Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

πωλησεις κατοικιων σαλαμινα

«Το κλίμα στον κυβερνητικό συνασπισμό μάλλον δεν ήταν ποτέ στο παρελθόν τόσο δηλητηριασμένο όσο σε αυτόν», σχολίασε σήμερα η εφημερίδα Bild, μετά τη συμφωνία που επετεύχθη χθες μεταξύ της Μέρκελ και του υπουργού της των Εσωτερικών, Χορστ Ζέεχοφερ, ο οποίος ήθελε να μειωθεί δραστικά ο αριθμός των αιτούντων άσυλο που φτάνουν στη Γερμανία.


πωλησεις κατοικιων σαλαμινα

χαλασμένο αυτοκίνητο ονειροκρίτης

Η συντηρητική πολιτικός έπειτα από σχεδόν 13 χρόνια στην εξουσία θα χρειαστεί να διπλασιάσει τις προσπάθειές της για να επαναβεβαιώσει το κύρος της και να εδραιώσει τον εύθραυστο συνασπισμό της μεταξύ του κόμματός της των Χριστιανοδημοκρατών (CDU), των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) και των Σοσιαλδημοκρατών (SPD).


Αν και η Αντρέα Νάλες, η επικεφαλής του SPD, χαιρέτισε το τέλος της αντιπαράθεσης στο συντηρητικό στρατόπεδο, ένας από τους ειδικούς σε θέματα μετανάστευσης των Σοσιαλδημοκρατών, ο Αζίζ Μποζκούρτ, επέκρινε τους περιορισμούς που προβλέπονται στην κίνηση των προσφύγων, οι οποίοι «ακολουθούν πλήρως το πνεύμα» της άκρας δεξιάς.
Αν το SPD απορρίψει τον συμβιβασμό, όλες οι προσπάθειες της Μέρκελ να σώσει την κυβέρνηση θα καταλήξουν στο κενό. Σήμερα στις 18:00 (τοπική ώρα, 19:00 ώρα Ελλάδας) είναι προγραμματισμένη μια συνάντηση μεταξύ των επικεφαλής των τριών κομμάτων της κυβέρνησης συνασπισμού.


Σε πρώτη ανάγνωση η Μέρκελ πέτυχε μια νίκη, διασώζοντας την κυβέρνησή της και παραμένοντας στην εξουσία. Οι επικρίσεις του CSU ήταν και εναντίον της προσωπικά, με πολλά μέσα ενημέρωσης να βλέπουν σε αυτές μια απόπειρα «πραξικοπήματος» από τη δεξιά πτέρυγα των συντηρητικών.




βασιλης τσακνης
πωλησεις κατοικιων σαλαμινα

επαγγελματικός προσανατολισμός θεατρικο

πριγκιπας νικολαος και τατιανα
κρισεις ναυτικου 2015
Φρίκη στην Κρήτη: Πατέρας βίαζε κάθε μέρα για πέντε χρόνια την ανήλικη κόρη του

Σοκ από την υπόθεση παιδεραστίας στην Κρήτη – Πατέρας φέρεται να βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 12 ετών – Μάλιστα, ασελγούσε σε βάρος της κάθε μέρα για πέντε ολόκληρα χρόνια


επαγγελματικός προσανατολισμός θεατρικο

Συγκλονίζει η υπόθεση παιδεραστίας που έρχεται από το Ηράκλειο Κρήτης, με «πρωταγωνιστή» έναν 48χρονο, σήμερα. άνδρα. Ο κατηγορούμενος φέρεται να βίαζε καθημερινά την ανήλικη κόρη του για πέντε χρόνια.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η υπόθεση που προκαλεί ανατριχίλα πρόκειται να αναβιώσει την Τετάρτη (14/02/2018) στις δικαστικές αίθουσες. Ο 48χρονος θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης, προκειμένου να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, το πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε κρίνει ένοχο, πριν από περίπου τρία χρόνια, το 48χρονο πατέρα, καταδικάζοντάς τον σε συνολική ποινή κάθειρξης 17 ετών.

Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείτο ήταν «βιασμός κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση», «αποπλάνηση παιδιού κατ' εξακολούθηση σε βάρος παθόντα που συμπλήρωσε τα δέκα αλλά όχι τα δεκατρία έτη», αλλά και «ασέλγεια μεταξύ συγγενών κατ' εξακολούθηση από ανιόντα, κατά την οποία ο κατιών δεν είχε συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος της ηλικίας του, καθώς και σε βάρος κατιόντος που συμπλήρωσε το δέκατο πέμπτο, αλλά όχι το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας του».

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Neakriti.gr, όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, ο 48χρονος κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 12 ετών μέχρι τα 17 της.

Την απειλούσε ότι αν μιλήσει θα της κάνει έκανε κακό

Σύμφωνα με το Πρωτοβάθμιο δικαστήριο, τον εφιάλτη στα χέρια του πατέρας της ζούσε σχεδόν καθημερινά η ανήλικη. Μάλιστα, όλα γινόντουσαν στο σπίτι της οικογένειας, σε συνοικία του Ηρακλείου. Σύμφωνα πάντα με την απόφαση του Πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, ο 48χρονος απειλούσε την κόρη του ότι, αν έλεγε σε κάποιον όσα συνέβαιναν, θα της έκανε κακό.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για βιασμό, για αποπλάνηση παιδιού, αλλά και για ασέλγεια-αιμομιξία έως την ηλικία των 15 ετών. Συγκεκριμένα, του επιβλήθηκε κάθειρξη πέντε ετών για το βιασμό, κάθειρξη 10 ετών για την αποπλάνηση και κάθειρξη - επίσης - 10 ετών για την ασέλγεια-αιμομιξία. Τελικά, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου επέβαλε στον κατηγορούμενο συνολική ποινή κάθειρξης 17 ετών.

Σημειώνεται ότι η υπεράσπιση του κατηγορουμένου είχε ζητήσει από το δικαστήριο να αναγνωριστεί στο 48χρονο το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. Το εν λόγω αίτημα, ωστόσο, δεν έγινε δεκτό από την Έδρα.

Ωστόσο, αξίζει να επισημανθεί ότι ο καταδικασθείς πατέρας δεν οδηγήθηκε στη φυλακή: Το Μάιο του 2015, το πρωτοβάθμιο δικαστήριο αποφάσισε η έφεσή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Αυτό σημαίνει ότι αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό. Εντούτοις, του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι: Να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, ενώ του απαγορεύτηκε να προσεγγίζει την κόρη του και το σπίτι της.



επαγγελματικός προσανατολισμός θεατρικο

υφασμα δερματινη με το μετρο

Η εφημερίδα σημειώνει πως το Ταμείο, στη συνεδρίαση της Δευτέρας, διαπίστωσε ότι «η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να εγκρίνει νέες περικοπές, μετά από την εντυπωσιακή φορολογική προσαρμογή των τελευταίων ετών» και ζητά, συγχρόνως, «μία ουσιαστική μείωση του δημόσιου χρέους, ώστε να τύχει εγγύησης η βιωσιμότητα του προγράμματος βοήθειας».


βεβηλος βαβυλωνα στιχοι

θρομβοπενικη πορφυρα-θεραπεια

Η La Repubblica αναφέρεται και στην απάντηση του προέδρου του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, σύμφωνα με την οποία «η Αθήνα είναι σε καλύτερη κατάσταση από ό, τι υποστηρίζει το ΔΝΤ» και «το χρέος δεν μπορεί να σβηστεί, αλλά το πολύ να μειωθεί εάν ο κ. Τσίπρας διατηρήσει εποικοδομητική στάση».



«Ο πόλεμος νεύρων ανάμεσα στους δανειστές κινδυνεύει να ρίξει στο χάος την όλη ελληνική κατάσταση», σχολιάζει ο δημοσιογράφος Έττορε Λιβίνι και υπενθυμίζει ότι ο στόχος είναι να βρεθεί συμφωνία στο Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου, αν και «δεδομένων των άγριων τσακωμών αυτών των ωρών, οι ελπίδες περιορίζονται στο ελάχιστο».




υφασμα δερματινη με το μετρο
υφασμα δερματινη με το μετρο

quizz one piece

Θρήνος στην Κρήτη: Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Ιεράπετρας

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη(23/1), στις 7.00 μ. μ. ο πρώην δήμαρχος Ιεράπετρας Μιχάλης Μηγιάκης, ο οποίος γεννήθηκε στη Γρα Λυγιά πριν απο 76 χρόνια και αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό διάφορα προβλήματα υγείας.


Άνθρωπος του πνεύματος, ο Μιχάλης Μηγιάκης, σπούδασε με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και παρέδωσε μαθήματα Φιλοσοφίας, Ψυχολογίας, Ιστορίας, Κοινωνιολογίας και Λογοτεχνίας στο ελεύθερο ανοιχτό πανεπιστήμιο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Απο τους πιο καταρτισμένους φιλολόγους της εποχής του ο Μιχάλης Μηγιάκης, με καθαρό πολιτικό λόγο, μπήκε στην πιο παραγωγική του ηλικία στην τοπική αυτοδιοίκηση και εκλέχτηκε δήμαρχος Ιεράπετρας για τρείς συνεχόμενες περιόδους απο το 1979 μέχρι το 1990.

Με ιδιαίτερες πολιτιστικές ευαισθησίες ο Μιχάλης Μηγιάκης, καθιέρωσε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις "Κύρβεια" οι οποίες συνεχίζονται μέχρι και σήμερα με λίγο διαφορετικό τρόπο.

Άφησε σπουδαίο έργο τα χρόνια της δημαρχίας του κατασκευάζοντας αρκετά σχολεία και ιδρύοντας τη δημοτική βιβλιοθήκη με 5.000 τόμους.

Έφερε την εποχή εκείνη στην Ιεράπετρα το ελεύθερο ανοιχτό Πανεπιστήμιο και κατάφερε να κατασκευάσει το μοναδικό συγκρότημα των εργατικών κατοικιών δίδοντας την ευκαιρία σε πολλές, οικονομικά αδύναμες οικογένειες, να εξασφαλίσουν στέγη.

Πηγή: neakriti.gr



ποσο κοστιζει μια μασελα
οι ελευθεροι κι ωραιοι νταλαρας
quizz one piece
quizz one piece

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

τανκερ λιβυη

τανκερ λιβυη
τανκερ λιβυη
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 30χρονος γυμναστής για ασέλγεια σε ανήλικη

Σε τακτικό ανακριτή παραπέμφθηκε να απολογηθεί 30χρονος που συνελήφθη, κατηγορούμενος ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 15χρονης.


νόμισμα μετατροπή

Προηγήθηκε σχετική καταγγελία της ανήλικης αλλοδαπής στο τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με βάση την οποία συνελήφθη ο 30χρονος με την αυτόφωρη διαδικασία.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η σύλληψη έγινε χθες το βράδυ στο Φίλυρο, έξω από τη Θεσσαλονίκη, ενώ ο κατηγορούμενος φέρεται να είναι γυμναστής, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.



βουβο πελμα

διακοπες στο αγκιστρι

Αυτή είναι η πρώτη επιστημονική παρατήρηση που κάνει η διαστημοσυσκευή, η οποία, αφού μελετήσει τον αστεροειδή, θα συλλέξει δείγμα από την επιφάνειά του και θα το φέρει πίσω στη Γη το 2023.


dos on usb

χωριατης αντωνυμο

Η σχετική ανακοίνωση έγινε από τους επιστήμονες της αποστολής στο ετήσιο φθινοπωρινό συνέδριο της Αμερικανικής Γεωφυσικής Ένωσης στην Ουάσιγκτον.


Καθώς πλησίαζε τον αστεροειδή, τα επιστημονικά όργανα (φασματόμετρα) του σκάφους αποκάλυψαν την παρουσία μορίων που περιέχουν συνδεδεμένα άτομα οξυγόνου και υδρογόνου (υδροξύλια). Τα μόρια αυτά φαίνεται να υπάρχουν διάσπαρτα σε όλο τον αστεροειδή μέσα σε ένυδρα ορυκτά αργίλου, πράγμα που σημαίνει ότι στο παρελθόν τα πετρώματα του Μπενού είχαν έλθει σε επαφή με νερό.


Ο αστεροειδής, ο οποίος είχε ανακαλυφθεί το 1999, είναι πολύ μικρός για να περιείχε ποτέ νερό σε υγρή μορφή (έχει διάμετρο περίπου 550 μέτρων), όμως υγρό νερό πρέπει κάποτε να υπήρχε στο μητρικό σώμα του Μπενού, κάποιον πολύ μεγαλύτερο αστεροειδή.




διακοπες στο αγκιστρι
διακοπες στο αγκιστρι

τρανου ελενη φαρμακειο

τρανου ελενη φαρμακειο

Η είδηση της εξαφάνισης του πρώην ποδοσφαιρικού παράγοντα γνωστοποιήθηκε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αφού η οικογένειά του έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει άμεσα την αστυνομία.


τρανου ελενη φαρμακειο

σ λεουτσακος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσιριμπής είχε βρεθεί στη Λάρισα την περασμένη Κυριακή και παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα ΑΕΛ – Ολυμπιακός, ενώ την το βράδυ της ίδιας μέρας τον είδαν να διασκεδάζει σε μαγαζί του Πειραιά.


Η τελευταία φορά που επικοινώνησε με τους δικούς του, ήταν το μεσημέρι της επομένης. Από τότε αγνοείται.



αποσυρση αυτοκινητων στη λαρισα

education of narendra modi ji

education of narendra modi ji
ηττοπάθεια συνώνυμο

Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής του ΔΟΜ, Γουίλιαμ Λέισι Σουίνγκ, αναγνωρίζοντας την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος για δεύτερη συνεχή χρονιά, υπογράμμισε αφενός την ευκαιρία των παιδιών προσφύγων και μεταναστών να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους στα ελληνικά σχολεία και αφετέρου το επιπλέον βήμα που κάνουν προς την ένταξή τους στην ελληνική κοινωνία.


«Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος που βλέπω αυτά τα παιδιά να επιστρέφουν στο σχολείο, ειδικά μετά τις δυσκολίες και τις στερήσεις που έχουν υποστεί. Το κενό στην εκπαίδευση είναι ζημιογόνο, όχι μόνο για την εξέλιξη του παιδιού, αλλά και για την κοινωνία γενικότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ο ΔΟΜ είναι προσηλωμένος στη δέσμευσή του για υποστήριξη της εκπαίδευσης και της ένταξης των παιδιών μεταναστών και προσφύγων στην ελληνική κοινωνία. Η εκπαίδευση έχει αξία από μόνη της, αλλά πρέπει να αναφέρουμε και τη δύναμη που έχει να βοηθήσει τα παιδιά και τις οικογένειές τους να συμμετέχουν και να κτίσουν δεσμούς με τις τοπικές κοινωνίες».


Ο ευρωπαίος επίτροπος ανθρωπιστικής βοήθειας και διαχείρισης κρίσεων, Χρήστος Στυλιανίδης σημείωσε: «Έχουμε την ευθύνη να προλάβουμε την απώλεια γενεών και να αποφύγουμε τον κίνδυνο τα παιδιά να μεγαλώνουν χωρίς εκπαίδευση. Η ΕΕ ηγείται παγκοσμίως στην πρόσβαση των παιδιών στα σχολεία με το 8% φέτος και το 10% του προϋπολογισμού μας τον επόμενο χρόνο να είναι αφιερωμένο στην εκπαίδευση. Το πρόγραμμα αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα συνεργασίας των ελληνικών αρχών, του ΔΟΜ και της ΕΕ. Οδήγησε ξανά τα παιδιά προσφύγων και μεταναστών στα σχολεία. Συνέβαλε με ιδιαίτερο τρόπο στον περιορισμό των ψυχικών και σωματικών φραγμών που εμποδίζουν την επιστροφή του παιδιού στο σχολείο».


Σύμφωνα με τον ΔΟΜ, 88 λεωφορεία με 117 συνοδούς μετέφεραν 2.800 παιδιά από 26 ανοιχτά κέντρα φιλοξενίας σε 123 σχολεία. Στα παιδιά δόθηκε και ο απαραίτητος εξοπλισμός.


Η πλειονότητα των παιδιών (91%) κατάγεται από τη Συρία σε ποσοστό 35%, από το Ιράκ 31% και το Αφγανιστάν 25%, όπου και η εκπαίδευσή τους διεκόπη απότομα και τα σχολεία τους, είτε βομβαρδίστηκαν, είτε καταστράφηκαν.


Σε έρευνα που διεξήγαγε ο ΔΟΜ, το 89% δήλωσε ότι εκτιμά το σχολείο, τη μάθηση και την επικοινωνία με άλλα παιδιά - στοιχεία που αποτελούν δείκτες για την ένταξη στο ελληνικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα.



μοιράζομαι μετάφραση
education of narendra modi ji

αγκιναρες με πατατεσ αργυρω

26 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Μην ξεχάσετε να τους πείτε χρόνια πολλά...


αγκιναρες με πατατεσ αργυρω

αγκιναρες με πατατεσ αργυρω

εκδρομες απο αθηνα για θεσσαλονικη

Σήμερα Πέμπτη 26 Απριλίου γιορτάζουν οι: Γλαφύρα, Γλαφυρή, Γλαφυρούλα, Γλαφυρός.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


(Πηγή: Eortologio.gr)



ενοικιασεις αυτοκινητων κερκυρα

κατοικια επιπλο παπαγιαννη

βακη φωτεινη επικοινωνια

Ο σταθμός Σύνταγμα θα παραμείνει κλειστός από τις 08:30 έως τις 11:30. Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς, όμως, να πραγματοποιούν στάσεις.


κατοικια επιπλο παπαγιαννη

κατοικια επιπλο παπαγιαννη

το σμήνος۠του φρανκ σέτσινγκ

Αλλαγές θα υπάρξουν, ωστόσο, και στα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α. Ε. σε συνεννόηση με τον Διαχειριστή Υποδομής, και κατόπιν εντολών της Ελληνικής Αστυνομίας, το πρόγραμμα των δρομολογίων του Προαστιακού Αθηνών, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, τροποποιείται και διαμορφώνεται ως εξής:



  • Οι αμαξοστοιχίες 1222, 2238 τερματίζουν στο Κορωπί

  • Οι αμαξοστοιχίες 2243, 1223 εκκινούν από Κορωπί


Η TΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει ότι ενδέχεται να προκύψουν και άλλες, έκτακτες αλλαγές για τις οποίες θα ενημερώσει το επιβατικό κοινό το συντομότερο δυνατόν.



αλφα μπανκ ξυλοκαστρου

αλφα μπανκ ξυλοκαστρου

Πρόκειται για τον Γιούσεφ Αάλα, ο οποίος σκοτώθηκε από τυχαία έκρηξη του οπλοστασίου του. «Η σορός του Γιούσεφ Αάλα είναι η δεύτερη σορός από την έκρηξη στο Αλκανάρ που ταυτοποιείται», ανακοίνωσε η Mossos d'Esquadra, μία εβδομάδα μετά την τυχαία έκρηξη στο σπίτι 200 χλμ. νότια της Βαρκελώνης όπου οι ύποπτοι ετοίμαζαν εκρηκτικά.


αλφα μπανκ ξυλοκαστρου

προσληψη βιταμινης d

«Είναι το τελευταίο μέλος του πυρήνα», που δεν είχε ταυτοποιηθεί μέχρι τώρα, πρόσθεσε.


Ο Γιούσεφ Αάλα ήταν αδελφός άλλων δύο φερόμενων ως μελών του πυρήνα: του Σαΐντ, 18 ετών, που σκοτώθηκε από την αστυνομία στην Καμπρίλς, νότια της Βαρκελόνης και του Μοχάμεντ, 27 ετών, που οδηγήθηκε την Τετάρτη ενώπιον δικαστή ο οποίος αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο υπό δικαστικό έλεγχο.


Η έκρηξη του αυτοσχέδιου εργαστηρίου είχε οδηγήσει, την επομένη, τους επιζήσαντες να δράσουν με πιο στοιχειώδη μέσα και να ρίξουν ένα φορτηγάκι και ένα αυτοκίνητο πάνω σε πεζούς.


Από τη διπλή επίθεση σκοτώθηκαν 15 άνθρωποι και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 120 άλλοι.




επιφυλάσσομαι μεταφραση αγγλικα

λευκο βαπτιστικο φορεμα

λευκο βαπτιστικο φορεμα
συννεφια τραγουδι

Μέχρι στιγμής, τα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας έχουν δικαιώσει έναν συνταξιούχο του Δημοσίου από την Αθήνα, αλλά και έξι εν ενεργεία εργαζόμενους από τους Δήμους Άργους και Ναυπλίου για το δώρο Πάσχα και Χριστουγέννων. Το αίτημά τους αφορούσε στην αναδρομική καταβολή των τριών Δώρων-επιδομάτων (Χριστουγέννων, Πάσχα, επιδόματος αδείας) καθώς και την εφεξής και κατ’ έτος καταβολή τους.


λευκο βαπτιστικο φορεμα

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει το κύμα αιτήσεων και αγωγών στα Ταμεία για τα αναδρομικά παράνομων μειώσεων που επιβλήθηκαν σχεδόν σε 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχους είτε με μειώσεις των νόμων 4051 και 4093 είτε με κατάργηση Δώρων από κύριες και επικουρικές συντάξεις. Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής» αποκαλύπτει τα δικόγραφα του 2018 για τα αναδρομικά για να στοιχειοθετήσουν τις απαιτήσεις τους εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι.


Οι αγωγές φτάνουν τις 50 σελίδες και μπορούν να υποβληθούν είτε ομαδικά, είτε ανά ομάδες αρκεί να είναι ομοειδείς οι φορείς (π. χ. από ΙΚΑ, από ΟΑΕΕ, από Δημόσιο, από Ταμεία ΔΕΚΟ και Τραπεζών).


Τα κείμενα που κατατίθενται πηγαίνουν και σε αναδρομικά από το 2013 έως και το 2018. Οι συνταξιούχοι μπορούν βάσει του νόμου να διεκδικούν έως 5ετία. Στην κατάθεση της αγωγής οι συνταξιούχοι θα πρέπει να ξέρουν τι διεκδικούν και αυτό θα πρέπει να το δουν με τους δικηγόρους τους. Στα ενημερωτικά σημειώματα των κύριων και επικουρικών συντάξεων από το 2013 και μετά αναγράφονται όλα αυτά.



τραγουδι της εβδομαδας ζωδια

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

κεσεν γραμματεια μηχανικων

το προβλημα υγειας του γιου του φασουλα

Σύμφωνα με την εγκύκλιο που εκδόθηκε, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές θα αναλαμβάνουν ό, τι τους ανατίθεται από τους διευθυντές των σχολείων, όπως για παράδειγμα, την προετοιμασία εκπαιδευτικού υλικού, την διόρθωση διαγωνισμάτων και εργασιών καθώς και η προετοιμασία εκδηλώσεων.


κεσεν γραμματεια μηχανικων

Οι εκπαιδευτικοί αντιδρούσαν σε αυτό υποστηρίζοντας πως υποκρύπτει αύξηση των ωρών διδασκαλίας.


Σε εφαρμογή́ του άρθρου 245 του Ν. 4512/2018 (ΦΕΚ 5,τ. Α’/ 17-1-2018) επισημαίνονται τα ακόλουθα:


  • Οι εκπαιδευτικοί των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης παραμένουν υποχρεωτικά στο σχολείο τους στις εργάσιμες ημέρες, πέρα από τις ώρες διδασκαλίας όπως αυτές προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις, όχι όμως πέρα από έξι (6) ώρες την ημέρα ή τριάντα (30) ώρες την εβδομάδα.

  • Στους εκπαιδευτικούς ανατίθενται από τα όργανα διοίκησης της σχολικής μονάδας υπηρεσίες που συνδέονται με το γενικότερο εκπαιδευτικό έργο, όπως η προετοιμασία του εποπτικού εκπαιδευτικού υλικού και των εργαστηριακών ασκήσεων, η διόρθωση εργασιών και διαγωνισμάτων, η καταχώρηση-ενημέρωση της αξιολόγησης των μαθητών, η συμμετοχή στην προετοιμασία και την πραγματοποίηση εορταστικών, αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, ο προγραμματισμός και η αποτίμηση του εκπαιδευτικού έργου, η επικοινωνία με δομές υποστήριξης του εκπαιδευτικού έργου, η συνεργασία με εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στο ίδιο τμήμα ή που διδάσκουν τα ίδια γνωστικά αντικείμενα, οι παιδαγωγικές συναντήσεις για την κατάρτιση ομαδικών ή εξατομικευμένων προγραμμάτων υποστήριξης συγκεκριμένων μαθητικών ομάδων ή μαθητών, η επίβλεψη σχολικών γευμάτων, η ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων, η τήρηση βιβλίων του σχολείου και η εκτέλεση διοικητικών εργασιών.

  • Η επίβλεψη σχολικών γευμάτων όπως αναφέρεται παραπάνω, θεωρείται εξωδιδακτική αρμοδιότητα, χωρίς εξαιρέσεις.

  • Είναι σαφές ότι, με την επιφύλαξη της περίπτ. α ́ της παρ. 2 του άρθρου 53 του ν. 2721/1999 (Α ́ 112), ο γονέας παιδιού μέχρι δύο (2) ετών απαλλάσσεται από την ανάθεση εργασιών οι οποίες δεν συνδέονται με το διδακτικό έργο που τους ανατίθεται από τα όργανα διοίκησης της σχολικής μονάδας όπως είναι η τήρηση βιβλίων του σχολείου και η εκτέλεση διοικητικών εργασιών.


  • τσαγκαραδα αλεκα
    κεσεν γραμματεια μηχανικων

    μονο κοντα σου ειναι ομορφη η ζωη

    ηλεκτρονικη κλειδαρια e-ternal

    Φιλόζωοι εντόπισαν, κρυμμένο σε ένα φούρνο καμένου σπιτιού, ένα μικρό σκύλο ο οποίος κατάφερε να σωθεί από την πύρινη λαίλαπα που έκαψε το Μάτι.


    λαβαρα εβρος

    Το βίντεο αναρτήθηκε από την Άρτεμις Κυριακοπούλου, η οποία σύμφωνα με το zoosos αναφέρει: «Σε ένα δάσος στην περιοχή Μάτι που έχει καταστραφεί ολοσχερώς και που αποτελεί τάφο για εκατοντάδες ζώα που αναζητούσαμε, καταφέραμε να βρούμε μέσα σε ένα φούρνο ενός καμένου σπιτιού αυτό εδώ το πλάσμα...


    Καμένο, πληγωμένο, πεινασμένο και φυσικά φοβισμένο καταφέραμε μετά από 2,5 ώρες προσπάθειας να πιάσουμε αυτό και τον αδερφό του (που βρισκόταν σε καλύτερη κατάσταση) και να τα μεταφέρουμε μαζί με τη βοήθεια του Vets4life στο κτηνιατρείο».




    μονο κοντα σου ειναι ομορφη η ζωη
    μονο κοντα σου ειναι ομορφη η ζωη

    προφιτερολ γαμου

    προφιτερολ γαμου
    porsche main line pre owned

    Σε ανακοίνωσή του, το «γαλάζιο κόμμα» τονίζει ότι στη Νέα Δημοκρατία δεν χωρούν «Δούρειοι Ίπποι».


    προφιτερολ γαμου

    «Με βάση τις διατάξεις του καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας που προβλέπουν ως αυτονόητη την τήρηση και το σεβασμό στις αρχές, τις αξίες και τις βασικές θέσεις της παράταξης, ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος τίθεται από σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, εκτός κόμματος» τονίζει η εν λόγω ανακοίνωση, και συμπληρώνει: «Την απόφαση έλαβε η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας που συνεδρίασε το απόγευμα».


    Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών, ο κ. Μίχαλος είχε χαρακτηρίσει «ιστορική» τη συμφωνία του Eurogroup, τονίζοντας ότι «βάζει τέλος μετά από σχεδόν εννέα χρόνια σκληρής κρίσης στα μνημόνια και δίνει τη δυνατότητα η Ελλάδα να μπει σε ένα νέο, λιγότερο δύσβατο δρόμο».


    Μάλιστα, είχε εκφραστεί θετικά και για την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών, για το ονοματολογικό της πΓΔΜ.



    Με βάση τον καταστατικά αυτονόητο σεβασμό στις αρχές, τις αξίες &τις βασικές θέσεις της ΝΔ, ο κ. Μίχαλος τέθηκε από σήμερα εκτός κόμματος. Στη ΝΔ δεν χωρούν"Δούρειοι Ίπποι".Την επόμενη εβδομάδα θα συζητήσουμε πολλά σε συνάντηση με όλα τα στελέχη των Επιμελητηρίων μελών της Παράταξης

    — Lefteris Avgenakis (@l_avgenakis) June 27, 2018


    επιδοτηση ενοικιου ποτε θα δοθει

    παναγια φοβερα προστασια

    παναγια φοβερα προστασια
    μιλτιαδησ πασχαλιδησ-σου τηλεφωνω

    Σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, ο φάκελος της υπόθεσης παρουσιάστηκε την Πέμπτη στη Νομική Υπηρεσία, όπου δόθηκαν οδηγίες την Παρασκευή να καταχωρηθεί στο δικαστήριο, για παραπομπή και των τεσσάρων συλληφθέντων στο Κακουργιοδικείο.


    παναγια φοβερα προστασια

    sims 4 demo origin

    Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις κρατούμενοι αφορούν φόνο εκ προμελέτης, συνωμοσία για φόνο, συνωμοσία για διάπραξη κακουργήματος, ληστεία, νυχτερινή διάρρηξη και κλοπή, είσοδος ενόπλου με σκοπό την κλοπή, είσοδο στην οικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, απαγωγή και απαγωγή με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων και επιθετικών οργάνων και αυτουργία.


    Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ οι ανακριτές την Παρασκευή θα ζητήσουν την κράτησή τους μέχρι την έναρξη της δίκης τους.


    Ως γνωστόν, για το φρικτό έγκλημα που είχε ως κίνητρο τη ληστεία, κρατούνται ένας 33χρονος, ο οποίος έχει ομολογήσει πως είναι το πρόσωπο που σκότωσε τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη σύζυγό του Ντίνα Σεργίου, η 21χρονη συμβία του, ένας 22χρονος που πήγε μαζί του το βράδυ του εγκλήματος στην οικία των θυμάτων και ο ετεροθαλής αδελφός του 33χρονου.


    fox news app

    «Το να υπάρχει η δυνατότητα να αποσυμφορηθούν αυτά τα τμήματα, μόνο καλό μπορεί να προσφέρει», είπε χαρακτηριστικά και δεν απέκλεισε τη δημιουργία και νέων τμημάτων άλλων ειδικοτήτων, ιδρύματα της χώρας, κάτι που, όπως ανέφερε προκύπτει από τα πορίσματα των επιτροπών μεταξύ πανεπιστημίων και ΤΕΙ. «Είμαστε πάρα πολύ ανοικτοί σε αυτή διαδικασία», είπε σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.


    fox news app

    fox news app

    Ακόμη, ο υπουργός ανακοίνωσε ότι, η ρύθμιση για τις μετεγγραφές φοιτητών που είναι αδέρφια σε διαφορετικές πόλεις περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, το οποίο θα συζητηθεί στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής την ερχόμενη εβδομάδα και στη συνέχεια θα ψηφιστεί. Πρόσθεσε επίσης, ότι οι πρώτες αιτήσεις θα μπορούν να κατατεθούν με την ψήφιση του νομοσχεδίου, αφού είναι έτοιμο το ηλεκτρονικό σύστημα, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα μετεγγραφής από το τρέχον εξάμηνο.


    Ο κ. Γαβρόγλου χαρακτήρισε το εν λόγω νομοσχέδιο «μία εμβληματική πρωτοβουλία της κυβέρνησης» και σημείωσε ότι μέχρι το τέλος της διαδικασίας για την ψήφισή του, θα είναι ανοικτό το υπουργείο στο ενδεχόμενο να αποδεχθεί βελτιώσεις. Μάλιστα, καθησύχασε ότι «κανένα επαγγελματικό δικαίωμα δεν θα θιγεί».


    Όσον αφορά στο ζήτημα των αποφοίτων των ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά, ο κ. Γαβρόγλου σημείωσε ότι θα τους δοθεί η δυνατότητα να συμμετέχουν στις κατατακτήριες εξετάσεις με ένα αυξημένο ποσοστό και, προφανώς, θα αναγνωριστούν μαθήματα που ήδη έχουν πάρει. Ωστόσο, σημειώνει ότι το υπουργείο «δεν θα ανακατευθεί» σε αυτά τα θέματα σε λεπτομέρεια, γιατί «τα τμήματα θα έχουν την απόλυτη ευθύνη σε θέματα ακαδημαϊκά».


    Ο κ. Γαβρόγλου ανακοίνωσε ότι αμέσως μετά το νομοσχέδιο για το πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την οργάνωση των δομών στήριξης και της αυτοαξιολόγησης των σχολικών μονάδων. Το χαρακτήρισε, μάλιστα, «τεράστια μεταρρύθμιση», ανέφερε ότι οι σχολικοί σύμβουλοι θα έχουν «αναβαθμισμένο ρόλο» και σχολίασε ότι θα παρέχονται πολύ πιο «αναβαθμισμένες υπηρεσίες ως προς τα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία.».



    νενα φιλουση
    ζαρτιερες μεγαλο νουμερο

    μικρο αυτονομο φωτοβολταικο συστημα τιμες

    Πριν από λίγη ώρα στα γραφεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, ολοκληρώθηκε ευρεία σύσκεψη για τα νοσήματα που μεταδίδονται με τα κουνούπια, υπό την προεδρεία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας Γιάννη Μπασκόζου και του Προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόφιλου Ρόζενμπεργκ.


    μικρο αυτονομο φωτοβολταικο συστημα τιμες

    καιρος αλβανια μαυροβουνιο

    Στη σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων λοιμωξιολόγοι, εκπρόσωποι του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης εκτιμήθηκαν τα επιδημιολογικά δεδομένα όπως και η αντιμετώπιση των σποραδικών, όπως χαρακτηρίστηκαν, κρουσμάτων ελονοσίας με ενδείξεις εγχώριας μετάδοσης καθώς και τα πρόσφατα κρούσματα από τον ιό του Δυτικού Νείλου.


    Σε ανακοίνωση μετά το τέλος της σύσκεψης επισημάνθηκε ότι το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό σε όλη την χώρα έχει ενημερωθεί σχετικά με τη διάγνωση της λοίμωξης από ιό του Δυτικού Νείλου και ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας έχει παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της νόσου στην Ελλάδα.


    Οι επιστήμονες εμφανίζονται καθησυχαστικοί τόσο για τα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου, όσο για τα κρούσματα ελονοσίας εγχώριας μετάδοσης και υποστηρίζουν ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς είναι σε ετοιμότητα. Ενώ για ακόμη μια φορά τόνισαν πόσο σημαντικά είναι τα μέτρα ατομικής προστασίας από τα κουνούπια καθώς αποτελούν το σημαντικότερο μέτρο πρόληψης αυτή την περίοδο.



    θίασος
    μικρο αυτονομο φωτοβολταικο συστημα τιμες

    τα πρωτα συμπτωματα της ηπατιτιδας

    Η ανακοίνωση αυτή εκδόθηκε λίγο αφότου το ουκρανικό πολεμικό ναυτικό κατηγόρησε τη Ρωσία ότι άνοιξε πυρ εναντίον των ουκρανικών πλοίων, τα οποία εμπόδισε να περάσουν από τον πορθμό του Κερτς στη Θάλασσα του Αζόφ.


    τα πρωτα συμπτωματα της ηπατιτιδας

    μπαλου μαρια

    Η ρωσική κυβέρνηση δεν απάντησε άμεσα στις κατηγορίες, αλλά ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων επικαλέστηκαν την ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφαλείας της Ρωσίας FSB να λέει ότι διαθέτει αδιάσειστες αποδείξεις ότι η Ουκρανία ενορχήστρωσε αυτό που αποκάλεσε «μια πρόκληση» και σύντομα θα δώσουν στη δημοσιότητα τις αποδείξεις.


    Την ίδια ώρα, από το συμβούλιο εθνικής ασφαλείας της Ουκρανίας έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος της χώρας Πέτρο Ποροσένκο ζήτησε να συγκληθεί το στρατιωτικό συμβούλιο για να συζητηθεί η κατάσταση.





    πηνελοπη δελτα ντοκιμαντερ
    τα πρωτα συμπτωματα της ηπατιτιδας

    ευλογω αντωνυμα

    ευλογω αντωνυμα
    ευλογω αντωνυμα

    Σε χθεσινή του συνέντευξη ο Δημήτρης Κρεμαστινός είχε υποστηρίξει πως οι συνθήκες πλέον ευνοούν μια προσέγγιση ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ. Μολονότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην υπουργός εκφράζει τέτοιες απόψεις, η συγκυρία φαίνεται να είναι αυτή που προκάλεσε την οργή του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.


    μακεδονας κατσε καλα στιχοι

    Η απάντηση του βουλευτή ήρθε μέσω twitter σχολιάζοντας πως «η ζημιά που προκαλούν τέτοιες δηλώσεις, στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, λίγο πριν τις εκλογές είναι απίστευτη. Αλλοιώνουν το κεντρικό μήνυμα, αδικούν την προσπάθεια, όσων πιστεύουμε στην αυτόνομη πορεία της παράταξης. Λυπάμαι &ντρέπομαι πραγματικά! Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά».


    Ο Δημήτρης Κρεμαστινός επέλεξε να δώσει συνέχεια σήμερα κάνοντας λόγο για «πολιτική αθλιότητα». «Λυπάμαι ιδιαιτέρως για την αντίδραση του Οδ. Κωνσταντινόπουλου σε βάρος μου. Μου ζητούσαν να δηλώσω ότι δεν θα υπερψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών, ενώ δεν είχα δηλώσει ότι θα την υπερψηφίσω. Θα συνταχθώ με την άποψη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, θα συνταχθώ με την πλειοψηφία. Γιατί πρέπει να εμφανιζόμαστε συντεταγμένοι. Η συμφωνία των Πρεσπών έχει αναμφισβήτητα θετικά σημεία αλλά και γκρίζες ζώνες» ξεκαθάρισε ο πρώην υπουργός.


    Διευκρινήσεις έδωσε και για τον διάλογο ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ εξηγώντας πως «πρέπει να γίνει σε επίπεδο αρχηγών, μετά σε επίπεδο κομματικό και ύστερα να ακολουθήσει, αν ακολουθήσει, η διαμόρφωση συγκλίσεων. Δεν έγινε ποτέ πρόταση κυβερνητικής συνεργασίας από τον ΣΥΡΙΖΑ σε εμάς, αν γινόταν μπορεί και να συνεργαζόμασταν στη βάση προγραμματικής συμφωνίας. Το κόμμα πρέπει να έχει κόκκινες γραμμές και με βάση αυτές να αποφασίσουμε για τις μετεκλογικές συνεργασίες. Πρέπει αυτός που έχει τη μεγαλύτερη κοινοβουλευτική δύναμη να βάλει νερό στο κρασί του για να υπάρξει κυβερνητική συνεργασία».



    κοινωνικος χαρακτηρας της νοητικης υστερησης

    πωλουνται αυτοκινητα βολος

    πωλουνται αυτοκινητα βολος
    εξωσωματικη φαρμακα κοστος

    «Η απόφαση πάρθηκε προσωπικά από τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά», λέει η ίδια πηγή, σημειώνοντας πως ο κ. Φρυγανάς θα επιστρέψει στην Αθήνα τις ερχόμενες ημέρες και ένας άλλος πρεσβευτής θα σταλεί στη Μόσχα, χωρίς, ωστόσο, να είναι γνωστό για την ώρα πότε θα συμβεί αυτό.


    πωλουνται αυτοκινητα βολος

    σιαγωνες συμπλεκτη

    Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα η Ρωσία ανακοίνωσε την απέλαση δύο Ελλήνων διπλωματών στον Ανδρέα Φρυγανά, ως απάντηση στις «μη φιλικές» ενέργειες της Αθήνας έναντι της χώρας.


    Απάντηση ΥΠΕΞ στη Ρωσία: Αυθαίρετη και εκδικητική η απέλαση των δύο Ελλήνων διπλωματών


    Ο Έλληνας πρέσβης εκλήθη στο ρωσικό ΥΠΕΞ προκειμένου να ενημερωθεί για τις κινήσεις της Μόσχας σχετικά με την πρόσφατη απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει στην απέλαση δύο Ρώσων διπλωματών, αλλά και να απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα ακόμη δύο Ρώσων αξιωματούχων.



    μεγάλη αιμορραγία στην εγκυμοσύνη

    μεγάλη αιμορραγία στην εγκυμοσύνη
    δεν αντέχω κιάμος
    Θάνατος Βασιλάκη - Aegean: Η ανακοίνωση των εργαζομένων της εταιρείας

    Θλίψη σκόρπισε στον επιχειρηματικό κόσμο ο θάνατος του ιδρυτή και Προέδρου της Aegean Airlines, Θεόδωρου Βασιλάκη.


    πατατοκεφτεδες με παρμεζανα

    Σε ανακοίνωσή τους, το διοικητικό συμβούλιο και οι εργαζόμενοι αναφέρουν:




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    «To Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της AEGEAN εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την απώλεια του Ιδρυτή και Προέδρου της εταιρίας μας, Θεόδωρου Βασιλάκη. O Προέδρος μας ήταν για όλους μας η πηγή έμπνευσης από την πρώτη πτήση, τον πρώτο μας επιβάτη μέχρι σήμερα. Οι αξίες που πρέσβευε, όσο και το όραμά του θα συνεχίσουν να μας οδηγούν.

    Ο Θεόδωρος Βασιλάκης έφυγε από τη ζωή, σήμερα Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018, σε ηλικία 78 ετών.

    Η οικογένεια αντί στεφάνων παρακαλεί να γίνουν δωρεές για το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης : ALPHA BANK IBAN: GR03 0140 1010 1010 0210 1161 787».

    Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 στις 12:30, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στην Κηφισιά.

    Διαβάστε επίσης: Θάνατος Βασιλάκη: Ποιος ήταν ο ιδρυτής και πρόεδρος της AEGEAN


    Θάνατος Βασιλάκη - Aegean: Η ανακοίνωση των εργαζομένων της εταιρείας
    01
    Θάνατος Βασιλάκη - Aegean: Η ανακοίνωση των εργαζομένων της εταιρείας












    μεγάλη αιμορραγία στην εγκυμοσύνη

    Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

    mot offers cardiff

    Η ανασκαφή πραγματοποιήθηκε από το Επαρχιακό Ινστιτούτο Αρχαιολογικής Έρευνας σε μία περιοχή όπου πρόκειται να κατασκευασθεί ένα τμήμα σιδηροδρομικής γραμμής υψηλής ταχύτητας. Τρεις από τους 18 τάφους είναι ηλικίας 800 χρόνων και ενδέχεται να ανήκουν στις δυναστείες Τζιν (1115-1234) ή Γιουάν (1271-1368), ενώ οι υπόλοιποι κατασκευάσθηκαν αργότερα.


    mot offers cardiff

    επίδομα ανεργίας ιανουαρίου 2018

    Ένας τάφος έχει μακρύ τραπεζοειδές σχήμα με 11 κόγχες στα τοιχώματα και οι αρχαιολόγοι εικάζουν ότι ανήκει στην Δυναστεία Τσιν. Στις κόγχες, μήκους 6 μέτρων, υπήρχαν τουλάχιστον 15 πορσελάνινα φέρετρα ενώ δίπλα ακριβώς ήταν τοποθετημένα τα πορσελάνινα δοχεία με την στάχτη των νεκρών. Επίσης μέσα στους τάφους βρέθηκαν πάνω από 80 θαμμένα αντικείμενα, όπως πορσελάνινα μπολ και λάμπες λαδιού.


    Η καύση ήταν ιδιαίτερα σπάνια στην αρχαία Κίνα, όπου πιστευόταν ότι το σώμα πρέπει να παραμείνει άθικτο και θαμμένο στο έδαφος προκειμένου να αναπαυθεί εν ειρήνη. Αντίθετα, η αποτέφρωση των νεκρών ήταν ιδιαίτερα συνηθισμένη στους βουδιστές μοναχούς για αιώνες.



    τραπεζαριες θεσσαλονικη τιμες
    mot offers cardiff

    χερουλια ασφαλειας

    Ωστόσο, αξιόπιστες πηγές του ΑΠΕ-ΜΠΕαναφέρουν, ότι τα ευρήματα του ιατροδικαστή, Καθηγητή κ. Βουγιουκλάκη, συνάδουν με κρανίο νεαρής γυναίκας, ενώ ο χρόνος θανάτου τοποθετείται πριν από περίπου 10 χρόνια.


    χερουλια ασφαλειας

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες προσανατολίζονται ήδη στην υπόθεση της Αγγελικής Πεπόνη, η οποία είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς στις 17 Ιουνίου 2010 και από τότε δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής.


    Ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ζωντανή λίγα λεπτά πριν εξαφανιστεί ήταν ο 59χρονος φίλος της, ο οποίος αρνήθηκε ότι γνώριζε το οτιδήποτε για το πού μπορεί να βρίσκεται.


    Ο ίδιος ισχυριζόταν ότι έφυγε από το σπίτι του κι έκανε οτοστόπ για να επιστρέψει στο δικό της και από εκείνη τη στιγμή δεν ξέρει τι συνέβη.


    Όπως είχε πει τότε κατά πάσα πιθανότητα να πήγε στην Αλβανία, θέλοντας έτσι να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.


    Όσο περνούσε ο καιρός όμως τα στοιχεία που έρχονταν στο φως ήταν επιβαρυντικά για τον ίδιο. Φίλοι της κοπέλας αποκάλυψαν ότι την είχε μπλέξει στα ναρκωτικά και ότι ο σύντροφός της την κακοποιούσε σωματικά, σύμφωνα με το mypreveza.gr.


    Αρχικά μάλιστα είχε αρνηθεί ότι βρισκόταν μαζί της πριν εξαφανιστεί, όμως ο γιος του τον διέψευσε αποκαλύπτοντας σε τηλεοπτική εκπομπή ότι την είχε δει στο σπίτι του πατέρα του το μεσημέρι της εξαφάνισής της.


    Επίσης αποκαλύφθηκε ότι το διάστημα πριν εξαφανιστεί είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της, ενώ το σήμα του κινητού της χάθηκε στην περιοχή, όπου ζούσε και εργαζόταν ο 59χρονος.


    Μέχρι σήμερα δεν έχει παραδεχθεί τίποτα, επιμένει ότι η κοπέλα είναι ζωντανή και ότι ο ίδιος δεν είχε καμία ανάμειξη στην εξαφάνισή της.


    Όλα αυτά τα χρόνια η οικογένεια της Αγγελικής Πεπόνη δεν ξέρει τίποτα για την τύχη της κοπέλας. Πιθανόν το κρανίο που βρέθηκε στη ΒΙΠΕ να ξεκλειδώσει το μυστήριο της εξαφάνισης της.



    ψαλτης νεα ταινια
    τι ειναι τα φυλλα ζελατινησ
    χερουλια ασφαλειας

    50 και ελλας

    Εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες κατέφθασαν σε μόλις μία ημέρα στη Μυτιλήνη

    Συνολικά, περίπου 270 πρόσφυγες και μετανάστες πέρασαν από το πρωί της Κυριακής (06/05), στη Μυτιλήνη.


    Σε τέσσερα περιστατικά στην ευρύτερη περιοχή του νησιού, εκ των οποίων ένα στην πλαζ της πόλης, έφτασαν 226 άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν και καταγράφονται στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Επίσης σε ένα περιστατικό το οποίο είναι σε εξέλιξη στην περιοχή της Συκαμινιάς, στο βόρειο μέρος, πέρασαν περίπου 45 άτομα τα οποία και δεν έχουν ακόμα μεταφερθεί στο ΚΥΤ.

    Άλλοι περίπου 80 πέρασαν σήμερα στη Χίο.

    Από την πρωτομαγιά και χωρίς να προσμετρηθούν οι σημερινές αφίξεις, στα νησιά του βορείου Αιγαίου έφτασαν συνολικά 831 πρόσφυγες και μετανάστες. Από αυτούς 554 πέρασαν στη Μυτιλήνη, 218 στη Χίο και 50 στη Σάμο. Με τις σημερινές αφίξεις ο αριθμός των προσφύγων και μεταναστών τις τελευταίες έξι μέρες που πέρασαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου αγγίζει τους 1.200.

    Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



    πλατης μαθηματικος
    παοκ ολυμπιακος βολλευ κυπελλο 2016
    50 και ελλας
    50 και ελλας

    σεμινάριο διαπολιτισμικής εκπαίδευσης

    σεμινάριο διαπολιτισμικής εκπαίδευσης
    ανοια και υπνηλια
    ρομπεν των δασων disney μεταγλώττιση

    Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη από την Ασφάλεια Αττικής όπου κρατείται και ανακρίνεται.


    σεμινάριο διαπολιτισμικής εκπαίδευσης

    Ο 63χρονος, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, διατυπώνει έντονες ακροδεξιές απόψεις χωρίς όμως να προκύπτει μέχρι στιγμής συμμετοχή του σε κάποιο πολιτικό κόμμα.


    Σημειώνεται πως την άμεση παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσαν αναρτήσεις σε ιστοσελίδες, σύμφωνα με τις οποίες, βουλευτές των ΑΝ. ΕΛ. δέχονται απειλητικά μηνύματα για να μην δώσουν την ψήφο τους στη Συμφωνία των Πρεσπών.


    Η κα. Δημητρίου, παρήγγειλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, κ. Ιωαννίδη, τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διακριβωθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της παρακίνησης σε τέλεση κακουργήματων.


    Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στέλεχος της μεγαλύτερης νομαρχιακής οργάνωσης της ΝΔ, (σ. σ. ο Σπύρος Αβραμάκος) ζητεί από τους παραλήπτες μηνύματος να απειλούν τους βουλευτές να μην στηρίξουν τη Συμφωνία. Παραθέτει, δε, τα ονόματα και τα τηλέφωνα των βουλευτών που φέρονται ότι θα ψηφίσουν θετικά.


    Παπαχριστόπουλος: Με απειλούν ότι θα βρω το κεφάλι μου σε χαντάκι


    Ειδικότερα το μήνυμα αναφέρει επί λέξει, σύμφωνα με το δημοσίευμα:


    «Στέλνουμε μήνυμα ή παίρνουμε τηλέφωνο σε αυτούς που φαίνονται πρόθυμοι να στηρίξουν την κυβέρνηση που θα προδώσει τη Μακεδονία μας. Τους λέμε ότι αυτό δεν θα ξεχαστεί. Να μην τολμήσουν να προδώσουν τη Μακεδονία».


    φορεματα μονα λιζα

    ολσεν τερματοφυλακας βικι

    Αυτό επισημαίνει ο ειδικός εκπαίδευσης, Χρήστος Κάτσικας, ο οποίος εκτιμά πως οι βάσεις των σχολών Επιστημών Υγείας και της Νομικής θα κινηθούν με βεβαιότητα ανοδικά.


    φορεματα μονα λιζα

    φορεματα μονα λιζα

    δρομολόγια τρόλεϊ αθήνα

    Σχολιάζοντας την επιδίωξη των υποψηφίων "να μπουν σε μια σχολή που τους αρέσει", ο κ. Κάτσικας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ - ΜΠΕ, "Πρακτορείο 104,9 FM", επισημαίνει ότι αυτή αποτελεί στρατηγική επιλογή που έρχεται σε αντίθεση με προηγούμενα χρόνια, στις αρχές της δεκαετίας του 2010, όταν σπουδαστές και οικογενειακός πυρήνας στόχευαν σχεδόν αποκλειστικά στις σχολές που μπορούσαν να εξασφαλίσουν επαγγελματική αποκατάσταση. Όσο για το πλέον νεωτερικό στοιχείο της φετινής χρονιάς, το γεγονός του ότι τα Παιδαγωγικά "μοιράζονται και στα τέσσερα επιστημονικά πεδία", ο ίδιος διατυπώνει την εκτίμηση ότι πρόκειται να έχει μια σχετική επίδραση στις βάσεις των εν λόγω σχολών. Παραθέτει ταυτόχρονα και τους παράγοντας που ωθούν "σε πτώση των βάσεων" για τις περισσότερες σχολές.


    ΕΡ. Τι εκτιμάτε ότι θα αλλάξει φέτος στις κατευθύνσεις των υποψηφίων;


    Οι επιλογές των υποψηφίων δεν αλλάζουν πάρα πολύ γρήγορα, αλλάζουν μόνο σταδιακά, αν υπάρχει κάποια αλλαγή στην αγορά εργασίας. Μπορούμε να προβλέψουμε και φέτος πρώτες σχολές σε ζήτηση από του υποψήφιους θα είναι η Ιατρική και η Νομική, αυτό είναι σίγουρο. Εάν κοιτάξει κάποιος το πέρασμα του χρόνου, θα δει ότι κατά καιρούς μπήκαν μπροστά (σ. σ στις προτιμήσεις) σχολές όπως τα Παιδαγωγικά. Εάν γυρίσουμε πέντε με έξι χρόνια πίσω θα δούμε κατευθύνσεις όπως η Πληροφορική, εάν γυρίσουμε πίσω μια δεκαετία ή και παλαιότερα, θα δούμε προτίμηση σε σχολές όπως η Κοινωνιολογία. Σήμερα φαίνεται παράδοξο, αλλά το 1985 με 1986, όταν οι κοινωνιολόγοι ήταν οι πρώτοι που έβγαιναν από το Πανεπιστήμιο και διορίζονταν απευθείας στη Μέση Εκπαίδευση, που τότε άνοιξε για πρώτη φορά για αυτούς, η Σχολή της Κοινωνιολογίας έγινε πρώτη σε ζήτηση στην Ελλάδα. Παραδοσιακά μεγάλη ζήτηση έχουν οι πολυτεχνικές σχολές, οι αρχιτέκτονες και οι άλλες ειδικότητες μηχανικών, παρόλο που τα τελευταία δέκα χρόνια τα επαγγέλματα αυτά, όπως και όλα άλλωστε, έχουν χτυπηθεί. Ταυτόχρονα, βλέπουμε τα τελευταία 7-8 χρόνια μια στροφή παιδιών σε σχολές των ΤΕΙ που έχουν σχέση είτε με τα επαγγέλματα υγείας είτε με τα τεχνικά επαγγέλματα, τα οποία σε σχέση με τις θεωρητικές σχολές έχουν μικρότερη δυσκολία πρόσβασης στην αγορά εργασίας.


    ΕΡ. Μπορούμε να αναμένουμε ότι θα επιδράσει στις προτιμήσεις των υποψηφίων η ζήτηση για ειδικευμένους τεχνίτες, που παρατηρείται στην αγορά;


    Για φέτος η επίδραση θα είναι πάρα πολύ μικρή, περιμένουμε και φέτος εκτός από την Ιατρική και τη Νομική να υπάρχει ένα "τσίμπημα" προς τα πάνω ορισμένων ΤΕΙ, που έχουν απομείνει σε ό, τι αφορά τις ειδικότητες, κυρίως τις επιστήμες Υγείας. Η αλήθεια είναι ότι εκείνο που αυτή τη στιγμή είναι στο μυαλό των υποψηφίων, είναι είτε να μπουν σε μια σχολή που τους αρέσει και είναι οπωσδήποτε κοντά στον τόπο διαμονής - κριτήριο που γίνεται βασικό στην επιλογή των σχολών - είτε να μπουν σε κλασικές σχολές, γνωστές, οι οποίες δεν υπόσχονται – όπως δεν υπόσχεται καμία - κάποια επαγγελματική αποκατάσταση, όμως αυτό πιθανό να είναι κάτι που τους αρέσει που τους ταιριάζει πιο πολύ. Το ζήτημα της επαγγελματικής αποκατάστασης δεν μπορούν να το λύσουν τώρα, οπότε το αφήνουν για το μέλλον, για κάποια μεταπτυχιακή εκπαίδευση κ. ο.κ.


    ΕΡ. Διανύουμε δηλαδή μια περίοδο που ξεπερνά την "τάση" της περασμένης δεκαετίας για επιλογή μόνο σχολών με άμεση επαγγελματική αποκατάσταση; Υποψήφιοι και γονείς διαλέγουν εκ νέου τη σχολή της "καρδιάς" του μαθητή;


    Βεβαίως, έχετε απόλυτο δίκιο, αυτό είναι μια ιδέα που γίνεται πεποίθηση, διότι ο περισσότερος κόσμος έχει εσωτερικεύσει ότι καμία σχολή σήμερα (δεν εξασφαλίζει) ότι "με το που τελειώνεις θα βρεις μια δουλειά σε εκείνο το επάγγελμα". Έτσι έχουμε ένα τέτοιο "γύρισμα" στις επιλογές, το 100%, η μεγάλη πλειονότητα των υποψηφίων, εξετάζει το να είναι η σχολή στον τόπο μόνιμης κατοικίας. Παλαιότερα, πάρα πολλά νοικοκυριά είχαν μια προοπτική που συνοψιζόταν στο να πάει το παιδί στη σχολή που θέλει, ακόμη και αν περάσει άσχημα η μητέρα και ο πατέρας. Αυτό συνέβαινε γιατί ήξεραν πως η "επένδυση" που θα έκαναν θα έχει μια άμεση απόδοση. Από τη στιγμή που αυτό έπαψε οι γονείς δεν είναι ιδιαίτερα πιεστικοί στο να μπει το παιδί σε μια σχολή συγκεκριμένη, αλλά κυρίως στο να μπει σε μια σχολή, που μακάρι να είναι αυτό που θέλει, αλλά να είναι και κοντά στον τόπο κατοικίας. Εάν δεν είναι στον τόπο μόνιμης κατοικίας, δύσκολα πλέον βάζει ο υποψήφιος επιλογή, εκτός και επιλέγει (σ. σ μετά την πρώτη του επιλογή) άλλες σχολές, δεύτερης, τρίτης προτίμησης.


    μπόμπιρας μυτιλήνη

    μπόμπιρας μυτιλήνη
    samsung galaxy trend plus θηκες 3d

    Ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τη Φώφη Γεννηματά, επιτίθεται στην κυβέρνηση και τη ΝΔ και επισημαίνει ότι η ανασύσταση της κεντροαριστεράς σε ενιαίο πολιτικό φορέα, ικανό να περιγράψει και να επιδιώξει το όραμα μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής Ελλάδας, είναι απαραίτητη και μάλιστα επείγει.


    βιβιαν κοντομαρη ρετρο

    «Από αξιολόγηση σε αξιολόγηση, η κυβέρνηση αποδεικνύει πως δεν μπορεί να διαχειριστεί το πρόβλημα της χώρας. Δυστυχώς, η κρίση αντί να υποχωρεί βαθαίνει χωρίς να διαφαίνεται λύση στον ορίζοντα, ενώ η ΝΔ δεν φαίνεται ικανή να διατυπώσει αξιόπιστη πρόταση εξουσίας και αρκείται σε μια αέναη, ανούσια εκλογολογία», αναφέρει και προσθέτει ότι εντάσσεται στην Κ. Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για να συνδράμει στην προσπάθεια για ενοποίηση όλων των δυνάμεων της δημοκρατικής παράταξης. «Μια τέτοια διαδικασία ούτε εύκολη είναι, ούτε προδιαγεγραμμένη, για να είναι επιτυχής, προϋποθέτει βούληση και πολιτική γενναιότητα από όλους», καταλήγει.


    Με την προσχώρηση Μπαργιώτα η Κ. Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα αριθμεί πλέον 19 βουλευτές και θα είναι τρίτη δύναμη στη Βουλή.


    «Οι 19 βουλευτές μας είναι η απάντηση στις Κασσάνδρες που μας είχαν τελειωμένους», σχολίασε καλωσορίζοντας τον Κώστα Μπαργιώτα στην Κ. Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο Ανδρέας Λοβέρδος.


    Άμεση ήταν η απάντηση του Σπύρου Δανέλλη που σχολίασε οτι τίθεται ζήτημα πολιτικής ηθικής.«Είμαι από εκείνους που πιστεύουν απολύτως στην αναγκαιότητα συνεννόησης και ενότητας του χώρου του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς. Αυτή όμως δεν χτίζεται με ενθάρρυνση μετακινήσεων και μεταγραφών βουλευτών, που εκλέγονται με λαϊκή εντολή προς το κόμμα, με το οποίο εκτίθενται. Προφανώς, είναι θέμα συνείδησης και μόνο, του κάθε βουλευτή η σχέση του με το κόμμα του, και δικαίωμά του η ανεξαρτητοποίηση, αν νομίζει ότι το κόμμα του δεν τον εκφράζει πλέον. Όμως η μεταφορά βουλευτικής έδρας, από ένα κόμμα σε άλλο, θέτει ζητήματα πολιτικής ηθικής, και βέβαια κάθε άλλο παρά βοηθά στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης μεταξύ μας», σχολίασε ο βουλευτής του Ποταμιού.



    Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την ανακοίνωση του Κωστα Μπαργιώτα



    μπόμπιρας μυτιλήνη

    μηλο κομμενο

    μηλο κομμενο
    service siemens σιδερο
    ξενοφώντος ελληνικά βιβλίο 2 κεφάλαιο 2 16-23

    «Πριν από ένα χρόνο ακριβώς, εδώ στο Νταβός, είχαμε την πρώτη συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, κ. Αλέξη Τσίπρα, και ανοίξαμε την πόρτα για ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα μας. Πετύχαμε συμφωνία για το μέλλον της Μακεδονίας. Ανοίξαμε τις θύρες για τις σημερινές και τις μελλοντικές γενιές, για ένα πολλά υποσχόμενο και ελπιδοφόρο μέλλον για τους πολίτες μας», δήλωσε ο Ζόραν Ζάεφ.


    μηλο κομμενο

    Ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, είχε σύντομες συναντήσεις με τον γ. γ. του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, τον επίτροπο για τη Διεύρυνση της ΕΕ, Γιοχάνες Χαν, τον Τζορτζ Σόρος, καθώς και με εκπροσώπους μεγάλων ξένων επιχειρήσεων.


    αλέξης τσίπρας εβραίος

    αλέξης τσίπρας εβραίος
    αλέξης τσίπρας εβραίος
    κουβουκλιο για zetor

    Αφού κατανάλωσε μια μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, κάποια στιγμή αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα να γυρίσει σπίτι του. Έτσι, μπήκε σε ένα ταξί και ζήτησε από τον οδηγό να τον μεταφέρει στο…. Όσλο. Ο οδηγός δέχτηκε να κάνει την πολύωρη κούρσα, διέσχισαν τρία Σκανδιναβικά κράτη, ωστόσο, όταν ο άνδρας έφτασε στον προορισμό του, αρνήθηκε να πληρώσει τη διαδρομή.


    εργοστασιο ξηρων καρπων ευβοια

    Όπως μετέδωσε το BBC, ο οδηγός ταξί είχε και άλλη ατυχία. Έμεινε έξω από το διαμέρισμα του μεθυσμένου επιβάτη και κατάλαβε πως είχε μείνει και από μπαταρία. Εκεί, αναγκάστηκε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό.


    Οι αστυνομικοί βρήκαν τον μεθυσμένο άνδρα να κοιμάται στο κρεβάτι του και αφού τον ξύπνησαν, συμφώνησε να πληρώσει τον οδηγό $2,220 για τα 600 χιλιόμετρα ταξιδιού.


    Ο οδηγός ταξί αφού πήρε τα χρήματά του, κάλεσε την οδική βοήθεια και επέστρεψε στη χώρα του. Όσο για τον επιβάτη, ίσως την επόμενη φορά να σκεφτεί να κλείσει ένα αεροπορικό εισιτήριο…


    καμινετο ανταλλακτικα

    καμινετο ανταλλακτικα

    Δύο γυναίκες από την Αργεντινή, 35 ετών, μία από την Γερμανία 59 ετών και ένας 67χρονος Γάλλος συγκαταλέγονται στους νεκρούς του τροχαίου, μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Radio Guantanamo.


    καμινετο ανταλλακτικα

    μεριδα στο υποθηκοφυλακειο

    Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο κουβανικό πρακτορείο ειδήσεων ότι ο οδηγός του λεωφορείου προσπάθησε να προσπεράσει ένα άλλο όχημα, αλλά έχασε τον έλεγχο στο βρεγμένο οδόστρωμα και το λεωφορείο ανετράπη.


    Στους 40 επιβάτες του λεωφορείου που ανετράπη στο δρόμο μεταξύ των πόλεων Μπαρακόα και Γκουαντάναμο, συγκαταλέγονται 22 ξένοι. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, 33 επιβάτες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο.


    «Από τους 40 επιβάτες, οι 22 ήταν ξένοι και προέρχονται από την Ολλανδία, τη Βρετανία, τη Γαλλία, το Μεξικό και τον Καναδά», τόνισε η εφημερίδα Venceremos.


    Από τους πέντε σοβαρά τραυματίες, τρεις είναι Κουβανοί και δύο ξένοι, ένας 63χρονος Γάλλος και ένας 42χρονος Ισπανός, τόνισε η εφημερίδα, που δημοσίευσε στον ιστότοπό της τον κατάλογο των θυμάτων, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.




    νευρώνες του εγκεφάλου

    απολογια πατερα αννας

    δου ψυχικου κωδικος

    Τα τέσσερα άτομα που τραυματίστηκαν, είναι εκτός κινδύνου δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Ζεράρ Κολόμπ.


    Ο υπουργός, ο οποίος επισκέφτηκε τους τραυματίες της επίθεσης στο νοσοκομείο Ζωρζ Πομπιντού της γαλλικής πρωτεύουσας δήλωσε ότι: «ένας νεαρός άνδρας, 29 ετών, έχασε τη ζωή» του, συμπληρώνοντας ότι: «για ακόμη μια φορά τα νιάτα της Γαλλίας πέφτουν θύματα».


    Κραυγές και πανικός επικράτησαν κοντά στην Όπερα, στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας, στο 2ο διαμέρισμα, σε μια πολυσύχναστη συνοικία με μπαρ, εστιατόρια και θέατρα, λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου.


    Στην οδό Μονσινί ένας άνδρας, φωνάζοντας «Ο Θεός είναι μεγάλος» σκότωσε με μαχαίρι έναν περαστικό και τραυμάτισε τέσσερις ακόμη, πριν πέσει νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας, ανακοίνωσαν οι γαλλικές Αρχές.


    «Η Γαλλία δεν θα υποχωρήσει ούτε σπιθαμή ενάντια στους εχθρούς της ελευθερίας», δήλωσε ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, μετά την επίθεση, επαινώντας τους αστυνομικούς που «εξουδετέρωσαν τον τρομοκράτη».


    Η πρώτη κλήση στην αστυνομία έγινε στις 20:47, τοπική ώρα (21:47, ώρα Ελλάδας) και οι αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στο σημείο εντός 5 λεπτών και ο δράστης «εξουδετερώθηκε», εντός 9 λεπτών μετά την πρώτη κλήση, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πρωθυπουργός Εντουάρ Φιλίπ.


    Ο εκπρόσωπος του συνδικάτου αστυνομικών, Ροκό Κοντεντό δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι ο δράστης αφού επιτέθηκε στους περαστικούς με ένα μαχαίρι, επιχείρησε να επιτεθεί στην αστυνομία φωνάζοντας: «Θα σας σκοτώσω, θα σας σκοτώσω!».


    Οι αστυνομικοί τότε τον πυροβόλησαν.


    Ο εισαγγελέας Φρανσουά Μολίν δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η αντιτρομοκρατική μονάδα της αστυνομίας ξεκίνησε έρευνα, λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο που λειτούργησε ο δράστης.


    Η ταυτότητα του άνδρα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ανέφεραν οι αξιωματούχοι τα ξημερώματα της Κυριακής.


    Μια φωτογραφία η οποία περιήλθε σε γνώση του πρακτορείου Reuters, και σύμφωνα με μια πηγή εμφανίζει το δράστη, δείχνει έναν γυμνόστηθο νεαρό άνδρα με γένια, ο οποίος φορά ένα μαύρο παντελόνι.


    Το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης σύμφωνα με το προπαγανδιστικό όργανο της τζιχαντιστικής οργάνωσης, πρακτορείο Amaq. Δεν παρέθεσε ωστόσο κανένα στοιχείο που να τεκμηριώνει τον ισχυρισμό αυτόν.


    «Μας είπαν να μπούμε γρήγορα σε ένα μπαρ. Είχα περιέργεια και βγήκα ξανά έξω και είδα ένα άτομο στο έδαφος, σε απόσταση περίπου 200 μέτρα από μένα. Η αστυνομία, η πυροσβεστική και το ασθενοφόρο έφτασε», δήλωσε μια γυναίκα αυτόπτης μάρτυρας στον τηλεοπτικό σταθμό LCI.



    δοτης αιματος προυποθεσεις
    απολογια πατερα αννας
    απολογια πατερα αννας

    ο γυρος της γαλλιας

    Η απόφαση αφορά στην μεταφορά πίστωσης συνολικού ποσού 49.786.353,81 ευρώ για την πληρωμή των δικαιούχων για τον μήνα Ιούνιο.


    ο γυρος της γαλλιας

    ο γυρος της γαλλιας

    για μια ακομα φορα download

    Η πληρωμή αφορά 220.940 δικαιούχους του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ).


    Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.


    Για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών, οι δικαιούχοι θα πρέπει να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν, όπως ξεκαθαρίζει το υπουργείο Εργασίας.



    χυτρα πυραμις τιμες

    Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

    πιρανχα σε ενυδρειο

    πιρανχα σε ενυδρειο
    πιρανχα σε ενυδρειο
    tag πατρα ωραριο
    εβδομαδιαίες προβλέψεις
    Σοκ στο Βόλο: 9χρονος έχασε την όρασή του παίζοντας με «στιλό» λέιζερ (pic)

    Το παιχνίδι με το λέιζερ είχε σαν αποτέλεσμα να ανοίξει τρύπα στον αμφιβληστροειδή φακό του αριστερού ματιού ενός 9χρονου και να χάσει περίπου το 80% της όρασής του.


    Ένα αγόρι εννέα ετών στην Ελλάδα υπέστη σοβαρή ζημιά στο μάτι, παίζοντας με έναν δείκτη λέιζερ. Το παιδί κοιτούσε συνεχώς την πράσινη δέσμη λέιζερ, με συνέπεια να ανοίξει τρύπα στον αμφιβληστροειδή φακό του αριστερού ματιού του και να υποστεί μεγάλη απώλεια της όρασής του.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Η περίπτωση παρουσιάσθηκε από την επίκουρη καθηγήτρια οφθαλμολογίας Σοφία Ανδρούδη του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας και την χειρουργό οφθαλμίατρο - παιδοφθαλμίατρο Ελένη Παπαγεωργίου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας στο διεθνούς φήμης ιατρικό περιοδικό "The New England Journal of Medicine" (NEJM).

    Δείτε φωτογραφία στη gallery του Newsbomb.gr

    Το περιστατικό, σύμφωνα με τους επιστήμονες, είναι μια υπόμνηση ότι οι δείκτες λέιζερ είναι πολύ χρήσιμοι για μια παρουσίαση PowerPoint σε ακροατήριο, αλλά και επικίνδυνοι αν χρησιμοποιηθούν με λανθασμένο τρόπο. Η ενέργεια από έναν δείκτη λέιζερ που στοχεύει κατ' ευθείαν το μάτι, σύμφωνα με την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ, «μπορεί να είναι περισσότερο επιβλαβής από ό, τι αν κοιτάζει κανείς απευθείας τον Ήλιο».

    Η FDA απαγορεύει τους δείκτες λέιζερ ισχύος άνω των πέντε μιλιβάτ, ενώ σε άλλες χώρες η απαγόρευση αφορά τους δείκτες άνω του ενός μιλιβάτ (mW). Όμως, δεν διαθέτουν όλα τα προϊόντα την κατάλληλη σήμανση ή μπορεί στην πραγματικότητα να έχουν μεγαλύτερη ενεργειακή ισχύ από την αναγραφόμενη, σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Οφθαλμολογίας. Επιπλέον, όπως επισημαίνουν και οι δύο Ελληνίδες οφθαλμίατροι, δυστυχώς οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν πιο ισχυρούς δείκτες λέιζερ μέσω του διαδικτύου.

    Στην περίπτωση του εννιάχρονου αγοριού δεν είναι σαφές πόση ακριβώς ήταν η ισχύς της δέσμης λέιζερ. Πάντως, η βλάβη στο αριστερό μάτι του παιδιού ήταν πολύ σοβαρή για να αποκατασταθεί με επέμβαση, με αποτέλεσμα περίπου ενάμισι έτος μετά το συμβάν, η όρασή του να παραμένει μειωμένη.

    Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

    Διαβάστε επίσης:

    Ώρα μηδέν για το τέλος του κόσμου - Ξεκίνησε η ανατριχιαστική «Αρπαγή»!

    Χανιά: Βρέθηκε η σορός του αγνοούμενου επιχειρηματία - Τον είχαν θάψει σε χωράφι


    Σοκ στο Βόλο: 9χρονος έχασε την όρασή του παίζοντας με «στιλό» λέιζερ (pic)
    01
    Σοκ στο Βόλο: 9χρονος έχασε την όρασή του παίζοντας με «στιλό» λέιζερ (pic)

    πουφ στο σαλονι

    πουφ στο σαλονι

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν τις αιτήσεις τους σε όλους τους δήμους της χώρας που έχουν συμπεριληφθεί στην προκήρυξη κατά σειρά προτίμησης. Η σειρά προτίμησης και η μοριοδότηση θα παίξει τον τελικό ρόλο στην επιλογή. Μοναδικός περιορισμός είναι ότι πρέπει στην αίτηση τους, να ενδιαφέρονται για θέση που υπάγεται στην ίδια κατηγορία εκπαίδευσης.


    χριστουγεννιατικες μπλουζες γυναικειες

    επαυλης νεαπολη

    Η μοριοδότηση για την πρόσληψη του νέου προσωπικού θα βασίζεται αφενός στο άρθρο 24 του Ν. 4479/2017 και αφετέρου στο άρθρο 18 του ιδρυτικού νόμου, 2190/1994 του ΑΣΕΠ.


    Η προϋπηρεσία, σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisi.gr, θα παίξει ρόλο στη μοριοδότηση. Συγκεκριμένα, η εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης εφόσον έχει διανυθεί σε αντίστοιχες θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας ΟΤΑ ή νομικών προσώπων αυτών, βαθμολογείται με δεκαεπτά (17) μονάδες ανά μήνα και για συνολική εμπειρία μέχρι είκοσι τέσσερις (24) μήνες.


    Ως παράδειγμα αναφέρεται πως εάν ένας υποψήφιος έχει εργαστεί για διάστημα δύο ετών στην καθαριότητα του δήμου στο παρελθόν, τότε έχει 408 μόρια παραπάνω από τους συνυποψηφίους του.


    Ακόμη, παράγοντες που θα προσφέρουν μόρια είναι ο αριθμός των ανήλικων τέκνων που έχει ο υποψήφιος, αλλά και ο χρόνος ανεργίας.



    πουφ στο σαλονι

    ολο λειπεις δεσποινα βανδη

    τσιζκεικ μπανανα καραμελα

    Ο δράστης συνελήφθη αρκετή ώρα μετά το περιστατικό, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες. Εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη επιβεβαίωσε τη σύλληψη αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει εάν ο δράστης ήταν μαθητής.


    ωρες λειτουργιας καταστηματων κεντρο θεσσαλονικης

    reuters
    Πηγή: WSVN.com via REUTERS


    Σε πλάνα από το σημείο, μαθητές εμφανίζονται να βγαίνουν τρέχοντας από το κτίριο ενώ περί τους πέντε ανθρώπους μεταφέρθηκαν με φορεία από τραυματιοφορείς.



    There's reports of a shooting at Marjory Stoneman Douglas High School in Parkland, Florida. Here's what we know now. https://t.co/QTpKd9q8nu

    — Meg Wagner (@megwagner) 14 Φεβρουαρίου 2018


    ολο λειπεις δεσποινα βανδη
    ολο λειπεις δεσποινα βανδη

    πληροφοριες κοσμοτε χωρις χρεωση

    πληροφοριες κοσμοτε χωρις χρεωση

    Η βραζιλιάνικη αστυνομία παρακολουθούσε τους φερόμενους ως οπαδούς του και ειδικά τη δραστηριότητά τους και τα μηνύματα που αντάλλασσαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης αφότου η Guardia Civil της Ισπανίας της διαβίβασε αριθμούς τηλεφώνων που βρέθηκαν πάνω σε έναν Βραζιλιάνο, ο οποίος συνελήφθη στην ισπανική επικράτεια και κατηγορείται πως είχε ενταχθεί σε τζιχαντιστικό πυρήνα στη χώρα της Ιβηρικής.


    επαναπρογραμματισμος συναγερμου gt

    Σε ομάδα ανταλλαγής μηνυμάτων στον ιστότοπο WhatsApp, κάποιοι από τους ύποπτους είχαν συζητήσει σχέδια για τη διάπραξη μιας επίθεσης πανομοιότυπης με εκείνη στη Γέφυρα του Λονδίνου κατά τη διάρκεια του Καρναβαλιού στο Ρίου ντε Ζανέιρου ή στο Σαλβαντόρ, με στόχο να σκοτωθούν όσο περισσότεροι άνθρωποι ήταν δυνατόν, αποκαλύπτεται στο έγγραφο.


    Οι δύο από τους υπόπτους κρατούνται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας της Βραζιλίας. Άλλοι πέντε, οι οποίοι είχαν συλληφθεί τον Οκτώβριο, αποφυλακίστηκαν προσωρινά ενόψει της προσαγωγής τους σε δίκη, διευκρίνισε εκπρόσωπος της εισαγγελίας της Πολιτείας Γκοϊάς της κεντρικής Βραζιλίας, η οποία άσκησε τις διώξεις.


    Αστυνομικοί βρήκαν αυτοσχέδια όπλα στο σπίτι του ενός από τους υπόπτους, ο οποίος είχε αναφέρει σε μηνύματά του σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης ότι ήταν οπαδός της οργάνωσης Αλ Κάιντα.


    Αυτή ήταν η δεύτερη ομάδα μιμητών των τζιχαντιστών που εξαρθρώθηκε στη Βραζιλία τα τελευταία χρόνια.


    Πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίου, το 2016, η βραζιλιάνικη αστυνομία είχε συλλάβει 10 πρόσωπα που φέρονταν να ανήκουν σε μια άτσαλα οργανωμένη ομάδα οπαδών του Ισλαμικού Κράτους και συζήταγαν σχέδια για τη διάπραξη τρομοκρατικών ενεργειών κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.


    Οι βραζιλιάνικες αρχές περιέγραψαν τα μέλη της με τον όρο «εντελώς ερασιτέχνες» και διευκρίνισαν ότι βρίσκονταν σε επαφή μέσω διαδικτυακών εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων, αλλά δεν γνωρίζονταν προσωπικά.


    Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ



    μουσικα οργανα λευκωσια
    πληροφοριες κοσμοτε χωρις χρεωση

    ωραριο λειτουργιασ καταστηματων κυριακη

    «Το πρόβλημα για τη ΝΔ δεν είναι ότι ο κ. Σταμάτης επιμένει στις προκλητικές του δηλώσεις. Το πρόβλημα είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κρύβεται και να μην παίρνει θέση, αφήνοντας τα στελέχη του να επιδίδονται πότε σε ακροδεξιά, πότε σε ρατσιστικά και πότε σε αντεθνικά παραληρήματα, τυφλωμένοι από τον πανικό τους για το σκάνδαλο Novartis».


    ωραριο λειτουργιασ καταστηματων κυριακη

    ωραριο λειτουργιασ καταστηματων κυριακη

    υβριδικο υαρισ

    Και καταλήγει: «Με τη στάση του αυτή, όμως, δυστυχώς για τη χώρα και τις διπλωματικές προσπάθειες για την επιστροφή των δυο αξιωματικών μας, ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι είναι εθνικά επικίνδυνος».



    ιωαννα σουλιωτη κωνσταντινος

    μέσα μας βαθιά για σένα μια λαχτάρα πάντα ζει

    μέσα μας βαθιά για σένα μια λαχτάρα πάντα ζει
    τεστ παπ μικροβια

    Κάποιοι και μάλιστα... διαρρήκτες, μπήκαν σε ένα σπίτι και βρήκαν τον δικό τους θησαυρό. Έδρασαν ανενόχλητοι τις ώρες που ο ιδιοκτήτης του σπιτιού απουσίαζε.


    Όπως αναφέρει το ilialive.gr, το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη με τους δράστες για καταφέρουν να μπουν στο σπίτι που βρίσκεται στο τέρμα της οδού Πατρών, στον Πύργο Ηλείας, και ψάχνοντας σε όλους τους χώρους να ανακαλύψουν στο υπνοδωμάτιο 40 χρυσές λίρες...


    Μπορεί να μη βρήκαν μετρητά αλλά η αξία των λιρών είναι μεγάλη ξεπερνώντας τις 10.000 ευρώ.


    Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν μπορούσε να πιστέψει πως οι λίγες ώρες που έλειψε από το σπίτι του το πρωί της Πέμπτης αρκούσαν για να μπουν οι κλέφτες και να πάρουν το θησαυρό του...


    Η κλοπή δηλώθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών...



    ροζίνα μεταλλινού
    μέσα μας βαθιά για σένα μια λαχτάρα πάντα ζει

    περιγραφη συγχρονης ενδυμασιας

    τι ειναι ποροι δικτυου

    Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο πακέτο υπήρχε ένας φορτιστής κινητού power bank.


    Το δέμα είχε παραλήπτη τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη και αφού ελέγχθηκε από το ειδικό σκάνερ θεωρήθηκε ύποπτο, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Αστυνομία.


    Το σημείο αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έρευνες πραγματοποίησαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).


    Δείτε εικόνες από το σημείο στη gallery του CNN Greece.


    Υπενθυμίζεται ότι ο νέος συναγερμός στις Αρχές σήμανε λίγες ώρες μετά την έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού που σημειώθηκε έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι.




    αστικη πεζογραφια ορισμος
    περιγραφη συγχρονης ενδυμασιας
    περιγραφη συγχρονης ενδυμασιας

    φθηνες αθλητικες εμφανισεις

    Στη Βουλή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας ανέφερε ότι παρά το γεγονός ότι είχε παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους, δεν εκδόθηκε κανένα ένταλμα.


    ελευθερος ειναι αυτος που ονειρευεται

    «Οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ αφορούν ελάχιστες περιπτώσεις», απάντησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και πρόσθεσε πως ακόμη κι ο ΣΥΡΙΖΑ να μην ήταν στην κυβέρνηση, μεγάλος όγκος κρατουμένων θα είχε αποφυλακιστεί.


    «Με το δικό μας νόμο δεν θα έβγαινε, με τον δικό σας βγήκε και λυπόμαστε γιατί εκτίθεται η χώρα στο εξωτερικό», αντέτεινε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, επί κυβέρνησης ΝΔ, Χαράλαμπος Αθανασίου.



    κιτρινα κοπρανα σε σκυλο
    φθηνες αθλητικες εμφανισεις
    φθηνες αθλητικες εμφανισεις

    νηπιαγωγειο πλατανουλιων

    νηπιαγωγειο πλατανουλιων
    βηματα αιβαλιωτικο

    Στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών βρίσκεται ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, με τη διπλωματική αποστολή, ενώ ακολούθησε μετά από λίγα λεπτά ο Σκοπιανός ομόλογός του, Νικολά Ντιμιτρόφ, με τη συνοδεία του.


    Οι δύο άνδρες κατευθύνθηκαν στον 15ο όροφο του κτιρίου, όπου ξεκίνησαν τις συνομιλίες στις 9:37 τοπική ώρα Νέας Υόρκης (4:37 ώρα Ελλάδας), όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


    Χθες, Πέμπτη, και οι δύο πλευρές δεν προέβησαν σε δηλώσεις τηρώντας μία προσεκτική στάση. Μιλώντας την Τετάρτη, 23 Μαϊου, σε Έλληνες δημοσιογράφους, ο κ. Κοτζιάς είχε επισημάνει την ανάγκη να επιδείξει πραγματισμό η σκοπιανή πλευρά, ενώ ερωτώμενος εάν η διαπραγμάτευση θα διαρκούσε μία ή δύο μέρες, είχε απαντήσει ότι «αυτό θα το δούμε».


    Σήμερα το απόγευμα, ο Έλληνας υπουργός θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, όπου θα πραγματοποιηθεί το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



    New York: FM @NikosKotzias & #fYROM FM @Dimitrov_Nikola carry on with talks in the presence of #UNSG Personal Envoy M. Nimetz / Οι συνομιλίες ΥΠΕΞ Ν. Κοτζιά με τον ομόλογό του της πΓΔΜ N. Dimitrov συνεχίζονται παρουσία Προσωπικού Απεσταλμένου ΓΓ ΟΗΕ M. Nimetz στη Νέα Υόρκη pic.twitter.com/ges7zpwEgO

    — Υπουργείο Εξωτερικών (@GreeceMFA) 25 Μαΐου 2018


    κορμος με γκανας σοκολατα
    νηπιαγωγειο πλατανουλιων

    Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

    ενυδρειο βαση

    ενυδρειο βαση
    Συναγερμός στην Κρήτη: Επιχείρηση εντοπισμού 21χρονου στον Ψηλορείτη

    Σε εξέλιξη βρίσκεται το μεσημέρι της Τετάρτης (11/07) επιχείρηση για τον εντοπισμό ενός νεαρού περιπατητή στον Ψηλορείτη και συγκεκριμένα στη θέση «Τουμπωτός Πρίνος» πάνω από τις Κουρούτες.


    μασινα συγγρου τηλεφωνο

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 21χρονος από την Ολλανδία έχασε τον προσανατολισμό του με αποτέλεσμα να καλέσει σε βοήθεια μέσω του Ευρωπαϊκού Αριθμού Έκτακτης Ανάγκης 112.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Στη συνέχεια ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά και η 3η ΕΜΑΚ, στελέχη των οποίων προσπαθούν να προσεγγίσουν το νεαρό άνδρα και να τον οδηγήσουν σε ασφαλές μέρος.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι καλά στην υγεία του με τις εκτιμήσεις να λένε ότι ο εντοπισμός του είναι θέμα χρόνου.

    Με πληροφορίες από ekriti.gr



    λεωνιδας καλφαγιαννης κορη
    ενυδρειο βαση

    μοσχαρι με μανιταρια και μουσταρδα

    ζαραμπουκασ κοζανη
    λειτουργια γεωθερμικης αντλιας

    Το ματς δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη Λίβερπουλ, καθώς η Στόουκ Σίτυ προηγήθηκε με κεφαλιά του Γουόλτερς στο 12' και έξι λεπτά αργότερα χρειάστηκε να κάνει μια σπουδαία επέμβαση με τα πόδια ο Μινιολέ και να κρατήσει την ομάδα του στο παιχνίδι.


    μοσχαρι με μανιταρια και μουσταρδα

    2016 12 27T172953Z 125861393 MT1ACI14711868 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND LIV STK
    (Η κεφαλιά γκολ του Γουόλτερς - Πηγή: Action Images via Reuters / Carl Recine Livepic)


    Ήταν η 4η φορά που η Λίβερπουλ έπρεπε να γυρίσει σκορ και τα κατάφερε για 3η φορά, ξεκινώντας από την ισοφάριση του Λαλάνα (7ο γκολ στην σεζόν) στο 35, με σουτ από δύσκολη θέση πλάγια, στην γωνία του τέρματος, και εξαιρετικό σουτ του Φιρμίνο στο 44 με την μπάλα να κτυπά και στα δύο κάθετα δοκάρια για το 6ο γκολ του Βραζιλιάνου, που συνελήφθη την παραμονή των Χριστουγέννων να οδηγά μεθυσμένος στην πόλη.


    2016 12 27T180145Z 125863305 MT1ACI14711924 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND LIV STK
    (Επιστροφή στα γκολ για τον Φιρμίνο - Πηγή: Reuters / Darren Staples Livepic)


    Το β ημίχρονο ήταν παράσταση για έναν ρόλο, με τον Οριγκί να σεντράρει από τα αριστερά στο 60 και τον Ιμπουλά με προβολή να σκοράρει στην εστία του (με τον Μανέ κολλημένο δίπλα του να στερείται ένα σίγουρο γκολ), και τον Στάριτζ μπαίνοντας αλλαγή να βάζει το πρώτο του γκολ στην Premier, περνώντας και τον τερματοφύλακα για το τελικό 4-1.


    2016 12 27T184718Z 125866038 MT1ACI14711966 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND LIV STK
    (Το ιστορικό γκολ του Στάριτζ - Πηγή: Action Images via Reuters / Carl Recine Livepic)


    Αυτό ήταν το 100ο γκολ της Λίβερπουλ στην εποχή Κλοπ, που πανηγύριζε με τον γνωστό εκδηλωτικό του τρόπο την ανατροπή, που έφερε την ομάδα του στους 40 βαθμούς, έξι πίσω από την Τσέλσι, που είναι στην κορυφή και έναν πάνω από την Σίτυ.


    2016 12 27T161204Z 125856724 MT1ACI14711783 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND LIV STK
    (Πηγή: Action Images via Reuters / Carl Recine Livepic)


    Μάλιστα στις κερκίδες του Άνφιλντ ήταν και ο Πεπ Γκουαρντιόλα για να δει την προσεχή αντίπαλο της Μάντσεστερ το Σάββατο στις 19.30, στο ντέρμπυ της 19ης αγωνιστικής, θέλονατς να διευρύνει το σερί 16 αγώνων αήττητη στην έδρα της.


    2016 12 27T174406Z 125862246 MT1ACI14711895 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND LIV STK
    (Ο Γκουαρντιόλα με το τρέντι καπελάκι στο Άνφιλντ - Πηγή: Action Images via Reuters / Carl Recine Livepic)


    Η Boxing Day ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη (21.45) με το Σαουθάμπτον-Τότεναμ.


    2016 12 27T172038Z 125860838 MT1ACI14711860 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND LIV STK
    (Και ο Τζέραρντ στο Άνφιλντ - Πηγή: Reuters / Darren Staples Livepic)




    μοσχαρι με μανιταρια και μουσταρδα

    για ποιο λογο χωρισε η σκορδα

    για ποιο λογο χωρισε η σκορδα
    συνεπειες ηπατιτιδας β

    Συνέντευξη Τύπου εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε ο Όμιλος Eurowings στην Αθήνα. Στο πάνελ των ομιλητών συμμετείχαν ο κ. Markus Leopold, Ανώτερος Περιφερειακός Διευθυντής της Eurowings και ο Ivan Orec, Senior Manager Network Development της εταιρείας. Εκπροσωπώντας το Υπουργείο Τουρισμού, την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Γιώργος Τζιάλλας, Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης. Συνεχίζοντας να επεκτείνει το δίκτυό της, η Eurowings, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, παρουσιάζει το φετινό καλοκαίρι 16 νέα δρομολόγια από / προς την Ελλάδα, προσφέροντας έτσι συνολικά 66 δρομολόγια στη χώρα μας.


    για ποιο λογο χωρισε η σκορδα

    Η Κέρκυρα, το Ηράκλειο και η Κως θα εξυπηρετούνται με 4 νέα δρομολόγια ο κάθε προορισμός, η Ρόδος με 3 και η Ζάκυνθος με 1 νέο δρομολόγιο. Επιπλέον, η Eurowings αυτό το καλοκαίρι αυξάνει τη συχνότητα σε 6 υπάρχουσες πτήσεις προς την Ελλάδα. Ως αποτέλεσμα, η παρουσία της Eurowings στη χώρα μας για το έτος 2018 θα ενισχυθεί κατά 40%, και σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένεται να μεταφέρει περισσότερους από 1,4 εκατ. επιβάτες και πάνω από 300.000 επιπλέον τουρίστες στην Ελλάδα.


    αεροπλανο 1


    Όλα τα νέα δρομολόγια είναι ήδη διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www.eurowings.com ή μέσω της εφαρμογής της Eurowings. Επίσης, μέσω της υπηρεσίας «ταξιδιωτικού πράκτορα» Eurowings Holidays στην ιστοσελίδα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κράτηση για τις διακοπές τους με πολύ χαμηλό κόστος συνδυάζοντας τις νέες επιλογές πτήσεων με ελκυστικές προσφορές ξενοδοχείων. Markus Leopold, Ανώτερος Περιφερειακός Διευθυντής της Eurowings δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι φέτος ενισχύουμε σημαντικά την παρουσία μας στην Ελλάδα φέτος. Σύμφωνα με τις προβλέψεις μας η Eurowings το 2018 θα μεταφέρει 1.4 εκατομμύρια επιβάτες και περισσότερους από 300.000 επιπλέον τουρίστες στην Ελλάδα. Εκτιμάται δε, ότι η αναμενόμενη αύξηση της τουριστικής κίνησης από την ενίσχυση του δικτύου της Eurowings θα εξασφαλίσει τη δημιουργία πάνω από 1.000 νέων θέσεων εργασίας στη χώρα».


    αεροπλανα


    Ivan Orec, Ανώτερος Διευθυντής Ανάπτυξη Δικτύου: «Θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε την παρουσία μας στην Ελλάδα, όχι μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Καθώς εξελισσόμαστε σε έναν από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς αερομεταφορείς χαμηλού κόστους, η Ελλάδα θα παραμείνει μία από τις κορυφαίες αγορές μας και αυτές οι τάσεις θα συνεχιστούν και στις επόμενες περιόδους». «Η Ελλάδα είναι ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς που επιλέγουν οι Γερμανοί για τις διακοπές τους. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να βλέπουμε ότι σημαντικές αεροπορικές εταιρείες με μεγάλη ανάπτυξη όπως η Eurowings, εμπιστεύονται το τουριστικό προϊόν της Ελλάδας και επενδύουν στη χώρα μας, συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση του τουρισμού μας», σημείωσε στην τοποθέτηση του ο κ. Γιώργος Τζιάλλας, Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης.



    θελτα ελτσε

    μερεντιθ γκρευ

    Μια νέα διεθνής επιστημονική μελέτη αναδεικνύει τα «ανθρώπινα» κοινωνικά χαρακτηριστικά των κητωδών και τα συνδέει με τον μεγάλο εγκέφαλό τους. Ο εγκέφαλος των φυσητήρων (ενός είδους φαλαινών), ο μεγαλύτερος στη Γη, είναι περίπου εξαπλάσιος από τον ανθρώπινο.


    μερεντιθ γκρευ

    μερεντιθ γκρευ

    Οι ερευνητές, με επικεφαλής την εξελικτικό βιολόγο Σούζαν Σουλτς του βρετανικού Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό οικολογίας και εξέλιξης "Nature Ecology & Evolution", μελέτησαν 90 είδη φαλαινών, δελφινιών και φωκαινών, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι τα κητώδη, τα μεγάλα θαλάσσια θηλαστικά, έχουν αδιαμφισβήτητα εξελιγμένη κοινωνική συμπεριφορά, παρόμοια με τον ανθρώπινο πολιτισμό.


    download
    REUTERS/Eric Gaillard


    Κοινά με τους ανθρώπους


    Κοινά στοιχεία που τα κητώδη μοιράζονται με τους ανθρώπους και με ορισμένους πιθήκους, είναι τα εξής: η ανάπτυξη πολύπλοκων σχέσεων και η συνεργασία για το κοινό όφελος, η εκμάθηση τεχνικών κυνηγιού και χρήσης εργαλείων (π. χ. θαλασσίων σπόγγων) από τους μεγαλύτερους στους μικρότερους, η συνεργατική αναζήτηση τροφής, η χρήση πολύπλοκης «γλώσσας» για επικοινωνία, η συνεργασία με τους ανθρώπους και με άλλα είδη, η φροντίδα των παιδιών ξένων γονιών («μπέιμπι-σίτινγκ»!), το ομαδικό παιγνίδι, οι διατροφικές προτιμήσεις (τους αρέσουν διαφορετικά είδη ψαριών για να τρώνε), η μάθηση μέσω παρατήρησης κ. α.


    Η θαλάσσια αυτή κουλτούρα υποστηρίζεται από τον εξελιγμένο εγκέφαλο των φαλαινών και των δελφινιών, σύμφωνα με τους επιστήμονες. Όπως και στους ανθρώπους, κατά τη Σουλτς, «πρόκειται για μια συνεξέλιξη των εγκεφάλων, της κοινωνικής δομής και της συμπεριφοράς». Τόνισε ότι «οι κοινωνίες των δελφινιών και των φαλαινών είναι τουλάχιστον τόσο πολύπλοκες, όσο αυτές που έχουμε παρατηρήσει στα πρωτεύοντα».


    Όμως, σύμφωνα με τους θαλάσσιους βιολόγους, εμείς οι άνθρωποι δυσκολευόμαστε να το κατανοήσουμε αυτό, επειδή δεν είναι εύκολο να παρατηρούμε συνεχώς - και να καταλαβαίνουμε - τι κάνουν τα θαλάσσια θηλαστικά κάτω από το νερό.


    Σύμφωνα με τη νέα μελέτη, όσο μεγαλύτερος είναι ο εγκέφαλός τους - ιδίως σε σχέση με το σώμα τους - τόσο πιο κοινωνική, πολύπλοκη και ανθρώπινη είναι η συμπεριφορά τους. Η όρκα, το μεγαλύτερο και πιο γρήγορο είδος δελφινιού, έχει από όλα τα κητώδη τον μεγαλύτερο εγκέφαλο αναλογικά με το σώμα της. Εξίσου ευνοημένα - όσον αφορά την αναλογία εγκεφάλου/σώματος - είναι η ψευδόρκα και το μαυροδέλφινο.


    Αντίθετα, κάποια από τα μεγαλύτερα κητώδη, όπως οι γαλάζιες φάλαινες, οι πτεροφάλαινες και οι μεγάπτερες φάλαινες, έχουν αναλογικά μικρό εγκέφαλο σε σχέση με το τεράστιο σώμα τους. Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχουν μεγάλη κοινωνικότητα και κατά βάση ζουν μοναχικές ζωές, πλησιάζοντας η μία την άλλη του είδους της μόνο για να ζευγαρώσουν ή όταν τρώνε ψάρια στην ίδια περιοχή.



    μαρτινεζ τζακσον
    χαραλαμπος εσκιογλου facebook

    εντομοαπωθητικα φυτα για μυγες

    «Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σχεδόν 25 εκατομμύρια κυβερνοεπιθέσεις και άλλες εγκληματικές ενέργειες στις δομές πληροφόρησης στη Ρωσία που συνδέονταν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με το Παγκόσμιο Κύπελλο, αντιμετωπίστηκαν», δήλωσε ο Πούτιν σε συνάντηση που είχε την Κυριακή με τις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας.


    θερμικος θανατος του συμπαντος

    Ο Ρώσος πρόεδρος, οι δηλώσεις του οποίου δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από το Κρεμλίνο, δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για τη φύση των ηλεκτρονικών αυτών επιθέσεων.


    «Πίσω από αυτήν την επιτυχία κρύβεται μια πολύ σημαντική προπαρασκευαστική επιχειρησιακή εργασία, ανάλυση και πληροφόρηση, βάλαμε όλες μας τις δυνάμεις, η συγκέντρωσή μας βρισκόταν στο μέγιστο», υπογράμμισε ο Πούτιν.




    ο θησαυρος του oak island
    εντομοαπωθητικα φυτα για μυγες
    εντομοαπωθητικα φυτα για μυγες

    θεσης εργασιας αθηνα 2015

    θεσης εργασιας αθηνα 2015
    sos ohio business search
    κολωνακι ροκ εν ρολ
    7 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

    Μην ξεχάσετε να τους πείτε χρόνια πολλά...


    θεσης εργασιας αθηνα 2015

    Σήμερα Πέμπτη 7 Ιουνίου γιορτάζουν οι: Ζηναΐς, Ζηναΐδα, Παναγής, Πανάγος, Σεβαστιανή, Σεβαστίνα, Σεβαστιάνα, Σεβαστή, Σέβη, Σεβούλα, Σεβαστούλα.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    (Πηγή: Eortologio.gr)


    θα σε δω στο πλοιο σεζον 2 επεισοδιο 1

    on air βουκουρεστιου

    Συγκεκριμένα, οι μαθητές εξετάστηκαν στη Βιολογία Θετικών Σπουδών και Γενικής Παιδείας, ένα μάθημα ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς όσοι στοχεύουν στις ιατρικές σχολές θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να πετύχουν την καλύτερη βαθμολογία. Επίσης, τα μαθήματα προσανατολισμού αναμένεται να καθορίσουν τις βάσεις


    θα σε δω στο πλοιο σεζον 2 επεισοδιο 1

    γραφεια μοντελων για παιδια

    Οι Πανελλήνιες εξετάσεις συνεχίζονται τη Δευτέρα, που είναι και η τελευταία ημέρα. Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Μαθηματικά και την Ιστορία Γενικής Παιδείας.


    Υπενθυμίζεται ότι στα ΓΕΛ, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις θα ολοκληρωθούν στις 19 Ιουνίου, ενώ στα ΕΠΑΛ στις 21 Ιουνίου. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα διεξαχθούν μεταξύ 22 και 30 Ιουνίου, ενώ οι πρακτικές δοκιμασίες, μεταξύ 20 και 30 Ιουνίου.


    Τα θέματα


    Δείτε ΕΔΩ τα θέματα της Βιολογίας Γενικής Παιδείας


    Δείτε ΕΔΩ τα θέματα της Βιολογία Θετικών Σπουδών



    θα σε δω στο πλοιο σεζον 2 επεισοδιο 1

    Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

    trip out movie

    trip out movie

    Το κατά Ματθαίο Ευαγγέλιο αφηγείται ότι μάγοι από την Ανατολή, οδηγούμενοι από τα αστέρια μετέβησαν στη Βηθλεέμ για να αναζητήσουν το νεογέννητο βασιλιά των Ιουδαίων. Τον βρήκαν σε ένα στάβλο και έδωσαν στον νεογέννητο Ιησού χρυσό, λιβάνι και μύρο.


    mirror κομμωτηριο πατρα

    Με τον όρο μάγος, ειδικά όταν προέρχονταν από την Ανατολή, οι αρχαίοι Έλληνες περιγράφουν μέλη κάστας ιερέων από την Περσία. Υπηρετούσαν τη θρησκεία που είχε ιδρύσει ο αρχαίος Ιρανός προφήτης Ζωροάστρης. Ο Ευαγγελιστής Ματθαίος ανέφερε τους μάγους ως ένδειξη ότι ακόμη και οι εχθροί της αυτοκρατορίας αναγνώρισαν τη γέννηση του Μεσσία.


    Ο Οριγένης (περίπου 185-255 μ. Χ.) μίλησε για πρώτη φορά για «τρεις μάγους». Ο Τερτυλιανός (περίπου 160-225 μΧ) αποκάλεσε τους μάγους για πρώτη φορά ως βασιλιάδες.


    Από τον 6ο αιώνα, δίνονται τα ονόματα των τριών μάγων Κασπάρ, Μελχιόρ και Μπαλτάσαρ. Στην τέχνη ο Κασπάρ μεταφέρει στη φάτνη το μύρο, ο Μελχιόρ το χρυσό και ο Μπαλτάσαρ το λιβάνι


    Πώς μεταφέρθηκαν τα λείψανα στο Μιλάνο και από κει στην Κολωνία;


    Σύμφωνα με τα ιστορικά στοιχεία η Αγία Ελένη, μητέρα του αυτοκράτορα Κωνσταντίνου, μετέφερε από τους Αγίους Τόπους στην Κωνσταντινούπολη, όχι μόνο τον «Τίμιο Σταυρό», αλλά και τα οστά των τριών μάγων, τα οποία σύμφωνα με αναφορές από τον 12ο στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με άγνωστο τρόπο στο Μιλάνο.


    Κατά την κατάκτηση του Μιλάνου το 1162, τα οστά των τριών μάγων βρέθηκαν στην κατοχή του αυτοκράτορα Φρειδερίκου Μπαρμπαρόσα, ο οποίος τα έδωσε στον καγκελάριο του Ραϊνάλδο φον Ντάσελ, που ήταν επίσης αρχιεπίσκοπος της Κολωνίας. Τα οστά μεταφέρθηκαν στην Κολωνία η οποία έγινε σύντομα ένα από τα σημαντικότερα κέντρα προσκυνήματος. Δεδομένου ότι ο παλιός καθεδρικός ναός ήταν μικρός για τους χιλιάδες των προσκυνητών, αποφασίστηκε το 1225 να ανεγερθεί ένα νέο κτίριο, στο οποίο θα κατασκευαζόταν και μια γιγαντιαία λειψανοθήκη. Στις αρχές του 13ου αιώνα, ο Νικόλαος του Βερντούν δημιούργησε ένα ιερό για τα οστά, το οποίο είναι ένα από τα εξαιρετικά έργα του Μεσαίωνα.


    Γιατί υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με την αυθεντικότητα;



    εργαστηριο ζαχαροπλαστικης ροδος
    trip out movie

    γαλλικο μπουλντογκ εκπαιδευση

    Το τρομοκρατικό χτύπημα που λίγο έλειψε να στοιχήσει τη ζωή στον αστυνομικό σκοπό της διμοιρίας, έδειξε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη επανασχεδιασμού των μέτρων, καθώς το πρώτο και πιο βασικό συμπέρασμα που έβγαλαν οι επιτελείς της Κατεχάκη, ήταν ότι ο τρομοκράτης έφτασε μέχρι τη Χαριλάου Τρικούπη με ένα καλάσνικοφ και κατάφερε να εξαφανιστεί χωρίς να τον εντοπίσει κανένας αστυνομικός που ενδεχομένως να έκανε περιπολία στα Εξάρχεια.


    ωραριο τραπεζων πειραιως 2015

    4280329
    Πηγή:(EUROKINISSI-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)


    Οι αξιωματικοί πάντως της ΕΛΑΣ δεν έχουν ακόμη απάντηση στο αν θα παραμείνει ή όχι η διμοιρία έξω από το ΠΑΣΟΚ.


    Ψάχνουν στα Εξάρχεια τη γιάφκα της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας»


    Πάντως προσανατολίζονται στη δημιουργία εποχούμενων περιπολιών περιμετρικά της διμοιρίας. Ομάδες ΔΙΑΣ και περιπολικά θα δημιουργήσουν έναν στενό κλοιό μέσα στον οποίο θα περιπολούν, ώστε αν εντοπίσουν την οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση να επέμβουν.


    4014073
    Πηγή:(EUROKINISSI-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)


    Το σχέδιο αυτό θα λειτουργήσει, λένε οι Αρχές, και αποτρεπτικά για τις ομάδες των μπαχαλάκηδων που σχεδόν κάθε βράδυ κάνουν καταδρομικές επιθέσεις με μολότοφ και ξύλα σε βάρος της διμοιρίας.



    ενορια αγιου φραγκισκου
    γαλλικο μπουλντογκ εκπαιδευση
    γαλλικο μπουλντογκ εκπαιδευση

    νημα για μαγιο

    νημα για μαγιο
    ιδρυματα για παιδια στη λαρισα

    Στο κείμενο αναφέρεται ότι πίσω από όλον αυτόν το θόρυβο, «κρύβεται ο πανικός του Eurogroup όταν οι αφέντες του κατάλαβαν ότι η μικρή αυτή χώρα είχε τρόπους να τιμήσει το “όχι” της και να κρατηθεί, παρά τις αναπόφευκτες δυσκολίες, όρθια μέσα στην Ευρωζώνη, ακόμα κι αν της έκλειναν τις τράπεζες».


    Την ίδια στιγμή, σαφείς είναι και οι αιχμές για τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, καθώς όπως αναφέρει επίσης κρύβεται και «η αδυναμία ενός πρωθυπουργού να χρησιμοποιήσει, και να οικειοποιηθεί-υπεραμυνθεί, το μόνο όπλο με το οποίο μπορούσε να υποστηρίξει την ρήξη με την τρόικα – την ρήξη που υποσχέθηκε στον λαό στην περίπτωση που η τρόικα αρνείτο να διαπραγματευτεί».


    Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο DiEM25:


    Την ώρα που...


    - οι εργαζόμενοι καλούνται να τα βγάλουν πέρα με όλο και μικρότερους μισθούς
    - οι συνταξιούχοι, έχοντας χάσει το ΕΚΑΣ και την επικουρική, χάνουν σταδιακά την πενιχρή κύρια σύνταξή τους
    - οι ελεύθεροι επαγγελματίες εξοντώνονται από εισφορές σε ταμεία που δεν τους εξασφαλίζουν τίποτα
    - οι επιχειρήσεις αφανίζονται από φόρους που πετιούνται στο βαρέλι-δίχως-πάτο του μη βιώσιμου χρέους
    ένα στα δύο νοικοκυριά αποτελείται από ανέργους ή οικτρά υπο-απασχολούμενους
    - οι άνεργοι χάνουν κάθε ελπίδα
    - οι επενδυτές γελάνε με τα σχέδια για «έξοδο στις αγορές»
    - οι νέοι μεταναστεύουν κατά χιλιάδες


    ...πολιτικά κόμματα και «μέσα» τα οποία τον Ιανουάριο του 2015 «θίχτηκαν» που στεναχωρήσαμε τον Γιερούν Ντάιζελμπλουμ (λέγοντάς ΟΧΙ στις απειλές του για κλείσιμο τραπεζών αν δεν πούμε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ), και τον επόμενο Ιούλιο ορύωνταν υπέρ του ΝΑΙ, σήμερα ορύωνται εναντίον του παράλληλου συστήματος πληρωμών.


    Τι κρύβεται πίσω από αυτή την υστερία για το παράλληλο σύστημα πληρωμών;


    - Κρύβεται ο τρόμος που ένιωσε η ολιγαρχία το 2015 όταν έχασε τον έλεγχο των εξελίξεων, με τον λαό να μην χειραγωγείται πλέον εύκολα από τα φερέφωνά της
    - Κρύβεται ο θυμός της τρόικας όταν αντιμετώπισε έναν υπουργό οικονομικών χώρας της Ευρωζώνης αποφασισμένο να μην δεχθεί άλλο ένα αρπακτικό δάνειο (με αντάλλαγμα την μονιμοποίηση της χρεοδουλοπαροικίας της χώρας του)
    - Κρύβεται η αντιπάθεια όσων προτιμούσαν μια μονομερή έξοδο από το ευρώ (π. χ. με παράλληλο νόμισμα) χωρίς να δοθεί η ευκαιρία στην ΕΕ να σκεφτεί σοβαρά την πιθανότητα ενός έντιμου συμβιβασμού.
    - Κρύβεται ο πανικός του Eurogroup όταν οι αφέντες του κατάλαβαν ότι η μικρή αυτή χώρα είχε τρόπους να τιμήσει το ΟΧΙ της και να κρατηθεί, παρά τις αναπόφευκτες δυσκολίες, όρθια μέσα στην Ευρωζώνη (ακόμα κι αν της έκλειναν τις τράπεζες) – με το κόστος μιας αποβολής της από το ευρώ να ανέρχεται στα 1 τρις ευρώ για την ΕΕ και τους θεσμούς της


    Αυτά είναι τα κίνητρα που κρύβονται πίσω από την υστερία των ημερών.


