και με τις ΗΠΑ και τη Γερμανία.


    Αναφερόμενος στην συμφωνία Τσίπρα - Ιερώνυμου και στις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας, δηλώνει ξεκάθαρα ότι η αξιωματική αντιπολίτευση διαφωνεί κάθετα ως προς το σκέλος της συμφωνίας που έχει να κάνει με τη θρησκευτική ουδετερότητα, αλλά συμφωνεί με τα ζητήματα συνεκμετάλλευσης της εκκλησιαστικής περιουσίας.


    Σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα για προσλήψεις στο δημόσιο, δηλώνει ότι «οι ψήφοι δεν εξαγοράζονται με ρουσφέτια και επιδόματα», ενώ παράλληλα υπεραμύνθηκε του αιτήματος των ιερέων να παραμείνουν δημόσιοι υπάλληλοι.

    τροποι περιορισμου της ατμοσφαιρικης ρυπανσης

    μητσιος φαρμακειο βολος

    χρωματολογιο ακριτας

    Σε συνεργασία με την ΗΔΙΚΑ ΑΕ, θα αποστέλλεται σε έντυπη μορφή, μέσω ΕΛΤΑ, «ειδοποίηση πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών».


    μητσιος φαρμακειο βολος

    συμβουλοι σπουδων εξωτερικου κυπρος

    Β. Ηλεκτρονικές υπηρεσίες


    Στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ, www.efka. gov.gr, οι ασφαλισμένοι έχουν δυνατότητα πρόσβασης στης ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Οργανισμού. Για την είσοδο απαιτείται πιστοποίηση του ασφαλισμένου με τη χρήση των κωδικών taxis net και του ΑΜΚΑ.


    Μετά την είσοδο, παρέχονται σύντομες πληροφορίες, με το γενικό τίτλο «με μια ματιά...», για την ασφαλιστική ικανότητα και τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν δημιουργηθεί από 01.01.2017. Από το μενού εργασιών που τιτλοφορείται «Ηλ. Υπηρεσίες», παρέχεται λίστα με τις υπηρεσίες.


    Στο πρώτο στάδιο εφαρμογής είναι διαθέσιμες οι εξής:


    - Ατομικά στοιχεία: Απεικονίζονται τα προσωπικά στοιχεία του ασφαλισμένου, τα στοιχεία κατοικίας, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας, όπως αυτά τηρούνται στο μητρώο του Οργανισμού
    - Στοιχεία κοινωνικής ασφάλισης: Συνοπτική απεικόνιση ιστορικού ασφάλισης (φορέας, έναρξη, λήξη, κλπ)
    - Υποχρεώσεις κοινωνικής ασφάλισης
    - Το ιστορικό οφειλών από 01.01.2017
    - Αντίγραφο της ειδοποίησης πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών
    - Πληροφορίες για τον τρόπο εξόφλησης
    - Σύντομη πληροφόρηση για το ποσό ληξιπρόθεσμων ασφαλιστικών οφειλών έως 31.12.2016 και το φορέα προέλευσης


    Σημειώνεται ότι το ειδοποιητήριο είναι ατομικό και περιλαμβάνει ασφαλιστικές εισφορές μόνο για το χρονικό διάστημα που αναφέρεται σε αυτό.


    Από 01/01/2017, η καταβολή ασφαλιστικών εισφορών πραγματοποιείται μηνιαία, με καταληκτική ημερομηνία εμπρόθεσμης πληρωμής την τελευταία εργάσιμη μέρα του επόμενου μήνα. Σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης καταβολής, οι εισφορές επιβαρύνονται με τις νόμιμες προσαυξήσεις.


    Το ειδοποιητήριο περιλαμβάνει στοιχεία εισοδήματος του έτους ελέγχου, ανάλυση της μηνιαίας εισφοράς, εκκρεμείς απαιτήσεις ή καταβολές, πίνακα πρόσθετων προσαυξήσεων ή μειώσεων και στοιχεία που απαιτούνται για την πληρωμή των εισφορών.


    Στο πεδίο «Επιβαρύνσεις» αναφέρεται το ποσό που αναλογεί σε επιβάρυνση, λόγω εκπρόθεσμης εξόφλησης εισφοράς.


    Στο πεδίο «Ληξιπρόθεσμες Εισφορές» αναφέρονται οι καθυστερούμενες εισφορές, μετά την 01/01/17, χωρίς τις αναλογούσες επιβαρύνσεις, οι οποίες θα εμφανίζονται στο πεδίο «Επιβαρύνσεις», μετά την εξόφλησή τους.
    Στο πεδίο «Πιστωτικό Υπόλοιπο» εμφανίζεται το συνολικό ποσό καταβολών που εκκρεμεί προς συμψηφισμό με επόμενη καταβολή.


    Στον πίνακα «Προσαυξήσεις-Μειώσεις» αναφέρονται ποσά που προσαυξάνουν ή μειώνουν τη μηνιαία εισφορά, βάσει ειδικών διατάξεων.
    Οφειλές έως 31/12/2016 δεν περιλαμβάνονται στο ειδοποιητήριο.


    Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, οι ασφαλισμένοι μπορούν να απευθυνθούν στον αρμόδιο ανταποκριτή, στο αρμόδιο περιφερειακό τμήμα ΕΦΚΑ, να καλέσουν το τηλεφωνικό κέντρο (1555) ή να επισκεφθούν τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Οργανισμού, στον ιστότοπο www.efka. gov.gr.



    μητσιος φαρμακειο βολος

    διμοιρια αγγλικα

    διμοιρια αγγλικα
    εμεινα εδω στοκας στιχοι

    Το τεστ με την ονομασία TimeSignature (Υπογραφή Χρόνου), που απαιτεί μόνο δύο αιμοληψίες, μπορεί να πει στους γιατρούς ποια είναι η βιολογική ώρα ενός ανθρώπου και πόσο αυτή διαφέρει από την ώρα στον εξωτερικό κόσμο. Μπορεί, για παράδειγμα, τα ρολόγια να δείχνουν οκτώ το πρωί, αλλά η ώρα μέσα στο σώμα να είναι έξι το πρωί, να υπάρχει δηλαδή μια δίωρη διαφορά.


    διμοιρια αγγλικα

    Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Northwestern του Σικάγο, με επικεφαλής την επίκουρη καθηγήτρια προληπτικής ιατρικής και βιοστατιστικής Ρόζμαρι Μπράουν, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών (PNAS) των ΗΠΑ, δήλωσαν ότι χάρη στο νέο τεστ οι επιστήμονες θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να μελετούν εύκολα την επίπτωση που έχουν τα «ξεκούρδιστα» βιολογικά ρολόγια πάνω σε διάφορες ασθένειες, όπως καρδιοπάθειες, διαβήτη, Αλτσχάιμερ, κατάθλιψη, άσθμα κ. α.


    «Πρόκειται για μια πολύ πιο ακριβή και εξειδικευμένη μέτρηση από ό, τι να διαπιστώνεται απλώς αν κάποιος είναι εκ φύσεως πρωινός ή βιολογικός τύπος» δήλωσε η Μπράουν. Μέχρι τώρα παρόμοιες εκτιμήσεις για την «ώρα σώματος» μπορούσαν να γίνουν μόνο μέσω δαπανηρών και χρονοβόρων διαδικασιών, ενώ το νέο αιματολογικό τεστ απλοποιεί τα πράγματα κατά πολύ.


    Οι βιολογικοί μηχανισμοί και οι κάθε είδους διαδικασίες σχεδόν σε κάθε ιστό και όργανο του σώματος ενορχηστρώνονται από ένα εσωτερικό βιολογικό ρολόι, που ελέγχει τον λεγόμενο κιρκάδιο ρυθμό, όπως είναι ο κύκλος ύπνου - αφύπνισης.



    σουέτ ύφασμα

    Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

    διαγωνισμος φωτογραφιας ελλαδα

    Συγκεκριμένα, διαμαρτυρήθηκαν εντόνως για την κατάσταση που περιήλθαν οι σκηνές τους μετά την έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη.


    διαγωνισμος φωτογραφιας ελλαδα

    διαγωνισμος φωτογραφιας ελλαδα

    ψηφοδελτιο συριζα β αθηνας σεπτεμβριος 2015

    Για περίπου μισή ώρα (18.30 έως τις 19.00), σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, ήταν αποκλεισμένη η Εγνατία Οδός, στο ύψος του κόμβου Ιωνίας.


    Η τροχαία προχώρησε σε εκτροπές οχημάτων για να διευκολύνει την κυκλοφορία, που πλέον διεξάγεται χωρίς κανένα πρόβλημα.


    Οι διαμαρτυρόμενοι έχουν επιστρέψει στο κέντρο φιλοξενίας.



    κρατοσ και νεοελληνεσ περιληψη

    νεο λυκειο συντελεστες

    νεο λυκειο συντελεστες
    μειμαράκης δοσίλογος

    Στο πλαίσιο συνέντευξής του στο Παρίσι, ο κ. Μοσκοιβισί έγραψε στο twitter ότι οι προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη νέα χρονιά είναι οι εξής:


    αθλητικα παιδικα παπουτσια σκρουτζ

    "Πρώτον, να συμβάλουμε στην επιτυχία του ελληνικού προγράμματος στήριξης. Δεύτερον, να φορολογήσουμε δίκαια τις ψηφιακές επιχειρήσεις στην Ευρώπη. Τρίτον, να αγωνιστούμε εναντίον των φορολογικών παραδείσων. Τέταρτον, να κάνουμε τα πάντα για την ανάπτυξη και την απασχόληση".






    .@pierremoscovici "Les sujets prioritaires pour 2018? (1) Faire du programme d'assistance à la Grèce une réussite ; (2) taxer justement les entreprises du #numérique en Europe ; (3) lutter contre les paradis fiscaux ; (4) tout faire pour la #croissance et l'#emploi" #VoeuxPresse pic.twitter.com/h12qkTRwaL

    — CommissionEuropéenne (@UEfrance) January 16, 2018


    νεο λυκειο συντελεστες

    η παρέμβαση των μεγάλων δυνάμεων και η ναυμαχία του ναυαρίνου

    η παρέμβαση των μεγάλων δυνάμεων και η ναυμαχία του ναυαρίνου
    η παρέμβαση των μεγάλων δυνάμεων και η ναυμαχία του ναυαρίνου
    ειδη θρησκευτικου φανατισμου
    σαλαμινα ξενοδοχειο μελινα

    Παράλληλα, στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη υλοποίησης των προαπαιτούμενων για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης, ώστε να ξεκινήσει το επόμενο στάδιο που είναι οι συζητήσεις για το χρέος οι οποίες θα διασφαλίζουν την πλήρη βιωσιμότητα και μετά τη λήξη του προγράμματος στα μέσα του 2018. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, η τρίτη αξιολόγηση συνδέεται συνολικά με 110 απαιτούμενα από τα οποία έχουν υλοποιηθεί περίπου το ένα τρίτο.


    "Είναι σημαντικό η Ελλάδα να ολοκληρώσει το πρόγραμμα γιατί οι εταίροι έχουν δεσμευτεί να λάβουν μέτρα για τη βιωσιμότητα του χρέους μόνο εφόσον ολοκληρωθεί το πρόγραμμα. Δεν έχουν γίνει ακόμη συζητήσεις για το ποιες θα είναι οι βέλτιστες διευθετήσεις. Όλα θα συζητηθούν το επόμενο έτος. Είναι πολύ σημαντικό όταν κλείσει η αξιολόγηση να έχουμε τρεις - τέσσερις μήνες περιθώριο για να δούμε πώς θα προχωρήσουμε στο μέλλον" τόνισε, ενώ υποστήριξε ότι όροι όπως "καθαρή έξοδος" δεν είναι οι πλέον πρόσφοροι.


    Σημείωσε δε ότι η τέταρτη και τελευταία αξιολόγηση συνδέεται με 82 βασικά παραδοτέα. Αναφορικά με το ύψος του πλεονάσματος για το’ 17 τόνισε ότι έχει συμφωνηθεί όπως επίσης και τα κονδύλια του προϋπολογισμού του ‘18. Στην συνέχεια, χαιρέτισε τις προσπάθειες του ΟΔΔΗΧ οι οποίες είναι πολύ σημαντικές προς τη κατεύθυνση της ρευστότητας ενώ παράλληλα επεσήμανε τις σημαντικές συμφωνίες για τη μεταρρύθμιση του ενεργειακού τομέα, τη ΔΕΗ, το Κτηματολόγιο, την αδειοδότηση επενδύσεων, την άρση εμποδίων στον ανταγωνισμό και τις ιδιωτικοποιήσεις.


    Ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τόνισε την ανάγκη συναίνεσης για την έξοδο της χώρας από το τούνελ κρίσης. Στη συνέχεια παρουσίασε την υπόθεση της ΔΕΗ ως κριτήριο επιτυχίας τονίζοντας χαρακτηριστικά, «Αγγίζουμε, πολύ δύσκολα θέματα με βαθιά ριζωμένες αντιλήψεις. Παράδειγμα η ΔΕΗ που είναι ταμπού για όλο το πολιτικό σύστημα. Αγγίζοντάς το προκαλούμε ισχυρές αντιδράσεις και αντιστάσεις. Η επιτυχής επίλυση θα είναι δοκιμασία και κριτήριο για το αν μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα». Αναφερόμενος στα κόκκινα δάνεια, χαρακτήρισε πολύ σημαντικό γεγονός την επιτυχία της ανταλλαγής ομολόγων και «επιτομή του προβλήματος» τα κόκκινα δάνεια, η λύση του οποίου απαιτεί τόλμη και έχει κόστος το οποίο η κυβέρνηση αναλαμβάνει και θα πρέπει να στηριχθεί από το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα.


    γλυκο ψυγειου διαιτης

    επικαρπια σε ακινητο

    Με επιστολή τους προς το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, βουλευτές από όλες τις τάσεις του κόμματος ζητούσαν την άμεση σύγκληση της ΚΟ προκειμένου «να υπάρξει ενημέρωση και συζήτηση για την κατάληξη της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, καθώς και για το σχετικό Πολυνομοσχέδιο που σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής, θα ψηφιστεί το αργότερο μέχρι τις 14 Ιουνίου 2018».


    γλυκο ψυγειου διαιτης

    γλυκο ψυγειου διαιτης

    Ανάμεσά τους και ο Νίκος Φίλης ο οποίος επανειλημμένα έχει θέσει θέμα για τις ψηφισμένες περικοπές συντάξεων από τις αρχές του νέου έτους και αμφισβητεί ανοιχτά το κυβερνητικό αφήγημα περί «καθαρής εξόδου».


    Το θέμα των συντάξεων αλλά και των ιδιωτικοποιήσεων είναι ζητήματα «αγκάθια» για το κόμμα και έχουν εκφραστεί αρκετές φορές δημόσια οι διαφωνίες μελών του. Έτσι λοιπόν, το «μασάζ» θα αναλάβουν έξι υπουργοί, δηλαδή οι Ευκλείδης Τσακαλώτος, Γιώργος Σταθάκης, Ανδρέας Ξανθός, Αλέξης Χαρίτσης, Γιώργος Χουλιαράκης και Νάσος Ηλιόπουλος, οι οποίοι θα ενημερώσουν σε ειδική συνεδρίαση την Τρίτη στις 4 το απόγευμα τους βουλευτές.


    Ο κ. Τσακαλώτος αναμένεται να επιμείνει στη θετική ατζέντα, δηλαδή στην ολοκλήρωση της τέταρτης και τελευταίας αξιολόγησης του προγράμματος, αλλά και στις εξαγγελίες για μόνιμη φοροελάφρυνση από το 2019, πέρα από τις φοροελαφρύνσεις ύψους 700 εκατ, που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, λόγω του δημοσιονομικού χώρου που αποκτά πλέον η χώρα ενόψει της εξόδου από τα Μνημόνια.


    Ο υπουργός Οικονομικών σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Έθνος της Κυριακής, μίλησε για την μεταμνημονιακή εποπτεία που αποτελεί άλλο ένα «αγκάθι» στην ΚΟ του κόμματος, λέγοντας ότι «περνάμε πλέον από την επίβλεψη των μέσων και των στόχων στην επίβλεψη μόνον των στόχων», σημειώνοντας παράλληλα ότι «δεν θα υπάρχουν ούτε νέες δεσμεύσεις, ούτε νέα προαπαιτούμενα και φυσικά ούτε νέες εκταμιεύσεις (τις οποίες, αντιθέτως με αυτά που λέει η ΝΔ), δεν θα τις χρειαζόμαστε».


    Επιπλέον, η στήριξη της εργασίας και η αύξηση του κατώτατου μισθού είναι στη «φαρέτρα» του υπουργείου Εργασίας, γεγονός που αναμένεται να αμβλύνει τις αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος.


    Τα προαπαιτούμενα θα έρθουν στη Βουλή με τη μορφή ενός νομοσχεδίου και τη μορφή του κατεπείγοντος, όπως όλα τα νομοσχέδια που σχετίζονται με τις μνημονιακές δεσμεύσεις, θα κατατεθούν στη Βουλή περίπου στις 12 Ιουνίου και θα τύχουν επεξεργασίας από τις αρμόδιες Επιτροπές και την Ολομέλεια, με στόχο να ψηφιστούν έως τις 14 Ιουνίου.



    ολυμπιακος αποτελεσματα μπασκετ

    κάτω πύργος τηλλυρίας

    κάτω πύργος τηλλυρίας

    Ο ΣΥΡΙΖΑ, συνδιαμορφώνεται και συνδιαμορφώνει με πρωταγωνιστικό ρόλο την Αριστερά του 21ου αιώνα, τόνισε από το βήμα του 2ου Συνεδρίου η Σία Αναγνωστοπούλου και πρόσθεσε:


    κάτω πύργος τηλλυρίας

    φιλοσοφια β λυκειου βοηθημα

    εφιάλτης στην κουζίνα


    «Αριστερά σήμερα και με τον καπιταλισμό να είναι σε τέτοιο ξέφρενο ρυθμό, είναι πάνω από όλα η υπεράσπιση της δημοκρατίας. Μπορεί να μας φαίνεται λίγο αλλά σε αυτή τη φάση που βρίσκονται οι κοινωνίες και η Ευρώπη αυτό είναι πάρα πολύ».




    «Για μάς πέρυσι ο συμβιβασμός που κάναμε ήταν μια μεγάλη νίκη, ήταν μια επαναστατική πράξη, γιατί υποχρεώσαμε να μας δουν. Υποχρεώσαμε να δουν ότι υπάρχει κι ένας άλλος κόσμος, να ξαναδούμε αυτόν τον κόσμο», επεσήμανε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας και συνέχισε:



    «Με τα κανάλια, αυτό που έγινε, γι’ αυτό έχουν λυσσάξει τόσο πολύ, είναι επαναστατική πράξη, γιατί ο καπιταλισμός και η Δεξιά μας γυρίζουν σε μια εποχή πριν από την "Ελληνική Νομαρχία"».


    ωραρια χ95

    ωραρια χ95
    σύλλογοσ γονέων παιδιών με συγγενείσ καρδιοπάθειεσ
    επικαιροποιηση φακελου νομου κατσελη

    Τα ποσά των επιδομάτων θα καταβληθούν από τον Ιανουάριο ως τον Ιούνιο του 2019.


    ωραρια χ95

    Η υπουργική απόφαση για τους όρους, τις προϋποθέσεις, τα κριτήρια χορήγησης και το ύψος των επιδομάτων θέρμανσης αναμένεται να εκδοθεί στο τέλος του τρέχοντος έτους.


    Τα κριτήρια


    Μέχρι στιγμής τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια χορήγησης των επιδομάτων καθώς και τα ποσά που αναλογούν στους δικαιούχους εκτιμάται ότι θα είναι ίδια με πέρυσι.


    Συγκεκριμένα:


    Δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης για την περίοδο από 15/10/2018 έως 30/4/2019 θα είναι:


    α) Άγαμοι φορολογούμενοι οι οποίοι κατά το προηγούμενο έτος (2017) είχαν ετήσιο συνολικό εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ και την 1η Ιανουαρίου 2018 κατείχαν αστική ακίνητη περιουσία (κτίσματα και εντός σχεδίου πόλεως οικόπεδα) συνολικής αντικειμενικής αξίας μέχρι 100.000 ευρώ.


    β) Έγγαμοι φορολογούμενοι, καθώς και φορολογούμενοι που είναι μέρη συμφώνων συμβίωσης οι οποίοι το 2017 είχαν ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα μέχρι 20.000 ευρώ και την 1η-1-2018 κατείχαν αστική ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας μέχρι 200.000 ευρώ. Το εισοδηματικό όριο των 20.000 ευρώ θα προσαυξάνεται κατά 2.000 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο.


    γ) Μονογονεϊκές οικογένειες που είχαν το 2017 ετήσιο συνολικό εισόδημα μέχρι 22.000 ευρώ και την 1η-1-2018 κατείχαν αστική ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας μέχρι 200.000 ευρώ. Το εισοδηματικό όριο των 22.000 ευρώ θα προσαυξάνεται κατά 2.000 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο μετά το πρώτο.


    Το ποσό του επιδόματος θα ανέρχεται σε 0,125 ευρώ για κάθε λίτρο πετρελαίου θέρμανσης που αγοράζεται. Το ύψος του συνολικού ποσού του επιδόματος θα διαμορφώνεται για κάθε δικαιούχο ανάλογα με την Κλιματική Γεωγραφική Ζώνη στην οποία βρίσκεται η κύρια κατοικία του. Συγκεκριμένα, θα προβλέπεται και φέτος διαχωρισμός της επικράτειας της χώρας σε τέσσερις μεγάλες Κλιματικές Γεωγραφικές Ζώνες, σε κάθε μία από τις οποίες θα ισχύει διαφορετικό ανώτατο όριο επιδοτούμενων λίτρων ανά τετραγωνικό μέτρο κύριας κατοικίας.


    Ειδικότερα:


    Στην Α’ ζώνη, στην οποία περιλαμβάνονται οι νομοί Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ευρυτανίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Κοζάνης, Σερρών και Φλώρινας, το επίδομα θα χορηγείται για ποσότητα 25 λίτρων πετρελαίου θέρμανσης ανά τ. μ. κύριας κατοικίας. Συνεπώς, το επίδομα θέρμανσης στις περιοχές της ζώνης αυτής θα ανέρχεται σε 3,125 ευρώ ανά τ. μ. κύριας κατοικίας (25 επιδοτούμενα λίτρα Χ επίδομα 0,125 ευρώ ανά επιδοτούμενο λίτρο).


    Στη Β’ ζώνη, η οποία περιλαμβάνει τους νομούς Αρκαδίας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Καρδίτσας, Κιλκίς, Λάρισας, Μαγνησίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Ροδόπης, Τρικάλων και Χαλκιδικής, θα επιδοτούνται 15 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης ανά τ. μ. κύριας κατοικίας. Συνεπώς, το επίδομα θέρμανσης στις περιοχές της ζώνης αυτής θα ανέρχεται σε 1,875 ευρώ ανά τ. μ. κύριας κατοικίας (15 επιδοτούμενα λίτρα Χ επίδομα 0,125 ευρώ ανά επιδοτούμενο λίτρο).


    Στη Γ’ ζώνη, στην οποία εντάσσονται οι νομοί Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Αττικής (εκτός Κυθήρων και νησιών Σαρωνικού), Αχαΐας, Βοιωτίας, Ευβοίας, Ηλείας, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Κορινθίας, Μυτιλήνης, Λευκάδας, Πρέβεζας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Χίου, επιδοτούνται μέχρι οκτώ λίτρα πετρελαίου θέρμανσης ανά τ. μ. κύριας κατοικίας. Ως εκ τούτου, το επίδομα θέρμανσης στις περιοχές της ζώνης αυτής θα ανέρχεται σε ένα ευρώ ανά τ. μ. κύριας κατοικίας (8 επιδοτούμενα λίτρα Χ επίδομα 0,125 ευρώ ανά επιδοτούμενο λίτρο).


    παγια σημασια

    παλαιοβιβλιοπωλειο φιλολαου

    Η ανακοίνωση της Πιονγκγιάνγκ ότι πραγματοποίησε με «απόλυτη επιτυχία» ακόμη μία, την έκτη, πυραυλική δοκιμή, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα ως ένα «σημαντικό βήμα» προς την ολοκλήρωση του προγράμματος πυρηνικών όπλων, έβαλε «φωτιά» στην παγκόσμια σκακιέρα, η οποία ταλανίζεται από τις ήδη τεταμένες σχέσεις με το καθεστώς Κιμ.


    παγια σημασια

    name tattoos on wrist with hearts

    Ενδεικτική του κλίματος που έχει πλέον αρχίσει να διαμορφώνεται είναι και η απάντηση του αμερικανού προέδρου στο ερώτημα αν οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να επιτεθούν στη Βόρεια Κορέα: «Θα δούμε» ήταν η λακωνική δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος νωρίτερα είχε τονίσει μέσω Twitter πως η προσπάθεια συνομιλίων με το καθεστώς δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα.


    «Η Βόρεια Κορέα προχώρησε σε μία μεγάλης κλίμακας πυρηνική δοκιμή. Οι λέξεις και οι πράξεις τους συνεχίζουν να είναι ιδιαίτερα απειλητικές για τις ΗΠΑ», αναφέρει σε ανάρτηση του ο πρόεδρος των ΗΠΑ και συνεχίζει:


    «Η Βόρεια Κορέα είναι ένα κράτος παρίας που έχει εξελιχθεί σε μεγάλη απειλή και ντροπή για την Κίνα, η οποία επιχειρεί να βοηθήσει με λίγη επιτυχία».



    North Korea has conducted a major Nuclear Test. Their words and actions continue to be very hostile and dangerous to the United States.....

    — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 3 Σεπτεμβρίου 2017


    παγια σημασια

    μπισκοτα παπαδοπουλου θεσεις εργασιας 2016

    μπισκοτα παπαδοπουλου θεσεις εργασιας 2016
    κφασ νομοσ
    γ ταξη μαθηματικα 2η ενοτητα
    Έβρος - Γονείς Κούκλατζη: «Η φυλακή δεν περιορίζει την αξιοπρέπεια και τα όνειρα των παιδιών»

    Έλληνες στρατιωτικοί: Με απαράμιλλη ψυχραιμία και περισσή αξιοπρέπεια, οι γονείς του λοχία επαγγελματία οπλίτη Δημήτρη Κούκλατζη μιλούν για τη σύλληψη και την κράτηση του παιδιού τους και του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη, στις φυλακές Αδριανούπολης.


    «Εκείνο που προέχει είναι η άμεση επιστροφή στην πατρίδα των παιδιών μας, που παραμένουν στη φυλακή 12 μέρες τώρα. Ξέρουν όπως κι εμείς ότι δεν έκαναν κάτι κακό και γι' αυτό δεν ανησυχούν, γιατί πιστεύουν στη δικαιοσύνη και δεν μπορεί να τιμωρηθούν για κάτι που δεν έκαναν», αναφέρει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Υπενθυμίζεται ότι ο λοχίας επαγγελματίας οπλίτης (ΕΠΟΠ) Δημήτρης Κούκλατζης, συνελήφθη μαζί με τον ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη, την Πέμπτη 1 Μαρτίου, όταν, λόγω των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή των Καστανέων στον Έβρο, εισήλθαν σε τουρκικό έδαφος και έκτοτε κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.

    koyklatzis goneis evros3

    Μόλις λίγες ώρες μετά τη δεύτερη συνάντησή τους στην Αδριανούπολη, αυτή τη φορά χωρίς το γυάλινο διαχωριστικό ανάμεσά τους, οι δύο γονείς, η Σοφία και ο Νίκος μοιράζονται, συναισθήματα και σκέψεις για όλα όσα συνέβησαν, για τις εκδηλώσεις συμπαράστασης, για τις προσπάθειες που γίνονται για την επιστροφή των παιδιών τους, για τη δύναμη που παίρνουν από τη στάση των ίδιων των παιδιών.

    «Η φυλακή περιορίζει μόνο τις κινήσεις τους, δεν μπορεί να περιορίσει την αξιοπρέπειά τους, την αισιοδοξία τους, τα όνειρά τους. Πιστεύουμε ότι η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή και αισιοδοξούμε γιατί τα πραγματικά στοιχεία δεν ενοχοποιούν τα παιδιά μας» λέει ο κ. Κούκλατζης, με φωνή που μαρτυρά το πόσο περήφανος νιώθει για τον γιο του, αλλά και την πεποίθησή του πως η δικαιοσύνη θα απονεμηθεί.

    «Δεν παρακινούμε τις εκδηλώσεις συμπαράστασης, όμως είναι πολύ σημαντικό το να μη νιώθεις μόνος σε μια τόσο δύσκολη δοκιμασία. Να νιώθεις ότι η χώρα ολόκληρη είναι στο πλευρό σου, ότι όλοι αντιλαμβάνονται το δίκαιο του αιτήματός μας, να επιστρέψουν τα αγόρια μας στις οικογένειές τους» εξηγεί ο κ. Κούκλατζης, ενώ η κυρία Σοφία αναφέρεται στην ανέλπιστη στήριξη που δέχεται καθημερινά. «Είναι συγκλονιστικό το ότι μητέρες από κάθε άκρη της γης τηλεφωνούν από την πρώτη μέρα για να μου πουν ότι όλα θα πάνε καλά και ο εφιάλτης θα τελειώσει» λέει.

    koyklatzis goneis evros2

    Η μητέρα του Δημήτρη συνειδητοποιεί ότι «δεν υπάρχει τίποτε δυσκολότερο για έναν γονιό, από το να νιώσει ανίσχυρος να βοηθήσει το παιδί του». Πιστεύουν στις προσπάθειες που γίνονται για την επιστροφή των δύο στρατιωτικών, ωστόσο ο κ. Νίκος διευκρινίζει πως «για μας ο χρόνος, από την Πέμπτη, μετράει διαφορετικά και πρέπει να προσπαθούμε για να αποδεχθούμε ότι οι προβλεπόμενες διαδικασίες είναι τόσο χρονοβόρες, ώστε να καθυστερούν ακόμη και την παραδοχή της μόνης αλήθειας».

    Μοιράζονται την αγωνία τους για το χρόνο της δίκης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν γνωρίζουν τι προβλέπει η νομοθεσία της Τουρκίας, ούτε ποιο είναι το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από τη σύλληψη έως και τη δίκη. «Δεν ξέρουμε καν αν υπάρχει αντίστοιχο προηγούμενο. Ξέρουμε μόνο ότι ένας αποπροσανατολισμός οδήγησε τα παιδιά μας εκτός συνόρων και εντός της φυλακής» λέει ο κ. Κούκλατζης.

    Τέλος, στην ερώτηση για το πώς είδαν τον γιο τους, έπειτα από 12 ημέρες κράτησης, η μητέρα ευγενικά, αλλά με ευδιάκριτη τη συναισθηματική φόρτιση, απαντά: «Επιτρέψτε μας να κρατήσουμε για εμάς τις στιγμές της συνάντησής μας μαζί του, γιατί σ' αυτές δεν έχουν σημασία οι λέξεις, αλλά όσα λένε τα μάτια και η ψυχή. Οπότε, θα σας πω ότι είναι καλά».

    «Καθαρά» τα κινητά των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

    Οι τουρκικές Αρχές από την πρώτη στιγμή κατάσχεσαν τα κινητά των στρατιωτικών για να εξακριβωθεί αν υπήρχε υλικό που θα παρέπεμπε σε κατασκοπεία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, τα κινητά τους φαίνεται ότι είναι «καθαρά». Συγκλίνουσες πληροφορίες από την Τουρκία, τις οποίες εξετάζουν στο ελληνικό Πεντάγωνο, αναφέρουν ότι δεν προκύπτουν δεδομένα που να στοιχειοθετούν την κατηγορία της κατασκοπείας.

    Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

    Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

    Διαβάστε επίσης:

    Δημοσκόπηση - «βόμβα»: Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό - Δείτε τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

    Δείτε το χάρτη: Τώρα - Απίστευτη συγκέντρωση πολεμικών ναυτικών δυνάμεων πέριξ της Κύπρου






    μπισκοτα παπαδοπουλου θεσεις εργασιας 2016

    τεε τκμ

    φυσικο σαπουνι πλυντηριου
    διονυσης χατζηδακης δημαρχος παλαιου φαληρου

    Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε περίπου ένα χρόνο αφότου οι βουλευτές το έφεραν στην Ολλανδική Βουλή.


    τεε τκμ

    Ο Pia Dijkstra, ο οποίος συνέταξε το νομοσχέδιο, ανέφερε πως υπό το νέο σύστημα, όλοι οι πολίτες άνω των 18 ετών, οι οποίοι δεν έχουν εγγραφεί μέχρι σήμερα ως δότες, θα λάβουν μια επιστολή, η οποία θα τους απευθύνει το ερώτημα εάν επιθυμούν να γίνουν δωρητές οργάνων μετά θάνατον.


    Σύμφωνα με την independent, ο νόμος πέρασε με ψηφοφορία 38 υπέρ έναντι 36 κατά και είναι παρόμοιος με αυτούς που ισχύουν στο Βέλγιο και την Ισπανία.


    Σύμφωνα με τον Dijkstra, οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να απαντήσουν: ναι, όχι, θα αποφασίσουν οι συγγενείς μου ή κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο.


    Όσοι δεν απαντούν στην πρώτη επιστολή ή στη δεύτερη που θα τους αποστέλλεται έξι εβδομάδες αργότερα, θα θεωρούνται αυτόματα δωρητές οργάνων, ωστόσο, θα έχουν τη δυνατότητα να τροποποιήσουν το στάτους οποιαδήποτε στιγμή.


    Το Ολλανδικό Ίδρυμα Νεφρών χαρακτήρισε την ψηφοφορία «μια πραγματική πρόοδο για τους ασθενείς σε λίστες αναμονής», λέγοντας ότι έρευνες σε άλλες χώρες με παρόμοια συστήματα δείχνουν ότι υπάρχει αύξηση των εγγραφών δωρητών οργάνων.


    Όπως ανέφερε ο επικεφαλής του Ιδρύματος, ο νέος νόμος σημαίνει ότι «εκατοντάδες ασθενείς θα πάρουν πίσω τις ζωές και την ελευθερία τους».


    Αναμένεται η υπογραφή του νόμου από τον βασιλιά Willem-Alexander και τον υπουργό Υγείας. Ο νέος νόμος θα εφαρμοστεί τον Ιούλιο του 2020, έπειτα από εκστρατεία ενημέρωσης.



    τεε τκμ

    εφαρμογη φακος

    μουτζουρης δημητρης

    Η σχετική απόφαση υπεγράφη από την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου και δεν προβλέπεται καμία αλλαγή στις δόσεις καταβολής του φόρου εισοδήματος από τα φυσικά πρόσωπα, ενώ ο αριθμός των δόσεων για τα νομικά πρόσωπα θα είναι πέντε αντί για έξι.


    εφαρμογη φακος

    εφαρμογη φακος

    Λίγο νωρίτερα είχε κάνει γνωστή την υπογραφή της απόφασης ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνος Κόλλιας, με ανάρτησή του στο facebook.


    «Tax Alert: Υπογράφηκε η απόφαση της παράτασης της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για τις 26 Ιουλίου. Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση. Για να ηρεμήσουμε όλοι!», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του κ. Κόλλια.







    γαυρος ντοματα

    Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

    δικηγορικη εταιρεια ποταμιτησ βεκρησ

    δικηγορικη εταιρεια ποταμιτησ βεκρησ

    Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ρωσικά δίκτυα, συντρίμμια του αεροσκάφους έχουν βρεθεί και σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση ανάσυρσης των σορών.


    δικηγορικη εταιρεια ποταμιτησ βεκρησ

    Σημειώνεται πως το αεροσκάφος με τους 65 επιβάτες και τα 6 μέλη του πληρώματος, απογειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής από το Ντομοντέτοβο, όμως λίγα λεπτά αργότερα το σήμα του χάθηκε από τα ραντάρ.


    Είχε προορισμό το Ορσκ, πόλη που βρίσκεται κοντά στα σύνορα της Ρωσίας με το Καζακστάν.


    Ρωσικά δίκτυα μετέδωσαν τις πρώτες εικόνες από το σημείο όπου βρέθηκαν τα συντρίμμια, κοντά στο χωριό Αργκούνοβο:






    γιανκοβιτς χτυπημα
    ετσι απλα βαπτιση

    εξαρτηματα καρεκλας γραφειου

    Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο:


    εξαρτηματα καρεκλας γραφειου

    εξαρτηματα καρεκλας γραφειου

    τα ονειρα του σαββατου δεν βγαινουν


    Τo υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων έχει την αποκλειστική ευθύνη της εκπαίδευσης των παιδιών των προσφύγων. Ακολουθώντας τις αποφάσεις της κυβέρνησης υλοποιεί με επιτυχία τον προγραμματισμό του στο πλαίσιο της δημόσιας εκπαίδευσης. Κάθε άλλη συζήτηση είναι περιττή. Οι απόψεις του κ. Ζουράρι είναι προσωπικές.



    Ο κ. Ζουράρις έκανε μάλιστα γνωστό νωρίτερα πως παράγοντες του υπουργείου Παιδείας συζητούν ήδη το σχέδιό του, ενώ επεσήμανε πως η συμμετοχή των προσφυγόπουλων στα ιδιωτικά σχολεία θα είναι κάτι που θα εξυψώσει το κύρος της ιδιωτικής εκπαίδευσης.



    μεταφορες δρουζας

    μέδουσα σέριφος

    shopsterhood

    Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών στη συνάντηση που διήρκησε για περισσότερες από πέντε ώρες και στην οποία μετείχαν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Γιάννης Δραγασάκης, ο Γιώργος Χουλιαράκης και ο Δημήτρης Λιάκος έγινε μια γενική συζήτηση για την πρόοδο στην εφαρμογή των μεταμνημονιακών υποχρεώσεων, αλλά όχι μόνον.


    χαλιά αναγλυφα

    Όπως προέκυψε οι θεσμοί δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στις δικαστικές αποφάσεις για τα αναδρομικά και ζήτησαν αναλυτικές πληροφορίες για το πώς σκοπεύει η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει το θέμα, ειδικά εάν προκύψουν και άλλες τελεσίδικες αποφάσεις.


    Σε σχέση με τις τράπεζες και την ανάσχεση των «κόκκινων» δανείων τα κυβερνητικά στελέχη ανέφεραν πως προχωρεί το σύστημα με τις κρατικές εγγυήσεις (asset protection scheme) και πως υπάρχει διαβούλευση με τη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού για αυτό. Παράλληλα, ενημέρωσαν ότι στο υπουργείο Οικονομικών έχει δημιουργηθεί κοινή επιτροπή με τη συμμετοχή και στελεχών της ΤτΕ που εξετάζει και την πρόταση της κεντρικής τράπεζας για τη δημιουργία ειδικού οχήματος.


    Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως οι θεσμοί ενημερώθηκαν και για το νέο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας που θα αντικαταστήσει το νόμο Κατσέλη και υιοθετεί το Κυπριακό μοντέλο.


    Εξάλλου, από το υπουργείο Οικονομικών έγινε γνωστό πως το αυριανό πρόγραμμα συζητήσεων με τους επικεφαλής των θεσμών, στο πλαίσιο της μεταμνημονιακής παρακολούθησης τα περιλαμβάνει συζήτηση για τα φορολογικά (διοικητικά της ΑΑΔΕ) στις 10 και συζήτηση για τα εργασιακά στις 11.30.


    Στο θέμα των μισθολογικών αυξήσεων που θα εξετασθεί αύριο με την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου οι θεσμοί αναμένεται να ζητήσουν «προσεκτικές αυξήσεις» στον κατώτατο μισθό. Κατά πληροφορίες η κυβέρνηση επιμένει στα σενάρια αύξησης του κατώτατου μισθού έως 10%, κάτι που ενδεχομένως να προκαλέσει αντιπαράθεση με την πλευρά των θεσμών.


    Πάντως εκτιμάται ότι θα περάσει χωρίς προβλήματα η κυβερνητική πρόθεση για κατάργηση του υποκατώτατου μισθού.



    μέδουσα σέριφος
    μέδουσα σέριφος

    τι ειναι το δοκανο

    τι ειναι το δοκανο
    jumbo online shop.ch

    Μιλώντας στο «247 radio» ο τομεάρχης της ΝΔ χαρακτήρισε παρακινδυνευμένες τις προβλέψεις για τον κ. Καμμένο.


    τι ειναι το δοκανο

    στιχοι λεοναρντ κοεν

    «Έχει τόσες φορές απειλήσει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, τόσες φορές τα λόγια του ήταν δυσανάλογα των πράξεών του, τόσες οι φορές που βλέπει τη σκιά του πολύ μεγαλύτερη από το πραγματικό του μπόι, που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις. Χθες δεν μπόρεσε να μαζέψει καν τους βουλευτές του να κάνει κοινοβουλευτική ομάδα, έχει διαρρεύσει σε δημοσιογράφους ότι φεύγει από την κυβέρνηση. Αυτά τα τέσσερα χρόνια έχει χτίσει σχέσεις αλληλεξάρτησης με τον κ. Τσίπρα, ο ένας κρατάει τον άλλον. Είναι λοιπόν παρακινδυνευμένο να πει κάποιος τι θα προκύψει από το αυριανό ραντεβού των δυο τους. Ο ίδιος έχει πει ότι θα καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών - αν και δεν ελέγχει πια την κοινοβουλευτική του ομάδα - και ότι θα καταψηφίσει ενδεχόμενη πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης» είπε τονίζοντας πως κακώς ο πρωθυπουργός ρίχνει το μπαλάκι στην Αξιωματική Αντιπολίτευση καθώς αυτός έχει την ευθύνη να κυβερνήσει.


    «Πώς θα κυβερνήσει όταν οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησής του έγιναν με τους ΑΝΕΛ και αυτοί αποχωρήσουν; Είναι νόμιμο και ηθικό να συνεχίσει να κυβερνά ως σκορποχώρι με ανεξάρτητους βουλευτές, οι οποίοι έχουν ντηλάρει μαζί του για την υπουργική καρέκλα; Όταν οι συνομιλητές του κ. Τσίπρα είναι εκβιάζοντες και εκβιαζόμενοι, όταν υπάρχουν τεράστιες πιέσεις και συμφέροντα, κανείς δεν μπορεί να προκαθορίσει ποια θα είναι τα αποτελέσματα μιας νοσηρής διαδικασίας που εδράζει σε μικροπολιτικά συμφέροντα, ενώ μιλάμε για ένα τεράστιο εθνικό θέμα, αυτό της Μακεδονίας μας, που η κυβέρνηση έβαλε στο τραπέζι της συναλλαγής σε βάρος του εθνικού συμφέροντος» δήλωσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ κυβέρνησαν επί 4 χρόνια.


    studio one dance stoke on trent

    studio one dance stoke on trent
    studio one dance stoke on trent
    pixel art on minecraft
    πονοσ στην κοιλια στον υπνο

    Το Φουέγο, είναι ένα από τα πλέον ενεργά ηφαίστεια της Γουατεμάλας. Μετά την έκρηξη εκλύθηκαν τεράστιες ποσότητες λάβας και μια πυκνή στήλη μαύρου καπνού και τέφρας γέμισε τον ουρανό.


    Ήταν σαν «ένα ποτάμι λάβας» να «υπερχείλισε»: «έπληξε το χωριό Ελ Ροδέο. Υπάρχουν τραυματίες, άνθρωποι που κάηκαν, υπάρχουν νεκροί», είπε ο Σέρχιο Καμπάνιας, γενικός γραμματέας της υπηρεσίας αντιμετώπισης καταστροφών της Γουατεμάλας (CONRED), ο οποίος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας.


    «Απομακρύναμε και διασώσαμε ανθρώπους», πρόσθεσε ο Καμπάνιας.


    Η έκρηξη του ηφαιστείου προκάλεσε τη διακοπή της λειτουργίας του μοναδικού διαδρόμου του διεθνούς αεροδρομίου της πρωτεύουσας. Ο διάδρομος έκλεισε εξαιτίας της ηφαιστειακής τέφρας, για να μην κινδυνεύσουν τα αεροσκάφη και το επιβατικό κοινό, εξήγησε η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της Γουατεμάλας μέσω Twitter.



    Drone captures destruction caused by Fuego eruption in #Guatemala pic.twitter.com/Zbj27sb7OE

    — Ruptly (@Ruptly) June 4, 2018