Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

ιστορικη εξελιξη διαστημικου πυραυλου

Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος εδώ και καιρό είχαν συμφωνήσει να χωρίσουν και επέλεξαν τον τρόπο. Έναν τρόπο που να δείχνει τις πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές μεταξύ τους, αλλά στην ουσία να πρόκειται για ένα χωρισμό ελεγχόμενο…


ιστορικη εξελιξη διαστημικου πυραυλου

ιστορικη εξελιξη διαστημικου πυραυλου

Είχαν προηγηθεί συναντήσεις των δύο πολιτικών αρχηγών σε συνοικία του κέντρου της Αθήνας, στην οικία στελέχους της κυβέρνησης, όπου εκεί συζητήθηκαν ότι δεν μπορούν πλέον να συγκατοικήσουν και συμφώνησαν να χωρίσουν με συναινετικό «διαζύγιο» που να δείχνει όμως πως δεν μπορεί ο ένας τον άλλον.


Στο Μέγαρο Μαξίμου υποστηρίζουν ότι μετά το διαζύγιο «απελευθερώθηκαν» από τη σχέση τους με τον υπουργό Άμυνας για την οποία έκριναν το τελευταίο διάστημα ότι ήταν προβληματική. Αντιθέτως, άλλοι υποστήριξαν πως Τσίπρας και Καμμένος διαθέτουν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους και ξέρουν πού φτάνουν τα όρια ο ένας του άλλου.


Ωστόσο φαίνεται πως και η δημόσια συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου και τα όσα ακολούθησαν στη συνέχεια ήταν μέρος των όσων είχαν συμφωνηθεί προκειμένου να σφραγίσουν την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά και της ψήφου εμπιστοσύνης της κυβέρνησης που αν δεν υπήρχε ο απαιτούμενος αριθμός των βουλευτών, πολύ απλά, ο κ. Τσίπρας δεν θα κατέθετε το αίτημα αφού το Σύνταγμα του δίνει και άλλες επιλογές.




πακέτα διακοπών ελληνικά νησιά
αδύναμο σήμα wifi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου