Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

λειτουργιες συκωτιου

σταση υπνου για πονο στην πλατη
απιστευτο κόλπο δείτε πώς μπορείτε να κερδίσετε στο κινο (video)

«Το υποκείμενο πολιτικό κίνητρο αυτών των συλλήψεων αποτελεί μια «θεμελιώδη πτυχή» της υπόθεσης», δύο από τις συλλήψεις αυτές είχαν στόχο «στην πραγματικότητα τη φίμωση του πολιτικού πλουραλισμού», απεφάνθη το Δικαστήριο του Στρασβούργου, κρίνοντας ότι παραβιάστηκε το άρθρο 18 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.


λειτουργιες συκωτιου

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος, πολύ χαρούμενος», αντέδρασε ο 42χρονος Ναβάλνι, ο οποίος είχε μεταβεί στο Στρασβούργο για να παρευρεθεί στην ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου. Πρωτοδίκως οι δικαστές δεν είχαν αναγνωρίσει τον πολιτικό χαρακτήρα των συλλήψεων αυτών.


«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι (...) Σήμερα κερδίσαμε όλες τις υποθέσεις και το σημαντικότερο είναι ότι εξασφαλίσαμε ότι οι συλλήψεις αυτές αναγνωρίστηκαν ότι ήταν πολιτικά υποκινούμενες», σημείωσε επίσης σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους.


Το Δικαστήριο του Στρασβούργου απεφάνθη επίσης ότι παραβιάστηκε το άρθρο 11 της Σύμβασης (δικαίωμα στην ελευθερία του συναθροίζεσθαι και του συνεταιρίζεσθαι) «καθώς οι δύο από τις συλλήψεις στερούνταν νόμιμων κινήτρων και οι άλλες πέντε δεν ήταν απαραίτητες σε μια δημοκρατική κοινωνία».




λειτουργιες συκωτιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου