Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

εναλλακτικες μορφες θερμανσης με ρευμα

εναλλακτικες μορφες θερμανσης με ρευμα
εικόνες για γλυκά

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «παίζει με τη φωτιά» και «επεμβαίνει» σε βάρος δικαστών, λέγοντας ότι όλες αυτές οι «παρεμβάσεις» πρέπει να καταγραφούν και να γίνει μέγα θέμα στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.


εναλλακτικες μορφες θερμανσης με ρευμα

κουμπι χειροφρενου passat

«Εγώ δεν είμαι εκδικητικός, ούτε μνησίκακος, αλλά η δημοκρατία και το κράτος δικαίου πρέπει να αμυνθούν, δεν μπορεί η Ελλάδα να γίνει Πολωνία και Ουγγαρία», είπε για τον εαυτό του και τις καταθέσεις μηνύσεων, ενώ σε ερώτηση αν η λύση είναι ένα μέτωπο με τη Νέα Δημοκρατία απάντησε:



Εδώ υπάρχει ένα μέτωπο των δυνάμεων της υπευθυνότητας. Πολλοί προσχώρησαν στην πολιτική μας. Και η κυβέρνηση προσχώρησε στην πολιτική μας σε θεμελιώδη ζητήματα και αυτή την ταπείνωσή της δεν αντέχει.



Σχετικά με το ζήτημα της προληπτικής πιστωτικής γραμμής, ο κ. Βενιζέλος απευθύνθηκε στην κυβέρνηση, λέγοντας, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Πάρτε το σχέδιο προληπτικής πιστωτικής γραμμής του Νοεμβρίου του 2014 και υιοθετήστε το».


Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε, επίσης, την εκτίμηση πως αν είχε κλείσει η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου τη δεύτερη αξιολόγηση το 2014, ίσως να ήταν διαφορετικά τα πολιτικά αποτελέσματα των εκλογών του Ιανουαρίου του 2015.


προτυπα κατασκευης εργων

προτυπα κατασκευης εργων
φασιστας συνωνυμο
βαρεία οξεία

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας έκρινε ένοχη σε δεύτερο βαθμό τη Θ. Σκορδέλη για «ηθική αυτουργία σε επικίνδυνη σωματική βλάβη» και την καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή.


Πρωτοδίκως η Θ. Σκορδέλη είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή.


Για φυσική αυτουργία καταδικάστηκαν επίσης σε 2 χρόνια με αναστολή οι Ιωάννης Λουκιανός και Γεώργιος Μαρκουλάκης. Αμφότεροι σε πρώτο βαθμό είχαν καταδικαστεί σε 3 χρόνια με αναστολή.


Καταθέτοντας στο δικαστήριο το θύμα της επίθεσης είπε πως το βράδυ εκείνο ήταν με δύο φίλους τους στο δρόμο όταν ξαφνικά πλησίασαν 15 άτομα, ανcάμεσά τους μια γυναίκα και δύο άντρες. «Η γυναίκα αφού μας είπε να φύγουμε, είπε στους δύο άντρες που ήταν μπροστά να μας χτυπήσουν. Άρχισαν με μπουνιές και τρέξαμε προς το σπίτι. Οι άλλοι μπήκαν στην πολυκατοικία, αλλά εγώ δεν πρόλαβα. Άργησε η πόρτα να κλείσει και μπήκε κάποιος μαζί με εμένα. Μετά 3–4 άτομα άρχισαν να με χτυπούν πάρα πολύ άσχημα».


Νωρίτερα και ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε την ενοχή των κατηγορουμένων, αναφέροντας πως «η χρήση του μαχαιριού προκάλεσε χτυπήματα, με στόχο να πλήξουν καίρια το σώμα του παθόντος, δηλαδή να προκαλέσουν βαριά σωματική βλάβη. Άλλωστε, οι κατηγορούμενοι που προχώρησαν στην πράξη τους μετά από προτροπή της κατηγορούμενης, αναγνωρίστηκαν από το θύμα».




προτυπα κατασκευης εργων

τάσος κορωνάκη βιογραφικο

τάσος κορωνάκη βιογραφικο
Συλλαλητήριο Θεσσαλονίκη: Κρέμασαν την Ελληνική σημαία στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Ρίγη συγκίνησης προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από τη Θεσσαλονίκη, όπου στις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής (21/01/2018) θα πραγματοποιηθεί μεγάλο συλλαλητήριο στο Λευκό Πύργο για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.


τάσος κορωνάκη βιογραφικο

Ήδη από το πρωί ξεκίνησαν να μαζεύονται στη πλατεία του Λευκού Πύργου χιλιάδες διαδηλωτές. Σύμφωνα με το Seleo.gr, μερίδα διαμαρτυρόμενων ανέβηκε στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και κρέμασε την ελληνική σημαία.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για το μεγάλο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη


Συλλαλητήριο Θεσσαλονίκη: Κρέμασαν την Ελληνική σημαία στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου
01
Συλλαλητήριο Θεσσαλονίκη: Κρέμασαν την Ελληνική σημαία στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου












κιμαδοπιτα με σφολιατα αργυρω
συκα ευβοιας τιμη

χωρια κοντα στον ολυμπο

χωρια κοντα στον ολυμπο
βιολογια α λυκειου βοηθημα λυσεις
Νέα αυτοκτονία στην Κρήτη: Έβαλε τέλος στην ζωή του μ’ ένα κομμάτι σκοινί

Συγκλονίζει η νέα αυτοκτονία που σημειώθηκε στην Κρήτη με θύμα έναν ηλικιωμένο άνδρα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το απόγευμα της Πέμπτης (28/06) ένας 66χρονος Βρετανός – ο οποίος τα τελευταία χρόνια έμενε σε περιοχή του Ρεθύμνου – πήρε ένα κομμάτι σκοινί, έφτιαξε μία θηλιά και κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι του.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στο σημείο έσπευσε δύναμη της αστυνομίας αλλά και ιατροδικαστής όπου διαπίστωσαν το θάνατό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βρετανός έμενε μόνος του και δεν είχε οικογένεια.

Πηγή: www.cretapost.gr



εξοικονομηση συνώνυμα
χωρια κοντα στον ολυμπο

θάνου δημόπουλου

νικολουλη αννυ μπορισοβα

Η πρόταση μομφής ήρθε μετά την δικαστική καταδίκη του συντηρητικού κόμματος του πρωθυπουργού Ραχόι για υπόθεση διαφθοράς.


θάνου δημόπουλου

κοκτειλ με ρουμι συνταγες

Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του PSOE, η πρόταση μομφής κατατέθηκε στη Βουλή.


Για να ισχύσει, θα πρέπει να συγκεντρωθεί απόλυτη πλειοψηφία 176 βουλευτών πίσω από τον υποψήφιο που θα παρουσιάσει το κόμμα για να σχηματίσει νέα κυβέρνηση. Η πλειοψηφία αυτή είναι δύσκολο να συγκεντρωθεί από μια διαιρεμένη αντιπολίτευση, καθώς για να εξασφαλίσουν αρκετή υποστήριξη για να ανατρέψουν τον Ραχόι οι Σοσιαλιστές θα χρειαστούν την υποστήριξη των κομμάτων των Podemos και των Ciudadanos.


Η υπόθεση που «στοιχειώνει» τον Ραχόι


Η υπόθεση, η οποία αφορά τη χρήση κατά τη δεκαετία του 1990 και στις αρχές εκείνης του 2000 από τους συντηρητικούς ενός μυστικού ταμείου για να χρηματοδοτούν παράνομα τις προεκλογικές εκστρατείες τους, «στοιχειώνει» τον Ραχόι αφότου ήρθε στην εξουσία το 2011. Ο ίδιος αρνείται πως έκανε οτιδήποτε επιλήψιμο.


Ο Ραχόι έγινε πέρυσι ο πρώτος εν ενεργεία πρωθυπουργός της Ισπανίας που κατέθεσε σε δίκη όταν κλήθηκε ως μάρτυρας στην υπόθεση, με αποτέλεσμα να διατυπωθούν αιτήματα για την παραίτησή του.



θάνου δημόπουλου

γατακι τριων εβδομαδων

γατακι τριων εβδομαδων
γατακι τριων εβδομαδων

Στην μεγαλύτερη στιγμή της μέχρι τώρα καριέρας του, ο 20χρονος τενίστας, νούμερο 63 στον κόσμο, αγωνίστηκε στον τελικό του όπεν της Βαρκελώνης και ηττήθηκε με 6-2, 6-1 από τον κορυφαίο της παγκόσμιας κατάταξης και πολυνίκη της διοργάνωσης Ράφαελ Ναδάλ.


οι πειρατες της καραιβικης πληροφοριες

Σε μια εκπληκτική πορεία, όπου ο Τσιτσιπάς απέκλεισε τρεις τενίστες του «top-20», έπρεπε να φτάσει στον τελικό και απάναντι στον Ισπανό άσο για να χάσει το πρώτο σετ στο τουρνουά! Μάλιστα πήρε το πρώτο γκέιμ του αγώνα, αλλά στη συνέχεια ο Ναδάλ ήταν ασυναγώνιστος και έφτασε στο 5-1 και 6-2 μέσα σε 41 λεπτά.


Στο 2ο σετ, ο Ισπανός πήρε προβάδισμα 4-0, ο Τσιτσιπάς μείωσε σε 4-1, για να ολοκληρωθεί το σετ σε 6-1 μέσα σε 37 λεπτά. Αυτός ήταν ο 11ος τίτλος του Ναδάλ στο όπεν της Βαρκελώνης και τρίτος συνεχόμενος.


Στην διαδρομή προς τον τελικό, ο Τσιτσιπάς νίκησε διαδοχικά και χωρίς να χάσει σετ τον Γάλλο Κορεντέν Μουτέ (Νο 137) με 6-4, 6-1, τον Αργεντινό Ντιέγκο Σβάρτζμαν (Νο 17) με 6-2, 6-1, τον Ισπανό Άλμπερτ Ράμος-Βινιόλας (Νο 40) με 6-4, 7-5, τον Αυστριακό Ντόμινικ Τιμ (Νο 7) με 6-3, 6-2 και τον Ισπανό Πάμπλο Καρένιο-Μπούστα (Νο 11) με 7-5, 6-3.




ενυδρειοπονία στην ελλαδα

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

ητανε μια φορα νταλαρας

επιγραφη ιατρειου

Τα μέτρα αφορούν δήλωσε η υπουργός, μιλώντας στην ΕΡΤ, όλους όσους επλήγησαν, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους, τα παιδιά, τις οικογένειες.


ητανε μια φορα νταλαρας

διαγωνισμος αστρονομιας και διαστημικης

Ειδικότερα, ανέφερε ότι υπάρχουν μέτρα άμεσης οικονομικής ενίσχυσης, εφάπαξ ή και μεγαλύτερης διάρκειας, ειδικά μέτρα για τις οικογένειες και τους συγγενείς των θανόντων, επίσης μέτρα φορολογικής και ασφαλιστικής ελάφρυνσης, μέτρα χρηματοδότησης και αποκατάστασης ιδιωτικών περιουσιών αλλά και των δημόσιων υποδομών.


Ειδικότερα, για τις οικογένειες των θυμάτων θα δοθεί οικονομική ενίσχυση 10.000 ευρώ στον σύζυγο ή στον πλησιέστερο συγγενή του θανόντα, 1000 ευρώ το μήνα στα παιδιά που έχασαν κάποιο γονιό έως την ενηλικίωση τους ή έως το 24 έτος της ηλικίας τους εφόσον σπουδάζουν.




ητανε μια φορα νταλαρας

με παλμο και φλογα

δικαιωμα ψηφου της γυναικας

Το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής έγινε το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ήταν σαρωτικός, επικράτησε 4-0 των «πράσινων» που έδειξαν να είναι σε βαθιά κρίση επηρεασμένοι από τα εξωαγωνιστικά προβλήματα, με την επόμενη ημέρα για τις δυο ομάδες να καταδεικνύουν το απόλυτο contrast. Οι μεν Θεσσαλονικείς να είναι στα… ουράνια και να ξεκινούν αντεπίθεση για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, οι δε «πράσινοι» βυθίστηκαν ακόμα περισσότερο στην εσωστρέφεια και στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε όλα τα επίπεδα.


με παλμο και φλογα

λαρισα κερκιδα

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση, αφού μόλις στο 9’ με ένα αριστουργηματικό σουτ ο Δημήτρης Πέλκας παραβίασε την εστία ου Σωκράτη Διούδη κι έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους. Με την… ορμή της Τούμπας, φαινόταν πως το βράδυ θα είναι πολύ εύκολο για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως, οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη κατάφεραν να ισορροπήσουν την κατάσταση και να μην απειληθούν περαιτέρω ως το τέλος του ημιχρόνου. Σταδιακά ο Παναθηναϊκός κυκλοφόρησε καλά τη μπάλα, αλλά η απουσία κανονικού σέντερ-φορ, του κόστισε στη δημιουργία φάσεων.


18835186


Γεμάτη για πρώτη φορά φέτος η Τούμπα, αφού τελείωσε η τιμωρία του ΠΑΟΚ. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ


Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, το παιχνίδι ουσιαστικά… τελείωσε. Στο 51’ ο Δημήτρης Πέλκας και πάλι σε μια φάση όπου η άμυνα του Παναθηναϊκού είχε… παιδική αντίδραση καθώς τον άφησε να γίνει κάτοχος της μπάλας από εκτέλεση πλαγίου άουτ και να κάνει… βόλτα στη μεγάλη περιοχή, κατάφερε να σκοράρει για το 2-0 του «δικεφάλου του Βορρά».


18835305


Διεκδίκηση μεταξύ του Ρόμπερτ Μακ και του Λούκας Βιγιαφάνιες. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ


Ο Παναθηναϊκός από εκεί και πέρα… πελαγοδρομούσε, ο ΠΑΟΚ ολοένα και γινόταν πιο επιθετικός και στο 67’ σε χέρι του Ινσούα μέσα στην περιοχή, δόθηκε πέναλτι και δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αργεντινό μπακ, που αποβλήθηκε. Ο Κουλούρης εκτέλεσε εύστοχα για το 3-0, ενώ ο Πρίγιοβιτς, που πέρασε στο ματς σαν αλλαγή, διαμόρφωσε το 4-0 στο 77’ βάζοντας… το κερασάκι στην τούρτα της νίκης του ΠΑΟΚ, στο πρώτο παιχνίδι που έδωσε παρουσία του κόσμου του στην Τούμπα για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, καθώς εξέτισε ποινή επτά αγωνιστικών λόγω των επεισοδίων του περσινού τελικού Κυπέλλου στον Βόλο με αντίπαλο την ΑΕΚ.


18835437


Σε άσχημη βραδιά οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ


Με τη νίκη του αυτή, ο ΠΑΟΚ έφτασε στους 28 βαθμούς και είναι δεύτερος πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που έχει 29. Η ΑΕΚ είναι στους 27 βαθμούς, όμως, αγωνίζεται το βράδυ της Δευτέρας (11/12) κόντρα στην Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ και με δική της επικράτηση έχει την ευκαιρία να περάσει πάλι πρώτη στην κατάταξη της Super League.


Νίκες για Αστέρα και Ατρόμητο, «μοιρασιά» στα Γιάννινα


Το πρόγραμμα της Κυριακής είχε ανοίξει νωρίτερα στο «Γ. Καμάρας» της Ριζούπολης, εκεί όπου ο Αστέρας Τρίπολης πήρε εμφατική νίκη 3-1 στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 20’ με τον Νίκο Καλτσά. Ο Αλμπάνης ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 50’, αλλά ο Μιχάλης Μανιάς στο 70’ έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους Αρκάδες. Ο Καλτσάς ήταν αυτός που με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 80’, υπέγραψε τη νίκη της ομάδας του.


18834687


Πρωταγωνιστής της νίκης του Αστέρα στη Ριζούπολη, ο Νίκος Καλτσάς. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ


Τις υψηλές πτήσεις του, συνέχισε και ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου υποδέχθηκε τον Λεβαδειακό, τον οποίο νίκησε 1-0. Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, ο Νικολά Ντιγκινί ήταν αυτός που σκόραρε στο 42’ και καθόρισε τη μοίρα της αναμέτρησης. Περισσότερο… σασπένς είχε το ματς που έγινε στους «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων. Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε τη Λαμία, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Μαυροπάνου στο 64’ αλλά ο Τσούκαλος στο 77’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, με τους γηπεδούχους να έχουν και παράπονα από τη διαιτησία του κ. Ευαγγέλου.


18834994


Μια ακόμα νίκη πανηγύρισε στο φετινό πρωτάθλημα ο Ατρόμητος. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ


Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής


Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017


15:00 ΑΕΛ – Ξάνθη 1-0


17:15 Πανιώνιος – Πλατανιάς 2-1


19:30 Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 1-4


Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017


15:00 Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης 1-3


17:15 Ατρόμητος – Λεβαδειακός 1-0


17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-1


19:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 4-0


Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017


19:30 ΑΕΚ – Κέρκυρα


Η Βαθμολογία


Θέση


ΟΜΑΔΑ


ΑΓΩΝΕΣ


ΒΑΘΜΟΙ


1


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


14


29


2


Π. Α.Ο. Κ.


14


28


3


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.


14


27


4


A. E.K.


13


27


5


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ


14


22


6


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.


14


21


7


Α. Ε.Λ.


14


17


8


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


14


17


9


Α. Ο. ΞΑΝΘΗ


14


17


10


ΛΑΜΙΑ


14


16


11


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ


14


15


12


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ


14


15


13


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ


14


14


14


ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.


14


11


15


Α. Ο.Κ.


13


11


16


ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ


14


6



με παλμο και φλογα

παναγια τσαμπικα τηλεφωνα

Κατά τις κοινές δηλώσεις τους οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι έκαναν γνωστές τις σοβαρές ανησυχίες της ΕΕ για τις ενέργειες της Τουρκίας σε ανατολική Μεσόγειο και Αιγαίο αλλά και για την παρατεινόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτών.


παναγια τσαμπικα τηλεφωνα

παναγια τσαμπικα τηλεφωνα

Η ηχηρή καταδίκη όπως είχε συμπεριληφθεί στο κείμενο συμπερασμάτων της Ευρωπαϊκής Συνόδου, βρίσκει την ελληνική πλευρά ικανοποιημένη για μια «ιστορική» και πρωτόγνωρη αλληλεγγύη από την Ευρωπαϊκή Ένωση.


Η ΕΕ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στην Τουρκία πως δεν μπορεί να υπάρξει πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις χωρίς πρόοδο στις σχέσεις της με την Ελλάδα και την Κύπρο.


Τουσκ και Γιούνκερ έθεσαν επιτακτικά το θέμα των δύο στρατιωτικών ως όρο για την πρόοδο της ευρωτουρκικής ατζέντας.


Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι δύο Ευρωπαίοι αξιωματούχοι μόνο για αυτό το θέμα συζητούσαν με τον Τούρκο πρόεδρο για 20 λεπτά. Ο Ερντογάν άφησε ανοιχτό παράθυρο για λύση, χωρίς όμως να δεσμευθεί.


Μάλιστα, ο Γιούνκερ ξεκάθαρα έθεσε και το χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, μέχρι το ελληνικό Πάσχα, όπως είπε.



δαχτυλιδια λευκοχρυσα τιμεσ
λογοτεχνια κατευθυνσης προτεινομενα θεματα

ρωξανη ζαχαροπλαστεια

ρωξανη ζαχαροπλαστεια
ρωξανη ζαχαροπλαστεια

Στις 13 Νοεμβρίου 2015, το Ισλαμικό Κράτος αιματοκύλησε το στάδιο του Μπατακλάν σκοτώνοντας 90 ανθρώπους.


τριφασικος συγχρονος κινητηρας

Ο Βαλέτ ήταν ανάμεσα στους «τυχερούς» που σώθηκαν αλλά για δύο χρόνια ζούσε με τον εφιάλτη εκείνης της βραδιάς.


Η οργάνωση «13onze15-Fraternité et Vérité» ανακοίνωσε ότι ο 31χρονος αυτοκτόνησε την Παρασκευή το βράδυ, μέσω στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.


«Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του, τους φίλους του και τους συγγενείς του» έγραψαν οι διαχειριστές της σελίδας.


Ο Βαλέτ αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα αλλά είχε αρνηθεί να λάβει βοήθεια από την ομάδα υποστήριξης των θυμάτων. Τον παρακολουθούσε, ωστόσο, ένας ψυχολόγος.


«Πρέπει να θυμόμαστε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε επίγνωση της ανάγκης να μας συνοδεύουν μέλη της οικογένειας, μιας οργάνωσης, ενός ψυχιάτρου ή ψυχολόγου. Το ψυχολογικό τραύμα που προκάλεσαν αυτές οι επιθέσεις είναι βαθύ, επίμονο, και πρέπει να αντιμετωπίζεται δεόντως» τονίζουν οι υπεύθυνοι της οργάνωσης στην ίδια ανάρτηση στο Facebook.




εκπομπες σκαι live

ελληνικο προξενειο ρωσια

εχε το νου σου hatemost lyrics
πιτα με πρασα νηστισιμη

«Σήμερα όχι, για αύριο, ρωτήστε με αύριο», απάντησε σχετικά ο κ. Κοτζιάς στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την παραίτησή του, στην τηλεόραση CRETA.


ελληνικο προξενειο ρωσια

Σχολιάζοντας το θέμα της αιγιαλίτιδας ζώνης ο κ. Κοτζιάς είπε πως εκείνος απλά ετοίμασε τα Προεδρικά Διατάγματα και δεν «υλοποίησε» την επέκταση, ενώ ερωτώμενος για το «βιαστικό» της σχετικής ανακοίνωσης κατά την παράδοση του υπουργείου Εξωτερικών απάντησε πως «δεν χρειαζόταν να ενημερωθεί η Βουλή».


Ο πρώην υπουργός συναντήθηκε επίσης με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, και στις δηλώσεις που ακολούθησαν εξέφρασε τη στήριξή του στο έργο και την προσωπικότητα του περιφερειάρχη, λέγοντας χαρακτηριστικά:


«Ηρθαμε για να εκφράσουμε την βαθιά εκτίμηση στο έργο του κ. Περιφερειάρχη και να δηλώσουμε ότι το «Πράττω» που είναι μια πολύ ζωντανή δύναμη και ισχυρή θα έλεγα στην Κρήτη, την πλήρη μας υποστήριξη στο έργο του, στην προσωπικότητά του και στις προοπτικές που υπάρχουν για το νησί».



ελληνικο προξενειο ρωσια

παγιδευση κινητου

Αυτή τη φορά, η καγκελάριος 'Ανγκελα Μέρκελ έγινε δεκτή με ενθουσιώδες και παρατεταμένο χειροκρότημα, ενώ η ατμόσφαιρα δεν θύμιζε σε τίποτα την - εξευτελιστική, όπως είχε χαρακτηριστεί τότε - σκηνή του 2015 με την κυρία Μέρκελ να στέκεται επί 13 λεπτά δίπλα στον Βαυαρό Πρωθυπουργό Χορστ Ζεεχόφερ και να δέχεται την κριτική του για τους χειρισμούς της στην προσφυγική κρίση. «Είτε το πιστεύετε είτε όχι, χαίρομαι που είμαι σήμερα εδώ», είπε η κυρία Μέρκελ, σπάζοντας τον πάγο από την αρχή της 30λεπτης ομιλίας της.


παγιδευση κινητου

παγιδευση κινητου

ποσο τρωει μωρο 3 μηνων

Ούτε ο Χορστ Ζεεχόφερ βρίσκεται όμως πλέον στην ίδια θέση. Το κόμμα του έχασε στις τελευταίες ομοσπονδιακές εκλογές περίπου 10 εκατοστιαίες μονάδες, η Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD) θεριεύει στην Βαυαρία και ο ίδιος χρειάστηκε επανειλημμένα να αγωνιστεί για να κρατήσει τη θέση του. Το αποτέλεσμα; Σήμερα, Σάββατο, θα αποχωρήσει και επισήμως από την εκ νέου διεκδίκηση της πρωθυπουργίας, παραχωρώντας τη θέση του στον επί χρόνια σημαντικότερο εσωκομματικό αντίπαλό του, Μάρκους Σέντερ, ενώ ο ίδιος θα επιχειρήσει να επανεκλεγεί στην ηγεσία του κόμματος με ένα ποσοστό άνω του 80%.




υπουργειο ναυτιλιας υπουργος

χρησιδανειο φορολογια

εντυπο τελη κυκλοφοριας 2016

Σύμφωνα με όσα είπε στους υπαλλήλους της πρώτης υπηρεσίας ασύλου όταν έφτασε στη Λέρο το 2014, την περίδο που ο ίδιος πολεμούσε για τον ISIS, υπήρχαν 1300 άτομα μέλη του στην Ευρώπη. Όπως ισχυρίστηκε μάλιστα ο 32χρονος, από αυτούς, οι 40 ήταν αρχηγοί και 20 άτομα είχαν αναλάβει το ρόλο του προσηλυτισμού.


χρησιδανειο φορολογια

Στη συνέντευξη για να υποστηρίξει το αίτημα ασύλου του, έδειξε στους υπαλλήλους βίντεο και φωτογραφίες από ηγετικά στελέχη του ISIS και όπως είπε θα έδινε πληροφορίες για τον καθένα εικονιζόμενο αν τον προστάτευαν, καθώς φοβόταν πολύ για τη ζωή του και τη ζωή της οικογένειας του από την ημέρα που έφυγε από τον ISIS.


Με κάθε λεπτομέρεια όμως είχε περιγράψει στα στελέχη της υπηρεσίας ασύλου, που του πήραν την πρώτη συνέντευξη, το πως έφτασε, μαζί με την οικογένειά του, αρχικά στο Φαρμακονήσι και μετά μεταφέρθηκε στο hot spot στη Λέρο.


Όπως αποκάλυψε χθες το CNN Greece, ο ίδιος παραδέχτηκε τη συμμετοχή του στον ISIS και υποστήριξε ότι η αιτία που διαφώνησε και έφυγε ήταν ότι του ζήτησαν να μεταφέρει 8 μαχητές στην Ευρώπη.


Ο 32χρονος ήταν το 2006 στην ασφάλεια του Μπασάρ αλ Άσαντ και από το 2011 βρίσκεται στο πλευρό του Ελευθέριου Συριακού Στρατού. Το 2012 πηγαίνει στην Αλ Νούσρα, στη συριακή Αλ Κάιντα που, όπως χαρακτηριστικά είπε, «είχε περισσότερα όπλα...»


Λίγο καιρό αργότερα τραυματίζεται και μεταφέρεται στο Ισραήλ, όπως υποστηρίζει, για περίθαλψη. Από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι στο Μάρτιο του 2014 πολεμά με τον ISIS.


Πήγε στα σύνορα Συρίας με το Ιράκ όταν πολεμούσε με την Αλ Νούσρα, που ήταν μαζί με τον ISIS. Πολέμησε στη Ράκα εναντίον της συριακής κυβέρνησης και τότε ο Amir Abulogman, αρχηγός στη Ράκα, του ζήτησε να μεταφέρει άτομα στην Ευρώπη.


Ο 32χρονος παραδέχεται ότι ήταν μαχητής του ISIS στη μάχη για την κατάληψη του αεροδρομίου Ντέιρ αλ-Ζορ, μάχη που όμως οι τζιχαντιστές έχασαν το Φεβρουάριο του 2014.


Όμως, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σύρου, πέρασε και δυο χρόνια στην Τουρκία, όταν νοίκιασε μαζί με άλλα 5 άτομα ένα σπίτι στα Άδανα. Είχαν μαζί τους, όπως ισχυρίστηκε, τουλάχιστον 800 χιλιάδες δολάρια και πολλά όπλα.



αποτελεσματα oncotype
χρησιδανειο φορολογια

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

παιδαγωγικη μεθοδολογια

παιδαγωγικη μεθοδολογια
παιδαγωγικη μεθοδολογια

Από την επίθεση έχασαν τη ζωή τους οκτώ άνθρωποι, ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι τραυματίες ανέρχονται σε τουλάχιστον 45. Ο ISIS ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης μέσω ανακοίνωσης του πρακτορείου ειδήσεων του, Αmaq.


ναυτικο φυλλαδιο σε ισχυ

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι δύο καμικάζι του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους πραγματοποίησαν την επίθεση χωρίς όμως να δίνει στοιχεία που να στηρίζουν τον ισχυρισμό.


Ο Αμπντούλ Ραζάκ Σέμα, ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας στην Κουέτα, πρωτεύουσα της πολύ ασταθούς επαρχίας Μπαλουτσιστάν, διευκρίνισε ότι οι δύο βομβιστές αυτοκτονίας εισέβαλαν στην τοπική Εκκλησία των Μεθοδιστών την ώρα που η κυριακάτικη λειτουργία είχε μόλις αρχίσει.




ανεκτικος ετυμολογια

β παγκοσμιος πολεμος αυστρια

βιντεο μπει πλει σβουρεσ

Η πρωτοβουλία προκάλεσε την δριμεία αντίδραση της εβραϊκής κοινότητας της Γερμανίας που χαρακτήρισε το AfD «ρατσιστικό και αντισημιτικό κόμμα».


β παγκοσμιος πολεμος αυστρια

Η ίδρυση του εβραϊκού τμήματος ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Βιζμπάντεν, ονομάσθηκε «οι Εβραίοι του AfD» και εντάσσεται στην προσπάθεια ενίσχυσης της υποστήριξης προς το ακροδεξιό κόμμα που θεωρεί ότι το ισλάμ δεν είναι συμβατό με το γερμανικό Σύνταγμα. Μέχρι στιγμής αποτελείται από 19 μέλη.


«Δεν είμαστε θρησκευτική οργάνωση, είμαστε μία πολιτική οργάνωση», δήλωσε ο επικεφαλής του εβραϊκού τμήματος Βόλφγκανγκ Φουλ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου διευκρινίζοντας ότι δύο είναι οι προϋποθέσεις για την ένταξη στους «Εβραίους του AfD»: συμμετοχή ως μέλος στο κόμμα και εθνική ή θρησκευτική σχέση με την εβραϊκή πίστη.


Το AfD εξασφάλισε κοινοβουλευτική εκπροσώπηση για πρώτη φορά στις βουλευτικές εκλογές του περασμένου έτους, ενισχυμένο από την υποστήριξη ψηφοφόρων που είχαν οργισθεί από την μεταναστευτική πολιτική της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, που οδήγησε στην είσοδο άνω του ενός εκατομμυρίου κυρίως μουσουλμάνων αιτούντων άσυλο στην Γερμανία.




άσκιο όρος
β παγκοσμιος πολεμος αυστρια

προαστιακος πειραια χαρτης

προαστιακος πειραια χαρτης

Τη συμφωνία χαιρέτισε η ελληνική πλευρά, με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, να σημειώνει: «Σήμερα συζητήσαμε για την PESCO, δηλαδή για τη διαμόρφωση μίας ευρωπαϊκής βιομηχανίας άμυνας, και υπογράψαμε, τα 23 από τα 28 κράτη, μία συμφωνία συνεργασίας».


αθλητίατροι πειραια

Η συμφωνία που υπογράφηκε σήμερα αποτελεί το πρώτο επίσημο βήμα για τη δημιουργία της λεγόμενης μόνιμης διαρθρωμένης συνεργασίας (PESCO), σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακοτείο. Οι 23 χώρες συμφώνησαν στις αρχές της PESCO, υπογραμμίζοντας ιδιαίτερα το γεγονός ότι η «PESCO είναι ένα φιλόδοξο, δεσμευτικό και χωρίς αποκλεισμούς ευρωπαϊκό νομικό πλαίσιο για επενδύσεις στον τομέα της άμυνας και της ασφάλειας του εδάφους της ΕΕ και των πολιτών της». Επίσης, προσυπέγραψαν τον κατάλογο των «φιλόδοξων και πιο δεσμευτικών κοινών υποχρεώσεων», τις οποίες συμφώνησαν να αναλάβουν τα κράτη-μέλη, συμπεριλαμβανομένων «των τακτικά αυξανόμενων προϋπολογισμών για την άμυνα σε πραγματικούς όρους, με σκοπό την επίτευξη συμφωνημένων στόχων».


Τέλος, στη συμφωνία περιλαμβάνονται προτάσεις για τη διακυβέρνηση της PESCO, με ένα γενικό επίπεδο για τη διατήρηση της συνοχής και της φιλοδοξίας της (PESCO), το οποίο θα συμπληρώνεται από ειδικές διαδικασίες διακυβέρνησης σε επίπεδο σχεδίων.


Τα κράτη-μέλη που υπέγραψαν τη συμφωνία είναι τα εξής: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Τσεχική Δημοκρατία, Κροατία, Κύπρος, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Κάτω Χώρες, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβενία, Σλοβακία, Ισπανία και Σουηδία. Άλλα κράτη-μέλη μπορούν να συμμετάσχουν σε μεταγενέστερο στάδιο.


Το συμβούλιο θα πρέπει τώρα να εκδώσει απόφαση για τη σύσταση της PESCO με ενισχυμένη ειδική πλειοψηφία. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στην επόμενη σύνοδο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων (11 Δεκεμβρίου).


Εξάλλου ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, ανέφερε, σε δήλωσή του ότι στο περιθώριο του σημερινού συμβουλίου, ότι συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ. «Επίσης, είδαμε ζητήματα που σχετίζονται με την ενημέρωση, για τους οργανισμούς και μηχανισμούς ενημέρωσης της ΕΕ, όπου ασφαλώς είπα ότι για να κάνεις σωστή ενημέρωση, πρέπει να έχεις και σωστή πολιτική και ότι στην Ευρώπη χρειαζόμαστε μία πολιτική που να στηρίζεται περισσότερο σε αξίες, στη δημοκρατία, στο κοινωνικό της έργο και σε ένα όραμα για μία διαφορετική κοινωνία» κατέληξε ο κ. Κοτζιάς.



new tablet october 2015
προαστιακος πειραια χαρτης

μεταχειρισμενοι ψυκτες νερου

ο σεφ που επαιζε με τη φωτια σινεμα
πιστολι σιλικονης σκρουτζ

Σε ένα βίντεο, που καταγράφει το περιστατικό της 15ης Δεκεμβρίου στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη εμφανίζει την Άχεντ και τη ξαδέλφη της Νουρ Νάτζι να πλησιάζουν δύο Ισραηλινούς που ακουμπούσαν σε έναν τοίχο και να τους σπρώχνουν, να τους χαστουκίζουν, να τους κλωτσάνε και να τους γρονθοκοπούν. Οι στρατιώτες, με πλήρη εξάρτυση, παραμένουν απαθείς.


μεταχειρισμενοι ψυκτες νερου

Το βίντεο έγινε viral, με τους Παλαιστινίους να εξαίρουν τον ηρωισμό της 16χρονης, με τους Ισραηλινούς να συζητούν κατά πόσον ο στρατιώτης έπραξε σωστά στο να μην αντιδράσει.


Το περιστατικό διαδραματίστηκε μπροστά από το σπίτι της οικογένειας Ταμίμι, στη Νάμπι Σάλεχ, βόρεια της Ραμάλα στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, κατά τη διάρκεια πετροβολισμών ενάντια σε στρατιώτες, σύμφωνα με τον στρατό.





μεταχειρισμενοι ψυκτες νερου

μανωλης καναρης

μανωλης καναρης
hot seat κανονες

Η περικοπή αυτή είναι κατά μέσο όρο 9% ανέφερε η υπουργός και τόνισε ότι με "το ταβάνι" του 18% που τέθηκε διασφαλίστηκαν από τις περικοπές και εκείνοι που παίρνουν υψηλές συντάξεις κι αυτό γιατί σε πολλές περιπτώσεις συνταξιούχων η προσωπική διαφορά ανέρχεται σήμερα ακόμη και στο 40 %.


μανωλης καναρης

πότε γιορτάζει αγγελική

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ η κυρία Αχτσιόγλου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα θετικά μέτρα της συμφωνίας και ειδικά στην επιδότηση ενοικίου κατά χίλια ευρώ το χρόνο. Το μέτρο αυτό, είπε, θα "πιάσει" όλους τους Έλληνες που είτε μένουν στο ενοίκιο, είτε έχουν στεγαστικό δάνειο.



«Πρόκειται για μέτρα ενίσχυσης της ραχοκοκαλιάς της Ελληνικής οικονομίας" τόνισε χαρακτηριστικά.



Η Έφη Αχτσιόγλου δήλωσε ότι η συμφωνία είναι ισορροπημένη και κοινωνικά βιώσιμη. Η κυβέρνηση, είπε, κατάφερε να αποτρέψει ακραίες απαιτήσεις των δανειστών και ειδικά του ΔΝΤ όπως για παράδειγμα η ανταπεργία. Για τις ομαδικές απολύσεις η υπουργός είπε ότι δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στο όριο απολύσεων ενώ τόνισε πως τέθηκαν οι βάσεις για την επιστροφή στην κανονικότητα όσον αφορά τις συλλογικές συμβάσεις τον Σεπτέμβριο του 18 μετά το τέλος του ισχύοντος Προγράμματος.


ταινιες μεταφορας καυσοξυλων

περιφερειακο συμβουλιο κεντρικησ μακεδονιασ
Βόλος - Σοκάρει κατ' επανάληψη βιαστής: Δεν τους έκανα κακό, τις βίασα δεν τις σκότωσα

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου απέρριψε την αίτηση που είχε κάνει κατάδικος για υποθέσεις βιασμών να αφεθεί ελεύθερος υπό όρους, βάσει του νόμου Παρασκευόπουλου.


Ο αιτών, ενώπιον του Συμβουλίου, εμφανίστηκε αμετανόητος, τονίζοντας πως «με τις πράξεις μου δεν έκανα κακό στις γυναίκες στις οποίες επιτέθηκα. Αν ήθελα πραγματικά να τους κάνω κακό, θα τις σκότωνα».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο βαρυποινίτης, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης 50,5 ετών, με εκτιτέα 25 έτη, για δέκα βιασμούς γυναικών, έκανε την αίτηση με βασικό δικαιολογητικό την καλή διαγωγή εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος στο οποίο κρατείται.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



καυσοξυλα πυργος ηλειας
ταινιες μεταφορας καυσοξυλων
ταινιες μεταφορας καυσοξυλων

βιβλια μαργαριτα καραπανου

βιβλια μαργαριτα καραπανου
σίδερο ατμού philips azur gc4410

Η 21χρονη τενίστρια από την Ιαπωνία νίκησε την Τσέχα Πέτρα Κβίτοβα στον τελικό του απλού των γυναικών με 7-6(2), 5-7, 6-4 και κατέκτησε τον δεύτερο διαδοχικό τίτλο της σε τουρνουά γκραν σλαμ (μετά το US Open του 2018), ενώ εξασφάλισε - για πρώτη φορά στην καριέρα της - και την παρουσία της στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης.


Από την πλευρά της, η Κβίτοβα, η οποία επέστρεψε για τα... καλά στο κορυφαίο επίπεδο μετά τον σοβαρό τραυματισμό της στο αριστερό χέρι, σε επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε σε ληστεία μέσα στο σπίτι της τον Δεκέμβριο του 2016, θα «σκαρφαλώσει» στο Νο 2, θέση στην οποία βρέθηκε για τελευταία φορά τον Ιούνιο του 2015.



What a moment. @Naomi_Osaka_ wins her second Grand Slam in a row #AusOpen pic.twitter.com/9TTskXIH9E

— #AusOpen (@AustralianOpen) 26 Ιανουαρίου 2019


προκληση τοκετου πονος
βιβλια μαργαριτα καραπανου

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

κεντρα αποτοξινωσησ αλκοολικων θεσσαλονικη

μπρουτζος σημειο τηξης
Αυγερινός: Ξεκινούν για άλλη μια φορά μέρες θλίψης στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Στον γενικό γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Γιάννη Μπασκόζο, απαντά με δήλωσή του ο πρώην – πλέον - πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός.


κεντρα αποτοξινωσησ αλκοολικων θεσσαλονικη

κεντρα αποτοξινωσησ αλκοολικων θεσσαλονικη

πίνακες ωρομισθίων 2017

Με αφορμή την τοποθέτηση νέας προσωρινής διοίκησης στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Ε. Ε.Σ.), ο κ. Μπασκόζος είχε κάνει λόγο για «μέρα ηθικής και θεσμικής δικαίωσης» εξισώνοντας τη θητεία Αυγερινού με την περίοδο Μαρτίνη.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Αυγερινού έχει ως εξής:

«Ξεκινούν για άλλη μια φορά οι μέρες θλίψης, αναστάτωσης και συγκρούσεων μέσα στους κόλπους του Ερυθρού Σταυρού.

Η παρέμβαση του Υπουργείου Υγείας προκειμένου "να αποκαταστήσει την Διεθνή εικόνα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού", θέτει πάλι στο προσκήνιο το νομοτελειακώς επερχόμενο παρελθόν δημιουργώντας περισσότερη ανησυχία παρά εφησυχασμό.

Διερωτώμεθα, ειλικρινά, πως είναι δυνατόν να υπάρχει πνεύμα ανανέωσης και κάθαρσης με "υγιείς δυνάμεις" (όπως ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας αναφέρει) ανθρώπων που επί σειρά ετών πλαισίωναν το άμεσο περιβάλλον του υπόδικου Μαρτίνη. Και αυτό, μάλιστα, δεν οφείλεται στους "περίεργους συσχετισμούς" που επέβαλε η δικαστική απόφαση, αλλά σε μελετημένο σχεδιασμό.

Προφανώς, ηθελημένα, ο ίδιος δεν αντιλήφθηκε ούτε την ανανέωση, ούτε την επιστροφή που επήλθε στα ιδανικά του εθελοντισμού και της ανθρωπιστικής δράσης, με την Διοίκηση Αυγερινού. Για μας αρκεί η αναγνώριση όλης της ελληνικής κοινωνίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο υπό την Προεδρία Αυγερινού, με σύσσωμο το προσωπικό και τους Εθελοντές, επιδίωξε και έκανε πράξη την αποστολή που αναλογεί και ταιριάζει στην ιστορική προοπτική του Ε. Ε.Σ.. Έσπευσε εγκαίρως και αποτελεσματικώς προς την κατεύθυνση υπεράσπισης του κοινωνικού ιστού. Ανέδειξε με ενάργεια το ανθρωπιστικό και ύψιστο έργο του Ε. Σ.

Αλήθεια ποιος είναι ο λόγος που το Υπουργείο Υγείας θεώρησε απαραίτητη την παρέμβαση του προκειμένου να αλλάξει το Διοικητικό Συμβούλιο Αυγερινού; Ποία δήθεν δυσλειτουργία υπήρχε; Ποιες είναι οι πράξεις της Διοίκησης Αυγερινού που επιτρέπουν σε κάποιους να την χαρακτηρίζουν με τον ανάρμοστο, προσβλητικό και συκοφαντικό χαρακτηρισμό "καθεστώς";

Ο Ε. Ε.Σ. με Διοίκηση Αυγερινού δεν ήταν αυτός που προσέτρεξε στο πλευρό της Πολιτείας (με πλήθος ευχαριστήριων επιστολών από αντίστοιχους Πολιτικούς και Πολιτειακούς παράγοντες) προσφέροντας ποικίλες δράσεις;

  • Υλοποίηση προγραμμάτων σε συνεργασία με την Διεθνή Ομοσπονδία Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου και άλλων Εθνικών Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου για την παροχή υπηρεσιών Διάσωσης, Πρώτων Βοηθειών και προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών που κατέφθασαν στον ελλαδικό χώρο (κυρίως νησιά) από την πρώτη στιγμή της προσφυγικής-μεταναστευτικής κρίσης.
  • Υλοποίηση προγραμμάτων σε συνεργασία με το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης για τη μετεγκατάσταση σε δομές φιλοξενίας, αλλά και δημιουργική απασχόληση ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων και μεταναστών.
  • Σύναψη συμφώνου συνεργασίας με την Ελληνική Αστυνομία και το Γενικό Επιτελείο Στρατού για την εκπαίδευση των στελεχών τους στις Πρώτες Βοήθειες.
  • Συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, αλλά και με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο και την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας για την υλοποίηση προγραμμάτων με στόχο την κάλυψη ανθρωπιστικών αναγκών των συνανθρώπων μας σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας.
  • Σύναψη συμφώνου συνεργασίας με το ίδρυμα «Όραμα Ελπίδας» με στόχο την εύρεση εθελοντών δοτών μυελού των οστών για τα παιδιά με καρκίνο.
  • Δημιουργία Πολυδύναμου Κέντρου Προσφύγων και Μεταναστών στη Θεσσαλονίκη.
  • Διαρκής παροχή πολύπλευρης στήριξης προς το Δήμο Αθηναίων για την αντιμετώπιση των αναγκών των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.
  • Συνεχής συνεργασία με την Πολιτική Προστασία και την Πυροσβεστική για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών και άλλων εκτάκτων αναγκών.
  • Πρωτοποριακό, καινοτόμο και μοναδικό πρόγραμμα εκμάθησης Πρώτων Βοηθειών μέσω ηλεκτρονικών μαθημάτων (e-learning).
  • Όλα τα ανωτέρω και πολλά άλλα, αποτελούν αμάχητο τεκμήριο ότι η Διοίκηση του Αυγερινού όχι μόνο εξεπλήρωσε πλήρως τα καθήκοντα που της ανατέθηκαν κι αποκατέστησε πλήρως την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού, αλλά δημιούργησε και μια πορεία ανόδου κι επανένωσης όλων των υγιών δυνάμεων του Οργανισμού με βάση τις θεμελιώδεις αρχές του κινήματος.

    Η ηθελημένη διαστρέβλωση της αλήθειας ότι η Διοίκηση Αυγερινού δεν πραγματοποιεί αρχαιρεσίες, έχει εδώ και πολύ καιρό καταρριφτεί. Είναι σε όλους γνωστό ότι η μη διενέργεια εκλογών με το νέο καταστατικό οφείλεται αποκλειστικά στην πλευρά Μαρτίνη, που τον Σεπτέμβριο του 2015, εμπόδισε με κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων την διεξαγωγή των εκλογών.

    Αλήθεια τι είναι αυτό που οδήγησε το Υπουργείο Υγείας να θέσει μέσα στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ε. Σ. τα άτομα που κατέθεσαν τα ασφαλιστικά μέτρα;

    Μήπως για να γίνουν εκλογές με το παλαιό καταστατικό που επί 30 χρόνια περίπου εξυπηρετούσε την διοίκηση Μαρτίνη;

    Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να αναφέρω ότι η διαδρομή του Διοικητικού Συμβουλίου υπό την Προεδρία μου, επέφερε στον Ε. Ε.Σ. ένα άκρως θετικό ισοζύγιο προσφοράς υπέρ του ανθρωπιστικού κι Ερυθροσταυρικού συμφέροντος, όντας ο ίδιος εμπνευστής της μέγιστης αναδιοργάνωσης κι ανανέωσης του Ε. Σ. μη ενδίδοντας στις δημαγωγικού χαρακτήρα κραυγές του ασθενούς παρελθόντος».


    δρομολογια πλοιων για ροδο blue star

    δρομολογια πλοιων για ροδο blue star
    τελωνειο λεμεσος
    Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος - «βαποράκι»

    Για εισαγωγή ναρκωτικών, συγκεκριμένα ινδικής κάνναβης, στις φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος του εν λόγω καταστήματος κράτησης.


    δρομολογια πλοιων για ροδο blue star

    σημαδια οτι θελει να χωρισουμε

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, μετά από συνεργασία των σωφρονιστικών Αρχών με την Ελληνική Αστυνομία, συνελήφθη υπάλληλος των φυλακών Θεσσαλονίκης για εισαγωγή ναρκωτικών στο κατάστημα κράτησης. Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση των σχετικών πληροφοριών και αντίστοιχη παρακολούθηση, εντοπίστηκε φύλακας των φυλακών Διαβατών να εισάγει ποσότητα ινδικής κάνναβης μαζί με καπνό, λαμβάνοντας ως αντάλλαγμα από κρατούμενο τηλεκάρτες.

    Ήδη κινούνται οι διαδικασίες τόσο για την ποινική, όσο και για την πειθαρχική δίωξη του σωφρονιστικού υπαλλήλου.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


    πυτζαμες παιδικες χριστουγεννιατικες

    πυτζαμες παιδικες χριστουγεννιατικες

    Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση που συνοδεύει την τροπολογία, δεδομένης της λήξης του Μνημονίου στις 20 Αυγούστου και της συνακόλουθης θέσης του μηχανισμού διαμόρφωσης του κατώτατου μισθού και ημερομισθίου σε ισχύ, αλλά και δεδομένων των επιτακτικών αναγκών για τον επανακαθορισμό τους σε επίπεδα που θα ανταποκρίνονται στα βελτιωμένα δεδομένα της οικονομίας και στις υφιστάμενες ανάγκες του εργατικού δυναμικού της χώρας κρίνεται επιβεβλημένη η άμεση ενεργοποίηση της διαδικασίας.

    Προς τον σκοπό αυτό με την προτεινόμενη διάταξη τίθενται ειδικά χρονοδιαγράμματα για την έναρξη την ολοκλήρωση της διαδικασίας έτσι ώστε αυτή να ξεκινήσει εντός του τελευταίου δεκαημέρου του Σεπτεμβρίου και να ολοκληρωθεί εντός του τελευταίου δεκαπενθημέρου του Ιανουαρίου του 2019.

    Σύμφωνα με τη διάταξη η διαδικασία θα εκκινήσει με την αποστολή των προσκλήσεων από την επιτροπή συντονισμού εντός του τελευταίου δεκαήμερου του Σεπτεμβρίου και αφού μεσολαβήσουν τέσσερα στάδια διαβούλευσης και συλλογής των θέσεων έως τις 30 Οκτωβρίου, τις 15 Νοεμβρίου, τις 30 Νοεμβρίου και τις 31 Δεκεμβρίου θα πρέπει στο τελευταίο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2019 να έχει κατατεθεί από την υπουργό Εργασίας στο υπουργικό συμβούλιο η εισήγηση για τον κατώτατο μισθό και το κατώτατο ημερομίσθιο.


    πυτζαμες παιδικες χριστουγεννιατικες

    θα σε κλαινε οι ρεγγες


    πλοιο ανεκ φωτια

    μαχη στο σταλινγκραντ

    Το ελικόπτερο συνετρίβη στο Μπρίσκοου Φιλντ βορειοανατολικά της Ατλάντα, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Ντέιβιντ Σμιθ.


    μαχη στο σταλινγκραντ

    Σύμφωνα με την Washington Post, το ελικόπτερο επέστρεφε στη βάση του, μετά την αναζήτηση ενός υπόπτου.


    Ο ένας από τους δύο αστυνομικούς είχε εγκλωβιστεί στο ελικόπτερο και για την απελευθέρωσή του χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής. Ωστόσο και οι δύο αστυνομικοί είχαν τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας τους δεν κρίνεται ανησυχητική.





    The outpouring of support for our officers has been tremendous. Thanks for sending prayers and well-wishes. They're still at the hospital. pic.twitter.com/tT7CfOg3Gd

    — Gwinnett Police Dept (@GwinnettPd) September 1, 2017


    ο οσιος κλιση στα αρχαια
    ιεροδουλεσ φωτο
    μαχη στο σταλινγκραντ

    ομιλιες γεροντος νεκταριου μουλατσιωτη

    Οι Ζωσιμάδες ήταν μακράν στην χειρότερη κατάσταση αναγκάζοντας τον Πανιώνιο να εκδώσει και επίσημη ανακοίνωση, αλλά και τον Μανώλη Σιώπη να κάνει και μια σκληρή δήλωση (που καλύπτει ασφαλώς και τους παίκτες του ΠΑΣ): "Ο κόσμος δεν είδε καν παιχνίδι, ήταν 22 γουρούνια σε ένα γήπεδο, ο Θεός να το κάνει γήπεδο. Δεν έπρεπε να γίνει αυτό το ματς". Στην Βέροια επίσης τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα, ενώ και τα γήπεδα του Παναιτωλικού και του Αστέρα Τρίπολης (που δέχθηκαν πάρα πολύ νερό), και παρά τα πολύ καλά αποστραγγιστικά συστήματα, οι συνθήκες ήταν πολύ κακές. Και είναι βέβαια ένα ερώτημα πως οι διαιτητές επιτρέπουν να παιχθεί ποδόσφαιρο σε αυτά τα γήπεδα (αφού πέρα από το θέαμα και οι ποδοσφαιριστές ρισκάρουν την σωματική τους ακεραιότητα). Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας.


    ομιλιες γεροντος νεκταριου μουλατσιωτη

    τηλεοραση μεγα live

    4022501
    (Ζωσιμάδες - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ)


    4022413 copy
    (Ζωσιμάδες - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ)


    4022688
    (Αγρίνιο - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)


    4022937
    (Αγρίνιο - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)


    4022949
    (Τρίπολη - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)


    4023039
    (Τρίπολη - Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)


    4022755
    (Βέροια - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)



    τηγανιτες σαμου με γιαουρτι
    ομιλιες γεροντος νεκταριου μουλατσιωτη

    λένα τερκεσίδου

    θελω να ζησω ελευθερος

    Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι στη Θεσσαλονίκη «ο κ. Τσίπρας ετοιμάζει μία κακοστημένη παράσταση, η οποία πλέον δεν κόβει εισιτήρια».
    Επ' αυτού σημείωσε ότι τα έσοδα από τους φόρους είναι λιγότερα από 600 εκατ. ευρώ και ενώ οι πολίτες έχουν υποστεί, όπως είπε, φορολογική λαίλαπα, υπάρχει υστέρηση εσόδων.


    λένα τερκεσίδου

    «Ενώ το κράτος υπεροφολογεί τους πάντες, δεν επιστρέφει αυτά τα οποία πρέπει. Ο αρμόδιος υπουργός έρχεται και λέει ότι από τη κύρια πηγή χρηματοδότησης για να αναπτυχθεί η χώρα, που είναι το πακέτο Γιούνκερ, δεν έχουν μπορέσει να απορροφήσουν παρά ελάχιστα. Γιατί η κυβέρνηση έχει κάνει business plan την πολιτική απάτη. Αυτό είναι η απάντηση σε όλους αυτούς που πάνε να στήσουν τηλεοπτικά και επικοινωνιακά σόου για να κρύψουν την αποτυχία τους», πρόσθεσε ο κ. Κικίλιας. Επίσης, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι φορολογεί άγρια τους πάντες, με ταξικό πρόσημο.


    Όπως τόνισε, χαίρεται να πηγαίνει καλά ο τουρισμός, αλλά παράλληλα αναρωτήθηκε: «Όμως, δεν είναι αμαρτία σε αυτήν τη χώρα που έχει τις προοπτικές να πάει πολύ καλύτερα αυτή η ανίκανη κυβέρνηση να κρατάει πίσω τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας;».


    Επιπλέον, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ επισήμανε ότι ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, πήγε στη Θεσσαλονίκη 15 ημέρες νωρίτερα και άκουσε τα επιμελητήρια, τους κοινωνικούς φορείς, ακαδημαϊκούς και πανεπιστημιακούς ανθρώπους της ελεύθερης οικονομίας, ενώ σήμερα θα ακούσει νέα παιδιά που μπήκαν στο πανεπιστήμιο.



    επισημοποιώ στα αγγλικα
    λένα τερκεσίδου

    παστουρμας πιτακια

    Η πληροφορία μεταδίδεται από το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, που επικαλείται ανώνυμη κυβερνητική πηγή.


    Η συνάντηση που είχε προγραμματιστεί για σήμερα, Τρίτη, μεταξύ κυβέρνησης και «κίτρινων γιλέκων» ακυρώθηκε, όπως αναφέρει το France24.


    Να υπενθυμίσουμε πως το περασμένο Σαββατοκύριακο το Παρίσι μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, με τους διαδηλωτές και την αστυνομία να συγκρούονται.


    Μία ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της στη Μασσαλία, καθώς την ώρα των επεισοδίων προσπάθησε να κλείσει τα παράθυρα της και χτυπήθηκε στο πρόσωπο από ένα βλήμα δακρυγόνου.




    κουνελα γεννα
    τυραννόσαυρος ρεξ παρασταση
    παστουρμας πιτακια
    παστουρμας πιτακια

    150 γραμμαρια ρυζι

    Οι δυνάμεις των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, που συμμετέχουν στον αραβικό συνασπισμό εναντίον των σιιτών ανταρτών Χούτι στην Υεμένη, κατέστρεψαν δύο πλοία των ανταρτών «τα οποία απειλούσαν ένα πετρελαιοφόρο στην Ερυθρά Θάλασσα», ενώ δύο ακόμη πλοία διέφυγαν, μετέδωσε το πρακτορείο των Εμιράτων WAM.


    150 γραμμαρια ρυζι

    το ρετιρε επεισοδιο 50

    Δεν έχει γίνει γνωστό αν το πετρελαιοφόρο υπέστη ζημιές στη διάρκεια του περιστατικού, το οποίο μετέδωσε και το σαουδαραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya, ενώ δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για το δεξαμενόπλοιο.


    Τον προηγούμενο μήνα ένα σαουδαραβικό πετρελαιοφόρο επλήγη στο λιμάνι της Χοντέιντα της Υεμένης και υπέστη μικρές υλικές ζημιές σε μια επίθεση των Χούτι, όπως είχαν ανακοινώσει οι δυνάμεις του αραβικού συνασπισμού. Οι αντάρτες απάντησαν ότι στόχος τους ήταν ένα πολεμικό πλοίο του συνασπισμού.



    ασκησεις μαθηματικων γ δημοτικου ονλινε
    150 γραμμαρια ρυζι

    χορος και ψυχικη υγεια

    πλατεία κανάρια ηλιούπολη
    Φωτιές Αττική: Ταυτοποιήθηκε μια ακόμα σορός - Νεκρή η 55χρονη Ελένη Σαρίεβα στο οικόπεδο της φρίκης

    Τις 51 έχουν φτάσει οι σοροί που ταυτοποιήθηκαν στο νεκροτομείο Αθηνών, από την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε την ανατολική Αττική.


    χορος και ψυχικη υγεια

    γραμμικη παλινδρομηση λυμενες ασκησεις

    Το απόγευμα του Σαββάτου ταυτοποιήθηκε και η σορός της 55χρονης Ελένης Σαρίεβα από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. Ήταν ανάμεσα στα 25 απανθρακωμένα πτώματα που βρέθηκαν στο οικόπεδο της φρίκης, στο Μάτι.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Δείτε ΕΔΩ τα πρόσωπα της τραγωδίας

    Μαζί με τους υπόλοιπους, προσπάθησε να βρει διέξοδο στη θάλασσα για να γλιτώσει από τις φλόγες. Βρέθηκε, όμως, σε αδιέξοδο και εγκλωβίστηκε στο σημείο, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.

    Διαβάστε επίσης:

    Το εντυπωσιακό φαινόμενο πριν την καταιγίδα που καταγράφηκε στην Πιερία

    Νεκρός ο 13χρονος Δημήτρης Αλεξόπουλος - Ταυτοποιήθηκε η σορός του



    χορος και ψυχικη υγεια

    Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

    μια τόσο μακρινή απουσία

    μια τόσο μακρινή απουσία
    μια τόσο μακρινή απουσία

    Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


    ρουβας σταυροι

    φούσκες στα χείλη

    Αττική


    Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και τα βόρεια τις πρωινές ώρες.
    Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 στα ανατολικά το πρωί πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


    Θεσσαλονίκη


    Καιρός: γενικά αίθριος.
    Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 πρόσκαιρα στο Θερμαϊκό το πρωί 6 τοπικά 7 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: από 05 έως 12 βαθμούς Κελσίου.


    Μακεδονία, Θράκη


    Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά.
    Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.
    Θερμοκρασία: από 05 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.


    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


    Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στα νοτιά.
    Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 στο Ιόνιο 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση.
    Θερμοκρασία: από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.



    παγκοσμιοι αγωνες κολυμβησης

    παγκοσμιοι αγωνες κολυμβησης

    Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, πιθανώς στα ανατολικά πρόσκαιρα ισχυρές και γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.


    παγκοσμιοι αγωνες κολυμβησης

    κτελ κηφισου αστικα λεωφορεια

    Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:



    ΑΤΤΙΚΗ


    Καιρός: Γενικά αίθριος.


    Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.


    Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.



    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


    Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και γρήγορα αίθριος.


    Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.


    Θερμοκρασία: Από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.



    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ


    Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες και λίγα χιόνια στα ορεινά με βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος.


    Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.


    Θερμοκρασία: Από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



    ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ


    Καιρός: Γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα βόρεια.


    Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.


    Θερμοκρασία: Από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.




    φαγητό αρχαία ελλάδα

    λειανση τριβεια

    δομη και λειτουργια κυτταρικης μεμβρανης

    Στην επιστολή τονίζεται «η συγκλονιστική αλληλεγγύη που έχουν επιδείξει οι κάτοικοι των νησιών μέσα σε δύσκολες συνθήκες» και αναγνωρίζεται η «υπερβολική επιβάρυνση» της Ελλάδας ως χώρα πρώτης υποδοχής.


    λειανση τριβεια

    Ωστόσο αναδεικνύεται και περιγράφεται ως «απελπιστική» η κατάσταση που ο ίδιος ο Κούμι Ναϊντού διαπίστωσε κατά την επίσκεψη αυτή, καθώς και μέσα από την εικόνα που αποκόμισε μετά από πλήθος συναντήσεων με άλλες οργανώσεις και ακτιβιστές, ακτιβίστριες. Πάντως αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι η κατάσταση «δεν είναι αποκλειστική ευθύνη της Ελλάδας», ενώ ο κ. Ναϊντού χαιρετίζει «τις συνεχιζόμενες μετακινήσεις ανθρώπων στην ηπειρωτική Ελλάδα».


    Ακόμη, υπογραμμίζεται η ανάγκη «ουσιαστικής αναμόρφωσης της ευρωπαϊκής πολιτικής για το άσυλο, με τη θέσπιση ενός υποχρεωτικού μηχανισμού ισότιμου καταμερισμού των ευθυνών μεταξύ των κρατών - μελών».


    Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά:



    Είναι προφανής η αποτυχία της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας που οδηγεί στην κατάφωρη παραβίαση των δικαιωμάτων των ανθρώπων αυτών. Ωστόσο, αυτή η πραγματικότητα δεν αναιρεί ότι είναι άμεση και επείγουσα η ανάγκη άρσης του γεωγραφικού περιορισμού και η μεταφορά των αιτούντων άσυλο στην ενδοχώρα, σε κατάλληλους και αξιοπρεπείς χώρους διαμονής, ως ευθύνη της ελληνικής κυβέρνησης.





    αέρινο φλώρινα
    λειανση τριβεια

    κοστος επιδοσεων

    κοστος επιδοσεων
    ολεσ οι αντωνυμιεσ
    αντιπαρος μαγαζια με ρουχα
    Συλλαλητήριο Αθήνα: ΠΡΟΣΟΧΗ! Δείτε ποιοι σταθμοί του Μετρό θα κλείσουν την Κυριακή (04/02)

    Το συλλαλητήριο της Αθήνας για την ονομασία των Σκοπίων, προκαλεί «πονοκέφαλο» στις αστυνομικές Αρχές που προχωρούν σε έκτακτα προληπτικά μέτρα, όπως το κλείσιμο κάποιων σταθμών του Μετρό.


    κοστος επιδοσεων

    Αναλυτικότερα, κλειστοί θα παραμείνουν από τις 10 το πρωί της Κυριακής, 4 Φεβρουαρίου και για άγνωστο μέχρι στιγμής χρονικό διάστημα, οι σταθμοί του Μετρό, «Σύνταγμα», «Πανεπιστήμιο» και «Ομόνοια», με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Οι συρμοί θα διέρχονται κανονικά από τους συγκεκριμένους σταθμούς αλλά δεν θα πραγματοποιούν στάσεις.

    Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για το Συλλαλητήριο της Αθήνας


    μπλου τζιν σκρουτζ

    μπλου τζιν σκρουτζ
    pin button on images

    Όπως αναφέρει η έκθεση «Outcast and desperate» της UNICEF, έως και 12.000 παιδιά φτάνουν καθημερινά στους καταυλισμούς για να γλιτώσουν από τη βία και την πείνα στη Μιανμάρ, συχνά τραυματισμένα ψυχικά από τις ωμότητες που είδαν.


    μπλου τζιν σκρουτζ

    φανταστικες σχεσεις

    Συνολικά σχεδόν 600.000 Ροχίνγκια πρόσφυγες έχουν εγκαταλείψει την Πολιτεία Ραχίν της Μιανμάρ από τις 25 Αυγούστου, όταν ο στρατός της χώρας ξεκίνησε μια εκστρατεία «εθνοκάθαρσης», όπως καταγγέλλει ο ΟΗΕ, έπειτα από μια σειρά επιθέσεων από Ροχίνγκια αντάρτες.


    «Δεν θα είναι βραχυπρόθεσμο, δεν πρόκειται να τελειώσει σύντομα», δήλωσε ο Σάιμον Ίνγκραμ, συντάκτης της έκθεσης και αξιωματούχος της UNICEF στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.


    «Οπότε είναι κρίσιμης σημασίας να παραμείνουν ανοικτά τα σύνορα και να προστατευθούν τα παιδιά και επίσης τα παιδιά που έχουν γεννηθεί στο Μπανγκλαντές να καταγραφούν εκεί».



    Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

    φορμουλα 1 ποιο καναλι

    ντουζος φωτο

    Συνεχίζει να απασχολεί ο Σέλμαϊρ


    Ο Επίτροπος Προϋπολογισμού και Ανθρώπινων Πόρων Γκίντερ Ετιγνκερ θα ερωτηθεί σε δημόσια ακρόαση από την Επιτροπή Ελέγχου του Προϋπολογισμού για τον διορισμό ως Γενικού Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής του Μάρτιν Σέλμαϊρ. Είναι μια διαδικασία που θα καταλήξει στην απόφαση που θα ψηφιστεί από την ολομέλεια του ΕΚ στις 19 Απριλίου.


    φορμουλα 1 ποιο καναλι

    φορμουλα 1 ποιο καναλι

    Μετανάστευση και Ανθρώπινα δικαιώματα


    Τη νέα Επιχείρηση Themis που δραστηριοποιείται στην Κ. Μεσόγειο, θα παρουσιάσουν ο εκτελεστικός διευθυντής της Frontex Φαμπρίς Λεγκέρι και ο αξιωματούχος για τα θεμελιώδη δικαιώματα Ινμακουλάντα Αρνάες Φερνάντες στην Επιτροπή Πολιτικών Δικαιωμάτων.


    Η επιχείρηση Themis αντικατέστησε την επιχείρηση Triton και περιλαμβάνει επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στην κεντρική Μεσόγειο και καλύπτει τις μεταναστευτικές ροές από την Αλγερία, την Τυνησία, τη Λιβύη, την Αίγυπτο και την Αλβανία.


    Τι βρήκαν οι ευρωβουλευτές για τη δολοφονία Κούτσιακ


    Τα ευρήματα που συνέλεξε η αντιπροσωπεία των ευρωβουλευτών που επισκέφθηκε τη Σλοβακία στις 8 και 9 Μαρτίου σε σχέση με την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιάν Κούτσιακ και της συντρόφου του, θα συζητηθούν στην Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών και Ελέγχου του Προϋπολογισμού. Επί του θέματος οι ευρωβουλευτές θα αποφασίσουν στην ολομέλεια του Στρασβούργου στις 16-19 Απριλίου.

    Συναφή θέματα, η βία και οι πιέσεις που ασκούνται στους δημοσιογράφους, η επιδείνωση των οικονομικών και εργασιακών όρων στα ΜΜΕ, τα fake news περιλαμβάνονται σε έκθεση προς ψήφιση από την Επιτροπή Πολιτικών Δικαιωμάτων


    Πρέπει να διασωθεί η πολιτική συνοχής



    Η μελλοντική πολιτική συνοχής θα απασχολήσει την Επιτροπή Περιφερειακής Ανάπτυξης , με στόχο να μειωθεί το χάσμα μεταξύ των διαφόρων περιοχών. Θα εξεταστεί πώς μπορεί να διατηρηθεί ο προϋπολογισμός, να επιλεγούν νέες προτεραιότητες, η ενίσχυση της εδαφικής συνεργασίας και η απλούστευση των διαδικασιών.


    Προστασία των εργαζομένων


    Η υιοθέτηση ορίων για την έκθεση των εργαζομένων σε οκτώ νέους καρκινογόνους χημικούς παράγοντες θα είναι στο επίκεντρο της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων.


    Ο Ταγιάνι στο Facebook


    Τέλος ο Πρόεδρος του ΕΚ Αντόνιο Ταγιάνι θα έχει ζωντανή συζήτηση στο Facebook την Τρίτη για τα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 22ας και 23ης Μαρτίου, ενώ την Τετάρτη θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Φινλανδίας Σαούλι Νιινίστο.



    βιολογικα προιοντα καταστηματα γλυφαδα

    αθηνα χατζιδακις στιχοι

    αθηνα χατζιδακις στιχοι
    εφορια φλωρινας τηλεφωνα

    Να ανακαλέσει τα χυδαία ψεύδη του, ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή όσα ισχυρίστηκε σε ανακοίνωση της η Πειραιώς για τα αναδρομικά των πρώην βουλευτών.


    αθηνα χατζιδακις στιχοι

    Ο ΣΥΡΙΖΑ στη γραπτή του ανακοίνωση υπογραμμίζει: «Ο κ. Μητσοτάκης θέλησε να ρίξει την ευθύνη σε οποιονδήποτε άλλον πέρα από το κόμμα του και τα έκθετα μέλη της ΝΔ που προσέφυγαν για να εισπράξουν συντάξεις αναδρομικά. Στην προσπάθειά του αυτή δεν διστάζει να ψεύδεται συνειδητά συσχετίζοντας την προσφυγή των Νεοδημοκρατών πρώην βουλευτών με το νόμο Κατρούγκαλου».


    Η Κουμουνδούρου προσθέτει: «Πολύ καλά γνωρίζει ο αρχηγός της ΝΔ ότι καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν οι ισχυρισμοί του και εξ αυτού μόνο του λόγου τον καλούμε να ανακαλέσει άμεσα τα χυδαία ψεύδη του».


    Καταλήγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει δηκτικά: «Όσο για την προσπάθειά του να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ζητώντας από τους πρώην βουλευτές της ΝΔ να αποσυρθούν από την προκλητική διεκδίκηση των αναδρομικών, το μόνο σχόλιο που αρμόζει είναι: Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί!»




    μεταπτυχιακα πληροφορικης ασοεε

    οδηγος αγορας παλαιου φαληρου

    οδηγος αγορας παλαιου φαληρου

    Σύμφωνα με το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων Efe η κυβέρνηση του Μαριάνο Ραχόι ζήτησε από τον Πουτζντεμόν να δώσει σαφείς απαντήσεις έως τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου.


    αγγελικη νικολουλη κωστης πολυζος

    Αν ο πρόεδρος της Καταλονίας απαντήσει πως πράγματι κήρυξε την ανεξαρτησία της περιφέρειας, τότε θα του δοθούν ακόμη τρεις ημέρες για να επανορθώσει τα πεπραγμένα του.


    Σε περίπτωση που έως στις 19 Οκτωβρίου η ηγεσία της Καταλονίας δεν κάνει πίσω, ο Μαριάνο Ραχόι έχει την δυνατότητα να ενεργοποιήσει το αμφιλεγόμενο άρθρο 199, που δίνει την δυνατότητα στην κεντρική κυβέρνηση της Ισπανίας να αναστείλει τις εξουσίες αυτόνομων περιφερειών που βάζουν σε κίνδυνο την εθνική κυριαρχία.



    θερμιδες μαυρο ρυζι
    οδηγος αγορας παλαιου φαληρου

    ελενα καρακινάρη

    ελενα καρακινάρη
    λυσεις ασκησεων μαθηματικων στ δημοτικου τετραδιο εργασιων κεφ 22
    ουρανια μιχαλολιακου instagram

    Νωρίς το πρωί εντοπίστηκε σώος ένας 68χρονος, που επέβαινε στη λέμβο, ενώ τα ξημερώματα αλιευτικό σκάφος είχε περισυλλέξει και μια 24χρονη Ελληνοαμερικανίδα.


    Η 24χρονη ήταν αυτή που είχε δηλώσει στο συμβάν, ενημερώνοντας τις Αρχές ότι το σκάφος στο οποίο επέβαινε με τον 68χρονο πατέρα της, τον 22χρονο αδελφό της αλλά και έναν οικογενειακό φίλο επίσης 68 ετών, ανετράπη.


    Στις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ανδρών - κατά πληροφορίες τον πατέρα της 24χρονης και τον αδελφό της - συμμετέχουν τρία πλωτά του λιμενικού, ένα πλοίο του πολεμικού ναυτικού, τρία ιδιωτικά σκάφη και ένα ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας.





    ελενα καρακινάρη

    το θεατρο της δευτερας ο αρχοντοχωριατης

    το θεατρο της δευτερας ο αρχοντοχωριατης
    μαξι φορεματα εγκυμοσυνης

    Σημειώνεται πως στις 15 Ιανουαρίου, ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής του εντύπου Α21 για τα οικογενειακά επιδόματα του έτους 2017.


    εικοσιενα χιλιαδες

    Ειδικά, για την α' δόση, δεν είναι απαραίτητη η εκ νέου υποβολή Α21. Το νέο οικογενειακό επίδομα θα καταβάλλεται πλέον ανά δίμηνο, δηλαδή θα πληρώνεται σε έξι δόσεις εντός του έτους.


    Οι εκκρεμείς αιτήσεις προηγούμενων ετών θα εξετάζονται με το ισχύον, κατά την υποβολή τους, θεσμικό πλαίσιο.


    Η διαδικασία υποβολής Α21 για το έτος 2018 θα ξεκινήσει σύντομα με ηλεκτρονική διαδικασία αντίστοιχη με αυτή που εφαρμόστηκε για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος 2017.


    Ο ΟΓΑ επισημαίνει ότι θα ενημερώσει εγκαίρως, με ανακοίνωσή του, τους υποψήφιους δικαιούχους για τον τρόπο και το χρόνο κατά τον οποίο θα υποβληθούν οι νέες αιτήσεις Α21.


    Απαραίτητη προϋπόθεση, για να καταβληθεί το νέο επίδομα παιδιού, είναι η υποβολή φορολογικής δήλωσης.


    Ειδικότερα, απαιτείται:


  • Ηλεκτρονική υποβολή Ε1 για υποβολή δήλωσης φορολογίας εισοδήματος.

  • Συμπλήρωση και ηλεκτρονική υποβολή Α21.

  • Οι αιτούντες/υπόχρεοι πρέπει να διαμένουν νόμιμα και μόνιμα την τελευταία πενταετία στην Ελλάδα. Ο έλεγχος διαμονής του δικαιούχου και των εξαρτώμενων τέκνων του γίνεται αποκλειστικά από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων της τελευταίας πενταετίας των ιδίων ή των συζύγων ή των γονέων τους, εφόσον οι ίδιοι δεν ήταν υπόχρεοι φορολογικής δήλωσης.


  • το θεατρο της δευτερας ο αρχοντοχωριατης

    χριστουγεννα ζωγραφια

    χριστουγεννα ζωγραφια
    ροστερ ολυμπια λαρισας

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιοι αξιωματικοί θα διερευνήσουν πώς ξεκίνησαν τα επεισόδια και ποιοι τα προκάλεσαν, ενώ έρευνα θα πραγματοποιηθεί και για τον τραυματισμό από αστυνομικούς των ΜΑΤ του δημοσιογράφου, που κάλυπτε εκείνη την ώρα το ρεπορτάζ έξω από το συμβολαιογραφικό γραφείο.


    χριστουγεννα ζωγραφια

    Επίσης, προκαλεί εντύπωση και ερωτηματικά η καταγγελία του δημοσιογράφου, ότι ενώ ήταν τραυματισμένος και του είχαν ήδη παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες ζητούσε να μάθει τα στοιχεία των αστυνομικών των ΜΑΤ αλλά και ποιος έδωσε την εντολή για τη ρίψη χημικών, εισπράττοντας όμως άρνηση και σιωπή από την πλευρά της αστυνομίας.


    Σημειώνεται ότι τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να ανέβουν στο συμβολαιογραφείο και οι αστυνομικοί τούς απέτρεψαν, κάνοντας χρήση χημικών.


    Το «Κίνημα δεν πληρώνω», η ΛΑΕ και η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσαν το «παρών» έξω από το συμβολαιογραφείο, στο οποίο σήμερα πρόκειται να πλειστηριαστούν μεταξύ άλλων δύο ακίνητα.



    καιρος χαλκιδικη σαρτη

    μικιμαουσ μπαρμπι ελληνικα

    μικιμαουσ μπαρμπι ελληνικα

    Ο πρόεδρος της Τουρκίας, απέκτησε από το Κατάρ ένα αεροσκάφος 747-8 σε έκδοση VIP, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.


    μικιμαουσ μπαρμπι ελληνικα

    lime βιταμινες

    κίτσος μακρής

    Στο πολυτελές τζετ υπάρχουν 7 υπνοδωμάτια, 2 μεγάλα σαλόνια, αίθουσες συσκέψεων, ακόμη κι ένα μικρό νοσοκομείο. Το αεροσκάφος διέθετε 463 θέσεις επιβατών αλλά μετά από μετατροπές τώρα διαθέτει 76 θέσεις μόνο για VIP καλεσμένους και 18 μέλη πλήρωμα. Η τιμή του αγγίζει τα 400 εκατομμύρια δολάρια.


    Την ίδια στιγμή, o αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, καταφέρθηκε κατά του Ταγίπ Ερντογάν.


    «Ερντογάν, ποιανού είναι αυτό το αεροπλάνο; Αν το αγόρασες, είναι μεγάλη ντροπή. Αν είναι μεταχειρισμένο και σου το χάρισαν, είναι ακόμη μεγαλύτερη ντροπή», είπε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου αναφερόμενος στο πολυτελές αεροπλάνο του εμίρη του Κατάρ.


    «Κανένας δεν έχει δικαίωμα να παίζει με τη τιμή της Τουρκίας. Ο πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας δεν κάνει βόλτες με αεροπλάνα που του έχουν δωρίσει. Απαιτώ μία απάντηση στο όνομα των 81 εκατ. πολιτών!», τόνισε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος κάλεσε τον Ταγίπ Ερντογάν να παραιτηθεί για την οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα.



    τερμα χασιων τρικαλα

    τερμα χασιων τρικαλα
    Πάτρα: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο ξενοδοχείο όπου θα μιλούσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

    Επίθεση κατά του ξενοδοχείου, όπου πρόκειται να μιλήσει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, εξαπέλυσαν περίπου στις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής (04/02) περίπου 30 κουκουλοφόροι.


    τερμα χασιων τρικαλα

    προιοντα πλαισιο

    παιχνιδια για pc skroutz

    Ειδικότερα, πλησιάζοντας οι κουκουλοφόροι το ξενοδοχείο, που βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας, πέταξαν πέτρες και μπογιές, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στους υαλοπίνακες του ισογείου.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Αμέσως μετά οι κουκουλοφόροι έφυγαν τρέχοντας προς την πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

    Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ


    ανταλλακτικα τρανσπορτερ

    To Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας, αποτελεί τον πρώτο φορέα στην Ελλάδα, ο οποίος έχει ως βασικό σκοπό τη μελέτη, ανάλυση και διάδοση όλων των πτυχών της Πολιτιστικής Διπλωματίας. Συγκεκριμένα ασχολείται:
    • Με την ανάπτυξη δραστηριοτήτων που αφορούν στη δημιουργία και στη προαγωγή του πολιτισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
    • Με την ενίσχυση της δημόσιας συνειδητοποίησης και εικόνας του ρόλου της πολιτιστικής διπλωματίας
    • Με την επιμόρφωση και εκπαίδευση στελεχών που υπηρετούν την Πολιτιστική Διπλωματία σε κάθε μορφή.
    • Με την έρευνα και τεκμηρίωση ζητημάτων πολιτιστικής ανάπτυξης και την ευρεία δημοσιοποίησή τους.
    • Με την υποστήριξη της Ελληνικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς και ανάδειξή της σε διεθνές επίπεδο.
    • Με τη διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, συζητήσεων, εκδόσεων, εκθέσεων και πάσης φύσεως εκδηλώσεων, καθώς και τη δημοσίευση μελετών και ερευνών συναφών με τους σκοπούς του Ινστιτούτου.
    • Με τη συλλογή, προστασία και διάσωση ιστορικών αρχείων, έργων ή ιχνών του Ελληνικού Πολιτισμού.
    • Με τη θεσμοθέτηση, προκήρυξη και χορήγηση οικονομικών ενισχύσεων για την προώθηση των δημιουργών και των έργων τους, αλλά και μελετών ή ερευνών συναφών με τους σκοπούς του Ινστιτούτου.
    • Με τη θεσμοθέτηση της απονομής βραβείων και υποτροφιών σε πρόσωπα ή ενότητες προσώπων, που διακρίνονται με το έργο τους στο πεδίο της υπηρεσίας των σκοπών του Ινστιτούτου.


    η ωραιοτερη κολωνια

    προγραμμάτων erp


    Οι δραστηριότητες του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας αναπτύσσονται, ενδεικτικά και όχι αποκλειστικά, γύρω από τους επόμενους άξονες:
    • Τη δημιουργία αρχείου Πολιτιστικής Διπλωματίας.
    • Tις εκδόσεις συγγραμμάτων, δοκιμίων, μελετών, περιοδικών και άλλων έντυπων και ηλεκτρονικών εκδόσεων σχετικών με τον προβληματισμό περί την πολιτιστική διπλωματία.
    • Την πολιτιστική τεκμηρίωση.
    • Την επιμόρφωση.
    • Τη μελέτη της οργάνωσης της πολιτιστικής κληρονομιάς των Ελλήνων από τη σκοπιά της διάδοσής της με έμφαση στην Διπλωματία.
    • Τη συγκρότηση επιτροπών μελέτης, έρευνας αυτόνομα ή και σε συνεργασία με άλλα νομικά και φυσικά πρόσωπα
    • Τη διοργάνωση εκδηλώσεων, σεμιναρίων, συζητήσεων, ομιλιών κ. α. και ανάπτυξη νέων τρόπων επαφής με την πνευματική κοινωνία καί τους εκπροσώπους τού πνεύματος της.
    • Την έκδοση και διάθεση εντύπων, φυλλαδίων, περιοδικών, βιβλίων κ. α.
    • Τη παραγωγή και προβολή κινηματογραφικών ταινιών, βίντεο, DVD κ. ά. και χρήση κάθε ηλεκτρονικού και οπτικοακουστικού μέσου και υλικού.



    ανταλλακτικα τρανσπορτερ
    ανταλλακτικα τρανσπορτερ

    Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

    αγγελική ηλιάδη κάτι άντρες παιδιά lyrics

    αγγελική ηλιάδη κάτι άντρες παιδιά lyrics

    «Είναι απαράδεκτο το ότι μία τόσο σημαντική γέφυρα δεν χτίστηκε ώστε να αποτραπεί αυτού του είδους η κατάρρευση», τόνισε ο υπουργός μιλώντας στο SkyNews24, ο οποίος γνωστοποίησε πως τέσσερα άτομα ανασύρθηκαν ζωντανά από τα συντρίμμια.


    ελεφαντας εναντιον ρινοκερου

    Ένα τμήμα ασφάλτου μήκους 150 έως 200 μέτρων υποχώρησε, καταπλακώνοντας αυτοκίνητα και φορτηγά που περνούσαν από κάτω και κατακρημνίζοντας όσους εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν πάνω στη γέφυρα.


    Καραμπινιέροι, αστυνομικοί, υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο, δίνοντας μάχη με το χρόνο προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους ανθρώπους που έχουν παγιδευτεί κάτω από τόνους τσιμέντου.



    Si capisce meglio la portata con questo video #pontemorandi #genova #video #crollo pic.twitter.com/c4XFXm4HuC

    — Farmacia Serra (@farmaciaserrage) 14 Αυγούστου 2018


    ευρωπαϊκού ιδρύματος για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και εργασίας
    αγγελική ηλιάδη κάτι άντρες παιδιά lyrics

    κοιμαται μαζι μας

    eurooptics

    Πρώτα παρακολούθησε τένις στους τελικούς Atp και στη συνέχεια συνόδευσε τη Γκεοργκίνα στην Βασιλική Όπερα για το μπαλέτο «La Bayadere».


    ελλειψη παραγωγα

    Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «The Sun» ο διάσημος Πορτογάλος, έμεινε σε μια σουίτα, πληρώνοντας 10.000 ευρώ ανά διανυκτέρευση στο Bulgari Hotel, ενώ ξόδεψε 31.000 ευρώ για δύο μπουκάλια κρασί, σε ένα πολυτελές εστιατόριο: 20.000 ευρώ για το Richebourg Grand Cru, ένα από τα πιο ακριβά κρασιά στον κόσμο και 11.000 ευρώ για το Pomerol Petrus του 1982.


    Ο Ρονάλντο γευμάτισε επίσης στο «Zela London», που είναι μέρος της ...περιουσίας του, καθώς χρηματοδοτεί την αλυσίδα των εστιατορίων, που έχει μαζί με τον τενίστα, Ραφά Ναδάλ και τον τραγουδιστή, Ενρίκε Ιγκλέσιας.




    κοιμαται μαζι μας
    κοιμαται μαζι μας

    αυξηση χειλιων τιμη

    τα μελη της εε

    Ο ουρανός θα είναι αρκετά σκοτεινός, επειδή θα υπάρχει νέα σελήνη, οπότε, αν δεν υπάρχουν σύννεφα, οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες για νυχτερινή παρατήρηση.


    Οι Λεοντίδες είναι μια μέσης θεαματικότητας βροχή διαττόντων, που όμως κατά καιρούς εξελίσσονται σε μία από τις πιο εντυπωσιακές. Συνήθως «παράγουν» 15 «πεφταστέρια» ανά ώρα, αλλά κάθε περίπου 33 χρόνια εμφανίζουν ένα περιοδικό αποκορύφωμα με εκατοντάδες μετέωρα την ώρα. Οι πιο πρόσφατες θεαματικές χρονιές τους ήταν το 1966 και το 2001.


    Η συγκεκριμένη βροχή διαττόντων διαρκεί από τις 6 έως τις 30 Νοεμβρίου και φαίνεται να προέρχεται από τον αστερισμό του Λέοντα, από όπου πήρε και το όνομά της. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για τα σωματίδια της σκόνης που έχει αφήσει πίσω της η ουρά του κομήτη 55Ρ/Τέμπλ-Τατλ, ο οποίος ανακαλύφθηκε το 1865 και κάθε Νοέμβριο τα απομεινάρια του διασταυρώνονται με την τροχιά της Γης. Ο κομήτης θα πλησιάσει ξανά τη Γη το 2031 και το 2064.


    Καθώς η Γη περιφέρεται γύρω από τον Ήλιο, τα απομεινάρια του κομήτη, τα οποία συνήθως έχουν βάρος μικρότερο του ενός γραμμαρίου, συναντούν το ανώτερο στρώμα της ατμόσφαιρας του πλανήτη μας σε ύψος 80 έως 130 χιλιομέτρων, αναφλέγονται λόγω της τριβής και ιονίζουν τα γύρω στρώματα της ατμόσφαιρας, σχηματίζοντας έτσι φωτεινές σφαίρες, τα «πεφταστέρια» ή διάττοντες ή μετέωρα.



    ευρωπαικο πανεπιστημιο κυπρου ψυχολογια
    αυξηση χειλιων τιμη
    αυξηση χειλιων τιμη

    το φαινομενο του λαζαρου

    το φαινομενο του λαζαρου
    ηλεκτρική απλώστρα

    Ο ρυθμός ανάπτυξης προβλέπεται να αυξηθεί στο 2,5% το 2017 και στο 3% τόσο το 2018 όσο και το 2019.


    το φαινομενο του λαζαρου

    μικα μιχαλακη


    ΕΚΤ


    Για την ανεργία, η ΕΚΤ προβλέπει ότι θα μειωθεί από 23,5% φέτος στο 22% το 2017, το 20,5% το 2018 και το 19% το 2019. Όσον αφορά στον πληθωρισμό, η κεντρική τράπεζα προβλέπει ότι θα διαμορφωθεί στο 0,1% φέτος και θα αυξηθεί στο 1,1% το επόμενο έτος. Για το 2018 και το 2019 προβλέπεται πληθωρισμός 1,0% και 1,2%, αντίστοιχα.


    Για το σύνολο της Ευρωζώνης, το πραγματικό ΑΕΠ αναμένεται να αυξηθεί 1,7% φέτος και το 2017 και 1,6% το 2018 και το 2019. Η ανεργία αναμένεται να μειωθεί από 10,0% φέτος στο 9,5% το 2017, το 9,1% το 2018 και το 8,7% το 2019. Ο πληθωρισμός της Ευρωζώνης προβλέπεται να αυξηθεί από 0,2% φέτος στο 1,3% το επόμενο έτος, το 1,5% το 2018 και το 1,7% το 2019.


    Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις προβλέψεις της ΕΚΤ


    ταμειο παρακαταθηκων βολου

    Η πρώτη σεισμική δόνηση, μεγέθους 6,4 Ρίχτερ, όπως μετέδωσε το Αμερικανικό Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, σημειώθηκε τον Ειρηνικό Ωκεανό, 74 χλμ. ανατολικά των Νησιών Λόγιαλτι.


    ταμειο παρακαταθηκων βολου

    security camera online monitoring

    Στη συνέχεια, το Κέντρο Προειδοποίησης Τσουνάμι του Ειρηνικού εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι δεν αναμένεται τσουνάμι στον Ειρηνικό.


    Λίγο μετά τις 17:00, σημειώθηκε περίπου στο ίδιο σημείο, μετασεισμική δόνηση 6,6 Ρίχτερ, σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις, ενώ για την ώρα δεν υπάρχει ενημέρωση για τσουνάμι.


    Capture



    επαγγελματικο παιξιμο στοιχηματος
    ταμειο παρακαταθηκων βολου

    μαρκος παγδατης παντρευτηκε

    ρυζι με μπεικον και αυγο
    Αιμόφυρτος στο κελί του ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

    Στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (11/01) ο 52χρονος από την Αλβανία που σκότωσε την κόρη του, στην Κέρκυρα ανήμερα την Πρωτοχρονιά.


    μαρκος παγδατης παντρευτηκε

    Σύμφωνα με το Corfupost.gr, ο παιδοκτόνος εξετάστηκε από ψυχίατρο, καθώς απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του. Στο παραπεμπτικό με το οποίο μεταφέρθηκε αρχικά από τη Δικαστική Φυλακή Κορυδαλλού στο Νοσοκομείο των Φυλακών και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, αναφέρεται η νόσος «αυτοκτονικός ιδεασμός». Βέβαια το παραπεμπτικό φέρεται να συμπλήρωσε ο νοσοκόμος των Φυλακών που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο σωφρονιστικό κατάστημα και όχι κάποιος ψυχίατρος.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Ο δικηγόρος του 52χρονου Βασίλης Νουλέζας, με ανάρτησή του στο facebook παρουσιάζει εντελώς διαφορετικά το περιστατικό, αναφέροντας ότι ο εντολέας του έπεσε θύμα επίθεσης από άλλους κρατουμένους, μέσα στις φυλακές.

    Σύμφωνα με την ανάρτηση του κ. Νουλέζα, ο 52χρονος «είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και δήλωσε έντρομος ότι κινδυνεύει η ζωή του. Όπως είπε χαρακτηριστικά του επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις. Ο κατηγορούμενος είχε ζητήσει να μεταχθεί στο κατάστημα κράτησης Γρεβενών».

    kerkira dolofonia2

    Κατά τον δικηγόρο του, ο δράστης μετά τη σύλληψη και την ομολογία του, εμφανίζεται μετανιωμένος και απειλεί να αυτοκτονήσει.

    Διαβάστε επίσης:

    Προσοχή! Εκτακτη προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για επικίνδυνα φαινόμενα (photo)

    Δεύτερη μέρα ταλαιπωρίας λόγω Μέρκελ: Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις



    εργαλειομηχανες cnc
    μαρκος παγδατης παντρευτηκε

    καρδιολογικο συνεδριο θεσσαλονικη 2017

    καρδιολογικο συνεδριο θεσσαλονικη 2017
    καρδιολογικο συνεδριο θεσσαλονικη 2017
    τραπεζια κουζινας βολος

    Ο Νίκος Καραθανασόπουλος σε δηλώσεις του ανέφερε πως επί της ουσίας η κυβερνητική πλειοψηφία δεν επιδιώκει την ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης και τονίζει πως εξαρχής το ΚΚΕ είχε ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει παιχνίδια για τη συγκρότηση και λειτουργία της ειδικής προκαταρκτικής επιτροπής.


    «Η παρελκυστική τακτική, οι εκφυλιστικές διαδικασίες και λογικές δεν μπορούν να γίνουν άλλοθι για τη συμμετοχή του ΚΚΕ στη συγκεκριμένη διαδικασία», επεσήμανε και πρόσθεσε πως το κόμμα του είχε τονίσει ότι η Προανακριτική Επιτροπή είναι πολιτικό όργανο με εισαγγελικές αρμοδιότητες, που μπορεί και πρέπει να εξετάσει όλες τις κατηγορίες, ακόμη και αυτές που μπορεί τυχόν να έχουν παραγραφεί, με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, αλλά και σύνολο των ζητημάτων που αφορούν την υπόθεση, χωρίς εμπόδια και χωρίς καμία δικαιολογία.


    «Δυστυχώς, η πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συζητούν το ζήτημα της αρμοδιότητας ή μη της επιτροπής για τα συγκεκριμένα ζητήματα και σε αυτή την παρελκυστική προσπάθεια βρίσκουν δυστυχώς στήριξη και από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ όταν επαναφέρουν το ζήτημα περί ακυρότητας συγκρότησης της επιτροπής», σημείωσε και πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ αποχωρεί από τη συγκεκριμένη διαδικασία.


    «Θα παρακολουθούμε τη λειτουργία της επιτροπής. Εφόσον επανεξετάσει τη στάση της και μπει στην ουσία της υπόθεσης, που σημαίνει πλήρη εξέταση των στοιχείων, εξέταση όλων των μαρτύρων ακόμη και των προστατευόμενων με τη φυσική τους παρουσία και το ονοματεπώνυμό τους, και μετά των φερόμενων ότι έχουν εμπλοκή στα συγκεκριμένα αδικήματα, μόνο σε αυτή την περίπτωση θα ξανασκεφτούμε, ενδεχομένως τη στάση μας», είπε ο Νίκος Καραθανασόπουλος.


    Εκτίμησε δε, ότι πρόθεση της πλειοψηφίας είναι μετά την ακρόαση των δέκα αναφερομένων πολιτικών προσώπων είναι να κλείσει τις εργασίες της.



    σκορπιος και ζηλεια

    ο αριθμος πεντε

    κοινωνικος χαρακτηρας

    Η προβολή στα συνδρομητικά κανάλια σταμάτησε τα ξημερώματα της Τρίτης.


    ο αριθμος πεντε

    τα χαμενα προβατακια

    Ωστόσο, το Mega εκπέμπει ακόμα μέσω Διαδικτύου.


    Υπενθυμίζεται, ότι η ΝΟVA εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη διακοπή του Mega από τα συνδρομητικά κανάλια.


    Η ανακοίνωση της NOVA


    «Η NOVA ενημερώνει τους συνδρομητές της ότι, κατόπιν σχετικής έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το ΕΣΡ είναι υποχρεωμένη, από τον νόμο να προχωρήσει στη διακοπή της συνδρομητικής δορυφορικής μετάδοσης του τηλεοπτικού προγράμματος ''MEGA''. Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20/11/2018».


    Δείτε εδώ live εικόνα:





    ο αριθμος πεντε

    τερεζ κουικ

    βιογραφικό σταύρος θεοδωράκης
    αλμυρα κεικ παρλιαρος

    Στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι, με τον δήμαρχο Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλο να δηλώνει στον ΣΚΑΪ ότι το μέτωπο μπορεί άμεσα να καταστεί ανεξέλεγκτο.


    τερεζ κουικ

    Σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι φλόγες δεν απειλούν άμεσα κατοικημένες περιοχές, ωστόσο ο δήμαρχος εξέφρασε την ανησυχία του.


    Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ έχουν κληθεί και τα εναέρια μέσα να συνδράμουν. Στην κατάσβεση της φωτιάς συμμετέχουν:


    11 οχήματα
    22 πυροσβέστες
    6 πετζετέλ
    1 καναντέρ


    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΗΛΕΙΑ LIVE ένα πυροσβεστικό όχημα εγκλωβίστηκε στο μέτωπο της πυρκαγιάς. Το προσωπικό είναι καλά στην υγεία του και γίνεται προσπάθεια από αέρος για την κατάσβεση στο σημείο.



    τερεζ κουικ

    κάποτε δεν ήμουνα εγώ – τάνια τσανακλίδου

    κάποτε δεν ήμουνα εγώ – τάνια τσανακλίδου
    κάποτε δεν ήμουνα εγώ – τάνια τσανακλίδου

    Κατήγγειλε ότι ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης τη στιγμή που ο Μαραθώνιος της Αθήνας βρισκόταν σε εξέλιξη απαίτησε να διακόψουν οι αθλητές το τρέξιμό τους για να μπορέσει να περάσει με το αυτοκίνητό του.


    aek aris live streaming

    Και… τελικά τα κατάφερε!


    Αναλυτικά, γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Μιτριτσάκης:


    «Το είδαμε κι αυτό:


    Ο «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;» δήμαρχος Μαραθώνα σταμάτησε τη μαύρη λίμο του μέσα στη διαδρομή του Μαραθωνίου παρενοχλώντας τους δρομείς!


    Φτάνοντας με την κουστωδία του - άλλα δυο αυτοκίνητα - σταμάτησε μέσα στη διαδρομή, ενώ οι δρομείς τον κοιτούσαν με εκνευρισμό και φυσικά απίστευτη έκπληξη. Άναψε το τσιγάρο του μοιράζοντας τον καπνό στους αθλητές και απαίτησε να σταματήσει ο αγώνας να περάσει.


    Βγήκε από το τρίτο αυτοκίνητο ένα γιουσουφάκι – μποντιγκαρντ - τεκνό κουνιστό κ λυγιστό και ζητούσε να περάσει ο δήμαρχος την ώρα που έτρεχαν χιλιάδες αθλητές.


    - Χωρίς καμία συναίσθηση της ιερότητας του ιστορικότερου αγώνα στον πλανήτη, χωρίς κανένα σεβασμό στους αθλητές, οι οποίοι ήρθαν από 107 χώρες, χωρίς καμία συναίσθηση πού βρισκόταν και τι συνέβαινε εκεί.


    - Μια θλιβερή καρικατούρα από άλλο πλανήτη, μακρυά από τις αξίες, την γνησιότητα και την ομορφιά του αθλητισμού, που νομίζει ότι αξίζει παραπάνω από τους αθλητές επειδή τον παίζουν οι Τατιανες και οι Πανιες στις σκουπίδοεκπομπές τους. Μέσα από τη μαύρη λίμο, με το τσιγάρο, με ένα λαμέ κοστούμι μπουζουκτζίδικου, νόμιζε ότι είναι στον Πανταζή ή στην Ψαρού και απαιτούσε πρώτο τραπέζι πίστα κ ιδιαίτερη μεταχείριση. Μια τραγική, κιτς εικόνα και κατάσταση βγαλμένη από τα ‘80s.


    - Κι όμως κατάφερε και πέρασε! ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στα χρονικά κάτι που δεν έχω δει ποτέ ξανά σε αγώνα, εγώ τουλάχιστον σε Ελλάδα ή εξωτερικό.


    Είναι ενδεικτικό ότι ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος δεν πέρασε κατά τη διάρκεια του αγώνα.


    - Ένιωσα τεράστια ντροπή και προσβολή ως άνθρωπος, ως Έλληνας απέναντι στους χιλιάδες που ταξίδεψαν από όλον τον κόσμο αλλά και όλη την Ελλάδα, με άπειρες ώρες προπόνησης, κόπου, κόστους, ως γυμναστής, ως ερασιτέχνης πλέον αθλούμενος».



    μωσαικό γλυκό χωρίς αυγά

    Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

    αντιστρατηγος λυμπερης

    αντιστρατηγος λυμπερης
    παγκρατιο λουτσα

    Το περιστατικό σημειώθηκε στον κεντρικό δρόμο και ο τρόμος ήταν μεγάλος κυρίως λόγω του θορύβου που συνόδευε τη φωτιά κι έκανε τα τζάμια των κτιρίων της περιοχής να τρέμουν, σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται η corriere della Serra.


    Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, που έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά, ενώ για αρκετή ώρα ήταν αποκλεισμένη η περιοχή του κέντρου της ιταλικής πρωτεύουσας, γύρω από την πλατεία Μπαρμπερίνι, για προληπτικούς λόγους. Σύννεφο πυκνού μαύρου καπνού ήταν ορατό από πολλά κεντρικά σημεία της ιταλικής πρωτεύουσας και οι φλόγες επεκτάθηκαν σε διπλανό κτήριο. Η άμεση κινητοποίηση των πυροσβεστών επέτρεψε να αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα.


    Όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης, καθοριστικά ήταν τα αντανακλαστικά του οδηγού του λεωφορείου, ο οποίος βοήθησε όλους τους επιβάτες να κατέβουν αμέσως.





    ωραια χτενισματα για παρελαση
    αντιστρατηγος λυμπερης

    τει καστοριας μορια

    τει καστοριας μορια

    Οι ρυθμίσεις αφορούν στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, (ΛΕΑ), για το χρονικό διάστημα από 31.7.2017 έως 5.8.2017, από Δευτέρα έως Πέμπτη κατά τις ώρες 07.00΄έως 20.00΄, τη Παρασκευή 07.30΄έως 15.00΄και το Σάββατο 07.30΄έως 17.00΄.


    τει καστοριας μορια

    ευκολο ριξιμο χαρτιων

    δαμάσκηνο γλυκό κουταλιού

    Αναλυτικά, θα γίνουν οι εξής ρυθμίσεις:


    • Πλήρης αποκλεισμός της Λ. Ε.Α. της Ν. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από τη 51,850 έως τη 54,470 χιλιομετρική θέση.


    • Πλήρης αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας της Ν. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από τη 52,550 χ/θ έως τη 53,800 χ/θ.


    • Σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας της δεξιάς λωρίδας της Ν. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας στο τμήμα της από τη 53,800 χ/θ έως τη 54,300 χ/θ.


    • Σταδιακή απελευθέρωση της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας από 54,300 χ/θ έως 54,450 χ/θ.


    • Σταδιακή απελευθέρωση της Λ. Ε.Α. από 54,450 χ/θ έως 54,470 χ/θ.


    Απο την Τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.


    δημοσ κορδελιου ευοσμου αντιδημαρχοι

    δημοσ κορδελιου ευοσμου αντιδημαρχοι
    ποτα που δεν νοθευονται

    Άμεση ήταν η απάντηση της Fraport που υποστήριξε ότι αν ξεκινούσαν τα έργα ανάπτυξης των αεροδρομίων στο μέσο του καλοκαιριού, θα επέφεραν τεράστιο πλήγμα στην οικονομία και τον τουρισμό.


    Σπίρτζης: Έχουμε προβλήματα ακόμα και με την καθαριότητα στις τουαλέτες


    «Η κοινοπραξία Fraport, που ανέλαβε τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει καλά δείγματα γραφής» δήλωσε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 fm».


    Όπως υποστήριξε ο κ. Σπίρτζης, σχολιάζοντας δημοσιεύματα που αναφέρονται σε τριβές στις σχέσεις της γερμανικής εταιρείας με το ελληνικό δημόσιο, με επίμαχο ζήτημα τα έργα αναβάθμισης στους διαδρόμους απο-προσγειώσεων του αεροδρομίου «Μακεδονία», η Fraport «δεν έχει λειτουργήσει καλύτερα τα αεροδρόμια από ό, τι τα λειτουργούσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας».


    «Η Fraport δεν έχει προχωρήσει στις επενδύσεις που όφειλε να προχωρήσει, ενώ έχουμε προβλήματα ακόμη και με την καθαριότητα στις τουαλέτες, που είναι σε πολλά αεροδρόμια χειρότερη από αυτά που βλέπαμε και υπήρχαν στο παρελθόν», υποστήριξε, καλώντας την εταιρεία «να καταλάβει ότι είναι μια εταιρεία διαχείρισης αεροδρομίων, δεν είναι μια εταιρεία που θα πει στη χώρα τι έργα να κάνει και ποια δεν θα κάνει».


    «Να αφήσει τις διάφορες παρατηρήσεις για το πώς και τα ποια έργα θα γίνουν, καθώς τα έργα αυτά είναι στη σύμβαση και είναι υποχρέωση του ελληνικού Δημοσίου, είναι συγχρηματοδοτούμενα έργα και έχουν εγκριθεί και οι μελέτες και τα χρονοδιαγράμματα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τους φορείς, που τα επιβλέπουν», πρόσθεσε.


    Ο υπουργός διευκρίνισε πως, αν υπάρχει κάποιο άλλο αίτημα από την πλευρά της εταιρείας, «υπάρχει η διαδικασία μέσα στη σύμβασή τους για επίλυση των διαφορών». «Πριν λίγους μήνες η Fraport ήταν εκείνη που παρακαλούσε να μην συνεχιστούν τα έργα και να πάνε λίγο πίσω, για να μπορέσει να λειτουργήσει τους τουριστικούς μήνες το αεροδρόμιο. Τι άλλαξε; Γιατί δεν είπε πριν λίγους μήνες να ακυρωθεί και να μη συνεχιστεί το έργο;», διερωτήθηκε και συμπλήρωσε:



    Όταν έδωσε την προσφορά της, ή όταν ήταν να γίνει η σύμβαση για την παραχώρηση των αεροδρομίων, δεν έκανε καμία παρατήρηση για το έργο, όταν είχε όλα τα στοιχεία στη διάθεσή της και στα χέρια της, όταν είχε πρόσβαση στα αεροδρόμια, όταν έκανε όποια μέτρηση ήθελε, όταν μπορούσε να πάρει όποιες μελέτες ήθελε....



    Η απάντηση της Fraport




    εσωτερικες πορτες γραφειων
    δημοσ κορδελιου ευοσμου αντιδημαρχοι

    ιδεοθεατρον 2014

    πως βγαζω το αιμα απο τα ρουχα

    Το υπουργείο Εργασίας έχει ήδη καταρτίσει σχέδιο νόμου με στόχο «την επίσπευση διαδικασιών για την εφαρμογή της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης», το οποίο αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή τις αμέσως επόμενες ημέρες.


    ιδεοθεατρον 2014

    ιδεοθεατρον 2014

    Σύμφωνα με την «Καθημερινή», στο σχέδιο νόμου θα περιλαμβάνονται διατάξεις που αλλάζουν σημαντικά σημεία του νόμου Κατρούγκαλου που ψηφίστηκε τον Μάιο του 2016 και θα έπρεπε να τεθούν σε εφαρμογή από την 1η Ιανουαρίου 2017 κι ακόμη δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Είναι ενδεικτικό ότι πάνω από 150.000 ασφαλισμένοι δεν γνωρίζουν ακόμη το ύψος των εισφορών που θα πρέπει να καταβάλουν στον ΕΦΚΑ, παρότι πέρασε και η πρώτη εβδομάδα της παράτασης που δόθηκε εσπευσμένα για τις πληρωμές.


    Την πιθανότητα αλλαγών στον ασφαλιστικό νόμο είχε αφήσει ανοικτή η αρμόδια υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, όταν άρχισαν να διαφαίνονται τα πρώτα μεγάλα προβλήματα στην εφαρμογή της διάταξης που προβλέπει ότι ασφαλισμένοι σε ΟΑΕΕ και ΕΤΑΑ που για παράλληλη απασχόληση αμείβονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών, εφόσον έχουν έως δύο εργοδότες, θα καταβάλουν το 1/3 των εισφορών για κύρια ασφάλιση και υγεία, ενώ τα υπόλοιπα 2/3 θα τα καταβάλουν οι εργοδότες.


    Η πρώτη εγκύκλιος περιελάμβανε μια δαιδαλώδη γραφειοκρατική διαδικασία που έφτανε στο σημείο ο εργαζόμενος να πρέπει να καταγγείλει τον εργοδότη του για να γίνει ο αναγκαίος επιμερισμός των εισφορών. Στην δεύτερη εγκύκλιο, που εκδόθηκε, ακυρωνόταν η πρώτη, όμως αντί να υπάρξει μια σαφής τοποθέτηση επί της διαδικασίας, τα πράγματα μπερδεύονταν ακόμη περισσότερο.


    Για την ακρίβεια, προβλέφθηκε η δυνατότητα του εργαζόμενου να καταβάλει το 9,2% του εισοδήματός του από μπλοκάκι, διατηρώντας την υποχρέωση να καταγγείλει τον εργοδότη του, στην περίπτωση που αυτός δεν τον δηλώσει σε Αναλυτική Περιοδική Δήλωση (ΑΠΔ). Ειδική ΑΠΔ για τους εργαζομένους με μπλοκάκι δεν έχει ακόμη προβλεφθεί, ενώ και στον ΕΦΚΑ οι εργαζόμενοι δηλώνουν πως δεν υπάρχει ειδική υπηρεσία στην οποία θα γίνονται οι καταγγελίες και θα κινούνται οι απαιτούμενες διαδικασίες για να διαπιστώνεται τελικά, ποιος θα πληρώσει, τι. Στην δεύτερη αυτή εγκύκλιο προβλεπόταν και η αντίστοιχη υποχρέωση καταβολής εισφορών από τους εργοδότες, για μισθωτούς με παράλληλη δεύτερη απασχόληση για την οποία αμείβονται με «μπλοκάκι», παρότι κάτι τέτοιο δεν προέκυπτε από τον νόμο.



    κουφοσ η κωφοσ

    δωρα νανη

    σακακια ανδρικα δερματινα

    Έχοντας έρθει από περίπου 50 πόλεις από ολόκληρη την Ιταλία, οι διαδηλωτές είπαν με μια φωνή «όχι στον Σαλβίνι και τον ρατσισμό», όπως εξήγησε ένας εξ αυτών, ο Σέρτζιο Σερένο.


    δωρα νανη

    «Φιλοξενία για όλους, ανοίξτε τα σύνορα» ήταν μεταξύ των συνθημάτων που αναγράφονταν στα πανό υπέρ των δικαιωμάτων των μεταναστών, που έδωσαν επίσης το παρόν σε αυτή την ογκώδη κινητοποίηση.


    Σύμφωνα με τον Σερένο, έναν ακτιβιστή της οργάνωσης Emergency, που βοηθά τους μετανάστες, το πλήθος του κόσμου θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, ωστόσο η ιταλική αστυνομία δεν επέτρεψε σε πέντε λεωφορεία να συνεχίσουν τον δρόμο τους.



    150.000 people in Rome against #Salvini, supporting #mimmolucano and #Riace systemhttps://t.co/6WRa5LwImG pic.twitter.com/lvT1MdQ0z6

    — Francesco Bellina (@FrancescoBellin) 10 Νοεμβρίου 2018


    μαιναλο σκι
    δωρα νανη

    προβολες ταινιων odeon ιωαννινα

    προβολες ταινιων odeon ιωαννινα
    προβολες ταινιων odeon ιωαννινα

    Σύμφωνα με όσα προβλέπει αυτή τη στιγμή η νομοθεσία, αλλά και με βάση τις αλλαγές που επεξεργάζεται η κυβέρνηση, το ποσό του επιδόματος, το οποίο ανέρχεται αυτή τη στιγμή σε 0,125 ευρώ για κάθε λίτρο πετρελαίου θέρμανσης που αγοράζεται, θα αυξηθεί στα επίπεδα του 0,15-0,20 ευρώ.


    ακαθιστος υμνος 2018

    ηλιακός θερμοσίφωνας πως λειτουργει

    Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», το ύψος του συνολικού ποσού του επιδόματος θα εξακολουθήσει να διαμορφώνεται για κάθε δικαιούχο ανάλογα με την Κλιματική Γεωγραφική Ζώνη στην οποία βρίσκεται η κύρια κατοικία του.


    Συγκεκριμένα, θα προβλέπεται διαχωρισμός της επικράτειας της χώρας σε τέσσερις μεγάλες Κλιματικές Γεωγραφικές Ζώνες, σε καθεμιά από τις οποίες θα ισχύει διαφορετικό ανώτατο όριο επιδοτούμενων λίτρων ανά τετραγωνικό μέτρο κύριας κατοικίας.


    Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, το νέο αυξημένο επίδομα θέρμανσης θα ανέλθει:


    ■ Στις περιοχές της ζώνης Α΄, μεταξύ 3,75 και 5 ευρώ ανά τ. μ. κύριας κατοικίας (25 επιδοτούμενα λίτρα x επίδομα 0,15-0,20 ευρώ ανά επιδοτούμενο λίτρο)


    ■ Στις περιοχές της ζώνης Β΄, μεταξύ 2,25 και 3 ευρώ ανά τ. μ. κύριας κατοικίας (15 επιδοτούμενα λίτρα x επίδομα 0,15-0,20 ευρώ ανά επιδοτούμενο λίτρο)
    ■ Στις περιοχές της ζώνης Γ΄, μεταξύ 1,20 και 1,60 ευρώ ανά τ. μ. κύριας κατοικίας (8 επιδοτούμενα λίτρα x επίδομα 0,15-0,20 ευρώ ανά επιδοτούμενο λίτρο)
    ■ Στις περιοχές της ζώνης Δ΄, μεταξύ 0,75 και 1 ευρώ ανά τ. μ. κύριας κατοικίας (5 επιδοτούμενα λίτρα x επίδομα 0,15-0,20 ευρώ ανά επιδοτούμενο λίτρο)


    Το επίδομα θα συνεχίσει να χορηγείται για επιφάνεια κύριας κατοικίας έως 80 τ. μ. για τον άγαμο και έως 100 τ. μ. για τον δικαιούχο που είναι έγγαμος ή μέρος συμφώνου συμβίωσης, ανεξαρτήτως αριθμού εξαρτώμενων τέκνων. Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για τη χορήγηση του επιδόματος θα διεκπεραιώνεται ηλεκτρονικά, μέσω του συστήματος TAXISnet. Δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης θα είναι:


    α) Αγαμοι φορολογούμενοι, οι οποίοι κατά το προηγούμενο έτος είχαν ετήσιο συνολικό εισόδημα έως 12.000 ευρώ και κατείχαν αστική ακίνητη περιουσία (κτίσματα και εντός σχεδίου πόλεως οικόπεδα), συνολικής αντικειμενικής αξίας έως 100.000 ευρώ.


    β) Εγγαμοι φορολογούμενοι, καθώς και φορολογούμενοι που είναι μέρη συμφώνων συμβίωσης, οι οποίοι το προηγούμενο έτος είχαν ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα έως 20.000 ευρώ και κατείχαν αστική ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας έως 200.000 ευρώ. Το εισοδηματικό όριο των 20.000 ευρώ προσαυξάνεται κατά 2.000 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο.


    γ) Μονογονεϊκές οικογένειες, που κατά το προηγούμενο έτος είχαν ετήσιο συνολικό εισόδημα έως 22.000 ευρώ και κατείχαν αστική ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας έως 200.000 ευρώ. Το εισοδηματικό όριο των 22.000 ευρώ προσαυξάνεται κατά 2.000 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο μετά το πρώτο.