    Κάθε φορά που προσεγγίζουμε την επέτειο του δημοψηφίσματος, η τρόικα εσωτερικού δαιμονοποιεί το παράλληλο σύστημα πληρωμών ώστε να εξορκίσει εκείνο το ΟΧΙ που απαιτούσε ένα τέτοιο σύστημα ως στήριγμα.


    Κρύβεται όμως και κάτι άλλο:


    Κρύβεται η αδυναμία ενός πρωθυπουργού να χρησιμοποιήσει, και να οικειοποιηθεί-υπεραμυνθεί, το μόνο όπλο με το οποίο μπορούσε να υποστηρίξει την ρήξη με την τρόικα – την ρήξη που υποσχέθηκε στον λαό στην περίπτωση που η τρόικα αρνείτο να διαπραγματευτεί.



    δαφνη χαιδαρι
    νημα για μαγιο

    θαλασσακι ταβερνα πειραιας

    Όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο Anadolu, μιλώντας σε Τούρκους δημοσιογράφους ο Γιλντιρίμ τόνισε ότι κατά τη χθεσινοβραδινή συνομιλία του με τον Αλέξη Τσίπρα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι μετά το επεισόδιο με την τουρκική ακταιωρό που χτύπησε πλοίο του ελληνικού λιμενικού στα Ίμια, η ένταση πρέπει να αποκλιμακωθεί μέσω των καναλιών επικοινωνίας που μένουν πάντα ανοιχτά.


    θαλασσακι ταβερνα πειραιας

    Πρόσθεσε, δε, ότι το Αιγαίο πρέπει να γίνει μια "θάλασσα φιλίας μεταξύ των δύο κρατών". "Πιστεύουμε ότι το Αιγαίο πρέπει να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για την ευημερία και της Τουρκίας και της Ελλάδας. Τα προβλήματα που εμφανίζονται πότε πότε στο Αιγαίο δεν είναι καινούρια, είναι επαναλαμβανόμενα".


    «Εκφράσαμε ρητά την πεποίθηση πως η αποκλιμάκωση της έντασης θα βοηθήσει τις σχέσεις μας», σημείωσε. Ωστόσο επέμεινε πως οι εντάσεις στα Ίμια ξεκίνησαν από την ελληνική πλευρά.


    "Μια ένταση ή κίνδυνος διαμάχης δεν είναι μονομερής. Αν υπάρχει παραβίαση και η άλλη πλευρά παραβιάζει. Για να μην γίνονται αυτές οι παραβιάσεις δεν πρέπει να είναι προσεκτική μόνο η Τουρκία. Με τον ίδιο τρόπο και οι πρωταγωνιστές στην Ελλάδα πρέπει να είναι προσεκτικοί. Πρέπει να μείνουν μακριά από τα πεδία διαμάχης. Πρόσφατα υπήρξε ένταση στην περιοχή και δώσαμε απάντηση στις παραβιάσεις", ανέφερε χαρακτηριστικά.


    Ο Γιλντιρίμ προανήγγειλε ακόμα ότι κατά την επόμενη σύνοδο του ΝΑΤΟ τον Μάιο, θα συναντηθούν οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ Ελλάδας και Τουρκίας.


    «Σε αυτό το πλαίσιο, οι επικεφαλής των Γενικών Επιτελείων των δύο χωρών θα συναντηθούν και θα συζητήσουν αμοιβαία τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσουν ότι οι εντάσεις δεν θα κλιμακωθούν περαιτέρω», είπε.


    Όπως είπε ο Γιλντιρίμ, κατά την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον κ. Τσίπρα, του ξεκαθάρισε ακόμα ότι “δεν είναι σωστό να γίνεται προσπάθεια για έρευνα υδρογονανθράκων γύρω από την Κύπρο”. “Το είπαμε και στον Τσίπρα ότι χωρίς να υπάρξει κατάληξη στο Κυπριακό η συνέχιση αυτού του είδους των προσπαθειών και ειδικά σε πεδία διαμάχης θα είναι η αιτία για ασυνήθιστα αρνητικά προβλήματα”, ανέφερε.


    Mετά τα χθεσινά επεισόδια, πλέον παρατηρείται πλήρης αποκλιμάκωση της έντασης.


    Σημειώνεται ότι η χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Ερντογάν έγινε μετά από σχετικό αίτημα της τουρκικής πλευράς.


    Όπως ανέφερε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σε ανακοίνωσή του, ο κ. Τσίπρας επισήμανε με αυστηρότητα στον Τούρκο ομόλογό του ότι γεγονότα, όπως το χθεσινό στην περιοχή των Ιμίων, υπονομεύουν ευθέως τις Ελληνοτουρκικές και Ευρωτουρκικές σχέσεις και παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο.



    ομορφες εικονες με λογια
    καθισματακι αυτοκινητου 4 ετων
    θαλασσακι ταβερνα πειραιας

    μπριζολες λαιμου ψησιμο

    «Δώσαμε ραντεβού Μπενάκη 24 και Μαυροκορδάτου 13, στον 6ο όροφο. Εκεί ήταν τα γραφεία της εταιρείας. “Αθηναϊκή Ζυθοποιία” έγραφε μια μικρή πινακιδούλα έξω από την πόρτα», θυμάται ο κ. Καπετσώνης και σχεδόν βουρκώνει.


    μπριζολες λαιμου ψησιμο

    κουδουνιστρα καταστημα

    «Μπήκα σε ένα γραφείο γεμάτο χαρτιά πεταμένα από εδώ και από εκεί. Δεν υπήρχε κανένας άλλος, ήταν τα 2 αφεντικά μόνο. Η δουλειά μου ήταν τα οικονομικά και οι δαπάνες, κάτι σαν υπεύθυνος λογιστηρίου.»


    Μέσα από τη γραφειοκρατική ρουτίνα του χώρου εκείνου στην οδό Μπενάκη, γεννιόταν μια από τις πιο εμβληματικές εταιρίες της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Ο 23χρονος Γιώργος δεν μπορούσε τότε να το φανταστεί. Σήμερα, στα 81 του πλέον, μπορεί ακόμα να δει κανείς τη φλόγα στα μάτια του όταν αφηγείται το πώς στήθηκε το πρώτο εργοστάσιο στην Κηφισού.


    «Ο αείμνηστος Διογένης Χούρσογλου είχε τις άδειες ζυθοποιού και οινοποιού. Ήταν δύσκολο την εποχή εκείνη, λόγω πολιτικών καταστάσεων, να πάρεις άδεια. Το οικόπεδο είχε ήδη αγοραστεί από το ‘62, εδώ στον Ελαιώνα, 10 στρέμματα αρχικά. Μετά προστέθηκαν κι άλλα.»


    Μετά από ένα χρόνο, η πρώτη ομάδα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας μεταφέρεται στο εργοστάσιο. Οι εργασίες γίνονται με πυρετώδεις ρυθμούς.


    «Στο γραφείο της Μπενάκη μείναμε το ‘63 και το ‘64. Προς το τέλος του ‘64 ήρθαμε κάτω και την μετακόμιση την κάναμε μόνοι μας: τα 2 αφεντικά, μια κοπέλα που είχαμε προσλάβει για ιδιαιτέρα, η Μαίρη Αθανασίου, και ένας τεχνικός. Εμείς οι 5 κάναμε την μετακόμιση των γραφείων με τα αυτοκίνητα μας (των υπολοίπων, δηλαδή, καθώς εγώ ήμουν ο μικρότερος και δεν είχα καν αυτοκίνητο τότε).»


    p1


    Στο εργοστάσιο που έμαθε τους Έλληνες να πίνουν μπύρα


    Ο θεμέλιος λίθος μπήκε το ‘64. Όμως μία μέρα πριν, ένα τυχαίο πολιτικό γεγονός εκείνης της ταραγμένης περιόδου ανατρέπει τα σχέδια. «Συγκεκριμένα, 11 Ιουλίου στην Μαυροκορδάτου και Μπενάκη γινόταν ένα Διοικητικό Συμβούλιο με θέμα τις λεπτομέρειες της επόμενης μέρας. Ήταν η μεγάλη ημέρα για εμάς. Θα έμπαινε ο θεμέλιος λίθος. Το απόγευμα ακούω «έκτακτο παράρτημα». Κατεβαίνω κάτω, παίρνω μια εφημερίδα και διαβάζω ότι έπεσε η κυβέρνηση. Πρωθυπουργός τότε ήταν ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος, τον οποίο είχαμε καλέσει να θέσει τον θεμέλιο λίθο! Αναστατωθήκαμε, άρχισαν τα τηλέφωνα και τελικά κανονίστηκε να τοποθετήσει τον θεμέλιο λίθο ο Τσουκαλάς, ο τότε Δήμαρχος Αθηναίων. “Αθηναϊκή Ζυθοποιία - Δήμαρχος Αθηναίων, ταιριάζει” σκέφτηκαν και τον κάλεσαν την ίδια στιγμή!»


    Ο κ. Καπετσώνης αναπολεί εκείνες τις ημέρες που το γιαπί μεταμορφώνονταν σταδιακά στο εργοστάσιο που θα έκανε την μπίρα μια αγαπημένη συνήθεια των Ελλήνων. Για αυτό και βάζει την Αθηναϊκή μαζί με την οικογένεια του. Ή καλύτερα, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία είναι για εκείνον η οικογένεια του.


    p2


    «Εγώ, με μικρή διαφορά, θα βάλω την οικογένεια μου πάνω από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία. Έχω περάσει και χαρές και στεναχώριες εδώ, έχω κάνει ξενύχτια 24ωρα. Ερχόμουν το πρωί και πήγαινα σπίτι την άλλη μέρα το βράδυ, όχι γιατί μου το ζητούσαν αλλά γιατί αγαπούσα αυτό που δημιουργούσαμε. Την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, όλοι οι παλιοί, την είχαμε σαν σπίτι μας. Εγώ και κάτι παραπάνω. Ήταν η ζωή μου, στην κυριολεξία. Τι άλλο να πω; Έχω γυρίσει όλα τα εργοστάσια, όχι απλώς για επίσκεψη, αλλά για δουλειά. Και της Πάτρας και της Θεσσαλονίκης και το γραφείο της Λάρισας και αυτό της Κρήτης. Μπορώ να πω ότι δεν ξεχώρισα ποτέ την εταιρία από την οικογένεια μου. Να φανταστείτε ότι τις Κυριακές που γυρίζαμε από το εξοχικό με την οικογένεια μου και περνάγαμε από τον Κηφισό, το παιδί μου μού έλεγε “Μπαμπά, το εργοστάσιο μας, η Amstel”.»


    Η παντοτινά αγαπημένη μπύρα μου είναι η Amstel


    Η συζήτηση με τον κ. Καπετσώνη γίνεται στο «Αθήνεο», τον «χώρο δημιουργικής ζυθοποιίας» της εταιρίας που βρίσκεται στο ίδιο σημείο όπου η Αθηναϊκή Ζυθοποιία 55 χρόνια πριν άνοιξε το πρώτο της ζυθοποιείο. Ο κ. Καπετσώνης αισθάνεται πολύ ικανοποιημένος βλέποντας το πλήρες εύρος των διαφορετικών επιλογών που προσφέρει η Αθηναϊκή Ζυθοποιία στον Έλληνα καταναλωτή, αλλά και το ότι η παραγωγή της μπίρας της εταιρίας «μυρίζει» Ελλάδα από το κριθάρι μέχρι το καπάκι.


    p3


    Για εκείνον, όμως, δεν υπάρχουν διλήμματα: «Κοίταξε, εμένα η αγαπημένη μου είναι η Amstel. Η Amstel έχει τη δική της γεύση - Γιατί έχω μάθει και τις γεύσεις» λέει γελώντας. «Εγώ πιστεύω ότι εδώ στην Ελλάδα δεν θα βγει τέτοια μπύρα πάλι.»


    Δεν είναι τυχαίο το συναίσθημα αυτό. Σφυρηλατήθηκε μέσα από την καθημερινή τριβή και μια αίσθηση χρέους και ανταπόδοσης για όλα όσα έδινε – και δίνει ακόμα και σήμερα – στους εργαζόμενους της η Αθηναϊκή Ζυθοποιία: περηφάνεια να είσαι μέλος της εταιρείας που έμαθε γενιές Ελλήνων να πίνουν μπίρα.


    «Το ‘65, τον Γενάρη είμαστε έτοιμοι και αρχίζουμε τις πρώτες καζανιές. Είχαμε 4 σιλό. Αρχές του Απρίλη εμφιαλώσαμε. Είχαμε προσλάβει 4 οδηγούς και αποφασίσαμε και βγήκαμε στην αγορά με αυτά τα 4 αυτοκίνητα αρχικά. Αποφασίστηκε να βγουν τα αυτοκίνητα στις 6 το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής. Επέστρεψαν άδεια στη 1 τα ξημερώματα. Εμείς εδώ, απίκο! Την άλλη μέρα, Μεγάλο Σάββατο, τα ίδια! Και μετά Δευτέρα, Τρίτη του Πάσχα συνεχίστηκαν οι διανομές. Τέσσερα αυτοκίνητα όλα κι όλα… Δεν είχαμε παραπάνω. Η ζήτηση ήταν μεγάλη! Είχε γίνει ένας χαμός όταν βγήκαμε. Ο κόσμος χαιρόταν γιατί είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και μια νέα μπίρα.»


    Και συνεχίζει: «Δυσκολευόμασταν στην αρχή να πουλήσουμε, μπήκαμε στην αγορά με δύσκολες συγκυρίες και τελικά τα καταφέραμε. Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία δεν μεγάλωσε με τα χρήματα των επενδύσεων μόνο. Μεγάλωσε κυρίως με το μεράκι μας. Αυτό το λέω γιατί συχνά είναι πραγματικά δύσκολο να το μεταδώσουμε στους άλλους.»


    Mystery drinking πριν 60 χρόνια


    Αλλά δεν ήταν μόνο η διανομή, ήταν και η διαδικασία του mystery drinking στα ταβερνεία και τα καπηλειό των Αθηνών.


    «Μαζευόμασταν όλη η ομάδα των συναδέλφων και πηγαίναμε σε κάποιο μαγαζί να φάμε. Καθόμασταν, 10-15 άτομα στο τραπέζι, και έρχονταν για παραγγελία. Το πρώτο πράγμα που κάναμε πριν παραγγείλουμε ήταν να ζητήσουμε Amstel, την μπίρα μας. Είμασταν τόσο δεμένοι με το προϊόν που βγάζαμε. Σε ένα μαγαζί ήταν ένας που λέει, «Δεν έχω Amstel αλλά μη φύγετε, θα σας φέρω». Και πήγε και μας έφερε Amstel.


    H μοναδική εργασιακή του πορεία κράτησε 40 χρόνια. Κάθε φορά που επισκέπτεται το εργοστάσιο οι αγκαλιές ανοίγουν και τα χαμόγελα φωτίζουν την πολύβουη Λεωφόρο Κηφισού. Είναι τύχη να τον βλέπεις να σου διηγείται πώς δημιουργήθηκε και πώς μεγάλωσε από το μηδέν μία εταιρία όπως η Αθηναϊκή Ζυθοποιία.




    stardoll ρουχα με 0 starcoins
    μπριζολες λαιμου ψησιμο