Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

ζαρα μοδα φθινοπωρο 2015

ζαρα μοδα φθινοπωρο 2015
εσφαξε 8 παιδια

Τα προηγούμενα χρόνια παραλλαγές του βόλεϊ και του τέννις, συνδυάζοντας το ποδόσφαιρο με τα δύο αυτά αθλήματα είχαμε δει, ακόμη και στην Ελλάδα. Κυρίως στις προετοιμασίες των ομάδων, οι ποδοσφαιριστές έχουν μια καλή ευκαιρία να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους και να βελτιώσουν την τεχνική τους.


χρωματολογιο τοιχων βιβεχρωμ

Πλέον την σκυτάλη έχει πάρει το ποδο-γκολφ ή πιο επίσημα το Footgolf, που από το 2012 έχει και την δική του Παγκόσμια Ομοσπονδία, την FIFG και μέλη της τις κορυφαίες χώρες στον κόσμο (Αργεντινή, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και άλλες).


GettyImages 518073648
(Πηγή: Getty Images / David Cannon)


Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα την δεκαετία του 1970, Χουάν Μανουέλ Ασένσι, είχε την ιδέα και διοργάνωσε τους πρώτους αγώνες στο Αλικάντε, και στην συνέχεια την σκυτάλη πήραν Βέλγοι, Ολλανδοί, Άγγλοι, πριν μετακομίσει και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού (αρχικά στην Αργεντινή και μετά στις ΗΠΑ).


16218891
(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / DAVID FERNANDEZ)


Οι κανονισμοί έιναι οι ίδιοι ουσιαστικά με το γκολφ, απλώς επειδή η μπάλα ποδοσφαίρου δεν έχει την εμβέλεια εκείνης του γκολφ, το γήπεδο είναι λίγο πιο μικρό και οι "τρύπες" σε πιο κοντινή απόσταση. Απλά οι παίκτες πρέπει να συνδυάζουν την αμφίεση του γκολφ με παπούτσια ποδοσφαίρου σάλας ή απλά αθλητικά.


worldcupfootgolf2
(Σχεδιάγραμμα του γηπέδου στο ΠΚ του 2016 - Πηγή: FIFG. org)


Από το 2012 που ιδρύθηκε η Ομοσπονδία η εξάπλωση του αθλήματος ήταν ραγδαία: όλο και περισσότερα γήπεδα γκολφ στον κόσμο έχουν προσαρμόσει τους χώρους για να φιλοξενούν και παιχνίδια Footgolf, βλέποντας τα έσοδα τους να εκτοξεύονται. Και αυτό γιατί μπορεί να το παίξει οποιοσδήποτε (αντίθετα με το παραδοσιακό γκολφ, που θέλει ακριβό εξοπλισμό και ειδικές δεξιότητες), είναι πιο γρήγορο και θεαματικό και τόσο άνδρες όσο και γυναίκες (ανεξαρτήτου ηλικίας), μπορούν να διακριθούν.


GettyImages 518169360
(Αναμέτρηση ΗΠΑ-Ιαπωνίας το καλοκαίρι - Πηγή: Getty Images / David Cannon)


Πριν λίγες ημέρες την τύχη τους δοκίμασαν και οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, πηγαίνοντας στη Νέα Υόρκη, σε ένα γήπεδο πόλης και διαγωνίστηκαν με τον Κόσμο, σύλλογο της β κατηγορίας του Αμερικανικού πρωταθλήματος.



⚽⛳

¡@realmadrid y @NYCosmos se midieron en un reto de 'futgolf' de @emirates! ¿Quién ganó? https://t.co/zE2KrsedU5#HalaMadrid

— Real Madrid C. F. (@realmadrid) September 2, 2016


ζαρα μοδα φθινοπωρο 2015

17 νοεμβρη οργανωση μελη

17 νοεμβρη οργανωση μελη
ομελετα με τονο και μανιταρια

“Όχι κ. Μητσοτάκη... Αυτό δεν είναι το δικό μας όνειρο για το σχολείο!” σχολιάζει η ΔΑΚΕ Π. Ε στην ανακοίνωσή της και προσθέτει: Κάπου ανάμεσα στο «άριστα 20» του κ. Φίλη, στην «κανονικότητα» του κ. Γαβρόγλου και στο «όραμα» του κ. Μητσοτάκη βρίσκεται η σκληρή πραγματικότητα και τα οξύτατα προβλήματα που βιώνουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί στο σημερινό σχολείο για το οποίο κανένας δεν μιλά αληθινά και δεν επιδιώκει να στηρίξει και να ενισχύσει ουσιαστικά".


τι υλικο ειναι το corian

Μάλιστα, η ΔΑΚΕ ΠΕ κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν αναφέρθηκε στις περικοπές: "Είναι αλήθεια ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν αναφέρθηκε σε κανένα σημείο των πολλών λόγων του στις μεγάλες περικοπές που έχουν επιβληθεί στη χρηματοδότηση της δημόσιας εκπαίδευσης, στην παντελή έλλειψη και επιτακτική ανάγκη πραγματοποίησης μόνιμων διορισμών, στο ολοήμερο σχολείο που «μικραίνει» και υποβαθμίζεται μέσα από το Π. Δ. 79/2017 και τις Υ. Α. των Υπουργών Παιδείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στους, για χρόνια καθηλωμένους, μετά από τις συνεχείς μειώσεις, μισθούς μας, στην ηρωική προσφορά των, ακόμα και άστεγων αναπληρωτών εκπαιδευτικών, στις εσχατιές της Ελλάδας, στην παντελή έλλειψη επιμόρφωσης και στήριξης του εκπαιδευτικού στο έργο του, στην ανάγκη στήριξης του τόσο ευαίσθητου τομέα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, στην ανάγκη καθιέρωσης της δίχρονης υποχρεωτικής δημόσιας και δωρεάν προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης".


Εξάλλου, αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι ο κ. Μητσοτάκης υποστηρίζει την αναπαραγωγή μιας ελιτίστικης νοοτροπίας στο εκπαιδευτικό σύστημα, "επιλέγοντας να οριοθετήσει ως ένα βασικό στόχο της πολιτικής που προτίθεται να εφαρμόσει στο κομμάτι της Παιδείας, όταν και αν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, την ίδρυση «ενός πρότυπου σχολείου σε κάθε περιφερειακή ενότητα για τους καλύτερους μαθητές. Αυτούς που δεν έχουν τη δυνατότητα να πάνε σε ιδιωτικό σχολείο»."



"Η αντίληψη ότι οι καλοί μαθητές βρίσκονται και, το χειρότερο, πρέπει να βρίσκονται στα ιδιωτικά σχολεία ενώ στα δημόσια «στοιβάζονται» όλοι οι υπόλοιποι", συνεχίζει η ΔΑΚΕ, "ευνοεί τις διακρίσεις, συμβάλλει στην ένταση των κοινωνικών ανισοτήτων και έρχεται σε αντίθεση με την αρχή της σύγχρονης παιδαγωγικής «ένα σχολείο για όλους»".




17 νοεμβρη οργανωση μελη

αγαπημενο χρωμα του liam payne

φυτωριο πευκη

Η Ευρωπαϊκή Ένωση γιορτάζει τη συμπλήρωση 60 χρόνων από την υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης και η Ελλάδα την Εθνική Επέτειο του 1821.


αγαπημενο χρωμα του liam payne

αγαπημενο χρωμα του liam payne

Η Ευρωπαική επιτροπή μέσα από τη σελίδα της στο twitter και το Instagram ευχήθηκε χρόνια πολλά στην Ελλάδα και στους απανταχού Έλληνες, αναρτώντας μια συγκινητική φωτογραφία.


Πρόκειται για τη συνάντηση δύο γενεών. Ο τσολιάς που παρελαύνει συναντά ένα μικρό αγοράκι που κρατά την ελληνική σημαία. Το ξανθό αγοράκι, φοράει γαλανόλευκη παραδοσιακή φορεσιά και κοιτάζει τον ψηλό άντρα. Εκείνος του χαμογελά, αλλά το αγοράκι έχει ακόμα στο στόμα την πιπίλα του...


C7w3w89XwAEX65B



Δύο γενιές που τους ένωσε η αγάπη για την πατρίδα



bbbbINSTA



ξεματιασμα γαρυφαλλο

παιδιατρος εοπυυ παγκρατι

παιδιατρος εοπυυ παγκρατι

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο τουρίστες, έναν άνδρα και μια γυναίκα.


Στην περιοχή επιχειρούν συνολικά 13 πυροσβέστες, με 3 οχήματα από την Π. Υ Έδεσσας την Π. Υ Αριδαίας και τη 2η Ε. Μ.Α. Κ.






Σε εξέλιξη επιχείρηση αναζήτησης δύο ατόμων στο όρος Βόρας Πέλλας. Συνολικά επιχειρούν 13 πυροσβέστες, με 3 οχήματα από την Π. Υ Έδεσσας την Π. Υ Αριδαίας και τη 2η Ε. Μ.Α. Κ.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 10 Φεβρουαρίου 2018


πως να φτιαξω κερια με παγακια
πνιγμός πρώτες βοήθειες
παιδιατρος εοπυυ παγκρατι

μητερα τιμοκαταλογος 2013

μητερα τιμοκαταλογος 2013
εξέδρα επισήμων

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά, κατά τόπους πιο πυκνές στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, τις πρωινές ώρες της δυτικής και κεντρικής Στερεάς, και από το βράδυ στα υπόλοιπα βόρεια ορεινά. (Ενδεικτικό υψόμετρο 1000-1200 μέτρα στα βόρεια και 1500-1800 μέτρα στα κεντρικά).


μητερα τιμοκαταλογος 2013

ο δρομος με τις φάμπρικες

Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων τη νύχτα στα δυτικά.


Οι άνεμοι στα δυτικά και βόρεια θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7, στα πελάγη 8 και στο Ιόνιο τοπικά 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση, στρεφόμενοι το βράδυ σε βορειοδυτικούς. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.


Η θερμοκρασία στα κεντρικά και τα βόρεια σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.


Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά περιόδους τοπικά ισχυρές που το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε νότιους νοτιοδυτικούς τοπικά στα ανατολικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες κατά περιόδους τοπικά ισχυρές.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 11 βαθμούς Κελσίου.


Ζάκυνθος


Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους ισχυρές. Σταδιακή βελτίωση τη νύχτα.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 7 με 8 και τοπικά 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση στρεφόμενοι από το βράδυ σε δυτικούς βορειοδυτικούς.
Θερμοκρασία: από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, κατά τόπους πιο πυκνές στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας και από το βράδυ στα υπόλοιπα ορεινά.
Άνεμοι: στη δυτική και κεντρική Μακεδονία από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα παραθαλάσσια τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 03 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


προγραμμα εξετασεων ιατρικων ειδικοτητων φεβρουαριου 2015

Σκουρλέτης: Την άλλη εβδομάδα οι προσλήψεις 8.800 υπαλλήλων στους δήμους

Τη διαβεβαίωση ότι «την άλλη εβδομάδα θα είναι στις δουλειές τους 8.800 μόνιμοι στους δήμους» εξέφρασε τη Δευτέρα (26/03/2018), ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.


μητσοτακης σαπουντζακη

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5», ο κ. Σκουρλέτης αναφέρθηκε αναλυτικά στον «διαγωνισμό των 8.800 θέσεων σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων όλης της χώρας, αριθμός που προέκυψε έπειτα από τα αιτήματα που κατέθεσε κάθε δήμος για τον χώρο του και με βάση τα οικονομικά του» και υποστήριξε πως «για πρώτη φορά ύστερα από εννέα χρόνια γίνεται διαγωνισμός για μόνιμες θέσεις εργασίας, καθώς έως τώρα καλύπτονταν από οκταμηνίτες συμβασιούχους».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Θύμισε ακόμα ότι «τον Φεβρουάριο του 2016 η κυβέρνηση αποδέσμευσε τις προσλήψεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες, που πληρώνονται από δημοτικά τέλη και άρα δεν επιβαρύνουν ούτε τον κρατικό προϋπολογισμό ούτε τον προϋπολογισμό των δήμων, από τους περιορισμούς και τους κανόνες αναλογίας προσλήψεων/αποχωρήσεων στο Δημόσιο» ενώ σχολιάζοντας τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, δήλωσε: «Η ΝΔ καταγγέλλει ότι κάνουμε φωτογραφικό διαγωνισμό, κάτι αναληθές και εύκολα εξηγήσιμο γιατί το λέει. Το λέει επειδή ποτέ της δεν συμφιλιώθηκε με την ιδέα των μόνιμων προσλήψεων, ήθελε το καθεστώς των ελαστικών μορφών εργασίας στην καθαριότητα, που κάποια στιγμή να περάσει σε ιδιώτες».

Τέλος, ο υπουργός Εσωτερικών εκτίμησε ότι «το ΑΣΕΠ πρέπει να ανακοινώσει εντός της εβδομάδας τους προσωρινούς πίνακες, στη βάση των οποίων θα παρουσιαστούν στις δουλειές τους, τυπικά την 1η Απριλίου, που είναι Κυριακή, άρα την άλλη εβδομάδα παρουσιάζονται στις δουλειές τους» και υπογράμμισε ότι «είναι πολύ σημαντικό το ότι σπάει το καθεστώς ομηρείας μέσω των συμβάσεων, αλλά και εξαιρετικής σημασίας το γεγονός ότι υπάρχουν τόσες χιλιάδες μόνιμες θέσεις στους δήμους, μετά από χρόνια».

Πηγή: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



τα μπλεξαμε καρδια μου mp3
προγραμμα εξετασεων ιατρικων ειδικοτητων φεβρουαριου 2015
προγραμμα εξετασεων ιατρικων ειδικοτητων φεβρουαριου 2015

μαγιο με εναν ωμο 2017

μαγιο με εναν ωμο 2017

Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανου Ζαρκαντζιά, η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών, Εμμανουέλα Κετσιατζή, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας από το τμήμα αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.


βατολακιωτης ρουα ματ

ηλεκτρικες συσκευες φυσικου αεριου

Στο επίμαχο έγγραφο, το οποίο φέρεται να συντάχθηκε από μέλη της συνδικαλιστικής παράταξης «ΔΡΟΜΕΑΣ», διατυπώνεται η άποψη πως οι πρόσφυγες «λόγω κουλτούρας» έχουν κακή σχέση «με την προσωπική τους υγιεινή» κι έτσι «υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μεταδοτικών ασθενειών τόσο στους οδηγούς όσο και στους υπολοίπους επιβάτες που στριμώχνονται ανάμεσά τους».


Στο ίδιο έγγραφο οι συντάκτες ζητούν, μεταξύ άλλων, να τοποθετηθεί «κουμπί πανικού» σε αστικά λεωφορεία που εξυπηρετούν περιοχές, όπου φιλοξενούνται δομές προσφύγων, να εμβολιάζονται οι οδηγοί και να υποβάλλονται σε εξετάσεις αίματος διότι «ανησυχούμε για την υγεία μας, αλλά και την υγεία των μελών των οικογενειών μας».


Η συγκεκριμένη επιστολή προκάλεσε την οργισμένη απάντηση του προέδρου του ΟΑΣΘ Στέλιου Παππά, ο οποίος, σε δηλώσεις του προ ημερών στο ραδιόφωνο του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο FM», έκανε λόγο για «κείμενο παράταξης που εμπνέεται από ρατσιστικές αντιλήψεις, που διασπά τους εργαζόμενους και δεν τους ενώνει».


«Ούτε λίγο ούτε πολύ μας λένε ότι οι μετανάστες είναι ξένο σώμα. Μήπως να τους βάλουμε και ένα αστεράκι; Η Δημοκρατία της Βαϊμάρης δεν μπορεί να ισχύσει ούτε μπορεί να επανέλθει», σχολίασε ο κ. Παππάς, χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη παράταξη ως μειοψηφία. Είπε ακόμα ότι το έγγραφο επεστράφη ως απαράδεκτο και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κάνει διάλογο μαζί της.



μαγιο με εναν ωμο 2017

τζακια μαντεμενια με πορτα

φπα φ2 2015
κτηνιατρειο ηγουμενιτσα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι αφενός η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία και αφετέρου πως η Συμφωνία θα κυρωθεί από τη Βουλή. Για τα «μαθηματικά» της κύρωσης παρέπεμψε στους πολιτικούς συσχετισμούς του Κοινοβουλίου και διαβεβαίωσε πως η κυβέρνηση δεν διατρέχει απολύτως κανέναν κίνδυνο.


τζακια μαντεμενια με πορτα

τζακια μαντεμενια με πορτα

Είναι προφανές πως η κυβέρνηση στηρίζεται στις ψήφους του Ποταμιού αφού ο κ. Θεοδωράκης έχει ταχθεί υπέρ της συγκεκριμένης λύσης. Ωστόσο, ο κ. Θεοδωράκης από τη ΔΕΘ κατέστησε σαφές πως αν δεν στηρίξουν τη συμφωνία οι ΑΝΕΛ τότε σημαίνει ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση και η χώρα πρέπει να πάει σε εκλογές. Είναι άγνωστο αν ο κ. Θεοδωράκης αποφασίσει τελικά να «τραβήξει το χαλί» κάτω από τα πόδια του κ. Τσίπρα ενώ οι φημολογούμενες προσχωρήσεις Ψαριανού, Αμυρά στη ΝΔ κάνουν ξεκάθαρο ότι η κύρωση της συμφωνίας δεν θα είναι περίπατος.


Από την άλλη πλευρά, καταγράφονται και οι διαφοροποιήσεις Ζουράρι, Παπαχριστόπουλου, ίσως και αυτή της κ. Κουντουρά υπέρ της συμφωνίας, παρά τις προειδοποιήσεις Καμμένου για κομματική πειθαρχία.


Το πάζλ περιπλέκεται περαιτέρω αφού στην περίπτωση αποχώρησης των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση και στην δεδομένη, όπως διαφαίνεται, πρόταση μομφής της ΝΔ, η μομφή θα πρέπει να στηριχθεί από βουλευτές άλλων κοινοβουλευτικών ομάδων. Ωστόσο, η συναίνεση στη συμφωνία δεν συνεπάγεται και στήριξη στην κυβέρνηση, όπως αποδείχτηκε κατά την προηγούμενη ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής της ΝΔ. Δηλαδή το Ποτάμι ήταν υπέρ της συμφωνίας και στήριξε την πρόταση μομφής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Ακόμη κι αν το αισιόδοξο σενάριο για κυβέρνηση μειοψηφίας με την ανοχή άλλων κοινοβουλευτικών ομάδων επαληθευτεί, το ερώτημα είναι αν αυτή θα αντέξει άλλους πέντε ή έξι μήνες μέχρι το τέλος της θητείας της. Όπως είπε ο κ. Τζανακόπουλος, την κυβέρνηση δεν την απασχολεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ενώ δεν φαίνεται και να την εμποδίζει να ασκεί το νομοθετικό της έργο αφού πολλά από τα νομοσχέδια που δεν είχαν τη στήριξη των ΑΝΕΛ, πέρασαν με τις ψήφους άλλων κομμάτων.


Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

καταδυση προσφορα

ελαφρυ εγκεφαλικο επεισοδιο συμπτωματα
Καθαρά Δευτέρα: Αυξημένα τα μέτρα της Τροχαίας για το τριήμερο

Αυξημένα μέτρα λαμβάνει η Τροχαία από αύριο, Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, έως και την Καθαρά Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων, λόγω της εξόδου των εκδρομέων για την εορταστική περίοδο.


Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο σχεδιασμός των μέτρων περιλαμβάνει:




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


- Αστυνόμευση του οδικού δικτύου κατά τομείς, βάσει των ιδιαίτερων κυκλοφοριακών συνθηκών κάθε περιοχής.

- Αυξημένη αστυνομική παρουσία και ενισχυμένη αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου, όπου παρατηρείται συχνότητα πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.

- Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας στις εισόδους-εξόδους μεγάλων αστικών κέντρων, όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση οχημάτων.

- Ρύθμιση της κυκλοφορίας με πεζούς τροχονόμους, σε βασικές διασταυρώσεις, για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης.

- Συγκρότηση συνεργείων γενικών και ειδικών τροχονομικών ελέγχων (ιδιαίτερα για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντικανονικό προσπέρασμα, κ. λπ., καθώς και παραβάσεων που βάσει στατιστικών στοιχείων ευθύνονται για την πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, όπως η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση).

- Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε χώρους όπου παρατηρείται μαζική διακίνηση επιβατών (αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμοί, κ. λπ).

- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τόπους που θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις.

- Παρουσία τροχονόμων στους σταθμούς διοδίων για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, την ενημέρωση και την παροχή συμβουλών στους οδηγούς και τους συνεπιβάτες.

- Ενημέρωση των πολιτών, μέσω των Γραφείων Τύπου, σε κάθε περίπτωση που καθίσταται αναγκαία η ευρεία πληροφόρηση του κοινού για την ύπαρξη τυχόν κυκλοφοριακών και άλλων προβλημάτων.



τηλεφωνα δεη χαλκίδας
καταδυση προσφορα
καταδυση προσφορα

ταλαντωσεις β λυκειου

ταλαντωσεις β λυκειου
ταλαντωσεις β λυκειου

Η ανακοίνωση έγινε σήμερα σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσαν ο ιδρυτής της ΕΛΣΟΝ, αρχιμουσικός διεθνούς φήμης Διονύσης Γραμμένος, ο Γιώργος Κουμεντάκης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και ο Δημήτρης Αφεντούλης, Γραμματέας του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, που είναι ο ιδρυτικός χρηματοδότης της ΕΛΣΟΝ.


πατατες στο φουρνο με σως μουσταρδας

Επιπλέον κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ανακοινώθηκε και η πρώτη συναυλία της Ελληνικής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων η οποία θα πραγματοποιηθεί, με ελεύθερη είσοδο, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 20:00 στην αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ. Η συναυλία, θα περιλαμβάνει έργα των Μότσαρτ και Σούμπερτ, ενώ προσκεκλημένος σολίστ της ΕΛΣΟΝ θα είναι ο Daniel Ottensamer, σόλο κλαρινετίστας της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης.


Η ΕΛΣΟΝ στοχεύει να γίνει το φυτώριο που θα αναδεικνύει νέους Έλληνες μουσικούς. Πιο συγκεκριμένα ως σκοπό έχει τον εντοπισμό, την καθοδήγηση, την εκπαίδευση και ανάδειξη αποκλειστικά νέων ταλαντούχων μουσικών, στο συμφωνικό και οπερατικό ρεπερτόριο, από όλη την Ελληνική επικράτεια, αλλά και Ελλήνων μουσικών που ζουν στο εξωτερικό. Η συμμετοχή στην ορχήστρα θα γίνεται κατόπιν ακροάσεων και θα είναι δωρεάν, ενώ θα καλύπτονται και όλα τα έξοδα για την μετακίνηση και διαμονή των συμμετεχόντων νέων. Η καθοδήγηση/εκπαίδευση θα γίνεται από διεθνούς φήμης σολίστ και εξάρχοντες των ελληνικών αλλά και μεγάλων ευρωπαϊκών ορχηστρών.


Κύριο χαρακτηριστικό της επίσης θα είναι τα εκπαιδευτικά προγράμματα για το νεανικό κοινό αλλά και η δωρεάν πρόσβαση στις συναυλίες της, καθώς επιθυμεί να μεταλαμπαδεύσει στη νέα γενιά την ποιότητα και τις αξίες που το είδος αυτό της μουσικής πρεσβεύει. Φιλοδοξεί κατά αυτόν τον τρόπο να συνεισφέρει στη δημιουργία ενός φιλόμουσου ρεύματος και μιας μεγάλης πλατφόρμας τόσο για τους νέους μουσικούς όσο και για το νεανικό ακροατήριο, ενισχύοντας έτσι το μουσικό διάλογο της νέας γενιάς.



βουλη υπογειες στοες

ζώδια προβλέψεις αύγουστος 2017

ζώδια προβλέψεις αύγουστος 2017
βρίθει συνώνυμο

Στην επίθεση υπήρξαν τραυματίες, όπως δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, χωρίς να διευκρινίσει τον αριθμό των τραυματιών ή την κατάστασή τους. Επιβεβαίωσε, εντούτοις, ότι δεν υπάρχουν νεκροί.


Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Lübecker Nachrichten, υπάρχουν 12 ελαφρά τραυματίες και δύο τραυματίες σε σοβαρότερη κατάσταση. Ο δράστης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι γύρω στα 35, συνελήφθη.


Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι σε λεωφορείο - 14 τραυματίες


Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες την εφημερίδα Lübecker Nachrichten, ένας εκ των επιβατών του λεωφορείου έριξε κάτω το σακίδιό του, κατόπιν έβγαλε ένα μαχαίρι με το οποίο επιτέθηκε αδιακρίτως στους συνεπιβάτες του.



Lübeck attack update:
RAW: The area around the bus was cordoned off throughout Friday afternoon. Authorities have not yet confirmed the suspect's motive, but prosecutors said they had not ruled out terrorism.
More: https://t.co/ba86v9znLx#Lübeck #Luebeck pic.twitter.com/1p6QTVykIV

— dwnews (@dwnews) 20 Ιουλίου 2018


γερμανός βαγγέλης
ζώδια προβλέψεις αύγουστος 2017

νικος γαλανος

νικος γαλανος

Η χθεσινή ήταν η πλέον αιματηρή μέρα για τους Παλαιστίνιους έπειτα από τον πόλεμο στην Γάζα το 2014, με τους νεκρούς να ανέρχονται σε τουλάχιστον 59, ενώ οι τραυματίες είναι 2.771, σύμφωνα με νέο απολογισμό που έδωσαν αξιωματούχοι του παλαιστινιακού υπουργείου Υγείας.


νικος γαλανος

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και έξι παιδιά, μεταξύ των οποίων κι ένα βρέφος 8 μηνών που απεβίωσε αφού εισέπνευσε δακρυγόνο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ανάμεσα σε παλαιστίνιους διαδηλωτές και ισραηλινούς στρατιώτες στα σύνορα της Λωρίδας της Γάζας με το Ισραήλ.


Αμερικανικό «μπλόκο» στον ΟΗΕ


Οι ΗΠΑ εμπόδισαν τη Δευτέρα την υιοθέτηση από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ενός ψηφίσματος που καλούσε να διενεργηθεί ανεξάρτητη έρευνα για τα πολυαίμακτα επεισόδια της Δευτέρας στη Λωρίδα της Γάζας, ανέφεραν διπλωματικές πηγές.


Το σχέδιο ψηφίσματος, το οποίο περιήλθε στην κατοχή του Γαλλικού Πρακτορείου, καταδίκαζε επίσης τα πυρά ανδρών του ισραηλινού στρατού που προκάλεσαν τον θάνατο δεκάδων Παλαιστίνιων αμάχων.


Παγκόσμια ανησυχία


Οι θάνατοι σχεδόν εξήντα παλαιστίνιων διαδηλωτών από τις σφαίρες, τα δακρυγόνα και τα άλλα μέσα που χρησιμοποίησαν οι άνδρες του ισραηλινού στρατού στα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας τη Δευτέρα προκάλεσαν έντονες διπλωματικές αντιδράσεις, ιδίως στην Τουρκία και στη Νότια Αφρική, οι κυβερνήσεις των οποίων ανακάλεσαν τους πρεσβευτές τους στο Ισραήλ, ενώ από την άλλη, οι ΗΠΑ επέρριψαν την ευθύνη στο παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς.



«Η ευθύνη για αυτούς τους τραγικούς θανάτους ανήκει ολοκληρωτικά στη Χαμάς», η οποία προκάλεσε «εσκεμμένα και κυνικά αυτή την αντίδραση» του Ισραήλ, έκρινε ο Ρατζ Σα, αναπληρωτής εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας.



Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου επίσης καταδίκασε αυτή την «τρομοκρατική οργάνωση» και διατράνωσε ότι η χώρα του και «κάθε χώρα έχει υποχρέωση να υπερασπίζεται το έδαφός της».


Ο παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς από την πλευρά του κατήγγειλε μια «σφαγή».


Η Νότια Αφρική ανακάλεσε τον πρεσβευτή της στο Ισραήλ «μέχρι νεοτέρας» λόγω της βίας με θύματα Παλαιστίνιους. Η Τουρκία, που έκανε λόγο για «γενοκτονία», ανακάλεσε επίσης για διαβουλεύσεις τους επικεφαλής των διπλωματικών αντιπροσωπειών της στο Τελ Αβίβ και την Ουάσινγκτον.


Πολλές χώρες, ανάμεσά τους η Βρετανία, η Γαλλία και η Ρωσία, επέκριναν τα εγκαίνια της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ, τη μεταφορά της οποίας είχαν καταδικάσει και προτρέψει να ακυρωθεί 128 από τα 193 κράτη της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.


Τα εγκαίνια, τη Δευτέρα, πυροδότησαν τη διαδήλωση δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων στη Γάζα. Τουλάχιστον 59 σκοτώθηκαν όταν ισραηλινοί στρατιώτες άνοιξαν πυρ στα σύνορα.


«Οι υπεύθυνοι για αυτές τις κατάφωρες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων πρέπει να λογοδοτήσουν», έκρινε ο Ύπατος Αρμοστής των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Ζέιντ Ράαντ αλ Χουσέιν. Ο ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες εξέφρασε την «μεγάλη ανησυχία του» για την κατάσταση. Για τη Διεθνή Αμνηστία, διαπράχθηκαν «εγκλήματα πολέμου», ενώ το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (HRW) έκανε λόγο για ένα «λουτρό αίματος».


Ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν «καταδίκασε τη βία των ισραηλινών ένοπλων δυνάμεων εναντίον των διαδηλωτών», κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών συνδιαλέξεών του με τον παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς και τον βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα Β΄. Επανέλαβε την «αποδοκιμασία της Γαλλίας» όσον αφορά «την αμερικανική απόφαση να ανοίξει πρεσβεία (σ. σ. των ΗΠΑ) στην Ιερουσαλήμ», και τη θέση ότι το τελικό καθεστώς της πόλης «δεν μπορεί να καθοριστεί παρά μόνο από τα μέρη, σε ένα πλαίσιο διαπραγμάτευσης υπό την αιγίδα της διεθνούς κοινότητας».


Τουρκία: Το Ισραήλ είναι κράτος-τρομοκράτης


Το Ισραήλ «ασκεί κρατική τρομοκρατία, το Ισραήλ είναι ένα κράτος τρομοκράτης», κατήγγειλε ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάνοντας λόγο για «μια γενοκτονία» και προσθέτοντας ότι «καταδικάζω αυτή την ανθρωπιστική τραγωδία, αυτή τη γενοκτονία», για την οποία επέρριψε ρητά την ευθύνη όχι μόνο στο Ισραήλ, αλλά και στις ΗΠΑ.


Η Τουρκία--όπου ο πρόεδρος Ερντογάν κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος--ανακάλεσε ταυτόχρονα για διαβουλεύσεις τους πρεσβευτές της στο Τελ Αβίβ και στην Ουάσινγκτον.


Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ επέμεινε ότι η αμερικανική κυβέρνηση είναι «εξίσου υπεύθυνη με το Ισραήλ για αυτή τη σφαγή».


Διεθνής καταδίκη


«Εξαιτίας του σοβαρού και τυφλού χαρακτήρα της νέας ισραηλινής επίθεσης», η κυβέρνηση αποφάσισε να ανακαλέσει «μέχρι νεοτέρας διαταγής» τον πρεσβευτή της στο Ισραήλ.


«Καταδικάζουμε αυτό που έγινε», δήλωσε ο πρεσβευτής του Κουβέιτ στον ΟΗΕ, ο Μανσούρ αλ Οτάιμπι, η χώρα του οποίου ζήτησε να συζητηθούν οι εξελίξεις στο Συμβούλιο Ασφαλείας.


«Καλούμε σε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση για να αποφευχθούν ενέργειες καταστροφικές για τις ειρηνευτικές προσπάθειες», δήλωσε εκπρόσωπος της πρωθυπουργού Τερέζας Μέι.


Ερωτηθείς εάν η Μόσχα θεωρεί ότι η μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας οδηγεί σε επιδείνωση της κατάστασης στην περιοχή, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ απάντησε: «Ναι, έχουμε αυτή την ανησυχία και το έχουμε ήδη πει». Ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ επανέλαβε τη ρωσική θέση ότι «η τύχη της Ιερουσαλήμ πρέπει να αποφασιστεί σε έναν απευθείας διάλογο (του Ισραήλ) με τους Παλαιστίνιους».


«Ζητάμε από όλα τα μέρη να ενεργήσουν με τη μέγιστη αυτοσυγκράτηση», δήλωσε η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι.



κοτοπουλο πεταλουδα ακης
λυκο λυκοκο

πρωτοκολλα και αρχιτεκτονικη δικτυου

πρωτοκολλα και αρχιτεκτονικη δικτυου
πομολα κουζινας μαρουσι

Οι ερευνητές, με επικεφαλής την αναπληρώτρια καθηγήτρια ψυχολογίας και βιολογίας Σουζάνα Χερκουλάνο-Χουζέλ του Πανεπιστημίου Βάντερμπιλτ του Τενεσί, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό νευροανατομίας "Frontiers in Neuroanatomy", ανέλυσαν τους εγκεφάλους αρκετών διαφορετικών ειδών ζώων (σκύλων, γατών, λιονταριών, αρκούδων, υαινών, ρακούν, τρωκτικών κ. α.).


εγγυηση δανειου

«Ο αριθμός των νευρώνων που έχει ένα ζώο, ιδίως στον εγκεφαλικό φλοιό του, καθορίζει τον πλούτο της εσωτερικής νοητικής κατάστασής του και την ικανότητά του να προβλέπει τι θα συμβεί στο περιβάλλον με βάση τις προηγούμενες εμπειρίες του» δήλωσε η Χερκουλάνο-Χουζέλ.


«Τα ευρήματά μας δείχνουν ότι οι σκύλοι έχουν τη βιολογική ικανότητα να κάνουν πολύ πιο πολύπλοκα και ευέλικτα πράγματα στη ζωή τους από ό, τι μπορούν οι γάτες. Τουλάχιστον τώρα πια διαθέτουμε μερικά βιολογικά δεδομένα, όταν συζητάμε αν οι σκύλοι ή οι γάτες είναι πιο έξυπνοι», πρόσθεσε.


Ένας άλλος λόγος που οι σκύλοι έχουν περισσότερους νευρώνες, είναι ότι είναι πιο κοινωνικά ζώα από τις γάτες, άρα έχουν και πιο πολύπλοκη συμπεριφορά. Αυτό ακριβώς τους επιτρέπει να συνεργάζονται αρμονικά με τους ανθρώπους και να έχουν αναδειχθεί στους καλύτερους φίλους τους. Αντίθετα, οι γάτες έχουν πιο μοναχική συμπεριφορά, ενώ δεν μπορούν - ή αδιαφορούν - να αναλάβουν τους ρόλους των σκύλων, που υπηρετούν ως βοηθοί της αστυνομίας, του στρατού και των διασωστών, κάνουν πιστή παρέα στους τυφλούς, σέρνουν έλκηθρα στους πάγους και πολλά άλλα.






Video: Ένας σκύλος – ήρωας παρασημοφορείται


πρωτοκολλα και αρχιτεκτονικη δικτυου

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

ηλιακα φωτιστικα εξωτερικου χωρου

Νωρίτερα η Ελληνική πλευρά ήθελε να καταθέσει ένσταση, ώστε να απονεμηθεί και στον Γιαννιώτη το χρυσό μετάλλιο, που κρίθηκε στο φώτο φίνις και στην πιο "γρήγορη χεριά" του Ολλανδού αντιπάλου του.


ηλιακα φωτιστικα εξωτερικου χωρου

ηλιακα φωτιστικα εξωτερικου χωρου

καρπουζι ντεκορ

Ο ίδιος δεν ήταν σύμφωνος και όπως είχε τονίσει και στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Φέρτμαν κατέκτησε δίκαια το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο. Έτσι μπλόκαρε την όλη διαδικασία, αποδεικνύοντας ότι είναι ένας αληθινός Ολυμπιονίκης!


Διαβάστε σχετικά


Ρίο 2016: ένσταση κατέθεσε η Ελλάδα ζητώντας χρυσό και για τον Γιαννιώτη, οι πρώτες του δηλώσεις


Ρίο 2016: ασημένιο μετάλλιο για τον εκπληκτικό Σπύρο Γιαννιώτη στον μαραθώνιο κολύμβησης



επεισοδια πατρα 17 νοεμβρη 2017

ψάρια θερμίδεσ

ψάρια θερμίδεσ
συνεντευξη βλαστου στον τραγκα
μισθολογικο χασμα

Κατά τον σοσιαλδημοκράτη οικονομικό εμπειρογνώμονα «επετεύχθησαν και τα δύο: Η Ελλάδα ανέκτησε την εμπιστοσύνη και το ευρώ παρέμεινε σταθερό εις πείσμα όλων των κινδυνολόγων. Και η ίδια η Γερμανία έκανε λάθη. Επιμείναμε, ιδιαίτερα στην αρχή, πάρα πολύ στο να γίνουν οικονομίες και πολύ λίγο στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, οι οποίες οδηγούν σε μεγαλύτερη οικονομική ανάπτυξη. Αυτά ήταν λάθη της Χριστιανοδημοκρατικής Ενωσης (CDU) και του Φιλελεύθερου Κόμματος (FDP), διότι απέφυγαν τη συζήτηση για το τι μπορεί να μας κοστίσει κάτι εάν κάτι δεν πάει καλά».


ψάρια θερμίδεσ

Ο Σβεν-Κρίστιαν Κίντλερ, ο οικονομικός εμπειρογνώμονας των Πρασίνων δήλωσε στο MDR ότι τάσσεται «υπέρ των περαιτέρω ελαφρύνσεων του ελληνικού χρέους» και πρόσθεσε ότι «η λανθασμένη σκληρή πολιτική λιτότητας επιδείνωσε δραματικά την κρίση. Το ένα τρίτο των Ελλήνων απειλείται από την φτώχεια και οι μισοί νέοι είναι άνεργοι. Η Ελλάδα χρειάζεται τώρα αέρα για να αναπνεύσει και το πλαίσιο για επενδύσεις».


Ο Εκαρντ Ρέμπεργκ, οικονομικός εμπειρογνώμονας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (CDU) και αρμόδιος για θέματα προϋπολογισμού της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χριστιανοδημοκρατικής και Χριστιανοκοινωνικής Ενωσης (CDU / CSU), δήλωσε στο MDR «αισιόδοξος ότι η Ελλάδα μπορεί σύντομα να χρηματοδοτηθεί ξανά με καλούς όρους στην ελεύθερη αγορά», ενώ για την βιωσιμότητα του χρέους είπε πως «η ανάλυση μεταβάλλεται εάν η ανάπτυξη είναι κατά ένα δέκατο προς τα πάνω ή προς τα κάτω υπολογιζόμενη για τα επόμενα τριάντα, σαράντα χρόνια» και πρόσθεσε πως δεν θεωρεί «καθόλου σκόπιμο να κοιτάζει κανείς πολύ μακριά στο μέλλον και να κάνει από τώρα εικασίες για το έτος 2050 ή το 2060».


Ο Χριστιανοδημκράτης πολιτικός τόνισε, τέλος, ότι «θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί σημάδι αισιοδοξίας το γεγονός ότι η χώρα βρίσκεται ξανά σε τροχιά ανάππτυξης, έστω και αν μέχρι τώρα, με το ποσοστό της τάξεως του 1-2%, είναι πολύ μετρημένη».


ζαμπουνης στελιος

ζαμπουνης στελιος
ζαμπουνης στελιος
αθηνα οικονομακου κοντα μαλλια

Για δεύτερη φορά κάνει Χριστούγεννα μακριά από την οικογένειά της και τους φίλους της, περιμένοντας την κρίσιμη δίκη του Μαρτίου, όπου θα υποστηρίξει στο Δικαστήριο ότι δεν γνώριζε τίποτα για τα ναρκωτικά.


καμερα οπισθοπορειασ με μονιτορ

Εδώ και 14 μήνες η Ειρήνη βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα των φυλακών ανηλίκων στο Χονγκ Κονγκ, με την ψυχολογία της να είναι εύθραυστη καθώς ξεκινά ένας νέος εφιάλτης. Όπως αποκάλυψε στο Star ο δικηγόρος της, κ. Σάκης Κεχαγιόγλου στις 22 Ιανουαρίου, ανήμερα των γενεθλίων της η Ειρήνη θα μεταφερθεί σε πολύ πιο σκληρές φυλακές, αφήνοντας πίσω της τις φυλακές ανηλίκων.


Η ίδια, όπως αναφέρει το Star επικοινώνησε με το δικηγόρο της και του αποκάλυψε πως φοβάται αυτή τη νέα εξέλιξη, ενώ αυξάνεται η αγωνία της όσο περνά ο καιρός και πλησιάζουν οι μέρες που θα καθίσει στο εδώλιο.


Η δίκη θα λάβει χώρα στις 7 Μαρτίου και όπως αποκάλυψε ο κ. Κεχαγιόγλου θα διαρκέσει 7 ημέρες και η απόφαση θα κρίνει το μέλλον της.


Η Ειρήνη από την πρώτη ημέρα υποστηρίζει ότι την εκμεταλλεύτηκαν και πως δεν γνώριζε για τα ναρκωτικά που μετέφερε. Η ίδια από την πρώτη στιγμή έχει δώσει τα ονόματα όσων την έμπλεξαν σε αυτή την υπόθεση, προκειμένου να πειστούν οι Αρχές του Χονγκ Κονγκ για την αθωότητά τους.


Πρόσωπο κλειδί της υπόθεσης εμφανίζεται ο «Ρουμάνος» τον οποίον γνώρισε η Ειρήνη στη Μυτιλήνη, ενώ σημείο κλειδί είναι η Αντίς Αμπέμπα, από όπου φαίνεται ότι παρέλαβε τον σάκο με τα ναρκωτικά.


σιμιγδάλι ψιλό σοκολάτα

σιμιγδάλι ψιλό σοκολάτα
ξηρος ευηνοχωρι

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί αύριο με τον δήμαρχο της πόλης κ. Μπουτάρη, με τον Μητροπολίτη Άνθιμο, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλονίκης κ. Τζιτζικώστα ενώ θα επισκεφθεί τα γραφεία εταιρίας υψηλής τεχνολογίας.


θανατος τσακωνας

Το Σάββατο θα συναντηθεί με το ΔΣ της ΔΕΘ και θα επισκεφθεί τα περίπτερα της έκθεσης ενώ το βράδυ θα μιλήσει στους παραγωγικούς φορείς της Βορείου Ελλάδας παρουσιάζοντας το πρόγραμμά του που θα βασίζεται στους άξονες της μείωσης της φορολογίας, της επιτάχυνσης των αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων αλλά και σε μια νέα συμφωνία με τους εταίρους για μείωση του στόχου των πρωτογενών πλεονασμάτων.


Στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης κατηγορώντας την για σειρά παρεμβάσεων στον τομέα της δικαιοσύνης.


Ο κ. Κουμουτσάκος υπενθύμισε πως η ΝΔ έχει επισημάνει κατά καιρούς “αδιανόητες κυβερνητικές παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη” τονίζοντας πως “σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση προστίθεται και η απόφαση σε βάρος του κ. Ντογιάκου.”



σιμιγδάλι ψιλό σοκολάτα

μεγα γυρος τιμες

μεγα γυρος τιμες
δημητρα καλαβρουζιωτου

Αν και στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων «εξακολουθεί να στηρίζει ΟΛΑ τα παιδιά του σχολείου χωρίς διακρίσεις», παράλληλα εκφράζεται η στήριξη στη διεύθυνση και στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου για τον τρόπο που χειρίστηκε το περιστατικό.


Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:


«Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει στο σχολείο μας με την επιλογή σημαιοφόρου εκφράζουμε την στήριξή μας στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου για τον τρόπο που το χειρίστηκε ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων.
Το σχολείο μας ήταν, είναι και θα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά και όλα τα παιδιά του κόσμου που φοιτούν σε αυτό, χωρίς διακρίσεις, τόσο για εμάς τους γονείς όσο και για ολόκληρη την σχολική μας κοινότητα.
Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας τόσο στον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας, όσο και στον Διευθυντή του σχολείου, ο οποίος με το ήθος και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει, χειρίστηκε το ευαίσθητο αυτό θέμα.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης εξακολουθεί να στηρίζει ΟΛΑ τα παιδιά του σχολείου χωρίς διακρίσεις.
Το Δ. Σ.»


Σημειώνεται, πάντως, ότι για το θέμα έχει ήδη ζητηθεί προκαταρκτική εξέταση από το υπουργείο Παιδείας.



πωσ γινεται ο νεσ ζεστοσ
μεγα γυρος τιμες

οδηγοι φορτηγων στη γερμανια

συλλεκτες παλαιων επιπλων

Η ίδια πηγή δήλωσε ότι «η ζημιά θα μπορούσε να έχει προκληθεί κατά τη διάρκεια της κατασκευής του διαστημοπλοίου στην εταιρεία Energia, αλλά θα μπορούσε να έχει προκληθεί και στο κοσμοδρόμιο Μπαϊκονούρ».


οδηγοι φορτηγων στη γερμανια

αλλο πεπη κι αλλο πρεπει

Στην ερώτηση γιατί η μικρορωγμή δεν εντοπίστηκε από τον Ιούνιο, όταν το διαστημόπλοιο συνδέθηκε με τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, η ίδια πηγή είπε ότι «κάποιος την προκάλεσε, αλλά στη συνέχεια φοβήθηκε και έκλεισε τη μικρορωγμή με κόλλα, έτσι δεν ήταν εμφανής για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό η κόλα ξεράθηκε και αποκολλήθηκε».


Η Ρωσική Διαστημική Υπηρεσία Roskosmos απέφυγε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με το ενδεχόμενο η ζημιά στο διαστημόπλοιο Soyuz να προκλήθηκε στο κοσμοδρόμιο Μπαϊκονούρ.


Ο διευθυντής της Roskosmos Ντμίτρι Ρογκόζιν είχε δηλώσει νωρίτερα ότι η ζημιά στο διαστημόπλοιο Soyuz MC9 προκλήθηκε εκ των έσω και η διαστημική εταιρεία κατασκευής πυραύλων Energia διεξάγει έρευνες για να διαπιστώσει ποιος προκάλεσε τη ζημιά αυτή.


Ο Ρογκόζιν επισήμανε ότι η Roskosmos εξετάζει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα, αλλά απέκλεισε το ενδεχόμενο η ζημιά να προκλήθηκε από μικρομετεωρίτη. Ο ίδιος προσέθεσε ότι αυτή την στιγμή ελέγχονται όλα τα στάδια της κατασκευής που έχουν προηγηθεί και διασαφηνίζεται ποιοι είχαν πρόσβαση στο διαστημόπλοιο, ποιες εργασίες έγιναν και ποιοι πραγματοποιούσαν τους ελέγχους.



οδηγοι φορτηγων στη γερμανια

πετρα στη χολη υπερηχοι

Δίκη Ελλήνων στρατιωτικών: Τραβάνε την υπόθεση στα άκρα οι Τούρκοι - Δεν τους αφήνουν ελεύθερους

Δεν αφήνουν ελεύθερους τους δυο Έλληνες στρατιώτες - Συνεχίζει το σόου και τον πόλεμο νεύρων ο Ερντογάν - Όπως μεταδίδουν τα Τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης οι δικηγόροι των Ελλήνων στρατιωτικών, από το πρωί έχουν ασκήσει έφεση κατά της απόφασης κράτησής τους - Παρόλα αυτά οι Τούρκοι φαίνεται πώς ανέβαλαν όχι μόνο τη δίκη επί της ουσίας, αλλά και την ένσταση των δικηγόρων συνεχίζοντας την διαδικασία της προφυλάκισης των Ελλήνων - Οι Τουρκικές Αρχές επέτρεψαν νωρίτερα στους συγγενείς των στρατιωτικών να τους δουν για λίγα λεπτά - Κρας τεστ για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις η εξέλιξη της υπόθεσης.


πετρα στη χολη υπερηχοι

πετρα στη χολη υπερηχοι

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για το πρωί της Δευτέρας (05/03/2018), στο δικαστήριο της Αδριανούπολης, εκδίκαση της έφεσης, κατά της απόφασης προφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κατέθεσαν οι συνήγοροι υπεράσπισής τους.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι συνήγοροι των δύο Ελλήνων προφυλακισθέντων από την Παρασκευή στις φυλακές της Αδριανούπολης, εξερχόμενοι του δικαστηρίου δήλωσαν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα η εκδίκαση της έφεσης, η οποία αναμένεται να εκδικαστεί από αύριο και έως το τέλος της εβδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, δεν υπάρχει διαφοροποίηση ως προς το κατηγορητήριο εναντίον των δύο αξιωματικών και το οποίο συνίσταται στην παράνομη είσοδο σε στρατιωτική περιοχή.

Σημειώνεται πως από νωρίς το πρωί, στο χώρο του δικαστηρίου προσήλθαν οι γονείς των δύο συλληφθέντων, οι οποίοι αρνήθηκαν να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση, ενώ οι ίδιοι οι στρατιωτικοί δεν μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο.

sygenis

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα για το θέμα

Σε μια κλωστή κρέμεται η τύχη των ελληνοτουρκικών σχέσεων

Το κρίσιμο ζήτημα είναι εάν οι Τούρκοι εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση θα διερευνήσουν το κατηγορητήριο με κατηγορίες περί κατασκοπείας.

Πάντως, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, στα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους δεν έχουν εντοπιστεί φωτογραφίες τουρκικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων, που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν υποψίες ότι πρόκειται για κατασκόπους.

Το σενάριο του τρόμου που θα καθορίσει τις εξελίξεις

Η Αθήνα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την Άγκυρα για τους δύο στρατιωτικούς. Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, έχει επικοινωνήσει δύο φορές με τον Τούρκο ομόλογό του τις τελευταίες ημέρες, και σύμφωνα με πληροφορίες, του έχει μεταφέρει το μήνυμα ότι οι δύο στρατιωτικοί πέρασαν τα σύνορα κατά λάθος και δεν είχαν κακή πρόθεση.

Το κακό σενάριο είναι η αλλαγή του κατηγορητηρίου και η προσθήκη της κατηγορίας της κατασκοπείας για την οποία συγκεκριμένα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, ελεγχόμενα από την Άγκυρα, έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι θα ισχύσει.

Μάλιστα, πάνω σε αυτό το σενάριο ήρθε και η πληροφορία ότι ο επικεφαλής της MIT, Χακάν Φιντάν, ανήρτησε την Κυριακή (04/03) μήνυμα που έλεγε ουσιαστικά ότι πρέπει να γίνει ανταλλαγή με τους 8 Τούρκους που βρίσκονται στην Ελλάδα. Ένα μήνυμα που στο ελληνικό Πεντάγωνο εκτιμούσαν ότι δεν αναφέρει την επίσημη θέση του Φιντάν.

Σε κάθε περίπτωση, το παιχνίδι πόκερ που παίζεται είναι ιδιαίτερα σκληρό και απαιτητικό και δυστυχώς τον άσο στο μανίκι του τον έχει ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν. Αν ο Σουλτάνος αποφασίσει να τραβήξει την υπόθεση και να πιέσει την ελληνική πλευρά, τότε δεν πρόκειται να υπάρξει ευνοϊκή εξέλιξη και οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί θα μείνουν στην Τουρκία για άγνωστο χρονικό διάστημα και με πιθανή μια κατηγορία περί κατασκοπείας.

Αυτή είναι η Ελληνίδα που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των δύο στρατιωτικών – Γνωρίζει τα πάντα

Σε φυλακές υψίστης ασφαλείας τύπου F με πολιτικά ρούχα

Η Milliyet ανέφερε ότι οι Έλληνες στρατιώτες κρατούνται στις φυλακές υψίστης Ασφαλείας τύπου F, στην Αδριανούπολη.

«Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν στην άκρη του ποταμού Έβρου, στάλθηκαν στις φυλακές Υψίστης Ασφαλείας τύπου F όπου είναι και ο πρώην πρόεδρος του κόμματος HDP Σελαχαττίν Ντεμιρτάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε δε, ότι για λόγους ασφαλείας εκκενώθηκε ένα κελί και τοποθετήθηκαν εκεί μόνο οι δύο στρατιωτικοί.

«Όταν συνελήφθησαν φορούσαν μόνο τις στρατιωτικές τους φόρμες, αρμόδιοι του προξενείου έδωσαν στην διοίκηση των φυλακών πολιτικά ρούχα. Αυτά τα ρούχα παραδόθηκαν στους στρατιωτικούς».

Πηγή φωτογραφίας: Sabah

Διαβάστε επίσης:

Έβρος: Το ανατριχιαστικό μήνυμα του στρατηγού Ζιαζιά για τους συλληφθέντες στρατιωτικούς

Όργιο παιδεραστίας στο Αγρίνιο: «Έβαλε το γιο μου να ξυρίσει τα γεννητικά του όργανα και ...»

Ανείπωτη τραγωδία στον Έβρο: Σοκάρει ο λόγος που οδήγησε τον 20χρονο στρατιώτη στην αυτοκτονία



ο αγιος ραφαηλ θαυματα
φώντασ λαδοπρακόπουλοσ

πατερας νταλαρα

πατερας νταλαρα
Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Ξύλο και χημικά - Παρακρατικοί και ΕΛ. ΑΣ. διέλυσαν τη συγκέντρωση

Εκτεταμένα επεισόδια έξω από τη Βουλή κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Σύνταγμα - Ποιοι και γιατί θέλουν να διαλύσουν το μεγαλειώδες συλλαλητήριο; «Παρακρατικοί» δημιούργησαν στημένη ένταση με την αστυνομία - Πρωτοφανής η χρήση χημικών - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες - LIVE BLOG TOY NEWSBOMB.gr


πατερας νταλαρα

χρονια πολλα για τον πατερα

Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη, Λευτέρης Παρτσάλης




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σοβαρά επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο ύψος του προαυλίου της Βουλής στη Βασιλίσσης Σοφίας. Οι αστυνομικές δυνάμεις κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών και προσπαθούν να απωθήσουν ομάδα ατόμων που έχει συγκεντρωθεί μπροστά από τη Μεγάλη Βρετανία, στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Βασιλίσσης Σοφίας και πετά αντικείμενα και καπνογόνα προς την πλευρά τους.

Οι αστυνομικοί πέταξαν χημικά για να διαλύσουν τη συγκέντρωση έξω από τη Βουλή - Άγνωστοι διαδηλωτές πέταξαν κόκκινες και άσπρες μπογιές στα ΜΑΤ.


50836352_2415253435169729_6843753201871618048_n.jpg
01
Newsbomb.gr




















Από τα χημικά και την ένταση αρκετοί διαδηλωτές έχουν αρχίσει να υποχωρούν προς την Ηρώδου Αττικού, ενώ άλλοι έχουν βρει «καταφύγιο» στα στενά της Πανεπιστημίου και της Βασιλίσσης Αμαλίας.




Μάλιστα, από τα επεισόδια υπάρχουν πολλοί τραυματίες.



Νωρίτερα ξέσπασαν μικρής έκτασης επεισόδια όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να ανέβουν τα σκαλιά πίσω από το Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη και συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ.



Οι διαδηλωτές πέταξαν προς τη μεριά των αστυνομικών μπογιές και μπουκάλια με νερό. Από την πλευρά τους τα ΜΑΤ απάντησαν με χρήση χημικών.

Από τα επεισόδια στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη τραυματίστηκαν 9 αστυνομικοί.


10778594064_LP2_9720-41.JPG
01
Λευτέρης Παρτσάλης

















Την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη στα Προπύλαια «αντιεθνικιστική» συγκέντρωση εκατοντάδων ατόμων, η οποία διεξάγεται παράλληλα με το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. Οι προσερχόμενοι στη συγκέντρωση των Προπυλαίων, φώναξαν συνθήματα όπως «η εθνική ενότητα είναι μια παγίδα, οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα», «κόκκινα Βαλκάνια, σοσιαλιστικά χωρίς πολέμους χωρίς αφεντικά». Στα Προπύλαια, μεταξύ άλλων έφθασαν μετά από προσυγκεντρώσεις τους, οργανώσεις της άκρας Αριστεράς (από την πλατεία Κάνιγγος) και ένα ισχυρό μπλοκ Αναρχικών (από την πλατεία Εξαρχείων).

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα



τοξοτης καθαριστηριο ξανθη

σικελια αεροπορικη εκδρομη

bu κολωνια τιμες
Αυτές είναι οι βραχονησίδες που διεκδικούν οι Τούρκοι στο Αιγαίο

Τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο: Στο στόχαστρο των Τούρκων βρέθηκε σήμερα το σύμπλεγμα των Φούρνων και συγκεκριμένα η μικρή βραχονησίδα Μικρός Ανθρωποφάς.


σικελια αεροπορικη εκδρομη

φρυγανιες τιμες

Η συστηματική πολιτική «γκριζαρίσματος» και διεκδικήσεων χρονολογείται από τη δεκαετία του 1970 αποσκοπεί στην αμφισβήτηση της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας, με συνέπεια τις κρίσεις του 1987 και του 1996, στα Ίμια.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως είχε γίνει γνωστό παλαιότερα, η τουρκική πλευρά έχει συστήσει λίστα, με τον κωδικό όνομα EFAYDAAK, στην οποία αναγράφονται 152 νησιά και βραχονησίδες που σύμφωνα με την Άγκυρα δεν έχουν δοθεί στην Ελλάδα μέσα από τη Συνθήκη της Λωζάνης. Το κωδικό όνομα EFAYDAAK στα τουρκικά σημαίνει, «νησιά, νησίδες και βραχονησίδες, των οποίων η κυριότητα δεν παραχωρήθηκε στην Ελλάδα με διεθνείς συμφωνίες και συνθήκες».

Διαβάστε επίσης: Τούρκοι κομάντος κατέβασαν την ελληνική σημαία στη νησίδα «Ανθρωποφάς» – Όλη η αλήθεια σε ένα χάρτη

Τα νησιά, οι νησίδες και οι βραχονησίδες που περιέχονται στις λίστες των Τούρκων αξιωματούχων είναι: Φούρνοι, Θύμαινα, Οινούσσες (Βόρειο Αιγαίο), Αγαθονήσι, Αρκιοί, Φαρμακονήσι, Καλόλιμνος, Πλάτη, Γυαλί, Κίναρος, Σύρνα (Νότιο Αιγαίο), Διονυσάδες, Δία, Κουφονήσι, Γαϊδουρονήσι, Γαύδος (Κρητικό Πέλαγος).

Στη λίστα των 16 νησιών και νησίδων προστίθενται κατά καιρούς ακόμη εννέα: Ζουράφα, Αντίψαρα (Βόρειο Αιγαίο), Καλόγερος (Κεντρικό Αιγαίο), Λέβιθα, Γλάρος, Περγούσα, Κανδελιούσα, Μικρός και Μεγάλος Αδελφός, Μικρό και Μεγάλο Σοφράνο (Νότιο Αιγαίο).

Δείτε στη gallery αναλυτικά και τις 152 βραχονησίδες που εποφθαλμιά η Άγκυρα


Αυτές είναι οι βραχονησίδες που διεκδικούν οι Τούρκοι στο Αιγαίο
01
Αυτές είναι οι βραχονησίδες που διεκδικούν οι Τούρκοι στο Αιγαίο






















































σικελια αεροπορικη εκδρομη