Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

σιμιγδάλι ψιλό σοκολάτα

σιμιγδάλι ψιλό σοκολάτα
ξηρος ευηνοχωρι

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί αύριο με τον δήμαρχο της πόλης κ. Μπουτάρη, με τον Μητροπολίτη Άνθιμο, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλονίκης κ. Τζιτζικώστα ενώ θα επισκεφθεί τα γραφεία εταιρίας υψηλής τεχνολογίας.


θανατος τσακωνας

Το Σάββατο θα συναντηθεί με το ΔΣ της ΔΕΘ και θα επισκεφθεί τα περίπτερα της έκθεσης ενώ το βράδυ θα μιλήσει στους παραγωγικούς φορείς της Βορείου Ελλάδας παρουσιάζοντας το πρόγραμμά του που θα βασίζεται στους άξονες της μείωσης της φορολογίας, της επιτάχυνσης των αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων αλλά και σε μια νέα συμφωνία με τους εταίρους για μείωση του στόχου των πρωτογενών πλεονασμάτων.


Στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης κατηγορώντας την για σειρά παρεμβάσεων στον τομέα της δικαιοσύνης.


Ο κ. Κουμουτσάκος υπενθύμισε πως η ΝΔ έχει επισημάνει κατά καιρούς “αδιανόητες κυβερνητικές παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη” τονίζοντας πως “σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση προστίθεται και η απόφαση σε βάρος του κ. Ντογιάκου.”



σιμιγδάλι ψιλό σοκολάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου