Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

γκινη σταυρουλα

γκινη σταυρουλα

Η νέα επίθεση της κυβέρνησης στην ΝΔ εστιάζεται στην διαπίστωσή της πως η ηγεσία της σχεδιάζει νέα μέτρα λιτότητας για να ανταλλάξει σκληρές μεταρρυθμίσεις με την ρύθμιση του χρέους. Ωστόσο, όπως παρατηρούν κυβερνητικά στελέχη, μέτρα για το χρέος μπορούν να ληφθούν και χωρίς η κοινωνία να υποστεί νέες θυσίες.


γκινη σταυρουλα

αυλοσ στην αρχαια ελλαδα

Παράλληλα ωστόσο το Μαξίμου δεν ξεχνά την υπόθεση της ρύθμισης του τηλεοπτικού τοπίου με αιχμή πλέον την επικείμενη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων στη Βουλή για την συγκρότηση ΕΣΡ. Η κυβέρνηση δια του εκπροσώπου της, κάλεσε την ΝΔ να σταματήσει να υπονομεύει την συγκρότηση της ανεξάρτητης αρχής και προειδοποίησε πως σε έναν εύλογο χρόνο θα πάρει πρωτοβουλίες-έπειτα από συλλογικές αποφάσεις - στην κατεύθυνση της αποκατάστασης της ανομίας.


Ο δε υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς με αφορμή την αξίωση της ΝΔ να μεταβιβαστούν όλες οι αρμοδιότητες στο ΕΣΡ προκειμένου να συζητήσει μετά για την συγκρότησή του, δήλωσε ότι δικαιολογίες πια δεν υπάρχουν αφού όλες οι αρμοδιότητες που αφορούν τον διαγωνισμό έχουν μεταβιβαστεί προσφάτως με τροπολογίες στη Βουλή. Κάλεσε δε το κόμμα της Πειραιώς να ανταποκριθεί στο συνταγματικό του καθήκον. Πάντως σε όλους τους τόνους η κυβέρνηση διαμηνύει πως δεν θα επιστρέψει στο προηγούμενο καθεστώς απόλυτης ανομίας και ασυδοσίας.


Κατά τα άλλα το Μαξίμου όχι μόνο δεν αποδέχτηκε τους υπαινιγμούς Φίλη πως η αντικατάστασή του στο υπουργείο Παιδείας ήταν αποτέλεσμα της άσκησης πίεσης προς τον πρωθυπουργό από τον κ. Ιερώνυμο, αλλά με πολύ έμμεσο τρόπο άφησε και κάποιες αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο ο πρώην υπουργός χειρίστηκε το θέμα των σχέσεων με την Εκκλησία.



ελλη πασπαλα αστορια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου