Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

jaguar γιοτ

jaguar γιοτ

Οι δύο κατηγορούμενοι, ένας 26χρονος και μία 23χρονη, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία και σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, φαίνεται να ταυτοποιούνται ως συμμετέχοντες στην ομάδα αντιεξουσιαστών που προκάλεσε φθορές στην τζαμαρία της εισόδου της Ένωσης και πέταξε τρικάκια με συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.


jaguar γιοτ

για ευννόητους λόγους

Εναντίον τους η εισαγγελική λειτουργός άσκησε ποινική δίωξη για το κακούργημα της ληστείας από κοινού και για τα πλημμελήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, της διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησία, παράνομης οπλοκατοχής, οπλοφορίας και οπλοχρησίας από κοινού, παράνομης βίας από κοινού, απείθειας και άρνησης δακτυλοσκόπησης.


Αλεξίσφαιρα και φυσίγγια εντόπισαν στο σπίτι της 23χρονης


Η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή στον οποίο θα κληθούν να απολογηθούν οι δύο κατηγορούμενοι.



θαλασσινη βοσταντζογλου

ο συντηρητης οπλων στρατου

ο συντηρητης οπλων στρατου
καρυ σκαρυ

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, Ρεξ Τίλερσον, ενημέρωσε αυτή την εβδομάδα την υπηρεσιακή υπουργό Εσωτερικής Ασφαλείας (DHS) Ελέιν Ντιουκ, ότι η οικονομική κατάσταση και η κατάσταση ασφαλείας στις χώρες προέλευσης των ανθρώπων αυτών δεν καθιστούν πλέον απαραίτητο να παραμείνουν στο αμερικανικό έδαφος, αναφέρει η Washington Post, επικαλούμενη αξιωματούχους της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ, οι οποίοι μίλησαν υπό τον όρο να μην κατονομαστούν.


καταστηματα με ειδη μπανιου

Το DHS αναμένεται να αποφασίσει προσεχώς εάν θα παρατείνει η όχι αυτό το ειδικό καθεστώς από το οποίο ωφελήθηκαν κυρίως 58.000 Αϊτινοί, που μετανάστευσαν στις ΗΠΑ μετά τον καταστροφικό σεισμό του 2010.


Περίπου 57.000 πολίτες της Ονδούρας και 2.500 πολίτες της Νικαράγουας ωφελούνται επίσης από αυτή την προστασία, η οποία τους προσφέρθηκε μετά την καταστροφή που είχε προκαλέσει ο κυκλώνας Μιτς στην κεντρική Αμερική το 1998. Αυτό το καθεστώς έχει χορηγηθεί πολλές φορές σε πολίτες κρατών που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές ή συρράξεις.


Οι πιο πολυάριθμοι δικαιούχοι αυτού του ειδικού καθεστώτος προστασίας - περίπου 200.000- είναι πολίτες του Ελ Σαλβαδόρ, σύμφωνα με την εφημερίδα.


Εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ δήλωσε την Παρασκευή στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ακόμη δεν έχει ληφθεί απόφαση και αρνήθηκε να σχολιάσει την «εσωτερική διαβούλευση μεταξύ των υπουργείων» της αμερικανικής κυβέρνησης.


Στην πλειονότητά τους, οι μετανάστες στους οποίους χορηγήθηκε καθεστώς προσωρινής προστασίας είχαν μπει στις ΗΠΑ παράτυπα, αλλά τους δόθηκε η άδεια να παραμείνουν στη χώρα και να εργαστούν εξαιτίας της αστάθειας στις πατρίδες τους.


Το πρόγραμμα, που είναι γνωστό με την ονομασία Καθεστώς Προσωρινής Προστασίας, είχε τεθεί σε εφαρμογή αρχικά το 1990, σημειώνει το Αθηναϊκό πρακτορείο.


Στελέχη πολλών οργανώσεων υπεράσπισης των δικαιωμάτων των μεταναστών έχουν εκφράσει φόβους ότι ο Τραμπ θα περιορίσει δραστικά το πρόγραμμα αρνούμενος να ανανεώσει την προστασία κάποιων από τις εννιά χώρες που καλύπτει συνολικά τις εξής: Αϊτή, Ελ Σαλβαδόρ, Ονδούρα, Νεπάλ, Νικαράγουα, Σομαλία, Νότιο Σουδάν, Συρία, Υεμένη.



ο συντηρητης οπλων στρατου

υδατοπρομήθεια λευκωσίας τηλέφωνο

Οι γιατροί, με επικεφαλής τον δρα Κιλοθουνγκάν Γκουνασεκαράν, του Ιατρικού Κέντρου Μπάσετ της Νέας Υόρκης, που παρουσίασαν την ασυνήθιστη περίπτωση στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό "BMJ Case Reports", ανέφεραν ότι το περιστατικό του νέου άνδρα δείχνει ότι μερικές φορές η πιπεριά τσίλι μπορεί να έχει απρόσμενες παρενέργειες.


υδατοπρομήθεια λευκωσίας τηλέφωνο

Τα πρώτα στομαχικά συμπτώματα του άνδρα άρχισαν αμέσως αφότου έφαγε το τσίλι και στη συνέχεια εξελίχθηκαν σε έντονο πόνο στο λαιμό και σε τρομερούς απανωτούς πονοκεφάλους, που κρατούσαν για μερικά δευτερόλεπτα αλλά επί αρκετές μέρες.


Η τομογραφία στο νοσοκομείο έδειξε ότι αρκετές αρτηρίες του εγκεφάλου του άνδρα είχαν περισταλεί. Οι γιατροί διέγνωσαν ότι έπασχε από σύνδρομο αναστρέψιμης εγκεφαλικής αγγειοσυστολής. Το σύνδρομο αυτό χαρακτηρίζεται από πρόσκαιρη στένωση των αρτηριών, η οποία συχνά συονδεύεται από δυνατούς πονοκεφάλους. Μερικές φορές προκαλείται ως παρενέργεια μετά τη λήψη φαρμάκων ή ναρκωτικών.


Είναι η πρώτη φορά που το εν λόγω σύνδρομο προκαλείται μετά από κατανάλωση τσίλι. Στο παρελθόν το πιπέρι καγιέν (που προέρχεται από την πιπεριά καγιέν, ένα είδος πιπεριάς τσίλι) έχει συνδεθεί με την ξαφνική στένωση της στεφανιαίας αρτηρίας και την πρόκληση εμφράγματος.


Τα συμπτώματα του άνδρα υποχώρησαν μόνα τους και μια νέα τομογραφία μετά από πέντε εβδομάδες έδειξε ότι οι αρτηρίες του είχαν επανέλθει στην κανονικη διάμετρό τους.


Pepper X: Αυτή είναι η πιο καυτή πιπεριά - Μην καταναλωθεί ωμή γιατί μπορεί να προκαλέσει το θάνατο


Η πιπεριά τσίλι, γνωστή και ως σκέτα τσίλι, οφείλει την καυτερή γεύση της στις ουσίες καψαϊκίνες και σε ορισμένα άλλα χημικά, τα καψαϊκινοειδή. Οι πιπεριές τσίλι προήλθαν από τη Νότια Αμερική και σταδιακά εξαπλώθηκαν σε όλο τον κόσμο Σήμερα ο μεγαλύτερος παραγωγός και εξαγωγέας πιπεριών τσίλι είναι η Ινδία.


Σεφ δημιούργησε κατά λάθος την πιο καυτερή πιπεριά του κόσμου που σκoτώνει (pic)



ιατρικες στολες cherokee
γλυκο κολοκυθα κιτρινη
υδατοπρομήθεια λευκωσίας τηλέφωνο

πως κολλαω γυψο

150w hps or cfl

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν στο Αιγάλεω, τρείς υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 21, 38 και 48 ετών, μέλη της οργάνωσης. Επιπλέον, κατηγορούνται δεκαεννέα άτομα, εκ των οποίων δύο επίσης μέλη της κυκλώματος.


πως κολλαω γυψο

καλωδιο κεραιας προεκταση

Στο πλαίσιο δράσεων για την αποδόμηση εγκληματικών δικτύων πολυεπίπεδης δράσης στην διακίνηση ναρκωτικών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, διασταύρωσης στοιχείων, εξακριβώσεων ατόμων και δημιουργίας “προφίλ” των εμπλεκομένων, πιστοποιήθηκε η παράνομη δράση του κυκλώματος στην εισαγωγή, νόθευση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, εξακριβώθηκαν οι ρόλοι τους και εντοπίστηκαν οι χώροι αποθήκευσης-απόκρυψης των ναρκωτικών.


Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 38χρονος ήταν υπεύθυνος για την εισαγωγή των ναρκωτικών από την Αλβανία, διαμέσου του συνοριακού σταθμού στην Φλώρινα, τα οποία μετέφερε εντός Ι. Χ.Ε. αυτοκινήτου που είχε ειδικώς μετασκευάσει με κρύπτες. Επιπλέον, ο 46χρονος ήταν υπεύθυνος για την αποθήκευση, την νόθευση και την επανατυποποίηση των ναρκωτικών.



πως κολλαω γυψο

χασουρας ψυχιατρος

«Το κανάλι κλείνει. Δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε μετά την 1η Ιανουαρίου». Τη δήλωση αυτή έκανε ο ιδιοκτήτης του ΑΡΤ TV Γιώργος Καρατζαφέρης από τη συχνότητα του ΑΡΤ αποδίδοντας την ευθύνη στο ΕΣΡ και την κυβέρνηση.


ακουγομαι προστακτικη αοριστου

«Το πρόστιμο του ΕΣΡ μάς οδηγεί στο κλείσιμο του καναλιού» ανέφερε και πρόσθεσε ότι θα ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες, ενώ υποστήριξε πως διώκεται από την κυβέρνηση για τις ιδέες του.


Προηγήθηκε η απόφαση του Ραδιοτηλεοπτικού Οργάνου, για την επιβολή προστίμου ύψους 150.000 ευρώ στο ΑΡΤ TV για τη μετάδοση του «γκάλοπ» μετά τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου. Το ΕΣΡ έκρινε πως υπάρχει προσβολή μνήμης νεκρού, δυσμενής διάκριση λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και παραποίηση των γεγονότων.


Μια ημέρα μετά την απόφαση του ΕΣΡ, στα γραφεία της Αρχής εστάλη απειλητικό σημείωμα κατά της ζωής των μελών του οργάνου και των οικογενειών τους, απαιτώντας την αναίρεση της απόφασης.



μαικ μπραμος παναθηναικος
χασουρας ψυχιατρος
χασουρας ψυχιατρος

πληρωμη συνταξεων ικα ιουνιος 2015

πληρωμη συνταξεων ικα ιουνιος 2015
ερυθρος σταυρος αθηνα διευθυνση
Σοβαρό τροχαίο στο Βόλο: Μηχανάκι παρέσυρε 10χρονο κοριτσάκι

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης (14/3) στο ΕΚΑΒ Μαγνησίας, όταν το κέντρο επιχειρήσεων ενημερώθηκε για την παράσυρση ενός ανήλικου κοριτσιού από μηχανάκι.


Όπως αναφέρει το e-volos.gr, το ατύχημα σημειώθηκε στην συμβολή των οδών Κ. Καρτάλη και Ρ. Φεραίου και κάτω από συνθήκες που ακόμη διερευνώνται.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Άμεσα στο σημείο έσπευσαν κλιμάκιο της Τροχαίας και μονάδα του ΕΚΑΒ, με το πλήρωμά της να παραλαμβάνει και να μεταφέρει στο Νοσοκομείο του Βόλου το 10χρονο κοριτσάκι, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν διατρέχει κίνδυνο.



συνεργατες ναταλιας γερμανου
πληρωμη συνταξεων ικα ιουνιος 2015

οικονομικες μπομπονιερες γαμου αθηνα

οικονομικες μπομπονιερες γαμου αθηνα

Το διάταγμα που υπέγραψε ο Τραμπ ανοίγει τον δρόμο σε ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες να παρέχουν πακέτα καλύψεων που εξαιρούνται από τις ρυθμίσεις του Obamacare, ενδεχομένως χειρότερης ποιότητας αλλά και λιγότερο ακριβά.


οικονομικες μπομπονιερες γαμου αθηνα

νεροχελωνες τι τρωνε


«Δεν θα στοιχίσει σχεδόν τίποτα στην αμερικανική κυβέρνηση αλλά οι άνθρωποι θα έχουν καλή, πολύ καλή περίθαλψη. Και όταν λέω άνθρωποι, μιλώ για εκατομμύρια και εκατομμύρια», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά την τελετή υπογραφής του διατάγματος.




"This order takes first steps to make it easier for businesses to help their workers afford high-quality and more flexible healthcare..." pic.twitter.com/gP6WvjC7m1

— The White House (@WhiteHouse) 12 Οκτωβρίου 2017


καταστημα ηρα αγια παρασκευη

ριγανη διατροφη

ριγανη διατροφη

Η εφαρμογή της πρωτοβουλίας αυτής ξεκίνησε από την πόλη Ísafjörður με τους ειδικούς να εκτιμούν πως αυτή η οπτική ψευδαίσθηση που εξασφαλίζει την προσοχή των οδηγών, θα συνεισφέρει στο να μειωθούν τα ατυχήματα στους δρόμους και οι πεζοί να περνούν χωρίς φόβο.


ενυδρεια και ψαρια

κωνσταντοπουλου παρων βιντεο


Η ιδέα «γεννήθηκε» τον Σεπτέμβριο και δεν χρειάστηκαν παρά λίγες εβδομάδες για να γίνει πραγματικότητα, αφού σε σύντομο χρονικό διάστημα η εταιρεία που υλοποίησε το σχέδιο κατάφερε να εξασφαλίσει τις απαραίτητες εγκρίσεις από την αστυνομία αλλά και το αεροδρόμιο.



Trippy 3D zebra crossings are painted on roads in Iceland to make drivers slow down https://t.co/61dSZt615i

— Daily Mail Online (@MailOnline) October 25, 2017


ριγανη διατροφη

πωσ μεγαλωνει ενα δεντρο

πωσ μεγαλωνει ενα δεντρο
πλεξι φλεξι δαχτυλιδια
εικονες για φοντο ανοιξιατικες

Όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο, επικαλούμενο τουρκικά ΜΜΕ, ο Τούρκος πρόεδρος χαρακτήρισε τον Ιντζέ «άνανδρο» και είπε πως η Τουρκία δεν έχει ανάγκη από «ψεύτες αλλά ειλικρινείς πολιτικούς».


Ο Μουχαρρέμ Ιντζέ έχει ισχυριστεί ότι ο Πρόεδρος ίδρυσε το τούρκικο Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, σε συνέχεια συνάντησής του με τον Φετουλάχ Γκιουλέν.


Yπενθυμίζεται ότι ο αυτοεξόριστος ιεροκήρυκας κατηγορείται ως ενορχηστρωτής του αποτυχημένου πραξικοπήματος στην Τουρκία το καλοκαίρι του 2016.





πωσ μεγαλωνει ενα δεντρο

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

κεντρο αισθητικησ αμπελοκηποι θεσσαλονικη

προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων

Ειδικότερα, ο Κώστας Γαβρόγλου, τόνισε ότι σήμερα δεν υπάρχει κάποια διάταξη για το άσυλο, άρα «οι διοικήσεις των πανεπιστημίων έχουν την απόλυτη ευθύνη να πάρουν τις όποιες πρωτοβουλίες για να επιλυθούν τα εξαιρετικά σοβαρά προβλήματα ανομίας» και επισήμανε ότι η σχετική διάταξη που περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και που θα έρθει στη Βουλή στα μέσα Ιουλίου, είναι «πεντακάθαρη».


κεντρο αισθητικησ αμπελοκηποι θεσσαλονικη

κεντρο αισθητικησ αμπελοκηποι θεσσαλονικη

«Για πλημμελήματα και κακουργήματα είναι αυτοδίκαιη η παρέμβαση δημόσιας δύναμης και για τα υπόλοιπα, συνεδριάζουν τα όποια όργανα, ή εξουσιοδοτούνται τα όποια πρόσωπα να καλέσουν την αστυνομία. Άρα, όλοι έχουν την ευθύνη του ρόλου τους», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:



Για την αντιμετώπιση αυτής της παραβατικότητας, να δεχτούμε ότι πρέπει να υπάρχει συνεργασία των πανεπιστημίων - τα οποία είναι αυτοδιοίκητα και θέλουμε αυτό να το κατοχυρώσουμε, όπως λένε και οι ίδιοι που μας καταγγέλλουν - και της Πολιτείας; Ο καθένας με τους διακριτούς, αλλά απολύτως αποφασισμένους ρόλους που πρέπει να έχει.



Παράλληλα, ο κ. Γαβρόγλου ξεκαθάρισε ότι οποιαδήποτε παραβατικότητα υπάρχει μέσα στα πανεπιστήμια, όπως συμβαίνει και για την υπόλοιπη κοινωνία, είναι «απολύτως καταδικαστέα» και παράλληλα απηύθυνε έκκληση «να ηρεμήσουν τα πνεύματα», γιατί με τη συζήτηση περί ανομίας, αποπροσανατολίζεται η συζήτηση από τα θέματα που λύνει το νομοσχέδιο και που, όπως ανέφερε ο υπουργός, «χαλάει πάρα πολλές ισορροπίες και "μαγαζάκια"».


Ο κ. Γαβρόγλου ανέφερε ότι με τον νόμο Διαμαντοπούλου «αυξήθηκαν τα φαινόμενα αυθαιρεσίας» στα μεταπτυχιακά. «Σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου, δεν υπάρχουν πουθενά διδάσκοντες να πηγαίνουν από το ένα μεταπτυχιακό στο άλλο και να πληρώνονται», επισήμανε και κατέκρινε όσους θεωρούν κίνητρο για να διδάσκουν, την επιπλέον αμοιβή. Ταυτόχρονα, τόνισε ότι για πρώτη φορά κατοχυρώνεται η δυνατότητα να εγγράφονται στα μεταπτυχιακά όσοι ικανοποιούν τα ακαδημαϊκά κριτήρια, αλλά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν τα τέλη εγγραφής.




ιδιωτική κατοικία μεταφραση

ζαρα γυναικεια παπουτσια 2015

ζαρα γυναικεια παπουτσια 2015

«Σε ό, τι αφορά μια στρατιωτική επέμβαση με στόχο την ανατροπή του καθεστώτος του Νικολάς Μαδούρο, πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε αυτή την επιλογή», είπε ο Αλμάγκρο σε μια συνέντευξη Τύπου στην πόλη Κούκουτα της Κολομβίας στα σύνορα με τη Βενεζουέλα.


οστρακα νερακι

Ο επικεφαλής του ΟΑΚ, τον οποίο ο Μαδούρο κατηγορεί για «ανάμιξη» στήριξε τη δήλωσή του επικαλούμενος «παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» που έχει διαπράξει ο ίδιος ο πρόεδρος και η κυβέρνηση της Βενεζουέλας ενάντιον του λαού της.


«Μπροστά στα δεινά του λαού, την έξοδο (του πληθυσμού) που (η κυβέρνηση της Βενεζουέλας) έχει προκαλέσει, θα πρέπει πρώτα να γίνουν διπλωματικές ενέργειες, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε οποιαδήποτε (άλλη) ενέργεια», τόνισε.


Ο Αλμάγκρο, ο οποίος ολοκλήρωσε την Παρασκευή τριήμερη επίσκεψη στην Κολομβία για την ενημέρωσή του για τα μεταναστευτικά κύματα Βενεζουελάνων, κατηγόρησε την «δικτατορία» του Νικολάς Μαδούρο για την άρνηση να λάβει ανθρωπιστική βοήθεια για την αντιμετώπιση της σοβαρής οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα.


Όπως ανέφερε, η εξουσία της Βενεζουέλας χρησιμοποιεί «τα βάσανα, την πείνα, την έλλειψη φαρμάκων και κατασταλτικά μέσα για να επιβάλει την πολιτική της βούληση στο λαό». «Είναι απαράδεκτο», είπε.


Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, από τα 2,3 εκατομμύρια Βενεζουελάνους που ζουν στο εξωτερικό, περισσότερα από 1,6 εκατομμύριο έχουν εγκαταλείψει τη χώρα τους από το 2015 σε ένα από τα μεγαλύτερα μεταναστευτικά κύματα που έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία της Λατινικής Αμερικής. Το 90% από αυτούς αναζητεί καταφύγιο στις χώρες της περιοχής.


Έντεκα χώρες της Λατινικής Αμερικής, που συναντήθηκαν για πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα για την μεταναστευτική κρίση της Βενεζουέλας, ζήτησαν από Καράκας να δεχτεί ανθρωπιστική βοήθεια για να ανακόψει τις μεταναστευτικές ροές.



οι πλανητες στο ζωδιο του λεοντα
ζαρα γυναικεια παπουτσια 2015

χαρτονια κυματιστα

χαρτονια κυματιστα
χαρτονια κυματιστα
νερο συστολη διαστολη

Κύρια χαρακτηριστικά θα είναι:


ταπερ φαγητου μεγαλα

α) ισχυρές βροχές και καταιγίδες από τη νύχτα του Σαββάτου στα τα βορειοδυτικά που θα επηρεάσουν:


Την Κυριακή (18-03-2018)


  • μέχρι το απόγευμα και ξανά από τη νύχτα το Ιόνιο.

  • μέχρι το απόγευμα τη δυτική Στερεά, τη δυτική και βόρεια Πελοπόννησο (κυρίως τη βορειοδυτική).

  • κατά διαστήματα την Ήπειρο.

  • από τις πρωινές ώρες την κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

  • πιθανόν τις προμεσημβρινές μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες τα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

  • από τις απογευματινές ώρες τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.


  • Τη Δευτέρα (19-03-2018)


  • το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο (κυρίως τη δυτική και βόρεια).

  • από το απόγευμα τη Μακεδονία (κυρίως την ανατολική), τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

  • τη νύχτα πιθανόν πρόσκαιρα και τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας έκτος της Κρήτης.


  • Την Τρίτη (20-03-2018)


    Τα φαινόμενα μέχρι το απόγευμα στις περισσότερες περιοχές θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν.


    β) θυελλώδεις άνεμοι κατά διαστήματα στα πελάγη το Σάββατο στο Ιόνιο πιθανόν τοπικά 9 μποφόρ. Την Κυριακή μέχρι το απόγευμα στο Αιγαίο (κυρίως στο ανατολικό) τοπικά 9 μποφόρ.


    γ) μεταφορά σημαντικής ποσότητας σκόνης κατά διαστήματα από την Αφρική το Σάββατο σε όλη τη χώρα. Την Κυριακή κυρίως στα ανατολικά και νότια.


    αληθινα σεναρια κομοτηνη

    αληθινα σεναρια κομοτηνη
    αληθινα σεναρια κομοτηνη
    εσπρέσσο mochaccino

    Το Μουντιάλ της Ρωσίας, είναι το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στην Ανατολική Ευρώπη αλλά και το πρώτο που θα γίνει σε δυο Ηπείρους, Ευρώπη και Ασία, αφού οι πόλεις Αικατερίνενμπουργκ και Σότσι που θα φιλοξενήσουν αγώνες, ανήκουν στο ασιατικό τμήμα της Ρωσίας.


    Κατά τη διάρκειά του, θα διεξαχθούν 64 αγώνες σε 12 γήπεδα των 11 πόλεων που θα το φιλοξενήσουν, ενώ ο τελικός θα γίνει στο «Λουζνίκι» της Μόσχας στις 15 Ιουλίου 2018.


    Οι ποδοσφαιρόφιλοι θα μπορούν να απολαύσουν τις αναμετρήσεις μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΤ, που ξεκινά τις μεταδόσεις την Πέμπτη στις 18:00 με το ματς ανάμεσα στη διοργανώτρια Ρωσία και τη Σαουδική Αραβία και θα «κλείσει» με τη μετάδοση του μεγάλου τελικού, την Κυριακή 15 Ιουλίου στις 18:00.


    Το πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων του Μουντιάλ


    Δευτέρα 2/7 17:00 Βραζιλία - Μεξικό ΕΡΤ1
    Δευτέρα 2/7 21:00 Βέλγιο - Ιαπωνία ΕΡΤ1

    Τρίτη 3/7 17:00 Σουηδία - Ελβετία ΕΡΤ1
    Τρίτη 3/7 21:00 Κολομβία - Αγγλία ΕΡΤ1

    Παρασκευή 6/7 17:00 Γαλλία - Ουρουγουάη ΕΡΤ1
    Παρασκευή 6/7 21:00 Προημιτελικός ΕΡΤ1

    Σάββατο 7/7 17:00 Προημιτελικός ΕΡΤ1
    Σάββατο 7/7 21:00 Προημιτελικός ΕΡΤ1

    Τρίτη 10/7 21:00 Ημιτελικός ΕΡΤ1

    Τετάρτη 11/7 21:00 Ημιτελικός ΕΡΤ1

    Σάββατο 14/7 17:00 Μικρός τελικός ΕΡΤ1

    Κυριακή 15/7 18:00 Τελικός ΕΡΤ1



    γονεις φροσως κυριακου

    Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

    μαύροι κύκλοι σόδα

    μαύροι κύκλοι σόδα
    τόνος κονσέρβα και εγκυμοσύνη

    Κανονικά πραγματοποιούνται από το απόγευμα τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου.


    μαύροι κύκλοι σόδα

    1η ειδική ασφαλιστική κλάση του ικα

    Δεν εκτελούνται, τα δρομολόγια στις γραμμές Καβάλα - Πρίνου Θάσου, Κεραμωτή-Λιμένας Θάσου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη λόγω ισχυρών ανέμων στο βόρειο Αιγαίο.


    Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, για τυχόν αλλαγές και τροποποιήσεις δρομολογίων.


    καθαριστικο χαλιων σκουπα

    πεππα το γουρουνακι παιδικο

    Το επίσημο πρόγραμμα των επισκέψεων κλείνει και όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, το «Αβέρωφ» θα ξεκινήσει για το ταξίδι της επιστροφής του στο μόνιμο αγκυροβόλιο, στη μαρίνα Φλοίσβου.


    «Συγχαρητήρια! Να είστε πάντα το θωρηκτό της νίκης», «Ευλογημένο πλοίο, άντεξε σε όλες τις κακουχίες και είναι ακόμα ζωντανό», «Η ελληνική ιστορία ζωντανεύει μπροστά στα μάτια σου. Ζήτω το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό. Ζήτω η Ελλάδα», «Δέος και συγκίνηση γι' αυτόν τον ζωντανό θρύλο», «Τιμή μας που επισκεφθήκαμε το δοξασμένο θωρηκτό μας! Θυμηθήκαμε δοξασμένες σελίδες της ιστορίας μας. Υποσχόμαστε να σταθούμε κι εμείς άξιοι στο μέλλον και να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας» είναι ορισμένα μόνο από τα μηνύματα θαυμασμού και εθνικής υπερηφάνειας που «ξεπηδούν» μέσα από τις σελίδες του τελευταίου βιβλίου επισκεπτών, που ξεφυλλίζουμε μαζί με τον κυβερνήτη του «Αβέρωφ», αρχιπλοίαρχο Σωτήρη Χαραλαμπόπουλο.


    «Κάθε φορά που το ξεφυλλίζω παίρνω δύναμη. Είναι πράγματα που δεν θα περίμενε κανείς να διαβάσει στη σημερινή εποχή, που έχουν απαξιωθεί πολλά και είναι άλλα τα ενδιαφέροντα» λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κυβερνήτης και δεν κρύβει τη συγκίνησή του από τη «ζεστασιά του κόσμου, που αγκάλιασε το Αβέρωφ».


    «Ελλάδα μου γλυκιά σ' αγαπώ. Αέρα», «Μπράβο στα παλικάρια που πολέμησαν», «Ήταν το πιο απίθανο πλοίο που έχω δει στη ζωή μου» γράφουν μαθητές που επισκέφθηκαν το «Αβέρωφ» και πλάι στα δικά τους μηνύματα είναι κι αυτά κάποιων ξένων επισκεπτών που βρέθηκαν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και υποκύπτοντας στη γοητεία του θρυλικού θωρηκτού το επισκέφθηκαν θέλοντας να μάθουν την ιστορία του.


    Πάνω από 120.000 ήταν οι επισκέπτες ως την περασμένη Παρασκευή και αυτό που κυριαρχεί στη σκέψη και την ψυχή του κυβερνήτη είναι πως η αποστολή, όπως τονίζει, πέτυχε. «Η αποστολή ήταν να φέρουμε το πνεύμα του Αβέρωφ, το πνεύμα του Πολεμικού Ναυτικού, της αισιοδοξίας και της ελπίδας, εδώ, στη Βόρεια Ελλάδα, και φαίνεται ότι το καταφέραμε. Τα συναισθήματα από τη ζεστασιά του κόσμου, από την υποδοχή, ήταν μοναδικά» αναφέρει.



    αλεν κριστα
    καθαριστικο χαλιων σκουπα
    καθαριστικο χαλιων σκουπα

    σωστη ποσοτητα πρωτεινης

    σωστη ποσοτητα πρωτεινης
    σωστη ποσοτητα πρωτεινης
    κεμπαπ γερακας

    Η στάση εργασία θα γίνει από τις 12:00 ως τις 17:00, και τα τρόλεϊ θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 11:00.


    marc δημοσκόπηση

    Η στάση εργασίας κηρύχθηκε προκειμένου να μπορέσουν οι υπάλληλοι να συμμετέχουν στην Γενική Συνέλευση των Εργαζόμενων στην οποία θα γίνει ένας οικονομικός και διοικητικός απολογισμός.



    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 28 3 2018


    παιδικο ροζ πανθηρας

    Φωτιά Μάτι: Ο Ψινάκης ακύρωσε παράσταση για την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων

    Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ακύρωση θεατρικής παράστασης στη Νέα Μάκρη, για την ενίσχυση των πληγέντων από τις φωτιές στην Ανατολική Αττική.


    παιδικο ροζ πανθηρας

    Σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε στη σελίδα που δημιουργήθηκε στο Facebook για την προώθηση της παράστασης «Αντιγόνη», η απόφαση για την ακύρωση λήφθηκε από τον δήμαρχο Ηλία Ψινάκη, λόγω πένθους.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    «Σήμερα 2/8/2018, ημέρα Πέμπτη, η παράσταση «Αντιγόνη του Σοφοκλή» που θα λάμβανε χώρα στη Νέα Μάκρη και που όλα της τα έσοδα θα δίνονταν προς ενίσχυση των πυροπαθών, ακυρώνεται κατόπιν απόφασης του δημάρχου κυρίου Ψινάκη, με αιτιολογία το πένθος», αναφέρει η σχετική ανάρτηση.

    ANT

    χαρτησ θασου κοινυρα
    μαριναρισμα γαλοπουλας γεμιστης
    παιδικο ροζ πανθηρας

    αεροπλανα

    γονιδιωμα ελληνων

    «Με τη κίνηση μας αυτή, επιστρέψαμε ένα ελάχιστο ποσοστό της βίας που καθημερινά δεχόμαστε όλοι μας, προσπαθώντας να καλύψουμε τους κάθε λογής φόρους που έχουν ορίσει για εμάς οι εξουσιαστές», αναφέρει στο κείμενό του ο Ρουβίκωνας και προσθέτει:


    αεροπλανα

    «Με την επιλογή μας να επιτεθούμε στο κτίριο που στεγάζεται το κέντρο πληροφορικής του υπουργείου οικονομικών θέλουμε να καταδείξουμε ότι αν το κράτος ήθελε να φορολογήσει αναλογικά η αν ήθελε να χτυπήσει την μεγάλη φοροδιαφυγή, εύκολα θα μπορούσε να το πράξει καθώς υπάρχουν όλα τα τεχνολογικά εργαλεία για το σκοπό αυτό. Αυτό που δεν υπάρχει είναι η πολιτική βούληση για κάτι τέτοιο, καθώς το χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις...»


    ROYKINOAS 2


    (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)



    «Για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι η αντίσταση με κάθε μέσο στο κράτος είναι η μόνη επιλογή που συνάδει με την ηθική και την ιδεολογία μας.



    Στόχος μας είναι να καταργήσουμε το κράτος. Όχι απλά να μην πληρώσουμε του φόρους που αυτό επιβάλει ωστόσο η άρνηση πληρωμών είναι ένα καλό πρώτο βήμα», καταλήγει ο Ρουβίκωνας.




    γκριματσες χριστοφιλοπουλου
    αεροπλανα

    φιαλη οξυγονου 50 λιτρα

    φιαλη οξυγονου 50 λιτρα

    Επιπλέον, δρομολογείται ένας συρμός ανά ώρα στη διαδρομή Αεροδρόμιο - ΣΚΑ (σύντομα Άνω Λιόσια), καθώς και οκτώ νέα δρομολόγια - ανά κατεύθυνση - στο τμήμα ΣΚΑ - Κορωπί. Ειδικότερα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενισχύει τη γραμμή μεταξύ ΣΚΑ (σύντομα Άνω Λιόσια)-Κορωπί και αντίστροφα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εργαζομένων, οι οποίοι μετακινούνται με τους συρμούς του προαστιακού σιδηρόδρομου, με επιπλέον τέσσερα πρωινά δρομολόγια και τέσσερα απογευματινά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες αιχμής.


    φιαλη οξυγονου 50 λιτρα

    τα πιο παραξενα συνορα του κοσμου

    Συγκεκριμένα, τα επιπλέον δρομολόγια θα αναχωρούν ως εξής:



    • Από το Σταθμό ΣΚΑ με προορισμό το Κορωπί στις 06:04, 07:02, 08:02, 09:02, 15:04, 16:02, 17:02 και 18:02. Το πρώτο πρωινό δρομολόγιο στις 06:04 και το πρώτο απογευματινό στις 15:04 αναχωρεί από τον Σταθμό της Μεταμόρφωσης (σύντομα Άνω Λιόσια, μετά την ολοκλήρωση των έργων από τον ΟΣΕ).

    • Από το Σταθμό Κορωπί με προορισμό το ΣΚΑ στις 06:29, 07:29, 08:29, 09:29, 15:29, 16:29, 17:29 και 18:29. Το τελευταίο πρωινό δρομολόγιο στις 09:29 και το τελευταίο απογευματινό στις 18:29 τερματίζουν στον Σταθμό Μεταμόρφωσης στις 09:51 και 18:51 αντίστοιχα, αντί του ΣΚΑ (σύντομα Άνω Λιόσια, μετά την ολοκλήρωση των έργων από τον ΟΣΕ).



    σαββας ψαροταβερνα καβαλα

    γεωπονια τεπακ

    Ηράκλειο: Σκύλος επιτέθηκε σε άνδρα κοντά σε παιδική χαρά – Εικόνες - ντοκουμέντο

    Επίθεση από σκύλο δέχθηκε το πρωί της Κυριακής (04/02/2018) ένας άνδρας στα Καμίνια, στο Ηράκλειο Κρήτης.


    γεωπονια τεπακ

    καλλιεργεια αλοης σε θερμοκηπιο

    Ήταν λίγο πριν από τις 07:00 το πρωί όταν ο άνδρας πήγε το σκύλο του βόλτα στο πάρκινγκ της περιοχής, ακριβώς δίπλα από την παιδική χαρά και το Δημοτικό Σχολείο.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το θύμα στο ekriti.gr, την ώρα που πήγε να πετάξει τα σκουπίδια που είχε μαζί του, πλησίασε μία 70χρονη με τα δύο σκυλιά της. «Το ένα ήταν δεμένο και το άλλο όχι. Το άλυτο σκυλί στο παρελθόν μας είχε κάνει επίθεση» ανέφερε ο άνδρας.

    «Κάνει μια πρώτη κίνηση να μας επιτεθεί και αμέσως βάζω μπροστά τις σακούλες των σκουπιδιών για προστασία. Δαγκώνει τα σκουπίδια, τα σκορπά και μετά τον παίρνει η κυρία και πάνε πιο κάτω. Την ρωτώ εκείνη την ώρα… γιατί δεν δένεις τον σκύλο αφού είναι επιθετικός και μου απαντά, έχει βάλει στο μάτι τον σκύλο σου και φεύγει…».

    Σύμφωνα με τον άνδρα που δέχθηκε την επίθεση την ώρα που ήταν στο πίσω πλευρά του πάρκινγκ είδε τον σκύλο της ηλικιωμένης να περνάει με ταχύτητα από την παιδική χαρά.

    «Ξαφνικά έκανε επίθεση σε εμένα και τον σκύλο μας. Αφού μας έριξε κάτω αγκάλιασα τον σκύλο μου για να τον προστατεύσω. Αμέσως ρίχνει μία δαγκωματιά στο αυτί του σκύλου και εμένα μου δαγκώνει τα δύο δάχτυλα στο δεξί χέρι. Ο πόνος και το σοκ ήταν πολύ έντονα» αποκάλυψε ο άνδρας.

    Όσο για το ποιες ήταν οι αντιδράσεις της ιδιοκτήτριας του σκύλου την ώρα της επίθεσης, το θύμα υποστήριξε πως εκτός το γεγονός ότι δεν έκανε τίποτα για να τους βοηθήσει, τους ζήτησε και τα ρέστα λέγοντας πως φταίει ο σκύλος του.


    Ηράκλειο: Σκύλος επιτέθηκε σε άνδρα κοντά σε παιδική χαρά – Εικόνες - ντοκουμέντο
    01
    Ηράκλειο: Σκύλος επιτέθηκε σε άνδρα κοντά σε παιδική χαρά – Εικόνες - ντοκουμέντο









    μουσταρδι παντελονι ανδρικο συνδυασμοι
    γεωπονια τεπακ

    προσφορεσ λιδλ κυπρου

    προσφορεσ λιδλ κυπρου
    προσφορεσ λιδλ κυπρου

    Όσον αφορά στα ΚΤΕΛ Αττικής το υπουργείο Μεταφορών θα προχωρήσει τον Νοέμβριο στη μείωση της τιμής, έως και κατά 1,40 ευρώ, στο ολόκληρο εισιτήριο για μακρινές διαδρομές, το κόστος των οποίων φτάνει σήμερα και τα 4,5 ευρώ, στο πλαίσιο του σχεδιασμού δρομολογίων εντός του Λεκανοπεδίου με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.


    γκει κοινοτητα

    προκυρηξεις οαεδ για δημους

    Αυτό επισημαίνει στο «Έθνος», ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών, Θάνος Βούρδας, συμπληρώνοντας πως το μέτρο θα συνδυαστεί με τη μεταφορά των αφετηριών των ΚΤΕΛ από το κέντρο της Αθήνας σε περιφερειακούς σταθμούς του μετρό.


    Οι γραμμές των ΚΤΕΛ θα γίνουν κυκλικές και τα λεωφορεία θα αποβιβάζουν στο Νομισματοκοπείο και τον Ελαιώνα, ώστε οι μετακινούμενοι να μπορούν να μετεπιβιβάζονται σε μετρό ή αστικά λεωφορεία.


    Στόχος του υπουργείου είναι η εφαρμογή του μειωμένου εισιτηρίου στα ΚΤΕΛ να ξεκινήσει από τον επόμενο μήνα και να προηγηθεί της εφαρμογής του ζωνικού εισιτηρίου για τις μετακινήσεις στην Αθήνα, το οποίο ήδη σχεδιάζεται από το υπουργείο και τον ΟΑΣΑ, με σκοπό οι χρεώσεις των επιβατών να διαμορφώνονται ανάλογα με τη διανυόμενη απόσταση με τις αστικές συγκοινωνίες.



    διδυμος εβδομαδα λεφακης

    αποκριες ποτε ειναι 2015
    προγραμμα βεακειο καλοκαιρι 2015

    Ποια ήταν αυτή; Έβαζαν κρυφά μηνύματα και hashtags στις προβλέψεις τους για τον καιρό και στις αναρτήσεις τους στα social media και τα διάφορα επίσημα κανάλια της υπηρεσίας.


    διδυμος εβδομαδα λεφακης

    Στα κρυφά μηνύματα περιλαμβάνονταν hashtags όπως "#BOMonSTRIKE," "#5yearpayfreeze" και #SupportUs, καθώς και σύνδεσμοι στις συνδικαλιστικές τους θέσεις.


    Τα μηνύματα αυτά προσέλκυσαν την προσοχή του κοινού, το οποίο ανταποκρίθηκε θετικά στη φαντασία των υπαλλήλων, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που τους μιμήθηκαν σε ένδειξη συμπαράστασης.


    Το προσωπικό της υπηρεσίας βρίσκεται εν μέσω μιας διαμάχης για τη μισθοδοσία, καθώς η συμφωνία που καλύπτει τους υπαλλήλους έληξε τον Ιούνιο του 2014.



    Today's forecast: Cloudy with a chance of industrial action. #BoMonStrike pic.twitter.com/pdFhTPG50x

    — Campbell McConachie (@Campbell_McC) June 8, 2018


    διδυμος εβδομαδα λεφακης

    Τρίτη 28 Μαΐου 2019

    χρηστος κοντος barista

    Ειδικότερα:


    πράσινα λαχανικά

    Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Σεπτεμβρίου 2018 την σήμερα, Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018.


    Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Σεπτεμβρίου 2018 θα καταβληθούν επίσης σήμερα, Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018.


    Το ΝΑΤ θα καταβάλλει τις συντάξεις Σεπτεμβρίου 2018, σήμερα Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018. Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις Σεπτεμβρίου 2018 τη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018.


    Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Σεπτεμβρίου 2018 τη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018.


    Το ΕΤΕΑΕΠ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις Σεπτεμβρίου 2018 στις 4 Σεπτεμβρίου 2018 ημέρα Τρίτη.


    Τα υπόλοιπα ταμεία του υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις Σεπτεμβρίου 2018 σήμερα, Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018.




    αγηνωρ γιος του ποσειδωνα
    χρηστος κοντος barista
    χρηστος κοντος barista

    scirocco of golf

    τι ειναι διαγωνιος
    ΣΟΚ! Συνέλαβαν συγγενή βουλευτή της ΝΔ μέσα στη Βουλή

    Η είδηση ότι συγγενής βουλευτή της αντιπολίτευσης συνελήφθη κατά την είσοδό του στη Βουλή, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις κάνει το γύρο του διαδικτύου από το βράδυ της Πέμπτης.


    scirocco of golf

    Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για συγγενικό πρόσωπο πασίγνωστου πολιτικού, ενώ όπως αποδείχθηκε σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για ακάλυπτες επιταγές.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Η σύλληψη έγινε την ώρα που ο συγγενής επιχείρησε να εισέλθει στη Βουλή, έχοντας διασφαλίσει «άδεια εισόδου» από βουλευτή της Κεντρικής Μακεδονίας.

    Η εξακρίβωση έγινε το μεσημέρι από το σύστημα Πανελλαδικού Δικτύου Πληροφορικής «police on line» που εγκαταστάθηκε στη Βουλή επί προεδρίας Βούτση.

    Μετά τη διαπίστωση ενημερώθηκε το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης, προσήλθε στη Βουλή περιπολικό και τον προσήγαγε στο Α. Τ. Συντάγματος.

    Υπενθυμίζεται ότι το σύστημα που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στη Βουλή την προηγούμενη εβδομάδα είχε «συλλάβει» ένα πρόσωπο με καταδίκες που πήγαινε στα γραφεία της ΝΔ να συναντήσει βουλευτή Δωδεκανήσου και ένα δεύτερο πρόσωπο που είχε άδεια εισόδου από το ΠΑΣΟΚ.



    αντωνιος ρουμελιωτης
    scirocco of golf

    χιπ χοπ χανομαι

    περιφραξη κουνελια

    Αυτό αναφέρεται στην γραπτή ανακοίνωση του συμβούλου του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών και αρμόδιου για θέματα Ευρώπης και Ευρασίας Γουές Μίτσελ, η οποία θα παρουσιασθεί στην επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων του αμερικανικού Κογκρέσου.


    χιπ χοπ χανομαι

    «Η Άγκυρα ισχυρίζεται ότι έχει καταλήξει στην αγορά των ρωσικών πυραυλικών συστημάτων S-400, κάτι που ενδέχεται να προκαλέσει την επιβολή κυρώσεων με βάση το εδάφιο 231 του νόμου CAATSA και θα έχει αρνητική επίδραση όσον αφορά την συμμετοχή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των μαχητικών F-35» επεσήμανε ο Μίτσελ.


    Πρόσφατα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είχε δηλώσει κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που είχε δώσει από κοινού με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Άγκυρα ότι η Ρωσία αποφάσισε να επισπεύσει την πώληση των S-400 στην Τουρκία. Ο Ερντογάν στις 9 Απριλίου είχε δηλώσει στην Άγκυρα ότι η Τουρκία δεν θα παραιτηθεί από την αγορά των S-400.



    συνταγες νιοκι
    χιπ χοπ χανομαι

    ανσαριφαρ

    Τα παραπάνω δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ) με θέμα τα «Επώνυμα Προϊόντα Κρέατος: Τάσεις και Ευκαιρίες Ανάπτυξης».


    ανσαριφαρ

    Όπως τόνισε ο αρμόδιος υπουργός, με την πιστοποίηση «θεωρούμε ότι θα υπάρχει νομοθετική κατοχύρωση του ελληνικού γύρου που θα είναι το πρώτο προϊόν ΕΠΙΠ της Ελλάδος στην Ε. Ε. Έτσι, θα πιστοποιηθεί η διαδικασία της παρασκευής, και η συνταγή του».


    Παράλληλα, ο κ. Αραχωβίτης ανέφερε ότι «ο τομέας του κρέατος, αλλά και ευρύτερα των τροφίμων είναι από τους πιο δυναμικούς της Οικονομίας» προσθέτοντας ότι «ο ΣΕΒΕΚ προσφέρει προϊόντα με εξαιρετική ποιότητα».


    Υπογράμμισε ότι το υπουργείο, σε συνεργεία με τον ΕΦΕΤ, διενεργούν αυστηρούς ελέγχους για τη διασφάλιση της ποιότητας των τροφίμων προκειμένου να προστατεύεται ο καταναλωτής.


    Σημείωσε πως από τον Απρίλιο είναι υποχρεωτική η αναγραφή προέλευσης κρέατος από το σφαγείο μέχρι τα σημεία πώλησης του κρέατος, καθώς και η υποχρεωτική αναγραφή της προέλευσης του κρέατος στην απόδειξη της ταμειακής μηχανής των κρεοπωλείων.


    «Στόχος μας», δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός, «είναι να αντιμετωπιστούν δυναμικά οι ελληνοποιήσεις, υπ' αριθμόν ένα πρόβλημα για τον κλάδο με εντατικούς ελέγχους επιστρατεύοντας όλο το επιστημονικό δυναμικό που διαθέτει η χώρα (ΕΦΕΤ, ΕΛΓΟ, Περιφέρειες)».



    σκρουτζ αλυσοπριονα μπαταριας
    οροσειρα ατλασ αφρικη
    ανσαριφαρ

    νοστος πιτσα καρλοβασι

    νοστος πιτσα καρλοβασι
    αν δεις στον υπνο σου πλημμυρα

    «Δυστυχώς το πάθος, μας οδηγεί να στρεφόμαστε, συχνά, ο ένας εναντίον του άλλου. Δεν λύνουμε προβλήματα αλλά φτιάχνουμε χαρακώματα. Έτσι βολοδέρνουμε 9 χρόνια στην κρίση. Ενώ, με τόσες θυσίες, έπρεπε να είχαμε βγει στο ξέφωτο – όπως βγήκαν οι άλλες χώρες της Ευρώπης».


    νοστος πιτσα καρλοβασι

    Και καταλήγει προτείνοντας, «σχέδιο, αποφασιστικότητα, τόλμη και ευθύνη. Αυτές τις λέξεις πρέπει να έχουμε συνεχώς στο μυαλό μας, για να ανταποκριθούμε στους αγώνες των παππούδων μας και τις ελπίδες των παιδιών μας».



    ira video

    ανδρικα πορτοφολια με θηκη για ταυτοτητα

    ανδρικα πορτοφολια με θηκη για ταυτοτητα
    νομος καταργησης προικας
    στιγμιοτυπο οθονης samsung s3

    Σημειώνεται πως η υποψηφιότητά του Γιάννη Ραγκούση ανεβάζει τον αριθμό των υποψηφίων στους τρεις καθώς ήδη η Φώφη Γεννηματά και ο Γιώργος Καμίνης έχουν ανακοινώσει ότι θα διεκδικήσουν την προεδρία.








    ανδρικα πορτοφολια με θηκη για ταυτοτητα

    δεντρακια

    Πιο συγκεκριμένα διευκρινίζεται ότι: «Στις συμβάσεις ορισμένου χρόνου, ο συνδρομητής δεσμεύεται να παραμείνει στον πάροχό του για συγκεκριμένο διάστημα (π. χ. 12, 18 ή 24 μήνες). Συνεπώς, σε περίπτωση που διακόψει ή καταγγείλει τη σύμβαση πριν την παρέλευση του ορισμένου χρόνου, ο πάροχος έχει δικαίωμα να επιβάλει το τέλος διακοπής/καταγγελίας. Σημειώνεται ότι, από την 1η Οκτωβρίου 2018, το συγκεκριμένο τέλος πρέπει να αναγράφεται, με σαφήνεια, στην πρώτη σελίδα όλων των συμβάσεων που συνάπτονται. Επισημαίνεται ότι συνδρομητής που έχει σύμβαση ορισμένου χρόνου την οποία ανανεώνει συνεχώς, κατά τη λήξη της, με νέα σύμβαση ορισμένου χρόνου, σε περίπτωση που τη διακόψει ή την καταγγείλει πριν την παρέλευση του ορισμένου χρόνου (της νέας πλέον σύμβασης), θα επιβαρυνθεί με το τέλος διακοπής/καταγγελίας που ορίζεται στη νέα σύμβαση».


    νίκος δένδιας οικογενεια

    Τηλεπικοινωνίες: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις αλλαγές σε συμβόλαια, χρεώσεις και καταγγελίες


    Παρατίθενται τα εξής παραδείγματα:


    Παράδειγμα 1: Συνδρομητής με σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας 24 μηνών (για σταθερή ή/και κινητή σύνδεση), επιθυμεί να διακόψει τη σύμβαση και να καταργήσει τη σύνδεσή του στον 20ο μήνα. Ο συνδρομητής θα επιβαρυνθεί με τέλος διακοπής/καταγγελίας σύμβασης, το ύψος του οποίου καθορίζεται στη σύμβαση. Το ίδιο ισχύει και εάν επιθυμεί να μεταφέρει τη σύνδεσή του σε νέο πάροχο.


    Επίσης, σε περίπτωση που ο παραπάνω συνδρομητής έχει λάβει εξοπλισμό με χρησιδάνειο, οφείλει να τον επιστρέψει ή, εάν επιθυμεί να τον κρατήσει, να καταβάλει το σχετικό τέλος που προβλέπεται στη σύμβασή του.



    ελληνικο σχολειο στην ιμβρο
    δεντρακια
    δεντρακια

    φανουροπιτα χωρις πορτοκαλαδα

    Τα ποσά των επιδομάτων θα καταβληθούν από τον Ιανουάριο ως τον Ιούνιο του 2019.


    φανουροπιτα χωρις πορτοκαλαδα

    παυλινα μαυρη hot

    βιογραφικο κωστα σημιτη

    Η υπουργική απόφαση για τους όρους, τις προϋποθέσεις, τα κριτήρια χορήγησης και το ύψος των επιδομάτων θέρμανσης αναμένεται να εκδοθεί στο τέλος του τρέχοντος έτους.


    Τα κριτήρια


    Μέχρι στιγμής τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια χορήγησης των επιδομάτων καθώς και τα ποσά που αναλογούν στους δικαιούχους εκτιμάται ότι θα είναι ίδια με πέρυσι.


    Συγκεκριμένα:


    Δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης για την περίοδο από 15/10/2018 έως 30/4/2019 θα είναι:


    α) Άγαμοι φορολογούμενοι οι οποίοι κατά το προηγούμενο έτος (2017) είχαν ετήσιο συνολικό εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ και την 1η Ιανουαρίου 2018 κατείχαν αστική ακίνητη περιουσία (κτίσματα και εντός σχεδίου πόλεως οικόπεδα) συνολικής αντικειμενικής αξίας μέχρι 100.000 ευρώ.


    β) Έγγαμοι φορολογούμενοι, καθώς και φορολογούμενοι που είναι μέρη συμφώνων συμβίωσης οι οποίοι το 2017 είχαν ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα μέχρι 20.000 ευρώ και την 1η-1-2018 κατείχαν αστική ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας μέχρι 200.000 ευρώ. Το εισοδηματικό όριο των 20.000 ευρώ θα προσαυξάνεται κατά 2.000 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο.


    γ) Μονογονεϊκές οικογένειες που είχαν το 2017 ετήσιο συνολικό εισόδημα μέχρι 22.000 ευρώ και την 1η-1-2018 κατείχαν αστική ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας μέχρι 200.000 ευρώ. Το εισοδηματικό όριο των 22.000 ευρώ θα προσαυξάνεται κατά 2.000 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο μετά το πρώτο.


    Το ποσό του επιδόματος θα ανέρχεται σε 0,125 ευρώ για κάθε λίτρο πετρελαίου θέρμανσης που αγοράζεται. Το ύψος του συνολικού ποσού του επιδόματος θα διαμορφώνεται για κάθε δικαιούχο ανάλογα με την Κλιματική Γεωγραφική Ζώνη στην οποία βρίσκεται η κύρια κατοικία του. Συγκεκριμένα, θα προβλέπεται και φέτος διαχωρισμός της επικράτειας της χώρας σε τέσσερις μεγάλες Κλιματικές Γεωγραφικές Ζώνες, σε κάθε μία από τις οποίες θα ισχύει διαφορετικό ανώτατο όριο επιδοτούμενων λίτρων ανά τετραγωνικό μέτρο κύριας κατοικίας.


    Ειδικότερα:


    Στην Α’ ζώνη, στην οποία περιλαμβάνονται οι νομοί Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ευρυτανίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Κοζάνης, Σερρών και Φλώρινας, το επίδομα θα χορηγείται για ποσότητα 25 λίτρων πετρελαίου θέρμανσης ανά τ. μ. κύριας κατοικίας. Συνεπώς, το επίδομα θέρμανσης στις περιοχές της ζώνης αυτής θα ανέρχεται σε 3,125 ευρώ ανά τ. μ. κύριας κατοικίας (25 επιδοτούμενα λίτρα Χ επίδομα 0,125 ευρώ ανά επιδοτούμενο λίτρο).


    Στη Β’ ζώνη, η οποία περιλαμβάνει τους νομούς Αρκαδίας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Καρδίτσας, Κιλκίς, Λάρισας, Μαγνησίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Ροδόπης, Τρικάλων και Χαλκιδικής, θα επιδοτούνται 15 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης ανά τ. μ. κύριας κατοικίας. Συνεπώς, το επίδομα θέρμανσης στις περιοχές της ζώνης αυτής θα ανέρχεται σε 1,875 ευρώ ανά τ. μ. κύριας κατοικίας (15 επιδοτούμενα λίτρα Χ επίδομα 0,125 ευρώ ανά επιδοτούμενο λίτρο).


    Στη Γ’ ζώνη, στην οποία εντάσσονται οι νομοί Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Αττικής (εκτός Κυθήρων και νησιών Σαρωνικού), Αχαΐας, Βοιωτίας, Ευβοίας, Ηλείας, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Κορινθίας, Μυτιλήνης, Λευκάδας, Πρέβεζας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Χίου, επιδοτούνται μέχρι οκτώ λίτρα πετρελαίου θέρμανσης ανά τ. μ. κύριας κατοικίας. Ως εκ τούτου, το επίδομα θέρμανσης στις περιοχές της ζώνης αυτής θα ανέρχεται σε ένα ευρώ ανά τ. μ. κύριας κατοικίας (8 επιδοτούμενα λίτρα Χ επίδομα 0,125 ευρώ ανά επιδοτούμενο λίτρο).



    φανουροπιτα χωρις πορτοκαλαδα

    γυραδικο βασιλισσης ολγας

    γυραδικο βασιλισσης ολγας
    κουρτινες παιδικες με αστερακια

    Ο Φρίντμαν φωτογραφήθηκε χθες, χαμογελαστός, κοντά σε μια αεροφωτογραφία της Ιερουσαλήμ, η οποία όμως είχε ρετουσαριστεί.


    Στη φωτογραφία, ο Θόλος του Βράχου και το τέμενος αλ-Άκσα, στην Πλατεία των Τεμενών, έχουν εξαφανιστεί αφήνοντας τη θέση τους σε έναν εβραϊκό ναό που έχει αποκατασταθεί.


    Η αμερικανική πρεσβεία εξέφρασε την αποδοκιμασία της και δήλωσε πως όλα αυτά έγιναν εν αγνοία του διπλωμάτη.


    Το μοντάζ αγγίζει ένα θέμα ιδιαίτερα ευαίσθητο. Η Πλατεία των Τεμενών είναι ο τρίτος ιερός τόπος του Ισλάμ, αλλά είναι επίσης ένας ιερός τόπος για τους Εβραίους – υπό την επωνυμία Όρος του Ναού – καθώς στο σημείο αυτό υψωνόταν ο ναός τον οποίο κατέστρεψαν οι Ρωμαίοι το έτος ‘70.



    What's missing in this photo of Jerusalem that US Ambassador to Israel David Friedman is looking at? The Dome of the Rock & Al-Aqsa Mosque. Removing the Islamic holy sites is a long-term goal of far-right Israeli Jewish extremists who want to erase Palestinians from Jerusalem. pic.twitter.com/Y0AnKbAm2B

    — The IMEU (@theIMEU) 22 Μαΐου 2018


    βιβλιο η ζωη του ζωη μου
    γυραδικο βασιλισσης ολγας

    πενταγραμμο αγορα

    πενταγραμμο αγορα
    το εξπρεσ του μεσονυχτιου ολη η ταινια

    Σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο του εθνικού κέντρου τυφώνων του Ειρηνικού (CPHC) που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 12:00 τοπική ώρα, ο τυφώνας Λέιν βρισκόταν 370 χλμ από την ακτή Καϊλούα-Κόνα (δυτικά του κύριου νησιού) και 540 χιλιόμετρα από τη Χονολουλού, πρωτεύουσα της Χαβάης.


    πενταγραμμο αγορα

    Με ισχυρούς ανέμους οι οποίοι πνέουν με ταχύτητα 215 χλμ την ώρα, ο Λέιν βρίσκεται νότια του αρχιπελάγους και κατευθύνεται βορειοδυτικά.


    Ο Αμερικανός πρόεδρος κάλεσε την Τετάρτη τους κατοίκους του νησιού να ετοιμάζονται για την επέλαση αυτής της ιδιαίτερα ισχυρής καταιγίδας, η οποία τώρα βρίσκεται στην κατηγορία 4 της κλίμακας πέντε βαθμών Σαφίρ-Σίμπσον.




    κεραυνος στο ματι

    πως να κλέψεις το κινο

    δεν φευγω ακορντα

    Στους παιδικούς σταθμούς γίνονται δεκτά παιδιά ηλικίας από 6 μηνών μέχρι την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση και πρέπει να είναι κάτοικοι του Δήμου Αθηναίων.


    πως να κλέψεις το κινο

    φθηνο φαι κεντρο

    Οι αιτήσεις υποβάλλονται και ηλεκτρονικά από τους γονείς-κηδεμόνες προς το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών (www.dbda.gr). Τα δικαιολογητικά επανεγγραφών αλλά και των νέων αιτήσεων εγγραφών για τα αδέρφια, παραδίδονται στους προϊστάμενους των παιδικών σταθμών του Δήμου Αθηναίων.


    Τα δικαιολογητικά εγγραφών των παιδιών θα πρέπει να έχουν αποσταλεί ταχυδρομικά, έως την Τρίτη 30/05/2017, στη διεύθυνση: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων & Παρακολούθησης Εγγραφών, Ρόδου 181 & Σερήνου, Σεπόλια 10443.



    πως να κλέψεις το κινο

    Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

    τα συνορα της ελλαδας το 1881

    τα συνορα της ελλαδας το 1881
    λιανικη πωληση
    ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε αυτές τις ελληνικές παραλίες έχει μέδουσες - Δείτε το χάρτη

    Ένα νέο πρόγραμμα καταγραφής των μεδουσών για την Ελλάδα έχει ξεκινήσει το Ελληνικό Παρατηρητήριο Βιοποικιλότητας.


    τα συνορα της ελλαδας το 1881

    Πιο συγκεκριμένα, σε έναν χάρτη απεικονίζονται οι περιοχές στην Ελλάδα όπου έχουν εμφανιστεί μέδουσες.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Δείτε το χάρτη στο Cnn.gr.



    οαεδ επιδομα μαρτιου 2016

    κρεατοελιες φαρμακα

    Το τουρκικό νόμισμα βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση αφότου η Ουάσινγκτον επέβαλε δασμούς και άλλες κυρώσεις σε αντίποινα για τη συνεχιζόμενη κράτηση του πάστορα Μπράνσον, ο οποίος κατηγορείται για υποστήριξη της οργάνωσης που κατά την Άγκυρα βρισκόταν πίσω από την απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016.


    κρεατοελιες φαρμακα

    αρωμα καφε νικαια πετρου ραλλη

    «Κοιτάξτε, η τουρκική κυβέρνηση έκανε μεγάλο λάθος αποφασίζοντας να μην αφεθεί ελεύθερος ο πάστορας Μπράνσον», είπε ο Μπόλτον στο Reuters κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο πρακτορείο στο περιθώριο μιας επίσκεψής του στο Ισραήλ.


    «Κάθε μέρα που περνάει αυτό το λάθος συνεχίζεται (...). Αυτή η κρίση θα μπορούσε να τελειώσει μέσα σε μια στιγμή, αν (οι Τούρκοι) έκαναν το σωστό ως σύμμαχος στο NATO, χώρα που ανήκει στη Δύση, κι απελευθέρωναν χωρίς όρους τον πάστορα Μπράνσον».


    Ερωτηθείς εάν οι ΗΠΑ αμφισβητούν την ιδιότητα της Τουρκίας ως κράτος-μέλος του NATO, ο Μπόλτον δήλωσε:



    Δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα προς το παρόν. Επικεντρωνόμαστε στον πάστορα Μπράνσον και στους άλλους Αμερικανούς τους οποίους κρατάει ακόμα παράνομα η Τουρκία και περιμένουμε να επιλυθεί αυτό.





    στολη τσαρλεστον παιδικη
    κρεατοελιες φαρμακα

    πως να φλερταρεις στο facebook

    αερια στο στομαχι
    ψευτικοι φιλοι στατους

    Αυτό ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Αττικό Μετρό ΑΕ, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, στην ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο δημαρχείο Κορυδαλλού με θέμα την πρόοδο των εργασιών και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου. Στη συνάντηση συμμετείχαν: ο δήμαρχος της πόλης, Σταύρος Κασιμάτης, ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης, ο δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας, Γιώργος Καπλάνης και ο γενικός γραμματέας, Κώστας Τσεφαλάς, από τον δήμο Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη.


    Το αρχικό χρονοδιάγραμμα του έργου προέβλεπε την οριστική παράδοση της Γραμμής 3 - και των έξι δηλαδή σταθμών - το δεύτερο εξάμηνο του 2017. Ωστόσο, όπως εξήγησε ο δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, οι τρείς δήμαρχοι διεκδίκησαν από την Αττικό Μετρό την τμηματική παράδοση του έργου, εξαιτίας των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι δημότες των συγκεκριμένων περιοχών και επειδή πάντοτε το ζήτημα του μετρό απασχολούσε την περιφέρεια του Πειραιά. «Αυτό έγινε για καθαρά τεχνικούς λόγους και όχι εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων της Αττικό Μετρό όπως ακούστηκε», διευκρίνισε.


    17035741 399806253710678 1891914527 o


    «Ο Πειραιάς ήταν απ’ όλες τις κυβερνήσεις ξεχασμένος», είπε ο κ. Κασιμάτης, ενώ ανέφερε πως το έργο του μετρό είναι το μεγαλύτερο έργο που έχει γίνει στον Πειραιά από τον εμφύλιο και μετά. «Αυτό το έργο θα αλλάξει την εικόνα και το ανάγλυφο των περιοχών μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.


    Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της Αττικό Μετρό, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, δεν θέλησε να αναφερθεί στις καθυστερήσεις των προηγούμενων ετών, ωστόσο, όπως διευκρίνισε, ανεξάρτητα από τις επίσημες αυτές καθυστερήσεις, ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα για το σύνολο του έργου, αυτή τη στιγμή, είναι το τέλος του 2020, με αρχές του 2021.


    Μιλώντας για τους τρεις πρώτους σταθμούς που αναμένεται να παραδοθούν το πρώτο τρίμηνο του 2019, ο διευθύνων σύμβουλος της Αττικό Μετρό ανακοίνωσε πως τα έργα της σήραγγας έχουν ολοκληρωθεί, ενώ σε πολύ προχωρημένο στάδιο βρίσκονται και οι σταθμοί. «Αυτοί ήταν και οι λόγοι ώστε να συμφωνηθεί η τμηματική λειτουργία του έργου», είπε ο κ. Παπαδόπουλος. «Έχουν ήδη δοθεί», όπως εξήγησε, «και οι σχετικές εντολές στη διευθύνουσα υπηρεσία και στην κοινοπραξία, ώστε να επεξεργασθούν τα καινούρια χρονοδιαγράμματα με βάση αυτή την απόφαση».


    Σημειώνεται ότι για να προχωρήσει αυτή η απόφαση θα πρέπει να υπολογιστεί και το επιπλέον κόστος από την τμηματική αυτή λειτουργία του έργου για την Αττικό Μετρό. Όπως διευκρίνισε όμως ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, το κόστος αυτό εξομοιώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τα έσοδα που θα προκύψουν από την τμηματική λειτουργία του μετρό.



    πως να φλερταρεις στο facebook
    πως να φλερταρεις στο facebook

    μπακογιαννης γιος

    ειρήνη πάντζαρη

    Οι δύο υποθέσεις, οι οποίες έχουν φέρει τον κεντροδεξιό πρόεδρο της χώρας των Άνδεων σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλληλοεπικαλύπτονται.


    μπακογιαννης γιος

    Από τη μια πλευρά, ήταν εξαιτίας της Οντεμπρέχτ, της βραζιλιάνικης εταιρείας-κολοσσού των κατασκευών, η οποία παραδέχθηκε ότι είχε καταβάλει σχεδόν πέντε εκατομμύρια δολάρια σε εταιρείες συμβούλων με τις οποίες συνδεόταν ο Κουτσίνσκι, όταν ήταν ακόμα υπουργός, από το 2004 ως το 2013, που η αντιπολίτευση κίνησε διαδικασία καθαίρεσης του προέδρου στο Κογκρέσο.


    Στην κρίσιμη συνεδρίαση της 21ης Δεκεμβρίου, ο «ΠΠΚ» (ακρώνυμο του ονόματος και προσωνύμιο του προέδρου Κουτσίνσκι) κατάφερε να γλιτώσει και να παραμείνει στο αξίωμα μόλις και μετά βίας, χάρη στην υποστήριξη μερίδας των κοινοβουλευτικών του ισχυρού κινήματος που είχε ιδρύσει ο Φουχιμόρι, το οποίο βρίσκεται σήμερα στην αντιπολίτευση υπό την ηγεσία των παιδιών του.


    Από την άλλη, μόλις τρεις ημέρες αργότερα ο πρόεδρος Κουτσίνσκι, 79 ετών, απένειμε χάρη στον Φουχιμόρι, ο οποίος εξέτιε ποινή 25 χρόνων κάθειρξης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και διαφθορά.





    τεστ αλκοολικων
    μπακογιαννης γιος

    βιβλιάριο ασθενείας ανασφάλιστου

    gran amigo μεταφραση

    Σύμφωνα με την περιβαλλοντική οργάνωση «Αρκτούρος», πρόκειται για την μεγαλύτερη αρκούδα που έχει καταγραφεί ποτέ από την ίδια την οργάνωση, καθώς, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωσή της, συνήθως στην Ελλάδα το βάρος των ενήλικων αρσενικών φτάνει τα 250 κιλά.


    βιβλιάριο ασθενείας ανασφάλιστου

    νοτης σφακιανακης ζηνα

    Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν Ι. Χ. αυτοκίνητο, υπό συνθήκες που ερευνώνται, παρέσυρε το άτυχο ζώο. Ο «Αρκτούρος» ειδοποιήθηκε από την αστυνομία για το συμβάν και στο σημείο μετέβη η ομάδα άμεσης επέμβασης τής οργάνωσης, η οποία εντόπισε την αρκούδα νεκρή σε παρακείμενο χωράφι. Όπως έγινε γνωστό, το όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο υπέστη υλικές ζημιές και η οδηγός της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, χωρίς, όμως, η υγεία της να εμπνέει ανησυχία.


    Το νεκρό ζώο μεταφέρθηκε με όχημα της Δασικής Υπηρεσίας Καστοριάς σε ειδικό χώρο ώστε να γίνει η απαραίτητη νεκροψία και κατά τη ζύγιση του διαπιστώθηκε ότι έφτανε τα 390 κιλά.


    Στην ίδια ανακοίνωση, ο επιστημονικός υπεύθυνος του «Αρκτούρου», δρ. Αλέξανδρος Καραμανλίδης σχολίασε ότι «δεν είναι ασυνήθιστο για αρκούδες αυτή την εποχή να έχουν κάποια... παραπανίσια κιλά, καθώς ετοιμάζονται για τον χειμέριο ύπνο τους».


    «Τέτοια μεγέθη όμως», προσθέτει ο ίδιος, «συναντάμε σπάνια στη νότια Ευρώπη. Για περιοχές πιο βόρεια, όπως ο Καναδάς και η Αλάσκα, όπου οι αρκούδες τρέφονται κυρίως με τροφές ζωικής προέλευσης, τα κιλά αυτά είναι συνηθισμένα».



    βιβλιάριο ασθενείας ανασφάλιστου

    πανο κατα πλατινι

    Μεταμεσονύκτια καταδίωξη στην Κρήτη - Προσπάθησε να εμβολίσει ... και το περιπολικό!

    Κινηματογραφικές σκηνές εκτυλίχθηκαν, τα ξημερώματα, στην Εθνική Οδό Ηράκλειο - Αγιος Νικόλαος Κρήτης.


    πανο κατα πλατινι

    πανο κατα πλατινι

    σημειωμα βιογραφικο

    Όχημα 4Χ4 με ελιγμούς, στο ύψος του ΚΤΕΟ, παρενοχλούσε τους άλλους οδηγούς, ενώ μάλιστα ο οδηγός του προκάλεσε και φθορές σε διερχόμενο ΙΧ, με επιβαίνοντες τρεις εργαζόμενους που κατευθύνονταν προς το νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου. Αφού έσπασε τα τζάμια του οχήματα με κατσούνα, το εμβόλισε με το 4Χ4.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Στη θέα του περιπολικού, ο 29χρονος οδηγός έκανε αναστροφή στο ΒΟΑΚ και τράπηκε σε φυγή. Ακολούθησε καταδίωξη, το φορτηγό όχημα εξετράπη της πορείας του στην περιοχή των Γουβών, ωστόσο ο οδηγός δε φάνηκε να πτοείται!

    Προσπάθησε να εμβολίσει ακόμη και το περιπολικό, όμως οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης πέρασαν χειροπέδες στον 29χρονο, τελικά περίπου στις 06.30 το πρωί.

    Ο συλληφθείς είναι γνώριμος των διωκτικών αρχών, έχει απασχολήσει στο παρελθόν για ποινικό αδίκημα, και στην κατοχή του βρέθηκε μαχαίρι και ποιμενική ράβδος.

    Ο 29χρονος, ως και αυτή την ώρα, βρίσκεται σε κατάσταση έντασης, στα κρατητήρια, ενώ η αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις από τους τρεις επιβαίνοντες στο ΙΧ για την αναίτια επίθεση που δέχτηκαν αλλά και από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην καταδίωξη, σύμφωνα με το cretalive.gr.



    μερκελ αθηνα τωρα

    ρεθυμνο παλας

    Σύμφωνα με την πρόγνωση, η επιδείνωση θα ξεκινήσει από το απόγευμα της Δευτέρας από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις.


    ρεθυμνο παλας

    restaurant omu

    Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:


    Δευτέρα 6/2:


    Το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Πελοπόννησος και πιθανόν το βράδυ η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία.


    Τρίτη 7/2:


    - Μέχρι τις πρωινές ώρες η Ανατολική Στερεά, η Εύβοια, η Κεντρική Μακεδονία και πιθανόν το Ιόνιο.
    - Κατά διαστήματα η Πελοπόννησος, η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν πρόσκαιρα οι Κυκλάδες και η δυτική Κρήτη.


    Την Τετάρτη 8/2 θα επηρεαστούν οι ανατολικές και νότιες περιοχές της χώρας αλλά από τις μεσημβρινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.



    εξαρθρημα βικιπαιδεια
    ρεθυμνο παλας

    Κυριακή 26 Μαΐου 2019

    ασυρματο τηλεφωνο ρετρο

    ασυρματο τηλεφωνο ρετρο
    χορηγηση ντεπον σε μωρα

    Σιγά σιγά μπαίνουμε στην ανάπτυξη και το διεθνές κλίμα γύρω από την οικονομία αλλάζει, προσελκύουμε σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον, τόνισε ο κ. Πιτσιόρλας, συμπληρώνοντας πως "όχι, δεν είμαστε εκεί που ήμασταν το 2014". Σύμφωνα με τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, έχει αλλάξει στην Ελλάδα το πολιτικό κλίμα και έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη, πρωτοφανής συναίνεση και αυτογνωσία για αυτά τα πράγματα. "Νομίζω ότι είμαστε στο σημείο να επιλύσουμε θέματα που ήταν αδιανόητα στο παρελθόν", είπε χαρακτηριστικά.


    Στη συνέχεια, ο κ. Πιτσιόρλας τόνισε πως είναι αναγκαίο να δούμε τι αποφάσεις πρέπει να πάρουμε, οι οποίες θα κρίνουν την πορεία της ανάπτυξης. "Να φύγουμε από τις ρηχές συζητήσεις", υπογράμμισε.


    Πρώτον, να συνειδητοποιήσουμε ότι η ανάπτυξη θα εξαρτηθεί από τη σταθερότητα στη χώρα και στην περιοχή. Χωρίς αυτό, όλα είναι υπό αίρεση. Ο τουρισμός πήγε καλά, αλλά προϋπόθεση η σταθερότητα. Να ασκήσουμε πολιτική που θα πετυχαίνει αυτήν τη σταθερότητα, ανέφερε αρχικά. Για την Ελλάδα το να υπάρχουν ορισμένου τύπου σχέσεις με τις ΗΠΑ είναι παραπάνω από κρίσιμο. "Διαμορφώνονται σχέσεις τεταμένες της ΕΕ με την Τουρκία. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρουμε σκληρές αποφάσεις. Εμάς μας συμφέρουν οι καλές σχέσεις με την Τουρκία. Σε αυτά τα θέματα οφείλουμε να πάρουμε οριστικές αποφάσεις. Να λύσουμε επιτέλους το θέμα των Σκοπίων, γιατί σε κάποια θέματα κινδυνεύει να παρακαμφθεί. Σε αυτά τα ζητήματα πρέπει να πάρουμε σαφείς κατευθύνσεις με συναίνεση, αποφεύγοντας εντάσεις".


    Δεύτερον, πρέπει να αποκτήσουμε μια στρατηγική ανάπτυξης, που συνεπάγεται δύσκολες επιλογές. Σύμφωνα με τον κ. Πιτσιόρλα, είναι "ντροπιαστικό για όλους μας να είναι μνημονιακή υποχρέωση η διαμόρφωση εθνικής αναπτυξιακής στρατηγικής. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Πρέπει να ξεριζώσουμε τα εμπόδια που μας εμποδίζουν να αναπτύξουμε αυτήν τη στρατηγική".


    Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το θέμα της πολυνομίας, να εκσυγχρονίσουμε και να κωδικοποιήσουμε τη νομοθεσία και να ολοκληρωθούν οι ρυθμίσεις για τους δασικούς χάρτες και το κτηματολόγιο. Και φυσικά να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα της γραφειοκρατίας. Συνεχίζοντας, δήλωσε πως πρέπει "να συνειδητοποιήσουμε ότι η επιτάχυνση των διαδικασιών δεν είναι θέμα εντολών. Υπάρχει το ζήτημα της πολυνομίας, εξαιτίας του οποίου ο καθένας μπορεί να πει κάτι διαφορετικό.


    Αναφερόμενος στην επένδυση του Ελληνικού είπε οτι στο παρελθόν "υπήρχε τεράστια κοινωνική σύγκρουση. Όλοι οι όμοροι δήμοι ήταν αντίθετοι στο έργο. Κάναμε τεράστια προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα. Ο δασάρχης από τους νόμους πρέπει να ανατρέξει σε μια παλιότερη περίοδο από το αεροδρόμιο. Αυτό το θέμα το έχουν ζήσει όλοι οι Έλληνες που πέρασαν από το δασαρχείο. Δεν μπορούμε να λέμε στο ΚΑΣ μη λες για αρχαιότητες. Στο παρελθόν υπήρξαν κακές πρακτικές και πολιτικές. Έχουμε αυστηρό αρχαιολογικό νόμο, σύγχρονη περιβαλλοντική νομοθεσία και πρέπει αυτά τα δύο να παντρευτούν. Λείπει ο διάλογος και η διαβούλευση".


    Τώρα, για το Ελληνικό, πρόσθεσε, "κολλήσαμε στο ύψος των κτιρίων. Αυτό δεν λύνεται διά νόμου. Είναι θέμα αντίληψης, για να διαμορφώσουμε αντιλήψεις μέσω της διαβούλευσης για το σήμερα. Υπάρχει η πλευρά του κράτους, που είναι επιφυλακτική απέναντι στον ιδιώτη, αλλά από την άλλη πλευρά έχουν υπάρξει άπειρες κακές πρακτικές που προκαλούν αυτή τη συμπεριφορά του κράτους".


    Ο κ. Πιτσιόρλας κατέληξε πως η εικόνα του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ δείχνει τις δυνατότητες να συζητήσουμε θετικά για την ανάπτυξη της χώρας”.



    τοξικος γονιος
    ασυρματο τηλεφωνο ρετρο

    πτησεις για μπολονια

    πτησεις για μπολονια
    πτησεις για μπολονια

    Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού αύριο Σάββατο (28-10-17) και από τα
    Βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται
    από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

    Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

    1. Το Σάββατο (28-10-17)

    Α. Το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος και η δυτική Μακεδονία μέχρι το
    απόγευμα.

    Β. Μέχρι το βράδυ η κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), η
    Θεσσαλία, οι Σποράδες, η δυτική Στερεά και η Πελοπόννησος (κυρίως η
    Βόρεια).

    Γ. Από τις μεσημβρινές ώρες η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, το
    Βορειοανατολικό Αιγαίο, η υπόλοιπη Στερεά και η Εύβοια.

    Δ. Από τις βραδινές ώρες τα Δωδεκάνησα, οι Κυκλάδες και πιθανόν η
    Κρήτη.


    2. Τις πρωινές ώρες της Κυριακής (29-10-17) τα ισχυρά φαινόμενα θα
    περιοριστούν στα Δωδεκάνησα και πιθανόν την Κρήτη και σταδιακά θα
    σταματήσουν.


    ηθοποιοί χολιγουντ


    απειλες πανουσης

    ο μεγας αλεξανδρος στην κύπρο

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, είχε εισαχθεί την περασμένη Πέμπτη στο 251 προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων. Το τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του ναυάρχου Αποστολάκη δεν έχει γίνει γνωστό.


    ο μεγας αλεξανδρος στην κύπρο

    ο μεγας αλεξανδρος στην κύπρο

    δεσε πατρων διευθυνση

    Την Κυριακή (08/07/2018) το ιατρικό συμβούλιο στο 251 ΓΝΑ, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, αποφάσισε την προσωρινή αντικατάσταση του κ. Αποστολάκη, ως προς την εκτέλεση των καθηκόντων, του από τον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ, τον Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο.


    Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ:


    «Την Κυριακή 8/7/2018 και ώρα 20:00, συνεκλήθη ιατρικό συμβούλιο στο 251 ΓΝΑ, παρισταμένου του κ. ΥΕΘΑ, προεδρεύοντος του κ. ΔΥΓ/ΓΕΕΘΑ και συμμετεχόντων Ιατρών όλων των Κλάδων των ΕΔ, το οποίο μετά από εισήγηση των θεραπόντων Ιατρών, έκρινε ομόφωνα ότι ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ, πρέπει να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση επί 15 ημέρες.


    Κατόπιν των ανωτέρω, ο ΥΕΘΑ αποφάσισε ότι κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα αντικαθίσταται στην εκτέλεση των καθηκόντων του από τον Υ/ΓΕΕΘΑ».



    χημεία κατεύθυνσης γ λυκείου πανελληνιες 2011 απαντησεις

    συνώνυμο σαφως

    σχολικο ηλεκτρονικο περιοδικο

    «Η κυβέρνηση αποφάσισε να πάρει την υπόθεση στα χέρια της, αναλαμβάνοντας η ίδια πλέον τους δημοσιογραφικούς ομίλους» τόνισε .


    συνώνυμο σαφως

    καθαρισμα πλυντηριου ρουχων με ξυδι

    Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι είναι σημαντικές συμπτώσεις «ο Ψυχάρης να περάσει την πόρτα του ανακριτή αφού παρέδωσε ΔΟΛ και η κ. Δούρου έδωσε την ανάπλαση του Φαληρικού Δέλτα στον Μπόμπολα».


    «Ελπίζω, οι δημοσιογράφοι να αντισταθούν», υπογράμμισε. «Είμαστε μπροστά σε μία κυβερνητική επέλαση στα ΜΜΕ. Με μοχλό τις ελεγκτικές και διωκτικές αρχές, ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει να ελέγξει και να συνετίσει ΜΜΕ που μέχρι χθες καταριόταν. Ο στόχος είναι να μιλούν όλοι με μία φωνή ΣΥΡΙΖΑ ΑΕ τώρα και στα ΜΜΕ. Νέα διάσταση στην επικοινωνία. Νέα διάσταση στη διαπλοκή», συμπλήρωσε.


    Σχετικά με τα αγροτικά ζητήματα, που είναι το αντικείμενο της συζήτησης ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε πως «αν θέλουμε να μη σβήσει ο πρωτογενής τομέας και η μεταποίηση, θα πρέπει να δεσμευτούμε σε εθνικό επίπεδο πως θα περιορίσουμε τον ΦΠΑ αγροεφοδίων, το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας και αγροτικού πετρελαίου, ώστε να πλησιάσουμε τους ευρωπαϊκούς μέσους όρους και τη φορολογία». Όπως συμπλήρωσε, ο πρωθυπουργός - με μεγάλη καθυστέρηση - παραδέχθηκε εμμέσως ότι μέχρι σήμερα η πολιτική της κυβέρνησης έχει φέρει αύξηση της φοροδιαφυγής και αύξηση της αδήλωτης εργασίας.




    συνώνυμο σαφως

    μηχανη του χρονου νικηφορος μανδηλαρας

    μηχανη του χρονου νικηφορος μανδηλαρας
    μηχανη του χρονου νικηφορος μανδηλαρας
    νοσοκομειο παπαγεωργιου δωρεα

    Ειδικότερα, ο 'Αρειος Πάγος ακολουθώντας προγενέστερη απόφασή της Ολομέλειας του έτους 2015, αποφάνθηκε ότι μπορεί να ελέγχει αναιρετικά αν η αποζημίωση που επιδικάζεται από το Εφετείο είναι υπερβολικά μεγάλη ή υπερβολικά μικρή και σε περίπτωση που διαπιστώσει ότι ισχύει ένα από τα δύο αυτά θα αναπέμπει την υπόθεση στο Εφετείο για νέα κρίση.


    Αναλυτικότερα, ο 'Αρειος Πάγος αναίρεσε αντίστοιχες εφετειακές αποφάσεις: τη μεν πρώτη καθώς το ποσό της αποζημίωσης που είχε επιδικαστεί ήταν πολύ μεγάλο και τη δεύτερη επειδή ήταν πολύ μικρό.


    Ο 'Αρειος Πάγος έκρινε ότι η απόφαση του Εφετείου ως προς το ύψος της αποζημίωσης (χρηματικής ικανοποίησης) για ηθική βλάβη δεν πρέπει να παραβιάζει τη συνταγματική αρχή της αναλογικότητας, ούτε «να υπερβαίνει τα ακραία όρια της διακριτικής ευχέρειας, που αποτελεί, γενική αρχή του δικαίου», αλλά ούτε και να παραβιάζει την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ).


    Συγκεκριμένα, η μια απόφαση (90 / 2017) αφορούσε χρηματική ικανοποίηση λόγω ψυχικής οδύνης, που υπέστησαν από την παράνομη και υπαίτια συμπεριφορά του οδηγού, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του γιου των προσφευγόντων γονέων και αδελφού. Ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ψυχικής οδύνης, επιδικάστηκαν στους δύο γονείς από 60.000 ευρώ και στον αδελφό 30.000 ευρώ.




    ταρτα νηστισιμη με μανιταρια

    αγροτης γεωργος

    αγροτης γεωργος
    coleman orthodontics charlotte

    "Αισθάνομαι τιμή για αυτήν την ευκαιρία να υπηρετήσω τον αμερικανικό λαό. Ξεκινώντας τη θητεία μου, θέλω να υπογραμμίσω ότι δεσμεύομαι να εξηγώ αυτό που κάνουμε και γιατί το κάνουμε" είπε ο Πάουελ, λίγο μετά την ορκωμοσία του στην Ουάσιγκτον.


    αγροτης γεωργος

    που τραγουδαει χολιδης

    Ο νέος πρόεδρος της Fed, που θεωρείται μετριοπαθής Ρεπουμπλικάνος, έχει σπουδάσει νομικά και ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας την τελευταία πενταετία. Ο 65χρονος Πάουελ διαδέχεται στη θέση αυτή την Τζάνετ Γιέλεν, την πρώτη γυναίκα πρόεδρο της Fed.


    Τζερόμ Πάουελ: Αυτός είναι ο νέος επικεφαλής της Fed


    Η Γιέλεν, που την Παρασκευή παραδέχτηκε ότι απογοητεύτηκε που δεν ανανεώθηκε η θητεία της για δεύτερη τετραετία, ως είθισται, δεν ήταν παρούσα στην ορκωμοσία του διαδόχου της σήμερα, Δευτέρα.


    Ο Πάουελ, ο 16ος πρόεδρος της Fed, στη σύντομη ομιλία του επέμεινε ότι θα τηρήσει τη "μη κομματική παράδοση" της Ομοσπονδιακής Τράπεζας και ότι θα λαμβάνει "αντικειμενικές αποφάσεις βασισμένες στα καλύτερα διαθέσιμα δεδομένα". Υπενθύμισε επίσης ότι η Fed διαδραματίζει "ρόλο κλειδί για τη διασφάλιση της σταθερότητας του χρηματοοικονομικού συστήματος". Εμφανίστηκε αισιόδοξος, παρουσιάζοντας μια θετική εικόνα της αμερικανικής οικονομίας: "η ανεργία είναι χαμηλή, η οικονομία προοδεύει, ο πληθωρισμός είναι χαμηλός", εξήγησε.


    "Μέσω των νομισματικών αποφάσεών μας θα στηρίξουμε τη συνέχιση της ανάπτυξης, μια υγιή αγορά εργασίας και τη σταθερότητα των τιμών", πρόσθεσε. Δεσμεύτηκε επίσης ότι "θα επαγρυπνεί και θα είναι έτοιμος να απαντήσει στους κινδύνους".


    χριστίνα μηλιού maxim

    χριστίνα μηλιού maxim
    ειδικοτητες επαγγελματικου λυκειου

    Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων από την 1η Φεβρουαρίου κι έπειτα θα προχωρήσει σε ελέγχους προκειμένου να διασταυρώσει ποιοι ιδιοκτήτες οχημάτων δεν κατέβαλαν το αντίτιμο.


    Όσοι εντοπιστούν να μην έχουν πληρώσει θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμα ίσης αξίας με το ύψος των τελών κυκλοφορίας.


    Τέλη κυκλοφορίας 2019 - gsis.gr: Δείτε αναλυτικά πώς να τα εκτυπώσετε από το TAXISnet


    Φέτος δόθηκαν δύο παρατάσεις για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Η πρώτη ήταν μέχρι τις 11 Ιανουαρίου, ενώ η δεύτερη που δόθηκε επέκτεινε την εκπρόθεσμη καταβολή τους έως τις 31 Ιανουαρίου.



    γενική διεύθυνση ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και εκλογών
    χριστίνα μηλιού maxim

    δρακουλας και σια 1959

    σχολη διοικητικων αεροποριας

    Ο 38χρονος «γητευτής των κροκοδείλων», Supriyanto βρήκε φρικτό θάνατο σε λίμνη, μετά από επίθεση που δέχτηκε από έναν μεγάλο κροκόδειλο.


    Ο Supriyanto ανέλαβε την αποστολή να εντοπίσει τη σορό ενός άλλου άνδρα, ο οποίος είχε δεχθεί επίθεση από κροκόδειλο στα θολά νερά της λίμνης και είχε καταλήξει στον βυθό.


    Στα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα ενός ερασιτέχνη, φαίνεται ο 38χρονος να κολυμπάει για να βρει τον εξαφανισμένο. Ξαφνικά βυθίζεται και εξαφανίζεται από την επιφάνεια, χωρίς να ανέβει ξανά.


    Το βίντεο περιέχει πολύ σκληρές εικόνες.



    διασταση κοιλιακων μυων
    δρακουλας και σια 1959
    δρακουλας και σια 1959

    φιλιππας τεμ

    ενετικα τειχη κυπρος

    Ο κυβερνήτης του Ντουμπάι και πρωθυπουργός των Εμιράτων, Σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ στο Twitter κοινοποίησε φωτογραφίες από την τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου.


    φιλιππας τεμ

    Στις εικόνες φαίνονται μόνο άντρες που παραλαμβάνουν τα μετάλλιά τους, μεταξύ των οποίων και οι υπουργοί Οικονομικών και Ανθρωπίνων Πόρων.


    Λίγο μετά το «φιάσκο», κοινοποιήθηκαν και φωτογραφίες με γυναίκες, αλλά δεν αναφέρεται ούτε ποιες είναι, ούτε εάν βραβεύτηκαν.



    كرمنا اليوم الفائزين بمؤشر التوازن بين الجنسين في دولة الامارات ... جهود كبيرة قادتها الكثير من الجهات لترسيخ بيئة تحقق توازنا كاملا بين الجنسين ... كان الشيخ سيف بن زايد الشخصية الأبرز في دعم هذا الملف ... له ولإخوانه وزملائه في حكومة الامارات كل التقدير والشكر .. pic.twitter.com/z36gZIUstM

    — HH Sheikh Mohammed (@HHShkMohd) 27 Ιανουαρίου 2019


    μεθοδολογία της έρευνας
    φιλιππας τεμ

    Σάββατο 25 Μαΐου 2019

    πίνακα χρεών οφειλέτη

    πίνακα χρεών οφειλέτη
    εισητηρια κοινωνικου τουρισμου ξενοδοχεια

    Ο νόμος, που θα τεθεί σε εφαρμογή τον Ιούλιο, προβλέπει ημερήσιο «φόρο» για τη χρήση «μη-απαραίτητων» διαδικτυακών υπηρεσιών όπως χαρακτηρίζονται το Whatsapp, το Facebook και το Skype και γενικότερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian ο φόρος θα ανέρχεται σε 200 σελίνια (περίπου 5 σεντς) αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα ο τρόπος πληρωμής του.


    σουίνγκ στην αθήνα

    Η επιβολή φόρου, αν και μικρή, εκτιμάται πως θα αποδειχθεί αρκετά αποτελεσματική ως προς τον περιορισμό της χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δεδομένου ότι οι κάτοικοι της Ουγκάντα συνήθως εξασφαλίζουν την πρόσβασή τους στο ίντερνετ αγοράζοντας πακέτα των 500-1.000 σελινίων.


    Σύμφωνα τον υπουργό Οικονομικών της χώρας, ο βασικός σκοπός του νομοσχεδίου είναι η αύξηση εσόδων για τις δημόσιες υπηρεσίες, ωστόσο πριν δύο μήνες ο πρόεδρος της χώρας περιέγραφε τον επίμαχο νόμο ως έναν τρόπο να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες του διαδικτυακού «κουτσομπολιού».


    Σύμφωνα με εκτιμήσεις δημοσιογράφων και ακτιβιστών, ο Μουσαβένι θεωρεί απειλή την διαδικτυακή επικοινωνία για την παραμονή του στην εξουσία, που μετρά 32 χρόνια. Υπενθυμίζεται πως η κυβέρνηση είχεαποκλείσει την πρόσβαση των πολιτών της Ουγκάντα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις εκλογές του 2016 στη χώρα, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την οργάνωση διαμαρτυριών.


    Ο ίδιος νόμος επιβάλλει επίσης φόρο 1% σε ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές, γεγονός που αναμένεται να πλήξει σοβαρά τους κατοίκους της χώρας, η πλειοψηφία των οποίων δεν έχει πρόσβαση σε παραδοσιακές τραπεζικές υπηρεσίες και χρησιμοποιεί το ίντερνετ για συναλλαγές. Ανάμεσα στους 40 εκατομμύρια κατοίκους, μόλις 5 εκατομμύρια έχουν πρόσβαση σε τραπεζικές υπηρεσίες.



    πίνακα χρεών οφειλέτη

    κτημα δραμα

    κτημα δραμα
    το προξενιό στην αρχαία ελλάδα
    Πέθανε ο επιχειρηματίας Ερρίκος Διβάνης των ξενοδοχείων «Divani»

    Ο διακεκριμένος Τρικαλινός επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής (22/04). Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας (23/02) στο μητροπολιτικό ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.


    τράπεζα θεμάτων άλγεβρας α λυκείου

    divanis 750x420


    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης



    Ο Ερρίκος Διβάνης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών. Μαζί με τα αδέρφια του ήταν ο συνεχιστής της οικογενειακής επιχείρησης ξενοδοχείων «ΔΙΒΑΝΗ» σε Αθήνα και Θεσσαλία (Καλαμπάκα-Λάρισα).

    Η εξόδιος ακολουθία για τον επιχειρηματία, θα τελεστεί το απόγευμα της Δευτέρας, στη γενέτειρά του, τα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου.

    Ο Ερρίκος Διβάνης αφήνει πίσω τη σύζυγό του Σοφία, τη κόρη του Έλλη, αδέλφια και λοιπούς συγγενείς. Άνθρωπος δραστήριος και ανήσυχος, μαζί με τα αδέρφια του γιγάντωσε την οικογενειακή επιχείρηση, με τα ξενοδοχεία «ΔΙΒΑΝΗ» σε Αθήνα, Καλαμπάκα και Λάρισα.

    Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

    Ο όμιλος Διβάνη στο πέρασμα του χρόνου

    Ήταν το 1958, όταν δύο αδέρφια από τα Τρίκαλα, ο Αριστοτέλης και ο Γιώργος Διβάνης, ακολουθώντας τη συμβουλή τού τότε Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή για την ενασχόληση με τον τουρισμό και τη φιλοξενία εγκαινίασαν το πρώτο ξενοδοχείο τους στα Τρίκαλα. Μάλιστα θεωρήθηκε ιδιαίτερα καινοτόμο εγχείρημα καθώς το καθένα από τα 65 δωμάτια της μονάδας διέθετε δικό του λουτρό!

    Σήμερα 60 χρόνια μετά ο όμιλος Διβάνη είναι από τους πιο ισχυρούς τουριστικούς ομίλους της χώρας και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στον ξενοδοχειακό κλάδο.

    Αμέσως μετά την πρώτη επιχειρηματική του πρωτοβουλία στον χώρο του Τουρισμού η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ο Αριστοτέλης Διβάνης διαβλέπει την ανερχόμενη εξέλιξη του εμβληματικού προορισμού των Μετεώρων και παίρνει τη μεγάλη απόφαση για την ίδρυση του δεύτερου ξενοδοχείου του Ομίλου στην Καλαμπάκα.

    Μετά το τέλος της δικτατορίας, ο Όμιλος είναι πλέον ο μεγαλύτερος στη Θεσσαλία ανοίγοντας την τρίτη του μονάδα, αυτή τη φορά στην πόλη της Λάρισας (όπως την ξέρουμε σήμερα απέναντι από το αρχαίο θέατρο). Το επόμενο βήμα έγινε στην πρωτεύουσα. Λίγο πριν από τη συμπλήρωση της δεύτερης δεκαετίας στον ξενοδοχειακό κλάδο, τα δύο αδέρφια σε συνεργασία με τον συντοπίτη του κ. Ζαφόλια εγκαινιάζουν το πρώτο τους ξενοδοχείο στην Αθήνα στην περιοχή της Ακρόπολης.

    Επιλέγουν στρατηγικά το δημοφιλέστερο σημείο της χώρας και παγκοσμίως αναγνωρίσιμο για να το ταυτίσουν με το πρώτο τους ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα.

    Η τρίτη δεκαετία του Ομίλου Διβάνη φέρνει ένα ακόμη ξενοδοχείο στην Αθήνα, το Divani Zafolia Alexandras, ένα ιστορικό κτήριο σε μια Αθήνα που άλλαζε.

    Τα επόμενα χρόνια προβλέποντας τις τουριστικές ροές εξαγοράζουν το Corfu Kanoni. Έτσι, “γεννιέται” το πολυτελές Divani Corfu Palace και μετατρέπεται σε ένα μοναδικό για την περιοχή θέρετρο.

    Το 1986 είναι η χρονιά που αρχίζει να δραστηριοποιείται στις επιχειρήσεις του Ομίλου μετά την ολοκλήρωση και των μεταπτυχιακών σπουδών του, ο Σπύρος Διβάνης, γιος του Αριστοτέλη. Η πείρα του ιδρυτή σε συνδυασμό με τη δυναμική και τις καινοτόμες ιδέες της νέας γενιάς οδηγούν τον Όμιλο στα επόμενα βήματα.

    Αν και πρόκειται για μια δύσκολη περίοδο για τον ελληνικό τουρισμό, ο Όμιλος επανατοποθετείται δυναμικά στην αγορά της Αθήνας και κερδίζει το στοίχημα εξαγοράζοντας το ιστορικό ξενοδοχείο Caravel. Μέσα σε τρία χρόνια το Divani Caravel γίνεται η πρώτη σε κερδοφορία ξενοδοχειακή επιχείρηση και αποτελεί την πρώτη επιλογή για τη διεξαγωγή διεθνών και εγχώριων απαιτητικών εκδηλώσεων και συνεδρίων στις δεκαετίες που ακολουθούν.

    Ταυτόχρονα, στην επέτειο των 40 ετών του, ο Όμιλος τολμά μια ακόμη σημαντική επένδυση εξαγοράζοντας το εμβληματικό τοπόσημο των Νοτίων Προαστίων Apollon Pallas, στη Βουλιαγμένη. Μια στρατηγική κίνηση και επένδυση που τον καταξίωσε σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, με την αγορά να αναγνωρίζει την ηγετική μορφή του.

    Πηγή πληροφοριών: trikalavoice.gr, thessaliaeconomy.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος Γιώργος Στεργιόπουλος

    Συναγερμός στις Ένοπλες δυνάμεις για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο – Έτσι θα «χτυπήσουν» οι Τούρκοι



    κτημα δραμα

    μπιλιαρδο τραπεζι τιμη

    Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, ενώ στους σημερινούς αγώνες της Α1 και της Α2 κατηγορίας, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.


    μπιλιαρδο τραπεζι τιμη

    μπιλιαρδο τραπεζι τιμη

    Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Μανώλης Κολυμπάδης, εκτός από την πολύχρονη συνεργασία με τον Νίκο Κωστόπουλο, υπήρξε συναθλητής του στη Χ. Α.Ν. Αθηνών, τον Παναθηναϊκό και την εθνική ομάδα. Συγκινημένος ανακοίνωσε το θλιβερό νέο και υπογράμμισε μεταξύ άλλων:


    «Σήμερα χάσαμε έναν άνθρωπο, που ταυτίστηκε με την επιτραπέζια αντισφαίριση. Έναν άνθρωπο, που συνέδεσε το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες του αθλήματος. Η επιτραπέζια αντισφαίριση είναι πια φτωχότερη και θρηνεί για την απώλειά του».


    Ο Νίκος Κωστόπουλος γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 1951 στην Αθήνα. Ξεκίνησε το πινγκ πονγκ 15 ετών στη Χ. Α.Ν. Αθηνών. Το 1969 αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας στο απλό εφήβων, ενώ στις σεζόν 1968-69 και 1969-70 κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας με τον σύλλογό του.


    Στις αρχές της δεκαετίας του ’70 εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορίας την περίοδο 1974-1975 απέναντι στον πανίσχυρο εκείνα τα χρόνια Ολυμπιακό, το Κύπελλο Ελλάδας το 1972 κι έχει ως ορόσημο την εντυπωσιακή πορεία του 1974 μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης.


    Η παρουσία του στον Παναθηναϊκό συνεχίστηκε και τη δεκαετία του ’80, όπου όμως το τμήμα άρχισε να χάνει την αίγλη του, ενώ αργότερα φόρεσε και τη φανέλα άλλων σωματείων όπως του Α. Ο. Νέου Φαλήρου και του Προφήτη Ηλία Πειραιά.


    Το 1979 έφτασε στη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας του όταν αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας στο απλό ανδρών. Πανελλήνιους τίτλους κατέκτησε και στα υπόλοιπα ατομικά αγωνίσματα και φυσικά στο διπλό μικτό με την πρώτη του σύζυγο, την 8 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού γυναικών Μαρία Λουκά.



    ομοιοπαθητικη και νοσος crohn
    graves of the fireflies wiki

    πανικος σοφοκλεους

    πανικος σοφοκλεους
    γυναικωνίτης αγγλικα
    Κρήτη: Κλέλια Ρενέση και Κατερίνα Παπουτσάκη φωτογραφίζονται χωρίς μαγιώ στη Γαύδο

    Όπως και να το κάνουμε όταν δύο από τις όμορφες και πιο δίασημες νέες Ελληνίδες ηθοποιούς, αποφασίσουν να φωτογραφηθούν χωρίς μαγιό για λογιαριασμό των προσωπικών τους social media, είναι λογικό να γκρεμίζουν το Instagram, το Facebook κι ότι βρεθεί μπροστά τους. Κάτι που έκαναν οι Κλέλια Ρενέση και Κατερίνα Παπουτσάκη στο νησί μας.


    Διαβάστε περισσότερα στο Daynight.gr




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης



    κατεψυγμενος γαυρος
    πανικος σοφοκλεους

    νερό φωτογραφία

    νερό φωτογραφία

    Στην κινητοποίηση πήραν μέρος - με κάλεσμα των συνδικαλιστικών ομοσπονδιών τους (ΟΛΜΕ, ΔΟΕ), των σωματείων και των συλλόγων τους - δάσκαλοι, καθηγητές, αναπληρωτές εκπαιδευτικοί και σε ένδειξη συμπαράστασης, φοιτητικοί σύλλογοι, σωματεία, συλλογικότητες, κ. ά.


    δερμα δερματινη

    Οι εκπαιδευτικοί έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και καθιστική διαμαρτυρία στην πλατεία Αριστοτέλους, επί της οδού Τσιμισκή, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα για την αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης.


    Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το ΥΜΑΘ, όπου ανήρτησαν πανό στα κάγκελα της εξωτερικής περίφραξης, φώναξαν συνθήματα και αποχώρησαν.



    ψηφιακα ρολογια χειρος skroutz
    νερό φωτογραφία

    παναγια της λερου

    αστειες ατακες ταινιων

    Η Ουάσινγκτον θα συνεχίσει να ερευνά τα γεγονότα, ενώ θα διατηρήσει την «σημαντική στρατηγική σχέση» ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Σαουδική Αραβία, διευκρίνισε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.


    παναγια της λερου

    download camera on pc

    Οι πρόσφατες πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η αμερικανική κυβέρνηση έφθασε σε οριστικό συμπέρασμα είναι ανακριβείς, δήλωσε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Χέδερ Νάουερτ.


    Σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post, που επικαλείται μη κατονομαζόμενες πηγές, η CIA έχει συμπεράνει ότι ο πρίγκιπας διάδοχος και ντε φάκτο ηγέτης της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν έδωσε την εντολή για την δολοφονία του δημοσιογράφου εντός των χώρων του προξενείου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη από ομάδα που εστάλη ειδικά για τον λόγο αυτόν από το Ριάντ.




    παναγια της λερου

    λευκή εβδομάδα ελλαδα

    λευκή εβδομάδα ελλαδα

    Ο Τσάβι Πασκουάλ ήρθε στην 4η αγωνιστική, αντικαθιστώντας τον Αργύρη Πεδουλάκη. Κατάφερε όμως να οδηγήσει τους "πράσινους" στο νταμπλ και μια ανάσα από το Final 4 της Euroleague.


    ελληνικο αιθουσα ξιφασκιας

    πολεμικο ναυτικο βιβλια

    Ο Πασκουάλ συγκέντρωσε στη διαδικασία 10 ψήφους έναντι 7 του Άρη Λυκογιάννη του Κολοσσού H Hotels στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των 14 ΚΑΕ. Κυριάρχησε στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων με 35 ψήφους έναντι των Γιάννη Καστρίτη (Τρίκαλα Bc Aries), Ντίνου Καλαμπάκου (Κόροιβος) που πήραν από 7, ενώ στην ψηφοφορία του κοινού συγκέντρωσε 42,6% (671 ψήφους) έναντι 22,95% (361 ψήφους) του Γιάννη Σφαιρόπουλου του Ολυμπιακού.


    3967921
    (Ο Τσάβι Πασκουάλ επικράτησε του Άρη Λυκογιάννη (δ) - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ACTION IMAGES)


    "Είναι μεγάλη τιμή για μένα στην πρώτη σεζόν μου στην Ελλάδα να αναδεικνύομαι μετά από ψηφοφορία ως καλύτερος προπονητής. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και την ομάδα μου για αυτή την διάκριση. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για όσα πετύχαμε. Ευχαριστώ, επίσης, όσους με ψήφισαν" δήλωσε ο Καταλανός τεχνικός.


    Κορυφαίος παίκτης ο Νικ Καλάθης


    Μεγάλη μάχη έγινε στους παίκτες με το Νικ Καλάθη δεύτερο στις προτιμήσεις για τον MVP των προπονητών και των αρχηγών των 14 ΚΑΕ του πρωταθλήματος (οι οποίοι αναδεικνύουν σε ποσοστό 60% τους καλύτερους της χρονιάς) συγκεντρώνοντας 10 ψήφους έναντι 11 του συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό Superfoods Κρις Σίνγκλετον. Κυριάρχησε όμως του 28χρονου Αμερικανού φόργουορντ στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων (32-12) και του κοινού (22,97% και 367 ψήφοι - 11,58% και 185 ψήφοι).


    4151072
    (Σίνγκλετον (αρ.) και Καλάθης (δ.) "μονομάχησαν" για τον τίτλο του MVP - EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)


    "Είναι μεγάλη τιμή η ανάδειξη μου σε Stoiximan.gr MVP της σεζόν. Τιμή που οφείλεται στην βοήθεια των συμπαικτών και των προπονητών μου, τους οποίους ευχαριστώ. Οι προσωπικές διακρίσεις δεν έχουν αξία εάν δεν συνοδεύονται από ομαδικές. Για αυτό τον λόγο το πιο σημαντικό είναι ότι πετύχαμε όλοι μαζί τον στόχο που είχαμε βάλει από την αρχή της φετινής αγωνιστικής χρονιάς: Να κάνουμε ξανά τον Παναθηναϊκό Πρωταθλητή Ελλάδας" ήταν η δήλωση του αρχηγού των πρασίνων.



    λευκή εβδομάδα ελλαδα

    μικρός πόντος στην άκρη της πόλης

    Παρ΄ όλα αυτά, επειδή «δεν ήταν στο παρελθόν φυγόποινοι ή φυγόδικοι ούτε έχουν καταδικασθεί αμετάκλητα για παρόμοιες πράξεις» για το λόγο αυτό πρέπει να γίνουν δεκτές οι προσφυγές τους και να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτησή τους με περιοριστικούς όρους. Αυτό είναι το δια ταύτα του σκεπτικού του βουλεύματος και για το λόγο αυτό στον ενεχυροδανειστή και στον φερόμενο ως υπαρχηγό του κυκλώματος επιβλήθηκε εγγυοδοσία 200.000 ευρώ και οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα. Στους υπόλοιπους 6 επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι χωρίς εγγυοδοσία.


    μικρός πόντος στην άκρη της πόλης

    μικρός πόντος στην άκρη της πόλης

    οζο στους πνευμονες

    Παρά το γεγονός ότι στις προσφυγές των οκτώ που υποβλήθηκαν αμέσως μετά την αποστολή του εγγράφου της ΑΑΔΕ υποστηρίζεται ότι δεν οφείλονται δασμοί και φόροι για την εξαγωγή χρυσού στην Τουρκία, και άρα όπως δέχτηκε στη συνέχεια και η ανακρίτρια, κατέρρεε το βασικό αδίκημα της λαθρεμπορίας, το Δικαστικό Συμβούλιο δεν υιοθετεί στο βούλευμα του αυτή τη νομική εκτίμηση.


    Ειδικότερα σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο υπ ‘ αριθμόν 5706/2018 βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, «από την αστυνομική προανάκριση που προηγήθηκε και την κύρια ανάκριση που διενεργείται και ειδικότερα από τις καταθέσεις των μαρτύρων από όλα τα έγγραφα της δικογραφίας σε συνδυασμό με τις απολογίες των κατηγορουμένων και τα έγγραφα που υπέβαλλαν οι προσφεύγοντες προς υποστήριξη των προσφυγών τους προέκυψαν και κατά την κρίση του Συμβουλίου τα πραγματικά περιστατικά…».


    «…Περαιτέρω και με βάση τα πραγματικά αυτά περιστατικά και υπό το πρίσμα των νομικών διατάξεων και παραδοχών…προκύπτει ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής των προσφεύγοντων για τις κακουργηματικές πράξεις που τους αποδίδονται με το κατηγορητήριο αφού παρά τους περί του αντιθέτου ισχυρισμούς τους, συντρέχει υψηλός βαθμός πιθανολόγησης ότι έχουν τελέσει τις διωκώμενες αυτές κακουργηματικές πράξεις ιδίως ενόψει του ότι οι κατασχεθείσες ποσότητες χρυσού, αργυρού, κοσμημάτων, ρολογιών και λοιπών τιμαλφών που βρέθηκαν στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργήθηκαν κατά την αστυνομική προανάκριση σε οικίες, καταστήματα και οχήματα καθώς στο πλαίσιο σωματικών ερευνών κατελήφθησαν στην κατοχή των κατηγορούμενων και προορίζονταν για εξαγωγή στην Τουρκία, όπως το τελευταίο συνάγεται από προηγούμενη όμοια εξακολουθητική δράση τους, χωρίς να προκύπτει γι’ αυτά η ύπαρξη φορολογικών παραστατικών σχετικά με την προέλευσή τους και την επ’ αυτών επιμέτρηση φόρων, δηλαδή ΦΠΑ και ενδεχομένως ειδικού φόρου πολυτελείας με αποτέλεσμα να νοούνται ως λαθρεμπορεύματα.


    Τα παραστατικά δεν δικαιολογούν την προέλευση


    Στο βούλευμα γίνεται επίσης λόγος για ποσότητα χρυσού, η οποία εντοπίστηκε σε έναν από τους κατηγορούμενους, ο οποίος όπως αναφέρεται πραγματοποιούσε καθημερινά με τουριστικό λεωφορείο το δρομολόγιο Αθήνα - Κωνσταντινούπολη και αντίστροφα. Όπως αναφέρεται στο βούλευμα οι προσφεύγοντες αποπειράθηκαν να εξάγουν λάθρα τις ράβδους χρυσού προς την Τουρκία μέσω του τουριστικού λεωφορείου «χωρίς την υποβολή της αναγκαίας διασάφησης εξαγωγής» όπως προβλέπεται από τον ενωσιακό τελωνειακό κώδικα και «χωρίς να διαθέτουν φορολογικά παραστατικά σχετικά με την προέλευσή τους και την επ’ αυτών επιμέτρηση ΦΠΑ».


    Σε ότι αφορά τις ποσότητες αργυρού και χρυσού οι οποίες εντοπίστηκαν σε πλάκες και κατασχέθηκαν στο κεντρικό κατάστημα του Ριχάρδου, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο βούλευμα «ήταν έτοιμες προς εξαγωγή στην Τουρκία ενόψει και του ότι οι πλάκες αργυρού ανευρέθησαν επιμελώς συσκευασμένες σε κουτιά εξαγωγής με αναγραφόμενους ως παραλήπτες εταιρείες της Τουρκίας».


    Ωστόσο, χωρίς να προκύπτει και σε αυτή την περίπτωση η ύπαρξη φορολογικών παραστατικών σχετικά με την προέλευσή τους και την επ’ αυτών επιμέτρηση ΦΠΑ.


    Τέτοια δε παραστατικά «δεν αποτελούν τα δελτία αποστολής των μη τιμολογηθέντων αποθεμάτων εκδόσεως της εταιρείας «Ελληνικά Ενεχυροδανειστήρια Εργαστήρια Χυτήρια Μον. ΑΕ» με παραλήπτη τον Ριχάρδο Μυλωνά» τα οποία είχε προσκομίσει στην ανακρίτρια προκειμένου να δικαιολογήσει την προέλευση τους.


    «Δεν αναιρούνται οι ενδείξεις ενοχής»


    Επιπλέον κανένας από τους προσφεύγοντες δεν εξειδίκευσε εάν τα κατασχεθέντα αντικείμενα προέρχονταν από το εξωτερικό ή χώρα της ΕΕ, ή αν προέρχονται από την επιχειρηματική δραστηριότητα των ενεχυροδανειστηρίων του Ριχάρδου. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο βούλευμα «η κρίση του παρόντος Συμβουλίου περί της ύπαρξης σοβαρών ενδείξεων ενοχής σε βάρος των προσφεύγοντων δεν αναιρείται από κανένα αποδεικτικό μέσο, ούτε από τα έγγραφα που στο πλαίσιο της ανάκρισης διαβιβάστηκαν από την ΑΑΔΕ. Και τούτο διότι η Γενική Διεύθυνση Τελωνείων με τα έγγραφα αυτά δεν αναφέρεται στην εξαγωγή λαθρεμπορευμάτων από τη χώρα που αποτελεί και το κρινόμενο ζήτημα. Επίσης ακόμη και αν δεν έχει υπολογιστεί ακόμη η αξία των κατασχεθέντων εμπορευμάτων επίσης δεν αναιρεί την κρίση του Δικαστικού Συμβουλίου για τις ενδείξεις ενοχής σε βάρος των κατηγορούμενων.



    λαγοσ αε βολοσ

    ssh key only allow scp

    ssh key only allow scp
    ζωη κωνσταντοπουλου θεοδωρακης

    Στο «δίλημμα» αυτό βρέθηκαν δύο νύφες από τη Νιγηρία, οι οποίες έπρεπε αναγκαστικά να διαλέξουν κάτι από τα δύο. Έτσι, άφησαν τις δεξιώσεις των γάμων τους για να γράψουν στις εξετάσεις, φορώντας και οι δύο τα νυφικά τους.


    πυκνοτητα τολουολιου

    Και οι δύο μαθήτριες, οι οποίες σπουδάζουν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και βρίσκονται στο τελευταίο έτος, είπαν το «ναι» και σε κλάσματα δευτερολέπτου έτρεξαν προς τις αίθουσες του πανεπιστημίου.


    Η Dorcas Atsea και η Deborah Atoh είχαν ήδη κλείσει ημερομηνία γάμου, αφού οι εξετάσεις προβλέπονταν να γίνουν τον Φεβρουάριο. Όμως, αναβλήθηκαν ξαφνικά λόγω ανεπαρκών εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Benue State.


    Όταν τελικά ανακοινώθηκαν οι νέες ημερομηνίες, για κακή τύχη και των δύο γυναικών, ήρθαν σε «σύγκρουση» με αυτές που είχαν επιλέξει για τα μυστήριά τους.


    180409170225 nigerian wedding 1 exlarge 169
    Πηγή: CNNi / Benjamin Ogbu


    «Όλες οι ετοιμασίες για τον γάμο μου είχαν γίνει ήδη. Προσπάθησα να αλλάξω ημερομηνία για τις εξετάσεις, αλλά δεν τα κατάφερα» δήλωσε η Atsea στο CNNi.


    «Πήγα στην υπεύθυνη καθηγήτρια και μου είπε πως πρέπει να διαλέξω: ή τις εξετάσεις ή τον γάμο» αναφέρει η Atoh.



    ssh key only allow scp

    σεξουαλικη διαφορετικοτητα

    την μερα που σε γνωρισα

    «Με την επίσκεψή μας εδώ θέλουμε ρητά να εκφράσουμε την στήριξη μας στον οικουμενικό ρόλο του Πατριαρχείου. Ο ελληνισμός έχει ιστορικούς και διαχρονικούς δεσμούς με την Ορθοδοξία και μείζονα εθνικά θέματα συνδέονται με το Πατριαρχείο. Κατά την άποψή μας καμία συμφωνία μεταξύ Πολιτείας και Εκκλησίας δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την συμμετοχή του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τον Παναγιότατο για την πρόταση μας για σύσταση ειδικής διακομματικής επιτροπής στην Βουλή που θα αναζητήσει κοινά αποδεκτές λύσεις, για τις σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας πάντα με σεβασμό στο διακριτό ρόλο», δήλωσε η κα. Γεννηματά μετά την συνάντηση της με τον Οικουμενικό Πατριάρχη.


    σεξουαλικη διαφορετικοτητα

    Νωρίτερα κατά την υποδοχή στο Πατριαρχικό γραφείο, ο Οικουμενικός Πατριάρχης εξέφρασε την χαρά του Πατριαρχείου για την επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά, και έκανε αναφορά στον αείμνηστο πατέρα της Γιώργο Γεννηματά, ευχόμενος να είναι αιωνία η μνήμη του και πάντα στην πολιτική ιστορία της Ελλάδας να έχει μια εξέχουσα θέση.


    Η κ. Γεννηματά ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή και τα λόγια του κ. Βαρθολομαίου και συνέχισε λέγοντας πως η συγκίνηση η χαρά και η τιμή για την υποδοχή είναι μεγάλη γιατί όπως τόνισε «γνωρίζουμε καλά τον οικουμενικό ρόλο του Πατριαρχείου».


    Η κ. Γεννηματά συνοδευόταν από τον Κώστα Σκανδαλίδη καθώς τον καθ. Θεόδωρο Παπαθεοδώρου βουλευτή του ΚΙΝΑΛ.



    ελέγξτε το
    σεξουαλικη διαφορετικοτητα

    φρουτα σε φρουτιερα

    φρουτα σε φρουτιερα
    φρουτα σε φρουτιερα
    καραβι στο φλυτζανι

    Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα στην ειδική πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας results. it. minedu. gov.gr ενώ θα αναρτηθούν και στα Λύκεια της χώρας.


    Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα


    1) ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ ΗΜΕΡΗΣΙΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2018


    2) ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ ΕΣΠΕΡΙΝΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2018


    3) ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2018


    4) ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2018


    5) ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ-ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ (ΕΥΡΩΠ. ΕΝΩΣΗΣ) -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2018


    6) ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ-ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ (ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠ. ΕΝΩΣΗΣ) -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2018


    7) ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛΑ 2016 -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2018


    8) ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛ 2017 -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2018


    9) ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΓΕΛ, ΕΠΑΛΒ 2016 -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2018


    10) ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΓΕΛ 2017 -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2018


    Για να μάθουν τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας, οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων τους (επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο και όνομα μητέρας).


    Από φέτος καταργείται η ανακοίνωση των ονομάτων των επιτυχόντων στα σχολεία, καθώς και η ανάρτηση της αναλυτικής βαθμολογίας των υποψηφίων, ενώ οι διευθυντές των σχολειών λόγω του κανονισμού περί της προστασίας των προσωπικών δεδομένων θα αναρτήσουν στα σχολεία μόνο τους κωδικούς των επιτυχόντων.






    πρωτοτυπα κειμενα βαπτισης για διδυμα